DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Hello Laci!

<#integet2>

What about the forests?

kaposi1
Szia Mike!<#wave>

Üdv újra itthon a Matrix-ban!
Nem is tudom milyen smile-t tegyek hogy ne legyen félreértelmezhetõ!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

mflex
Csak most olvastam el a kommenteket, ha tiedet lehet annak nevezni, nem fûzök hozzá semmit, ez az egész egy oltári nagy:

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Szervusz Elveszett Ember! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Üdv újra itthon!😊

Hajnalban értünk haza, egyelõre tök szar itt lenni, szívesen maradtam volna még, a párom már nem annyira.

Sosem gondoltam volna, hogy a sok élményem mellett, az egyik legnagyobb NOLAN filmje lesz. Megnéztem Kanadában és Amerikában is, de csak másodszorra lett minden világos, pedig elsõre is próbáltam figyelni a sok csavarra, mert tudom, hogy Nolan bácsi szereti átverni a nézõket, ott ahol csak tudja. 😄

IMAX moziban néztem meg másodszor, bár a film nem 3D, de a baxott nagy vászon és a tényleges high-end hangok annyira földhöz vágtak, eszméletlen, hogy ZIMMER mekkora zenét és effekteket csinált a filmhez, meg is vettem az INCEPTION lemezt, ha valakinek kell, akkor feldobom, ezt tényleg csak minõségi hifin szabad hallgatni.

Visszatérve a filmre, nem hiszen, hogy sok ember van, aki elsõre mindent meg tud figyelni és fõleg megérteni, de az álom hatalmas téma, aki csak ész nélkül ül be a moziba és akcióra vágyik az el se menjen, persze akcióból is rettenetesen sok van, és talán a leglátványosabban megcsinált, amit idáig láttam, mert Nolanbá nem használt CGI-t, hanem makkettet, ez látszik is, de a film csak akkor mûködik, ha megérted és rákattansz. Egyik csavar a másik után, és persze a végén az egyik a legnagyobb, amikor már azt hiszed, hogy végre megtaláltad az állad a padlón, akkor jön ismét Nolan "superman" és olyat baszarint az agytekervényeid közé, hogy pislogni sem mersz, nehogy bármirõl lemaradj.

Ébredj fel ember, ez már nem álom csak film. 😄DD

És persze a hozzáillõ zene a végén, ami olyan minõségben és hangosan szólt, hogy az leírhatatlanan, csak nézel, mint aki elõször lát puncit 😄, hogy HOPPÁ, baszd meg, nem hiszem el, ilyen nincs!

Nehogy valaki lewarezolja, hanem menjen moziba!!!

What about the forests?

Dióka
pont addig.
ameddig nem hoz valaki hasonlóan "fogyaszthatót", hallgathatót, tetszetõset stb...<#heureka><#hehe>

"még egy profi hangmérnök mellett sem"

Azokra nincs is szükség.Ért ehhez ZR és a tanítványa iletve italograbber cimbora is és a világhálón még egy jó páran biztosan.<#hehe>.

Ha nem hiszed tegyél próbát velük.<#nyes><#mf1><#mf1><#mf1>

"addig egy kis nassolni való"

Meddig?

Hi ZR!<#integet2>

Köszi a képet.Természetesen gyüjtöm még õket.Hamarosan elérem a 400gigát.Ilyenkor fog el az aggodalom hogy mi hiányzik még.<#hehe>
"Karnyújtásnyira" <#mf1><#mf1><#mf1>

Musachy
Na nem mintha a tied fontos volna. A különbség az, hogy te fel sem ismered ezt a problémát.

imo :) science fiction is science fact

Hello Everybody!
<#nevetes1><#nevetes1><#eplus2><#hehe><#nyes><#mf1><#mf1><#mf1>

Italo4ever
"a "beszerzõmet" akkor sem adom fel"

Erdekes itt meg azt irtad,hogy beszereztek,elotte meg,hogy nem arulod el,hogy kitol van!
Amikor szurol a hurok,akkor eloalsz egy ilyen nevetseges baromsaggal,hogy studioban csinaltatok a 320.bol lossless-t.
Kar volt elolvasni megint ezt az egesz semmitmondo hazugsagot,ha meg igy is lenne,hogy mp3bol keszult a cdda,akkor sem dicsekedtem volna el vele a helyedben.

Az igazsag az,hogy ahogy szoktam olvasni az irasaidat,vagy mit,sosem gondolod at,hogy akik ezen a forumon vannak egyaltalan nem hulye emberek,bar lehet hogy a kornyezetetdben sok nalad alacsonyabb elmejut atverhetsz,de ennyi ido alatt mar megtanulhattad volna,hogy itt senkit nem tudsz atvagni,akar igy,akar masik nevvel.

Tedd mar magad takarekra!

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Dióka
az alapkérdés annak megválaszolása lenne, hogy mi a veszetségmentes, milyen feltételeknek vagy paramétereknek kell megfelelni egy veszteségmentesnek hívott zenének?!

duck tales-el nem értek egyet. az "mp3-ból nyert lossless" nem is értelmezhetõ kategória, de alapjául bárminek szolgálhat, még egy késõbbi remaszterelt lossless anyagnak is, fõleg ha nem a neten keringõ pocsék és sokaknak "megszokott" 320-asokról van szó, hanem egy valóban minõségi, a 320-as bitrátán elérhetõ legjobb hangminõségnek. azért ne felejtsünk el a nagyon sok feltételbõl pl. két dolgot:
1. az mp3 is sokat fejlõdött az évek során, néhány éve már 320-as (vagy akár kisebb) bitrátán nagyon jó hallásküszöb közeli minõségben akár teljes hallható spektrum is tárolható (különbség persze továbbra is megmarad, csak a felfogási küszöbszint vékonyodik el)
2. igaz, hogy fejletteb a kódolása és továbbra is többnyire veszteséges, de egy Dolby Digitalban megszólaló anyag ettõl sokkal kisebb bitrátákat használ, de a sima DTS sem pazarol sokkal nagyobb adatsûrûséget, ergo ha eltekintünk az mp3=gagyi beidegzõdéstõl, akkor simán beigazolódik, hogy az emberek zöme fingnyi különbséget sem hallana egy jó mp3 és egy gyári-cd között, tehát amiket megvesz gyári cédén, berakja a nem túl drága kommersz cuccába és hallgatja agyonekvalizáltan, subbasszal meg loudness-el, pl. nekik nulla a különbségérzetük.
szóval én visszakanyarodnék a kezdõ kérdéshez, mitõl lesz veszteségmentes valami? de mielõtt gyorsan rávágná bárki is, hogy attól, hogy gyári cédén vagy bakeliten van, azért próbálja meg átgondolni (ha tudja), hogy mi történik a zenével azelõtt,mielõtt beviszik a mester anyagot a gyárba!!

kaposi1
<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Az MP3-ból nyert "lossless" már eleve a "Duck Tales" kategória. Szerintem.
Színes-szagos, de a veszteségmenteshez - még egy profi hangmérnök mellett sem - nem sok köze lesz a végeredménynek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dióka
Elvont egy figura vagy hallod-e, elég ingázó logikával és észjárással, úgyis mondhatnám, hogy nõcis az agymeneted!<#nevetes1>

Szóval, ha valami 320 volt és tételezzük fel, hogy abból is a legjobb, akkor én még el tudom képzelni, sõt alátámasztani is, hogy lehet egy teljesen új veszteségmentes anyagot gyártani (a hangsúly a teljesen újon van és nem az eredetin), de hogy bele nyúlka-piszka nélkül nem, az hótszentség, hisz a REMASZTERBEN pont az a lényeg és egyik legfontosabb jellemzõje, hogy belenyúl az ember! Szóval itt egy pici óriási paradoxont érzek-látok!<#csodalk><#falbav><#hehe>
eson ide vagy oda, mondjuk eson-ban is hallottam már elég gyenguszt. nem az eson-on van a hangsúly, csak emniatt nem lesz hi-end semmi sem.

IMYke2.0.0.0
Ez már nekem is sok.

kaposi1
"320-ba kaptam, stúdióban remastereltük saját célra. nem tutyika, nem nyúlka-piszka. eredmény: full lossless, real 44.1 khz/16 bit."

<#fejvakaras><#wilting>

Zephyr Retiring
naon helyes. ezt már szeretem<#worship>
suszter maradjon a kaptafánál..

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
reggelt gyerekek<#integet2>
sorban akkor..
kis tanítványom: látod, látod..
italo4ever: nincs. vót de bevonták, elvették, eltiltottak<#rinya>
(most muszáj volt felemlegetned<#confused>) de õsszel mehetek újra nagymocira..reszkess világ<#hehe>
kocsira, kamionra eddig se vót, eztán se lesz<#nyes>
csak utas vaok, de nem szégyen az..pláne, ha én tankolok<#miaz>
bentley-m nincs, de most hogy mondod..
flexem: röviden, csak hogy tiszta víz kerüljön a pohárba:
320-ba kaptam, stúdióban remastereltük saját célra. nem tutyika, nem nyúlka-piszka. eredmény: full lossless, real 44.1 khz/16 bit.
ha érdekel, a módszer hasonló, és az eredmény ugyanaz mint az eson cd készítése..többet nem mondhatok..
ez már szigorúan bizalmas információ<#csodalk>
mucsácsó: egyetértek: annyira tényleg nem fontos<#hehe>

..senki többet<#nemtudom>..akkó..

Dióka
addig egy kis nassolni való

MASTERBOY - MEGA-HIT-MIX

FLAC 20'57" 156MB

INTRO
ANYBODY
GENERATION OF LOVE
FEEL THE HEAT OF THE NIGHT
IS THIS THE LOVE
I GOT TO GIVE IT UP
DIFFERENT DREAMS
SHOW ME COLOURS
FEEL THE HEAT 2000
I LIKE TO LIKE IT
DANCE TO THE BEAT
PORQUE TE VAS
MISTER FEELING
LAND OF DREAMING
OUTRO

Dióka
szewa Májki!

Remélem pihenés is lesz a sok kinti családi programból és üzletelésbõl, bár ha jól sejtem, azért megint szétnéztek vagy ezerfelé.<#nevetes1>
az eddigi élményeid felével is megelégednék, de egyelõre nekem csak a melóhely van és a terasz, ahová mindennap eljuthatok!<#nyes>

Musachy
Megint duplán generálta az sg az üzimet, mint a hq-ban... ennyire azért nem fontos.

Musachy
"mindíg az a veszteségmentes formátum, ahogyan a tyúk azt elõször megtojta. gondolom ezzel mindent elmondtam"
Nem is lenne rossz magyarázat, de sejtésem szerint a szerzõ nem 320-as mp3-ban "tojta meg". Az egy más dolog, hogy nem publikálta még jobban - ezért nincs meg neked sem.

Muff! Én beszéltem. <#nyes>

mflex
Sziasztok!

Lassan azert hazaerunk majd 😊
------------------------------
ZR:
Vegyel vissza a kocsogozesbol, mert nemcsak torles van, de vegleges kitiltas is, ha kerem ebbol a topikbol, legfeljebb mashol osztogathatod a faszsagaidat, de hogy tiszta legyen: Nicolas nem adja (adhatja) ki a kezei kozul a szamokat lossless minosegben, mert a Nemet gazdag fiu, Marcel de Van vette a szarnyai ala es ezzel egyutt a jogokat is, nagy valoszinuseggel egy hamarosan debutalo Italo4ever es MDV koprodukcios spacesynth lemezen, ami oda fog baxni rendesen, mixelgeti is a szamait MDV. Errol ennyit, a nem letezo lossless szamaidat meg dobd a kukaba.
------------------------------------------------
Betti:
Ha surgos a lemez, akkor beszelj a Lacival, en mar szoltam neki. 😊
----------------------------------------------------------------
Diom:
Remelem veled es mindenkivel is minden ok otthon.
------------------------------------------------

Udv mindenkinek:

Majki

What about the forests?

Italo4ever
neked meg jogsid sincs,hogy mindig az anyos ulesrol fotozol?<#eplus2>
varjal kitalalom az egeszet,angol autod van mondjuk egy bentley es onnan fenykepezel<#zavart1>

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Dióka
nekem ugyan semmi bajom sem volt, tegnap sem....<#vigyor0> ez a rém-rímhányó 4soros "oldalad" viszont sokkal normálisabb és emészthetõbb...<#vigyor> azért, ha nem túl árnyaltan cserélsz eszmét, én biztosan nem fogok haragudni. <#nevetes1>

Musachy
Hm...az tényleg rossz lehet.

IMYke2.0.0.0
Hagy pihenjenek! Én amondó vagyok, hogy rá is fér.
Az a tárgyalás-sorozat még sem olyan kimerítõ (talán), mint az ide-oda rohangászás Európában. <#nyes>

Brand
Pár napja beszéltem Mike párjával és állítólag hazajöttek volna már, csak Mike szeretne valamit üzletet nyélbe ütni a tulajdonképpeni fõnökével, aki egyben az elhunyt barátja felesége, és egyelõre nem nagyon tudtak megegyezni. :-)

Csak a nő½ tudja mi a szép:)

Brand
Sziasztok! :-)

Köszönöm szépen, amíg megkapom az albumot ez is nagyon jó lesz! <#puszi>

Csak a nő½ tudja mi a szép:)

Zephyr Retiring
hi vb<#integet2>
élõkotortam egy-két fotót neked a telcsimrõl..
bár errõl nem dumcsiztunk mikor beugrottam pesten hozzád, de gondolom még mindíg gyûjtöd õket<#nevetes1>
itt egy az irányodba haladva..

..ez egy médiás, hogy hû maradjak a totyik szellemiségéhez is<#nyes>

..és még egy búcsúzóul, míg nem taláxunk újra:
ez már az ugyanaz a szombat, mikor délelõtt még a sört ittuk, csak már újra oroson. (errõl maradtál le<#vigyor>)

itt megjegyezném, hogy ez csak 11 körüli kép, éjfélre már teltház volt<#eljen>

akkó, ahogy a naok mondják: have a nice day<#nevetes1>

Zephyr Retiring
ipiapacs..uff..<#felkialtas>
iq-m 200, pofám lapos.
reakcióm írtózatos.
egy kollégám kapos,
írományom enyhén rapos<#vigyor>

látom cimbi kedved ma borús, nem?
nem ízlik a rántott hús sem..
hidd el hamar jobb kedved lesz,
ha majd visszatérsz a szexhez<#whatever>

s ha jól értettem kedveled önmagad nemét,
(a párom most lesüti a szemét)
nem értem ez miért tartozik ide, de..
ha már így alakult: váljék egészségedre<#eljen>

de hogy ma este egy jó szót is szóljak:
kattints ide, hogy neked is bókoljak 😊
s végezetül ha megkérhetnélek,
ezeken a fórumokon élj inkább a zenének<#worship>

üdvözöl tanítómestered,
a nagy zephyr retiring
maga személyesen<#papakacsint>

zárul mára zephyr zsoltára,
tegyük el magunkat éjszakára...uff<#felkialtas>

Hello Everybody!

igen<#eljen><#wave>

Dióka
ha lenne annyi gógyid, amennyi nincs, akkor leesett volna (de persze most sem esett le), hogy nem a buzikkal van a probléma (én is buzi vagyok, és akkor?!), hanem a buziságaiddal!! a kettõ nem ugyanaz!
ma egyvalamit csináltál teljesen jól, azt hogy elköszöntél! én ezt meg megköszönöm, tartsd meg jó szokásod itt és máshol is, meg máskor is!<#nyes>
így a többi sügérségedre teljesen felesleges reagálni, meg hát értelme sincs "kedves butus tanítványom", hisz úgysem értenéd!<#nevetes1>

Zephyr Retiring
mi van wazze: 2 hét alatt csak ennyit tudtál kiköhögni magadból<#nemtudom>
na figyu az én fél perces válaszomat (ahogy a profik csinálják):
"elnézést minden normális buzitól"
te melyik kategória vagy: aki csinálja, vagy aki hagyja<#kerdes>
jah, tudom már: aki nézi<#eplus2>

u.i.: nem értem ez a bunkó stílus mitõl jön be neked mostanság, tudtommal én (hozzád végképp nem) per pill normálisan válaszoltam egy kérdésre..
nem erre tanítottalak<#ejnye1>
de azért örömmel nyugtázom, hogy a megfelelõ témáidat a megfelelõ totyikba helyezted végre<#vigyor>
most elköszönök, hisz záros idõn belül a totyikgazda is biztosan elõkerül, intézkedik, de teljesen feleslegesen, mert az elõzõ hsz-emben leírtak alapján jogom és lehetõségem is van rá, hogy újból elmondjam ugyanezeket. de azt megígérhetem hogy az már csattanósabb lesz kedves kis <#kocsog>-eim..
ha már szóba került ez a téma is egy zenei totyikba<#integet2>

Zephyr Retiring
nem fogok magyarázkodni neked kis barátom<#puszi>
felesleges ismételgetnem magamat és másokat is.
röviden van 320-as empéj, ami jobb hangminõség mint egynémely gyári audio cd. ha ezt tudomásul veszed oké, ha nem, akkor ne is olvass tovább..
..mert akkor valóban felesleges<#nevetes1>
mindíg az a veszteségmentes formátum, ahogyan a tyúk azt elõször megtojta. gondolom ezzel mindent elmondtam<#whatever>
jah, a törléssel kapcsolatban: felesleges törölni bármilyen hszt., mert ahányszor csak akarom, bármikor újra és újra visszateszem, no persze csak ha kedvem tartja<#hehe>
tudod ez a törlés olyan, mint az ember kisujja (ne részletezzem az mire való)
amennyiben kérdésed lenne, nyugodtan tedd fel, bármikor szívesen válaszolok, de hogy tanítsalak, azt gyorsan felejtsd el.. megégettem a kezem én már itt..soxor nekem kell elnézést kérni a tanítványaim miatt is. (lásd pl. a 18344-es hszt.)
és hogy rövidre fogjam egybe az egészet: "evriszingszizrelatív" avagy ahogy a tanítványom is mondja: minden relatív<#nyes>

IMYke2.0.0.0
Mivel kibõvítette a szabadságát, szerintem csak augusztusban néz be.

Italo4ever
Mike eleg sokat levelezet vele,jo baratok is lettek,ha valakinek hat neki meglehetne lossless formatumban,de meg neki sem adta ki a kezei kozul,de majd ezt o leirja,hogy miert,vagy mar leirta nem tudom.
Te viszont anyira gaz vagy mar a sok hazudozasoddal hogy ezek utan csak olvasas nelkul atugrom a hulyesegedet.
Mike is jol eltunt,vagy 1 hete be sem lepett <#fejvakaras>,remelem torli a baromsagaidat.

Dióka
"egy roppant xerencsés ember vaok"

Meglehet, de tegyük hozzá, meg roppant debilhülye is! <#nevetes1>
Ez volt immáron sokszázadjára az a rész,amikor ismét érdemi konkrétumok nélkül már csak átlátszó baromságokkal próbálsz meg takarózni. Senki nem kérte, hogy a titkosügynök haver beszerzõdet feladd, elég lett volna, ha a hülyeségeidet adod fel. Gondolom nálad még a tükör is hazudik,mint a vízfolyás.<#nyes> Néha szólhatnál valami jóbarátnak, hogy ébresszen már fel,mert szaros a kezed.<#nevetes1>

A nevemben meg légyszi seholsem nyiltakozzál már (cd vs. bd) és fõleg ne gondolkodj helyettem,mert úgysem megy.
Örülök, hogy néha olvasgatsz is néhány technikai rovatot, és az oldtimer hifi cuccaid után már kacsingatsz a jövõbe is, de ha mondani akarsz valami újat,ami már elõdjével a DVD-Audioval majd 10 éves történet (még épp idõben elért hozzád is <#hehe>), akkor itt a lehetõség Te bazinagy szaki, hogy prezentáld, mennyiben kéne összefosnunk magunkat egy hi-end CD és egy sztereó BD felvétel között (hisz csak így van értelme bármilyen összehasonlításnak). tessék felrakni a mintákat,aztán lesz mirõl csámcsogni. Természetesen nem az a kérdés, hogy elméletben mennyivel lehet jobb, hanem, a gyakorlatban ezt az elõnyt hogyan és miben tudja érvényesíteni a technológia (és még mindig csak sztereóról van szó papa, hisz többcsatornásnál már nincs értelme az audio-CD-hez viszonyítani bármit is). Tudom, hogy nehéz számodra,mert agyilag és jellemileg is segítségre szorulsz, de addig,próbáld meg nélkülözni ezeket a fellengzõs és semmitmondó erõltetet fanyar baromságaidat: bármilyen témakörben. Esetleg keresd meg italograbbert és írogass neki sok szépet és okosat.
Ha lehet, ezt az idióta buzigyerek stílusú (elnézést minden normális buzitól), csetprogramon felnevelkedett újmagyarosított törtszavakat használó gyökér magyarságod is próbáld meg nélkülözni (pl.: vaok, naon stb.), mert nem csak geci nyálas, de nem passzol az eddig, erõltetett munkáddal felépített sármodhoz. Olyan kisköcsögös. <#nyes>

Zephyr Retiring
egy bölcs filozófus xerint:
"semmi sem lehetetlen"..

Zephyr Retiring
most erre akkor mit mondjak<#nemtudom>
ezexerint (bár ezt eddig is tudtam) én egy roppant xerencsés ember vaok<#hehe>
mert ho' létezik biza..
jah, szép próbálkozás, de a "beszerzõmet" akkor sem adom fel<#whatever>

Italo4ever
ez csavo tuti benyomott valami drogot <#nevetes1>

Italo4ever
en is megneztem ma,az ev filmje!!!<#eljen>

Dióka
Ha Májki hazaér, majd kitörli az ez alatti 2 befuccsolt próbálkozást.

bamba leo

Dióka

Dióka
bocsánat

HQ-High-End-HD <#nyes><#nevetes1>

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" width="460" height="384" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0"><param name="quality" value="high" /><param name="allowScriptAccess" value="always"/><param name="allowFullScreen" value="true"/><param name="flashvars" value="vID=e464866ef9&autostart=false" /><param name="name" value="guPlayer-e464866ef9" /><param name="src" value="http://files.indavideo.hu/player/gup.swf?b=1009" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="bgcolor" value="#666666" /><embed flashvars="vID=e464866ef9&autostart=false" src="http://files.indavideo.hu/player/gup.swf?b=1009" quality="high" wmode="transparent" bgcolor="#666666" width="460" height="384" name="guPlayer-e464866ef9" align="middle" allowScriptAccess="always" allowFullScreen="true" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" ></embed></object>

sanyaaa
Wazze a múltkor ez fordult ki utánam Hódmezõvásárhelyen????

Italo4ever
ennyire sose erdekelt ez a hajo <#alien>

Italo4ever
akkor csak o nem latta ezek szerint,mindegy vegulis