DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Azért is szólnak még zavarba ejtõen szépen most is.
Van itthon vagy 400 db.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
What about the forests?
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Mike: Persze hogy tudok képeket,igaz már szegény eléggé leharcolt külsejû,kicsit kontakthibás,s jelenleg sem használom,de így is megtartom,mert szép emlék!
Megtaláltam közben a golyóhangfalainkat,amik voltak hozzá: Kugelbox K20
A dat kellene nekem ebbol.
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
"Saját HI-FI-berendezések"
Egy kolléga tornya.
Tape 1 : Akai GX-210D
Tape 2 : Pioneer D-05
Tuner : Pioneer F-502RDS
MD : Pioneer MJ-D707
CDR : Pioneer PDR-509
CD : Pioneer PD-S707
Control Amplifier : Kenwood Basic C2
Power Amplifier : Canopus 2
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ahh a kis orion torony! :-)
Nekem még megvan az erõsítõje,s ráadásul a 1025B-s van nekem,ami a jobb hangú és tranzisztoros végfokos,nem a sanken ic-s végfokos...
Hogy én hogy szerettem õt! Volt 2 RFT "golyó" hangfalam hozzá (azóta sem látok olyant sajnos) azokkal de jól szólt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
What about the forests?
És be volt húzva két cipzár is . Máig se tudom hogy vette ki még a dobozból is.
Megláttam a romokat a járólapon és azt hittem rosszul leszek.
Elõtte se, és azóta se rágott meg semmit.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Már nem kellett eladnom az újat.<#nyes>#nyes>
imo :) science fiction is science fact
Majd 1 fél havi fizetés volt akkor az a kazetta, azt hittem megörülök!
What about the forests?
Múltkor néztem egy Pioneer metal kazettát ami ritkaság, és körülnéztem abból is találtam itthon.
Azon van LP-rõl a 80-as évekbõl még a Silent Circle elsõ lemeze.
Vett egy rádióscd-t és azt használja.
What about the forests?
What about the forests?