DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Ezt most mi alapján állapítottad meg?

What about the forests?

Italo4ever
Szerintem az MAYA kartya nem lehet rossz.

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

mflex
Csak kevés rá az esély.

What about the forests?

Italo4ever
Persze latatlanba is bele lehet nyulni a joba.

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Italo4ever
Jobb otletem nincs

mflex
Hi!

Most aztán jó tippet adtál <#nevetes1>, szerintem is az volna a legjobb, ha itt lenne nálam egy 6-7 db különbözõ, akkor tudnám azt mondani, hogy melyik a legjobb. Viszont erre nincs lehetõség, tehát más tanácsot adj bammeg! 😄

What about the forests?

Italo4ever
ja es Sziasztok!

Italo4ever
Ezeket a kartyakat csak ugy lehet valaemenyt mondani,ha tobbet kitudnal probalni egyszerre.

mflex
A fórum felett jól mutat! <#nyes>

What about the forests?

mflex
Ezt nem kérdeztem, de biztos van jó pár darab.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Mennyi van neki?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Jah tényleg, hogy áll már a keze?
"fotósoppos" be volt rúgva? <#nevetes1>

What about the forests?

mflex
Az üzenet:

Szia!

Itt van róla egy kis leírás. Teszt tényleg nincs sok, mert elég kevés országban érhetõ el ez a kártya ezért nem olyan népszerû mint pl az Asus. (Koreai a gyártó az Audiotrak) Head-fin eddig csak jókat olvastam róla. Nem volt még Asusom szóval nem tudom az milyen. Driverileg nincs gondja. Még egy srácnak kellene egy ilyen kártya itt PH-n, õ pont a Sonarját akarja erre cserélni.
Ha 13500Ft-ot utalsz akkor ebben benne van az ajánlott posta is.

What about the forests?

mflex
Jah, beszéltem vele, hogy fõleg digizésre kellene a kártya, akkor írt privátban és azt mondta, hogy többen cserélték már le sonar dx-rõl erre, hogy ez most mennyire reklám duma, azt nem tudom, mert nem ismerem a kártyát, de ha esetleg tényleg jól összerakták a koreai emberkék, talán még jó választás is lehet.

What about the forests?

mflex
Belsõ mindenképp.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Semmi különbség - úgy tudom, szimplán egy minimális fejlesztésnyi, meg a neve.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bigivan
Szevasztok Tagok!
Sztem elõször azt döntsed el, hogy külsõ vagy belsõ mûködtetésû hangkártyát akarsz e használni?

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

IMYke2.0.0.0
Látom, már megbeszélitek - szerintem ez kitûnõ választás. Az ára meg több, mint barátságos.

mflex
D1 és DX között mi a rák különbség van egyébként?

What about the forests?

mflex
PH-en 13k-ért árulja egy srác.

MAYA 5.1 MK-II POS

-2 és 5.1 csatorna közti fel és lekeverés
-Fejhallgató kimenet és földhurok védelem
-3D-s hang (EAX 1.0/2.0, Direct Sound 3D)
-Lowprofile kialakítás
-WHQL XP, 2003, windows Vista, Win7 driver (x64 támogatás)
*Analog-Out 5.1 channel&Headphone Jack (G9 to 3Phone Jack)
*Analog Input MIC-In & Line-In combined(external)
*Digital Output Optical-Out&Coaxial-Out (24bit/96kHz)
*ADC/DAC 20bit/96kHz
*In/Out Dynamic Range +93dB or higher of actual measurement (output)
*MIC Free Amplifier +6dB gain & filtering circuit(150Hz~6kHz)
*Analog 5.1CH Free Amplifier +3dB gain
*Headphone Amplifier +3dB gain / 120mW output(Max) / dual OPAMP type
*FP_AUDIO port embedded 10pin(2x5), case front connection (MIC & Headphone jack)
*Supporting Frequency 44.1kHz, 48kHz, 96kHz(digital)

What about the forests?

mflex
Az emu 1616m a nagy gépemben van, de azt nagyon nincs kedvem széjjel bontani, hiszen sok minden rá van kötve. pl a MAYA hangkártyákról lehet tudni valamit? Van itthon egy Sound Blaster X-Fi XtremeMusic 7.1 kártyám is, ami hála a fejlesztõknek win7 alatt csak megszólalni tud, egyéb esetben kattog, csattog a line in bemenet.

What about the forests?

kaposi1
A németek humorérzékét gyakran éri kritika, de az Opel Meriva öngyilkos ajtaját kinyitó hölgy karjáról készült kép anatómiai elõtanulmányok nélkül is szórakoztató.<#nyes>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

IMYke2.0.0.0
ASUS kissé túl van értékelve. Szerintem (s mint tudjuk, én nem vagyok hifista) EMU - inkább.

Persze, grabber PC-hez ASUS is bõven jó. Akkor viszont egy ASUS Xonar D1 is jó, 1x.000 Ft-ért.

Musachy
Na ehhez a témához például nem tudok hozzászólni...<#nyes>

imo :) science fiction is science fact

Musachy
Ez a szuvenír még '90-bõl meg pont itt lóg a falon...

kaposi1
<#eljen><#wow1>

mflex
Adjatok tanácsot, ha tudtok:

Mivel a "gamer" gépemet nem akarom kibontani a fél lakásból, ezért úgy döntöttem, hogy külön csinálok egy gépet, de csak digizés céljából, mert a hifi részleg egy teljesen másik szobában van. Szóval, milyen hangkártya lenne erre a legalkalmasabb, kb 60 - 70k- ig, asus kártyákról olvasgattam tegnap, de akinek ilyen kártyája van, az mind elfogultan Istenítette, szóval nem hiszek én az ilyenekben, csak ha hallom...

What about the forests?

Musachy
Még egy, ami ezzel a dologgal kapcsolatosan eszembe jutott, ill. kettõ.
Az egyik: az araboknál a 3 angolul szrí... mondtam Egyiptomban rendesen és vigyorgott rajtam, ki akart javítani, azt hitte hülyéskedek.
Ugyanez pár évtizede, a 10 évvel fiatalabb unokaöcsém óvodás volt és taníttatták angolul. Egyszer megkért, hogy olvassak fel a Csillagok háborújából. Az ismert protokoll droid esetében felmerült ugyanez a probléma, én mondtam rendesen, õ meg egyre ingerültebben javított, hogy az SZRÍPIÓ! De sehogy se állt a számra, még a kedvéért sem... Mindez azért, mert az idióta nyelvtanítója így tanította neki.

Musachy
Na ezért szoktam egyre kevesebbet beszélgetni... Az ember minél idõsebb lesz, minél többet tanul és tapasztal, annál jobban rájön, hogy milyen keveset tud.

IMYke2.0.0.0
A "kritika" kétélû penge - gyakorlatilag bár(k)mirõl is alkotunk véleményt (maga a kritika), az szemlélet kérdése, hogy jó (hozzáértõ és rokonértelmû szavak), vagy rossz (dilettáns és rokonértelmû szavak).

De, ahhoz, hogy valamirõl két vagy több ember beszélgessen, bizony, véleményekre, kritikákra van szükség - még akkor is, ha esetleg egy-egy dolgot hozzá-nem-értõ módon fogalmaz meg az ember = vitaalap.

Ha csak ahhoz szólnánk hozzá, amihez értünk, akkor nem nagyon lenne beszélgetés 😊

mflex
Na ez a csaj még "Tasmánia" akcentussal is tud beszélni, ha akar! Elképesztõ! <#eljen>

What about the forests?

mflex
Akkor meg fõleg szörnyû, hallgatni is rossz volt, de én részemrõl befejeztem, nekem nem tetszik, és ez enyhe kifejezés volt.

What about the forests?

Musachy
Olyan magyarként az angol kiejtést kritizálni, mintha egy külföldi kritizálna mondjuk téged, mert õ más tájnyelvet ismert meg és szerinte az a jó és szép magyar kiejtés...
Kicsi ez az ország és mégis hallottam már "igazi" magyarokat úgy beszélni, hogy nem értettem, mit mondanak...

IMYke2.0.0.0
Ha az szûrõdött le, hogy ellenséges lennék, az csak a véletlen mûve: egyszerûen nem igazán érteném, és kényelmetlen, egy idõ után pedig idegesítõ lenne egy ilyen vakert hallgatni:

Miközben egy rastának is (mint mindenkinek) vannak érzései, gondolatai:

Musachy
Ne ítélj, hogy ne ítéltessél.

Musachy
Igen, hallgattam egy ideig és bele lehet unni. Amúgy nagyon jól gitározik.

IMYke2.0.0.0
Rastaman-ból bõven elég néhány ezt a stílust - ilyen olyan sikerrel - utánzó zenedarabot meghallgatni, vagy Bob-ot, így beszélõ emberrel az életben nem szeretnék találkozni! 😊))

Õ pécsi, egyetemista (volt):

IMYke2.0.0.0
😊)))))))))))))))))

Dióka
nagyon köszi, bár már kivesézetm a kiadó oldalán a munkásságát és csak ez volt,ami igazán megfogott.egyfolytában ugyanazon gitár játékát hallgatni túl uncsi lenne.

Musachy
Ezt nem mondtam, Londonban természetesen élõben, de ami pl. a jamaikait illeti: te nem hallottál még "rastaman" beszédet?

Dióka

Musachy
Valahogy sejtettem...

IMYke2.0.0.0
Laci!

Azt azért Te is érzed/érted, hogy bármennyire Amerikában élt apuka, és tanította a lányát, ha egyszer a bácsi mondjuk Texasban élt... vagy Nevadában, Nebraskában, ne adj Isten Mississippi államban...

IMYke2.0.0.0
Várjunk csak! Akkor Te Londonba, Amerikába és Jamaikába is sûrûn utazol? Ilyen munkát akarok én is 😊

Musachy
Én viszont szeretek és igyekszek alkalmazkodni mindig az adott környezethez. Nem gondolom pl. Londonban, hogy ezek milyen hülyén beszélnek, mert olyankor valahogy az tetszik és én is úgy szeretnék beszélni. Az amerikai ugyanúgy tetszik, de pl. a jamaikai is jó. Ezért gondolom, hogy nem ez a lényeg.

kaposi1
Sziasztok !

Annyira szépen kibeszéltétek szegény Hoffmann Mónika angol tudását hogy kicsit körülnéztem ki is ez a lány.

Pár adalék hogy tud -e angolul vagy sem.

Született 1982. március 11. (28 éves)
Származás Malmö, svéd

"Gyermekkorát Svédországban töltötte, ennek ellenére a magyar és az angol nyelvet is beszéli. Általános iskolás kora óta foglalkozik komolyan az énekléssel. A Berklee College of Music-ban eltöltött egy év után otthonában, a svédországi Malmöben folytatta zenei tanulmányait. "...

"Hol tanultál meg magyarul? (eszti@titi)

- Anyukám és nagymamám tanított kiskorom óta, apukámtól svédül tanultam. Apukám 20 évig lakott Amerikában, és amikor visszajött, csak angolul beszélt velem. Akkor tanultam meg angolul, de aztán iskolában is folytattam az angoltanulást."....

"A továbbiakban magyarul, vagy inkább svédül szeretnél énekelni, ha itt maradsz nekünk? (pesti srác 15)

- Ha valaki kérni fog engem svédül énekelni, akkor persze fogok svédül énekelni, de nem ezért jöttem Magyarországra, hanem hogy magyarul és ANGOLUL<#crazya> énekeljek.".....

Szóval Mike, én csak ezekre a mondataidra szerettem volna kissé kétkedve reagálni.

"Ez a nõ úgy ejti ki a szavakat, mint valami hülye paraszt, tisztán hallatszik, hogy a büdös életbe nem beszélte a nyelvet.
Talán egy papírból tanulta, hogyan kell kiejteni, ami kurvára nem sikerült neki."

Lehet hogy nagyon furcsa a kiejtése és nem tudjátok elfogadni ahogy énekel , de hogy húsz év gyakorlás távlatában nem értené a nyelvet azt azért kétlem.

Hozzáteszem semmi közöm Mónika életéhez nekem holt közömbös a hölgy csak furcsállottam hogy ilyeneket írtatok róla.
Már így is több idõt vesztegettem rá mint kellett volna.<#hehe>

IMYke2.0.0.0
El tudom hinni, hogy nem könnyen - valami rettenet lehetett.

Más:
Nem irigylem azokat a bátor, hozzánk, Magyarországra bevándorlókat, itt tartósan élni kívánókat sem (Fekete Pákó takarodj!), akik minden erõfeszítésükkel azon vannak, hogy magyarul beszélve mindent megértsenek. Bele sem gondolok, milyen nehéz lehet...

Újfent más - Ez nekem jobban tetszik már, mint az eredeti verzió:

Musachy
Ja, ezt ismerem. Egyébként Hugh Laurie elsajátította (elmondása szerint nem könnyen) az amerikai kiejtést, a sorozatban már természetesen azt beszéli.

mflex
Na ja, egyébként ez hasonló, mintha én elmennék falura és városi szlenggel nyomnám a vakert az arcukba. Szerintem a felét nem értenék, már csak az a kérdés, hogy az Angol, vagy az Amerikai a falusi/városi? <#nevetes1>

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Érdemes elolvasni néhányat a videóhoz írt megjegyzésekbõl. (Ismét tanultam valamit): én a general americant szerettem meg.