A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #20065
    Erre válaszolva...

Nem tudom, hogy mi lófaszért ekkora az arcod, mert kicsengettél érte pár 10k-t mostanában, előtte honnan szerezted be a zenéidet, mennyi eredeti lemezed van, amiért így nyilvánulsz meg? Én, 2006 óta annyi saját albumot töltöttem ide (is) fel, amennyi neked a büdös életben nem lesz, mégsem vertem a nyálamat, egy a gond, mostanában nincs időm semmire. A másik, hogy milyen megnyilvánulás, hogy be kell rippelni, még egy fostalicska gép is 4-5 perc alatt végez, pl az easy cd programmal, egy gyorsabb gép, meg kb 1 perc, de egész albumról pofázok, és nem egy számról. Már nem tudom az idejét, de egyszer a 90-es topikban csak eurodance maxikat hoztam le a padlásról egy dobozban, kb 1000 db-ot (lefényképezve) és azt mind felnyomtam Aiff-ben, szerinted az nekem mennyi pénzemben van, és mennyi időmbe tellett, mégsem vertem a nyálamat, és akkor nem beszéltem a rengeteg italo disco lemezekről.

Az összes Laserdance lemezt már akkor felnyomtam wav-ban, amikor még a 320-as minőséget is soknak találták egyesek 2007 körül, kinek van meg mindegyik eredetiben?

A mostanában mind megjelentek is megvannak nekem, de örülök, hogy este beesek az ágyba, de ha valakinek kell valami, akkor szóljon és szájtépés nélkül feltöltöm, ha lesz rá időm, Ti meg vegyetek vissza a hirtelen átalakult kurva nagy arcotokból basszátok meg!

Ez 2006-os sg kép, le lehet csekkolni! (kép url)