A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #23624
    Egyre több VINTAGE ismerősöm van már. Tegnap az egyik srác elhozta a TECHNICS SU-8099-es erősítőjét, amit rákötöttünk erre, hát ez is egy olyan, hogy írni nem lehet róla, ahhoz hallani kellene. Hangzásban nagyon hasonló az én technics su7700-as erősítőmhöz, de itt a mélyek még lágyabbak és erősebbek voltak, a tér is valahogy szebben szólt.

A másik, hogy aki teheti szerezzen be régi 80-as években gyártott grundig hangfalakat. 5600, 5700, 8000, 600 hifi box etc..., aztán mikor meghallgatja, hogy a doboz hangokat ezek távolról sem ismerik, akkor mossa fel az állát a padlóról. Nekem már mindegyikből van, amióta hallottam a srácoknál ezeket szólni. Sőt a 8000-ből két pár is. Atya Isten, de szép hangjuk van, nem hiába valamikor 1000dm volt darabjuk. A wiki faszságokat ír... Ismerjétek meg a vintage grundig hangfalakat komolyan mondom. Canton quinto 530-ast is hazavágta mindegyik hangzásban, sokkal lágyabban szólnak szerintem és a haverok szerint is. A mostaniak közül is csak a több százezres kategóriásak tudják, amit ezek a tönkretehetetlen mesterművek a kisujjukból alapból kiráznak a méretük ellenére, az igényes hangváltóikkal és hangszóróikkal.