26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• koko71
    Helló!
    Hoppá ,látom a régiek visszajönnek!Örülök nektek!!
    Ja és:
  • Claud
    Na wazze! Azt hittem téged már elfújt a szél!

A minap kérdezte épp a nejem, hogy olyan régen járt már felénk az a jóképű, jódumájú srác. Vajon mi lehet vele? Én meg mondtam neki, hogy nem látod mekkora épületet építettünk ide? Hogy ne fújja el a szél, hát bele kellett építeni!
    Na majd ha ráérsz egy kicsit. Én úgyis mindig ráérek...
  • mflex #20088
  • mflex #20087
    Már elég régóta Laca, de nem vitafórum, csak nekem éppen eldurrant az agyam.
  • mflex #20086
    Ezért ezer kösz!
  • mflex #20085
    Szerintem inkább ne tedd, de ha van kedved, ám lelked rajta, állok elébe minden értelmesnek tűnő revansnak! Megmondom őszintén, hogy a lentebb írtakra én inkább befognám...
  • Wescone
    THX! ...de, hogy ne csak kunyeráljak - push it!
  • Wind 67
    Szevasztok Hey!

Császárunk, hogy ityeg manapság? (felhívlak majd hétközben).

Minap beszéltem valakivel, és említette, hogy itt folytatódik a"VITA" fórum,mert a másik megszűnt, gondoltam beugrok szétnézni.
    Sok minden nem változott... de majd figyelek rátok
  • Musachy
    Az nem jó.
  • kaposi1
    Biztosíthatlak hogy eljutott az illetékeshez.
    És meg is kapja a választ tőlem,
    de akkor stílusosan nem itt, hanem én is a saját topikomban válaszolok majd.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem is biztos, hogy ez volt a célja - inkább az, hogy kiadja magából. Szerintem.
  • Musachy
    Ja, csak nem jó helyen válaszoltál, így nem biztos, hogy eljut az illetékeshez...
  • mflex #20078

• mflex #20077

Koto - Plays Science-Fiction Movie Themes [1993]
    WAV LOSSLESS
    510MB

pass: az aláírásom első sora

Az egyik nagy kedvencem róla, az 1976-ban durva filmnek számított, a "támadás a 13-as rendőrőrs ellen" című Carpenter zene diszkósított változata.

part1
    part2

majd jön a többi is...
  • mflex #20076
    Elég rég nem volt rá példa wazze
  • Claud
    Szia! Látom azért még mindig gyorsan fel tudod húzni magad...
  • Claud
    A forraltborozás elmaradt, de nyáron tutira lesz borfeszti!
    De majd egyszer megbeszéljük...
  • mflex #20073
    Jah, én voltam :D
  • Claud
    Nem volt az olyan régen! Vagy igen? A banneremet asszem még Mflex csinálta anno. Én nem értek az ilyenekhez.
  • Claud
    Hello! Joebacsi ő más. Még anno a Majmon akadtunk össze.
    Amúgy megyeget a bolt. Jó nagy változások vannak mifelénk. Augusztusban nyitottunk egy másikat, decemberben lett kész még egy és még egy átépítés folyamatban van. Négymárkásak leszünk! Három már megvan! Talán februárra kész lesz és meg lesz a negyedik is. Én meg utána beköltözöm... a diliházba...
  • Wescone
    Szeva' Mike!
    Éppen azért "jöttem", hogy megköszönjem - már jön is lefelé!
  • mflex #20069
    Hey Cimbora, itt nagyon elfeledkeztem rólad, mentségemre tényleg alig van időm, de a 90-es topikban, ma feltöltöttem egy albumot, a hétvégén talán feltudok dobni még egy párat.
  • mflex #20068
    Ha a két német találkozik, az csak nagy durranás lehet, nemrég kaptam Marco mestertől a FIRE általa kreált remixet, állam padlón, basszus de durva szinti hangokkal turbózta fel az egyébként is kemény dinamikával megáldott zenét. Csak 320 sajnos.

M&M a királyok! (marco & mirko)

• lervi
    Iszom szavaidat Mike erre csak ezt tudom mondani

Gyuri barátom azt hiszi ő a mágus mert van pár lemeze !
    De se pénze se esze ahoz már nincs hogy egyedül vegye meg azt a lemezt Ismeri a Mode One -t meg a Mirko Hirsch et azt úgy gondolja ebből áll az italo zene ! Nagyon nem szép dolog másokat lenézni és azt hinni róluk hogy ők még csak az első osztályba járnak

Mike ugye ezt a Koto lemezt sem ingyen kaptad?
    Nem szabad ám osztogatni a neten ezt mert pénzbe került

Úgy látszik még nincsenek tisztában vele hogy amit egyszer kiadnak az előbb utóbb a neten is terjengeni fog!
  • Italo4ever
    te aztan jol felhuztad magad cimbora,egyebkentmeg egyetertek.
  • mflex #20065
    Erre válaszolva...

Nem tudom, hogy mi lófaszért ekkora az arcod, mert kicsengettél érte pár 10k-t mostanában, előtte honnan szerezted be a zenéidet, mennyi eredeti lemezed van, amiért így nyilvánulsz meg? Én, 2006 óta annyi saját albumot töltöttem ide (is) fel, amennyi neked a büdös életben nem lesz, mégsem vertem a nyálamat, egy a gond, mostanában nincs időm semmire. A másik, hogy milyen megnyilvánulás, hogy be kell rippelni, még egy fostalicska gép is 4-5 perc alatt végez, pl az easy cd programmal, egy gyorsabb gép, meg kb 1 perc, de egész albumról pofázok, és nem egy számról. Már nem tudom az idejét, de egyszer a 90-es topikban csak eurodance maxikat hoztam le a padlásról egy dobozban, kb 1000 db-ot (lefényképezve) és azt mind felnyomtam Aiff-ben, szerinted az nekem mennyi pénzemben van, és mennyi időmbe tellett, mégsem vertem a nyálamat, és akkor nem beszéltem a rengeteg italo disco lemezekről.

Az összes Laserdance lemezt már akkor felnyomtam wav-ban, amikor még a 320-as minőséget is soknak találták egyesek 2007 körül, kinek van meg mindegyik eredetiben?

A mostanában mind megjelentek is megvannak nekem, de örülök, hogy este beesek az ágyba, de ha valakinek kell valami, akkor szóljon és szájtépés nélkül feltöltöm, ha lesz rá időm, Ti meg vegyetek vissza a hirtelen átalakult kurva nagy arcotokból basszátok meg!

Ez 2006-os sg kép, le lehet csekkolni! (kép url)

• mflex #20064
  • lervi
    Látom be nézett ő is:)

Nem tudom megy e még az autó kereskedés???
  • mflex #20062
    Claudius meg...

• mflex #20061
    Akkor nem ő az.
  • lervi
    akkor lehet nem ő az akire gondolok!
    volt 1 joe nevű srác nagy italo gyűjtő Claudius meg Goodmans cimbije is volt akire én gondolok! de azt hiszem ő fiatalabb volt bár nem tudom!!?
  • mflex #20059
    Mármint róla van szó, lehet elbeszélünk egymás mellett, mert joebácsinak senki nem hívta.
  • mflex #20058
    Igen, de már több, mint 2 éve.
  • lervi
    Mike! JOE = joebácsi?

sajnálattal és szomorúan hallom!:(
  • mflex #20056
    *EVGA X58 SLI
  • mflex #20055
    Viszont ha használnék, akkor úgy oldanám meg, hogy az alaplapi fosba (EWGA X58 SLI) dugnám az 5.1-es fülest és az EMU1616M kártyámba a sztereó minőségit, amit most is így használok. Ezáltal nem kellene dugdosnom semmit ki-be.

• mflex #20054
    Nem használok 5.1-es fülest. A Psyko 5.1-et teszteltem még anno, ami egy lófasz!
    Ezeknek köze nincs a minőségi hangzáshoz.
  • bajgunar
    Hopsz a LINK lemaradt!
    Ez lenne az.
  • bajgunar
    De a BKV is nagyon drága, így maradok a cangánál!
    Amúgy srácok, másik fórumon is megkérdeztem, gondoltam ide is bedobom, hátha érdekel valakit közületek:
    Érdekel valakit a #667 -es képen látható 5.1 -es elosztó doboz???
    5.1 Line Switcher!?
    4 jack kimenet van rajta (2front,2rear,cen/sub,mic) amit a PC-re csatlakoztatsz!
    2 x 3 jack bemenet + 1 mikrofon!
    Kapcsolóval állíthatod, hogy meik 3 jack felé menjen a jel! A mikrofon állandóan aktív!
    Előnyös ha van egy 5.1 -es hangrendszered erősítővel és egy 5.1 -es fülesed. Nem kell a gépbe dugdosni a jack-eket ki-be! Csak egy kis kart kell átváltani. Jobb megoldás a jack elosztónál, mert nem csökken a jel erőssége, és mivel árnyékolt nem fog "búg"-ni.
    Könnyedén válthatsz ha erősítőt vagy fülest akarsz használni.
    Jelszint erősségű (passzív) jelet továbbít (nincs jelerősítés, ergo: ami a pc-ből kijön).
    Az 5.1-es füles értelemszerűen csatlakoztatható, az erősítő pedig 3db jack-rca kábellel.
    Előrendelni lehet. Igény szerint is, akár 5.1, 7.1 -es rendszerekhez is.
    cen/sub felcserélése is megoldható (ha szoftveresen azt se akarod váltogatni).
    Darabja 5k + postaköltség (az 5.1es kapcsolónak) + 1k (ha kell 3db jack-rca kábel)
    Írj ha érdekel! Nem egy rossz dolog, megkönyíti az életed, igaz nem egy asus minőség, de igényesen van kialakítva.
    Vagy ti hogy váltogattok füles és erősítő között?
  • mflex #20051
    Én sokat autózom, de ha ez tényleg egy nagy összefogás eredménye lesz. akkor előtte tankolok, és/vagy a három nap közül nem megyek sehova autóval.