A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
az alapművet én imádom, tehát van véleményem a tiedről is.
már ha érdekel.
szerintem ez kifejezetten jó lett! nem pontozom, de tetszik!
bár még valóban 'béta' és kicsit hosszúnak is tűnik, de biztos ezért lett progresszív meg trance is
....én a közepében túl monotonnak találom a kb. majd 3 percig szinte ugyanúgy tartó részt, ezt meg lehetne még spékelni pár effekttel vagy egyéb dallamvonallal (mondjuk a főtéma dallam egyéb variálásával) vagy rövidíteném a számot, bár tudom, a megatrance zenék szeretnek 8-12 percesek lenni....de ha nem vagyok belőve, akkor a legtöbb elég uncsi lesz előbb-utóbb még akkor is, ha amúgy sok trance zenét is imádok.
mindez csak 1 pici hallgatói vélemény volt, úgy hogy én ilyet vagy hasonlót sem tudnék valószínű összehozni, szóval egyébként meg irigyellek!

a bassline és egyéb dob részek szerintem nagyon-nagyon jók, mint maga a téma átirat is ebben a trance-es stlusban!
a hangminőség sajnos kevésbé, olyan összemosott, de ezen valószínű lehet segíteni. szerintem ha (nekem tetsző) még jobb irányba csiszolódik ez a mű, akkor minden tiszteletem a tied, nem mintha amúgy nem lenne, persze az alkotói szabadságot és elképzelést nem kívánnám neked nem tetsző irányba tologatni, bár egy mű sikerességét többnyire a közönség (itt épp a hallgatóság) dönti el. egy ütemváltás hibát viszont felleltem: 4.30-nál...