26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#23716 Számomra már elég drága, mivel ismerem a hangját, mint írtam eszméletlen szépen szól! Én, anno kint vettem Németországban teljesen gyári, gyűjtői állapotban az egész tornyot, 400-450EUR kértek az egész toronyért,(amp, tuner, deck) ha jól emlékszem. Itthon az erősítőt a vaterán láttam már 20e környékén is, azt nem tudom, hogy ezekbe mennyire lett belenyúlva, vagy milyen állapotban vannak, írni bármit lehet. Mint írtam az enyémet is átnézettem, nem azért, mert baja volt, hanem legyen rendben. Pár apró dolgot cserélt benne az ember és teljesen megtisztította kapcsolókat. -
#23715 bocsi, az első videóra gondoltam, a másodikat nem tudtam megnézni -
#23714 jól néz ki ez összeállítás. kb mennyi ennek a reális piaci ára?
-
#23713 http://www.xfaktor.hu/video/139869
Ennek a számnak, ki énekli az eredetijét? -
#23712 Thorens Prestige
1993-as megjelenésekor, az ára 15000.- USD volt. Manapság a dupláját is elkérik egy ilyen csodáért.
-
#23708 Tudom én, hogy az ország a gond, főleg amikor semmi nem változik több, mint 20 év óta. Mindenki tudja, hogy mi a megoldás, csak akkor lesz valami, ha fent azok KIHALNAK, viszont maguktól nem fognak! Na, de ez már nem tartozik ide... -
#23707 Na volt egy ilyenem is, szinte új volt még, amikor elkótyavetyéltem. Emlékszem jó csattogós volt a gombja, nem olyan puha, mint pl. a 220-asé. -
#23706 Tényleg jó ár, de csak annak, aki tud ennyit is áldozni ilyesmire. Azért ebben a "szájbatekert" országban a többség szinte egyik napról a másikra él. Nekem pl. ennyit eszemben se volna adni érte. Mondom nem azért, mert nem érné meg. -
#23705 Nekem volt egy CS-F12, az mondjuk már egy modernebb design, de szerettem. Rég volt. -
#23704 http://video-hned.com/video/N_i3w3MFyCY/AKAI-audio-stereo-1982.html
Egész szép az az AKAI torony így együtt, ezzel a deck-kel. -
#23703 Én AIWA párti vagyok voltam. Hogy ez menyit kapott tőlem! Egy zongora művész nem nyomja le a billentyűt annyiszor amennyiszer ez volt nyomogatva kibírta.
Aiwa AD-F260
-
#23702 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1167560785&no=23660
Senkinek nem kell? Pedig szerintem ez egy nagyon jó ajánlat, főleg, ha nagyon szép hangokat akarsz hallani, akkor ez a JBL neked kell, akár erősítővel, vagy anélkül. PH-en olyan pü-ket küldtek, hogy a tököm tele volt. A legjobb az volt, amikor az egész cuccért 200 ezret ajánlott fel egy faszkalap úgy, hogy vigyem el házhoz. Szerintem meg a 600 ezer nagyon jó ajánlat, ha azt vesszük figyelembe, hogy ez nekem 1.3 millióba került. Na mindegy, ezt a hülye gyereket úgy küldtem a véres takonyba, hogy szerintem azóta nem tért magához. A mai világban minden eladhatatlan, de csak ebben a szájbatekert országban. A jövő héten feldobom az EBAY-re.... -
#23701 CS- F11 -
#23700 Főleg deck-ben nagyon jók voltak az AKAI gépezetek. Melyik típus? -
#23699 Pont a napokban csinált meg nekem egy békebeli AKAI CS- F11 deck-et, amit csak úgy kaptam, elég borsos lett a vége, de csak azért csináltattam meg, mert azt mondta, hogy ez a deck, ha működik, akkor csodálatos "ákáj" deck-em lesz. Ha valakinek, akkor neki hiszek, és valóban a deck (7 kg!) most teljesen fel lett újítva új alkatrészekkel stb... (8000ft). A hangja pedig megdöbbentően részletes.
KOAN-t hallgatok mostanában, nagyon bírom a zenéjét a srácnak, kihozza az audiophile hangokat a zenéje a kütyükből, italo-t már régen nem hallgatok, sem semmilyen tuc-tuc diszkó faszságokat.
Szóval CD-ről csináltam vele felvétel TDK metal-ra és nagyon szép lett a végeredmény, ez egy nagyon jó magnó!
-
#23698 ...és ha már szóba került..
<div>
</div>
-
#23697 Hi!
A tornyot ismerős árulja, én láttam még porszem sincs rajta 370 - 400 ezer közé kalibrálta be az árát. Amit szeretnék hozzátenni, hogy valami nem stimmel nálam hangzásra ez a kék korszakos kütyü, nála is hallottam azt amit máshol, illetve nem hallottam, amit a retro technics erősítőm tud. Éppen ma voltam Gyimesinél, a pécsi elektro 55-ben, ahol átnézettem a technics erősítőt, ki is cserélt benne pár elöregedett alkatrészt, ahol többen kérdezték tőle, hogy eladó-e, de ami a lényeg, hogy ő maga mondta, hogy egész nap hallgatta, mert olyan, mint egy hangszer. Nagyon sok erősítőt hallottam 1 év alatt "megszólalni", de még mindig nem tudom azt mondani, hogy hallottam volna olyat, ami a közelében lett volna, vagy esetleg le is előzte volna hangzásban. A 700 ezer forintért vett HK AVR 745-ös (hihg end) erősítőmet szó szerint agyonveri hangzásban, ez a 35 éve körüli csoda! A fenti szoba már tele van retro cuccokkal, ha rákattanok egy erősítőre, tuti, hogy egyből megveszem, de a technics nálam egyelőre magasan az első helyen van, a múltkor tesztelt 8XXX sorozattal egyetemben. Szóval, kék korszak ide, vagy oda gyönyörűek, de a hangjuk nem az én ízlésem, valami hiányzik onnan.
Pár kép róla, amit nekem is megvan, "kissé" jobb minőségben:
-
gyurep #23696 Sajnos többször volt porzsák ürítés... -
#23695 Én még a billentyűzet gombjainak gumi hártyáját is megtaláltam a porzsákba.
Ne add fel. -
gyurep #23694
Sziasztok.Esetleg valakinek elfekvőben lenne,a képen látható deckemre AIWA cimke megvenném..persze ha eladó.Sajna az enyém a porszívó áldozata lett és nem találom...
-
szamóca67 #23693 A 8800-as erölködő önmaga 1k körül lehet. A komplett torony olyan 3-tól akár 5-ig is mehet, bár nagyon levesz az értékéből, hogy nincs csak LP, ill. tuner forrásként. Viszont a vízhangosító, és az időzítő, proci, viszonylag ritkaságnak számít a kék korszakból. Mivel ő is gyűjtő, ezért valószínűleg magas áron kínálja a portékát. De rá kell kérdezni. -
#23692 Annál jóval több. -
#23691 Bonyek! Ez tényleg kifogástalannak tűnik. A plexi is teljesen szép. -
musichunter #23690 jó kérdés ...80000-120000 közé saccolom...
-
#23689 Mennyi lehet az értéke ?????? -
#23688 Sziasztok mi a véleményetek erről a lemezjátszóról? Typ: Technics SL-Q303
-
szamóca67 #23687 Á á! Előfok nélkül. Az ritkaságnak számít. ) Egyébként lehetne belőle jót készíteni, home made.
Ő házimozizni vette sok ch-hoz a hármat anno.
Amúgy nem mindenki keres rá mélyebben, arra amit venni akar. Vannak akik kifejezetten a puritán, "legkevesebb alkatrész ront a legkevesebbet a hangon" teóriát vallják..)
Az átlagos kültéri PA cuccokba nem raknak ilyen csavaros nagyáramú kondikat mint ebbe. Volt nálam javításon már egy pár, s bár igaz 10000uF-osak voltak bennük, de kisméretű, snap-in csatlakozással egy nagy büf-nél már szépen esik a tápfesz, s clippelnek az erölködők. 2A környékén ha bírnak ezek a mostani kis bigyó kondik.
Csak a kapcsolási rajzát nézegetve lepődtem meg, hogy a Rotelnél többre számítottam. Persze van olyan teória, ami szerint a kevés kondi a jó. -
#23686 amíg nem tudod megnézni ezt fullban, addig gyorsan ezzel tudok szolgálni neked! ezt is szeretem!
-
#23685 1.05-nél lévőt asszem még nem sok mindenben láttam. -
#23684 6 kiló? egy ilyen tárcsás előfokkal? na, hagggyá....még jó, hogy bele merték rakni azt,amit látok...mondjuk nem egyedi megoldás volt akkortájt.
és az a bekapcs gomb sem semmi....hallgatás után talán 100-150-et ér (nekem). na monjuk pont nem ilyenről álmodom.
gondolom a kondik azért nem sokkal nagyobbak,mert nem kültéri hangosításhoz vagy szubbassz zenékhez lettek igazítva.... -
szamóca67 #23683 Tudom. A Béci vett anno 6kiló/db-ért hármat, és egyet eladott ennek a srácnak aki most árulja. A passzív előfok belső világa azonban nem nyerő az egy potival, és a tárcsás kapcsolókkal.
A vég azonban jól meg van konstruálva a ful komplementeres kapcsolástechnikájával, és az oldalankénti 4 pár nagy-teljesítményű bipoláris komplementer végtranyókkal. Dual mono felépítésű de a pufferek érdekesmód, mindössze 6800uF-osak benne.
-
#23682 Jól megkoreografált bunyók, az biztos! -
#23681 Az AVX fórumon 300 ezerért árulja egy srác. Egyébként brutális. -
#23680 Láttam!!! -
#23679 A szmájli ott van ám a mondatom végén... -
#23678 Csak ez éppen nem az. -
#23677 Hát, a francia 'Le Raid'-et éppenséggel nézheti :)
Réalisateur : Djamel Bensalah
Acteurs : Lorànt Deutsch, Roschdy Zem, Atmen Kélif
Genre : Comédie
Durée : 1h 34min
Date de sortie : 27 Mars 2002 -
#23676 Amúgy én is szívesen nézném. -
szamóca67 #23675 Szintén zenész -
#23674 Hát ha ezt te este már FullHD-ben nézed akkor gratulálok.