A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Dióka
    nagy vonalakban egyetértek, nagy átmérő, lassab hangszóró, általában...de ezt némileg kompenzálja egy jó erősítő, mondjuk 17 centiből 40 Hz nem egy nagy szám, de nem is rossz (többnyire ha a hangszóró tudja,akkor már csak térfogat kérdése), bár a jobbak inkább 30Hz felé húznak, 17-eseből még nem hallottam (értsd:nem volt szerencsém hozzá) brutál ütőset, de egy névleges 20-as méretűben már hallottam olyat, amit csak elvétve, hogy bármiylen zenét nyomtam alá, simán lehozta erőlködés, hiányérzet vagy túlzások nélkül, ami hi-end shown is simán megállja a helyét, mondjuk annak hangszóró darabja 250 ropinál kezdődik,amitől ugye nem lesz tömegtermék.

én nem használok külön mélynyomót, ahogy te is írod, szerintem az elcseszné az összhangképet sztereóban (vagy nagyon-nagyon gyorsnak,pontosnak és így drágának kell lennie), a 25-öseim 30 Hz alatt is képesek megremegtetni a házat (ezt be is mértük meg hát érezni is rendesen, mindemelett még nem is lassú vagy kásás), ami most még megfelelő, de igazából a következő hangfalam, ha egyszer még lesz, abba inkább egy minőségibb 30-ast raknék...(a 25ösök mellé ) csak a Yello kedvéért.