A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
ZR!
Én, ki nem állhatom, ha valaki hülye, azt meg még jobban, ha annak teteti magát és úgy próbál okoskodni. Ezt a röffenésedet megmagyaráznád?! Akkor nem vettem észre, pár órára rá, hogy érdemben nem kaptál rá választ, amit a modik is láttak, hogy ez két különböző témájú topik, akkor jössz nekem jó pofizni pü-ben, hogy lehettem volna a te topikod HG-je is, meg stb.
Most leírom megint, ha már azt sem érted, hogy milyen címet adsz a topikodnak, hogy a akusztikai szórakoztató elektronikai műszaki cikkeink az én hülye agyammal felfogva azt jelenti, hogy mindenki eldicsekedhet, hogy otthon milyen ketyeréi vannak, vagy nálad ez mást jelent? Nálam, mint a címben is látható, nem a saját hifi a lényeg, sőt egyáltalán nem, hanem afféle gyűjtőhelyként funkcionál, hozzáteszem elég jól a régen megjelent csodálatos készülékek között.
Most mi a tkm bánt téged, hogy már nem oda vannak linkelve azok a képek, ami idáig sem oda tartozott? Milyen rendrakásra gondoltál egyébként? Egy spicli vagy, aki előbb dumál faszságokat, aztán később meg jó arcot vág hozzá, pl pü-ben. Ugye nem baj, ha mától kilőttem a topikodat a kedvencek közül, tedd te is ezt ezzel!