A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #23697
    Hi!

A tornyot ismerős árulja, én láttam még porszem sincs rajta 370 - 400 ezer közé kalibrálta be az árát. Amit szeretnék hozzátenni, hogy valami nem stimmel nálam hangzásra ez a kék korszakos kütyü, nála is hallottam azt amit máshol, illetve nem hallottam, amit a retro technics erősítőm tud. Éppen ma voltam Gyimesinél, a pécsi elektro 55-ben, ahol átnézettem a technics erősítőt, ki is cserélt benne pár elöregedett alkatrészt, ahol többen kérdezték tőle, hogy eladó-e, de ami a lényeg, hogy ő maga mondta, hogy egész nap hallgatta, mert olyan, mint egy hangszer. Nagyon sok erősítőt hallottam 1 év alatt "megszólalni", de még mindig nem tudom azt mondani, hogy hallottam volna olyat, ami a közelében lett volna, vagy esetleg le is előzte volna hangzásban. A 700 ezer forintért vett HK AVR 745-ös (hihg end) erősítőmet szó szerint agyonveri hangzásban, ez a 35 éve körüli csoda! A fenti szoba már tele van retro cuccokkal, ha rákattanok egy erősítőre, tuti, hogy egyből megveszem, de a technics nálam egyelőre magasan az első helyen van, a múltkor tesztelt 8XXX sorozattal egyetemben. Szóval, kék korszak ide, vagy oda gyönyörűek, de a hangjuk nem az én ízlésem, valami hiányzik onnan.

Pár kép róla, amit nekem is megvan, "kissé" jobb minőségben: