A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Dióka
    Igazából nem tudom miről zagyválsz, azért mert a hős alkotó a saját készítésű zenéjét véleményezésre megossza, a vállalkozó szellemű kritikusoknak (alias hallgatóknak) még nem kell sem zenésznek lennie, sem űrhajós vagy épp számítógépes zenekreálgató programhoz értenie, sem vitatkoznia. A vélemény és tetszési index meg annyira szabad skálán mozoghat,mint amennyire sokszínűek vagyunk, főleg valamilyen zene megítélésénél. Vélhetően igencsak leszűkülne a zenepiac, ha a zenészek csak egymásnak írogatnák a számokat és nem pedig a hallgatónak.
    Úgyhogy ne szívjál akkora falsot,mint amekkorával kerülgeted a 'deszépésokos' gondolatokba burkolt bátortalanságod, és ne hablagyolgass itt mindenfajta idétlen hasonlattal meg vitakészségszint analizátoros látnoki képességgel.
    Végülis ez egy fórum, ha nem tűnt fel, és többnyire nem droid bólogató robotokból áradnak a gondolatok, hanem önálló véleményel rendelkező fórumozókból és igen, ezek akár különbözhetnek is. Ez engem sosem zavart, de ha Téged igen vagy bánthat annak lehetősége, hogy valakivel nem egyezik a véleményed,akkor nem muszáj fórumoznod, de még csak ide írogatnod sem, mert akkor tök felesleges.
    Remélem ezt eléggé túltárgyaltuk.És igen, tényleg egyszerűen csak kíváncsi voltam az alkotásodra (lemezszerződési lehetőséggel),nem jól lehúzni akartam, de igazából annyira nem is érdekel már, úgyhogy zenélgess csak magadban, illetve Ti zenészek, zenélgessetek csak magatokban....vagy ahogy jólesik.