A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
ebből nem derült i, hogy mire mondta, hogy hűha! 
a kábelcserére, vagy hogy bedobott egy értelmes számot,ami tetszettt a feleségnek is.
Jókat hallottam én is az UTP kábelek hangfal- meg tápkábelként való alkalmazásáról, bár még sosem tudtam igazoltan ellenőrizni a jótékony hatást.
Hang célokra egy adatátviteli szabványra megalkotott csavartkábel vagy jó, vagy nem, de ez csak akkor derül ki, miután meghallgattad, hisz ahányféle kábel és gyártó meg alapanyag, annyiféle minőség jöhet ki pusztán az alanyból, és akkor még a sodrás hangzásra való befolyásoltságáról és a kivitelezés mikéntjéről nem is beszéltünk. Egy jó hosszú és kellemes kísérlettel el lehetne vele sokat játszani. Egy elismert profi audiofiles által készített és a saját fonogatás biztos más-más hatású lesz a mélyre, magasra, középre és legfőképp az összeképre.....már-már megintcsak szubjektív lesz az egész, hisz van aki szereti az öblös vagy ütős mélyet, van aki meg a csilingelést, van aki meg a brummogást stb..... Egy tucatot kéne végighallgatni és ugyanazon paraméterekkel összevetni, bár mint 'elektromos vezető' egyáltalán nem lepődök meg azon, hogy akár 1-2 , akár több sima vagy drága hangfalkábelnél is jobb lehet. Édemes próbálkozni bármivel, ha van időd, kedved.