26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
szamóca67 #21856 A Luxman végfok, ami 1Ohm-ra is képes dolgozni.
-
szamóca67 #21855 ..és egy másik.
-
szamóca67 #21854 Egy nem kis erölködő.
-
#21853 Blaupunkt Madrid
-
#21852 Igazi tervezési bravúr ez retro ketyere.
[nagy]Philips RH829 ST-4
-
#21851 Ez egy NAGYON normális válasz volt, részemről el van felejtve, csak ha valamit utálok, az a spicliskedés, ezért kaptam fel vizet. Na béke. -
#21850 #21849-re:
off..
elismerem hogy igazad van.
bocs. én is csak ember vagyok tehát tévedhetek.
ettől függetlenül, ez (amibe most írok) egy jó totyik, és ha megbántottalak is, hidd el nem volt szándékos.
ha akarod, törölheted.
on. -
#21849 Te tényleg nem érted, hogy a topikodnak a neve a: SAJÁT HIFI CUCCOK BEMUTATÁSA? Vagy nem tudod értelmezni a saját szöveged? Tudod mit hagyjuk, leszerepeltél, és igen írtam is, hogy privi előtt írtad, utána meg pár órára rá jópofiztál ott nekem, ez is egy ilyen nesze neked semmi fogd meg jól válasz volt megint. Teljesen véletlenül néztem be oda, és ledöbbentem, illetve qrva pipa lettem!!!
Nem kell semmilyen válasz, illetve a topikodba írhatod, mert oda már nem megyek, innen meg kegyetlenül kivágom. -
#21848 erről ez jut az eszembe, mert nagyon találó:
'Minden, amit mondok, felhasználható ellened!'
-
#21847 #21840-re:
az még a privi előtt íródott.
csak hogy értsük egymást:
tegyük fel, a hi-fi choiceban van 20000 hsz. mikor te megnyitsz egy új totyikot isd hq néven...
én pedig két hét múlva átnevezem a totyikot hi-fi choice és isd music-ra..
te mire gondolnál ekkor?
tudod (minket leszámítva)
ez sokaknak kicsit félrevezető.. -
#21846 hát ez minimum is ejnye-bejnye ZR-nek (bár most sem csalódtam benne, hisz nem ismertük félre a jellemét ).gondolom ez is az általa hírdetett 'szeressük egymást gyerekek, de főleg engem szeressetek' világnézet jegyében kreálódott...azt most nem részletezném, mit gondolok erről, de én azt mondom, egy topikot sem lehet megerőszakolni, a látogatottsága dönti el a sikerességét. -
#21845 Követi a hullámot.
[Még mindig nem szeretem az ilyen (hip-rnb-hop-dance) énekes számokat - de ez elég kellemes. Igaz, többször nem fogom meghallgatni.]
-
#21844 Ez a nő mióta énekel ilyen szinti alapokra?
-
#21843 vagy a színpadon épp fordítva állnak fel az előadók?
-
#21842 Toshiba SM-270
Ez is ritka lehet, mint a fehér holló.
-
#21841 Pioneer QX-747
-
#21840 ZR!
Én, ki nem állhatom, ha valaki hülye, azt meg még jobban, ha annak teteti magát és úgy próbál okoskodni. Ezt a röffenésedet megmagyaráznád?! Akkor nem vettem észre, pár órára rá, hogy érdemben nem kaptál rá választ, amit a modik is láttak, hogy ez két különböző témájú topik, akkor jössz nekem jó pofizni pü-ben, hogy lehettem volna a te topikod HG-je is, meg stb.
Most leírom megint, ha már azt sem érted, hogy milyen címet adsz a topikodnak, hogy a akusztikai szórakoztató elektronikai műszaki cikkeink az én hülye agyammal felfogva azt jelenti, hogy mindenki eldicsekedhet, hogy otthon milyen ketyeréi vannak, vagy nálad ez mást jelent? Nálam, mint a címben is látható, nem a saját hifi a lényeg, sőt egyáltalán nem, hanem afféle gyűjtőhelyként funkcionál, hozzáteszem elég jól a régen megjelent csodálatos készülékek között.
Most mi a tkm bánt téged, hogy már nem oda vannak linkelve azok a képek, ami idáig sem oda tartozott? Milyen rendrakásra gondoltál egyébként? Egy spicli vagy, aki előbb dumál faszságokat, aztán később meg jó arcot vág hozzá, pl pü-ben. Ugye nem baj, ha mától kilőttem a topikodat a kedvencek közül, tedd te is ezt ezzel!
-
#21839 akkor csak pszichés beütés (megszokás) kérdése...fülre sem érdemes. -
#21838 Az már engem sem érdekel. -
#21837 oké, de mi van, ha már az eredeti mesterlemzen felcserélték véletlenül a két sávot, vagy a színpadon épp fordítva állnak fel az előadók?! -
#21836 Engem, de csak akkor, ha tudok róla. -
#21835 Mert teljesen más a dinamika, amit ez a géniusz Clark alákevert, azért ha lenne LP-én, akkor azon is meghallgatnám.
-
#21834 Jah, ez alapján lossless... -
#21833 egymáshoz képest valóban fel van cserélve, de ez baj lenne vagy zavar valakit? számomra pl. akár highend-ben is teljesen lényegtelen, hogy balról jobbra vagy jobbról balra van valami....
igen, hangosabban szól,mint a cédé változat, de nincs túldinamikázva, vélhetően eredetileg magasabb felvételi hangerőn lett digizve, nagyon nem is mondanám utólagos normalizálásnak.
-
#21832 Érdekesség (számomra, laikusnak), hogy a Live sokkal jobban szól - valahogy (élettel)teltebbek, egységesebbek a hangok.
S persze, sokat nyom a latba a közönség is.
S ezzel nem a ripet, vagy digitalizálást akartam kritizálni, remélem, nem voltam félreérthető.
-
#21831 Ja, aki rippel, nem árt tudnia, hogy a szgépeknél pont fordítva van bekötve a jack. -
#21830 Nagyon hipnotikus ez a szám! Köszönöm!
A minőség a szokásos mflex-quality! -
WhoGo #21829 A minőség valóban remek, ezt nem is vontam kétségbe, (bár én a bakeliten érzek egy kis normalizálást is). -
#21828 Az biztos.
Ezen a gépen nincs Audition így nem tudom megnézni a spektrum képeket, de szerintem mindkettő kiváló minőségű.
-
WhoGo #21827 Hali!
Erősítsetek meg abban a tudatban, hogy nem én vagyok a hülye. A két felrakott Redhead Kingpin felvétel abban biztosan különbözik, hogy a bakelit rip csatornái fel vannak cserélve... -
#21826 gondolom azért, mert 8 és 13 khz környékén van egy vzszintes vonal, de ez hangtechnikai probléma (sok eredeti felvételben van hasonló), ettől még lehet eredeti, persze egy 'valós' veszteségmentes spektrumkép a hangzás minőségére még nem ad semmilyen bizonyítékot,de ugyanez bizonyos keretek között igaz akár egy mp3-ra is. -
#21825 Hát, nekem nem tűnt annak.
De, szeretek ilyenben tévedni :)
Behoztam, de már nem tőtikézem fel, mert már 2x szerepel a topikban :) -
#21824 ezen semmi nem egyértelmű!!!
Te miből vontad le a következetést?!?
sőt eredetinek tűnik! -
#21823 -
#21822 No, látod én ilyen hulladékkal tudtam volna szolgálni:
Egyértelmű, hogy MP3-ból lett konvertálva valaki által. Én meg annak idején leszippantottam. :(
-
-
#21820 A pattogás eltávolítót...
-
#21819 Ebbol nem ertek semmit. -
#21818 NM, szinte nem is hallottam rajra egy kurva pattogást sem, az izotope-ot is teljesen minimálisra állítottam (1.0) a vinyl record 50 hz alatt. -
#21817 Ez a szam valami eszmeletlen szepen es nagyot szol ez tenyleg HQ!!!!!!!!