A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• kaposi1
    Szia Mike!

Akkor itt kommentálnám, aztán ha úgy gondolod mehet a blogodba is.
    Mert oda még most sem tudok kommentet küldeni.

Nagy élvezettel olvastam elemzésed az SSR lemezről.
    Már csak annak tükrében is hogy minőségileg nagyon tudom miről beszélsz, mert engem is nagyon meglepett mennyire jól szól ez a lemez.

Kiemelnék egy két dolgot az előadók sorrendjében.
    Mivel rendelkezem Mirko Hirsch Fire maxi lemezével is, nekem hatalmas meglepetés volt hogy az SSR lemezre egy olyan verzió került, nevesítve a Long verzió, ami a maxi lemezen se szerepel.
    Ennek bizony nagyon örültem.
    A Galaxy Hunter utolsó nagylemeze számomra bizony csalódás volt.
    Így ezt a számot is csak úgy tudom említeni hogy jó zene, de semmi olyan nincs benne ami megfogna igazán.
    Aztán a harmdik előadó az ügyeletes kedvenc a Retronic Voice.
    Ami nálam most mindent visz az eddigi számaik alapján.
    Már alig várom hogy megrendelhessem végre a lemezüket.
    Minden ismert számuk idáig elvarázsolt, és telitalálatnak tartom.
    És Daniel hangjával egyszerűen nem bírok betelni.Személy szerint engem fantasztikusan megnyugtat.
    A lemezen szereplő két Tiziana Rivale nótából nekem az első a Take Me In Your Arms jobban bejön.
    Riccardo Campa száma már akkor megtetszett amikor még csak egy rossz minőségű party videó-n felbukkant.
    És akár csak a Retronic Voice Menace To Society-je egész máshogy fest így, hogy nem demóban, hanem teljes hosszában élvezhető.
    Na igen kicsit elfogult vagyok Elen Corával kapcsolatban.
    Amióta meghallottam az első olyan nótában ami már az Italo discoról szólt, "szerelmes "vagyok a hangjában.
    Személy szerint jobban örültem volna ha a Sorry, ami ugyan Siberia Heat nóta az ő vokal hangjával, vagy a Call me kerül a lemezre, de azért ez a Sleeping In Your Hands sem rossz szám tőle.
    Már csak azért sem, mert ezzel a verzióval nem találkoztam még mp3-ban sem.
    Mirko Hirsch - All The Night címü száma megint csak nagy nagy kedvenc nálam a lemezről.
    Már csak egy másik zenéje, egy újdonság, az Agent Of Love hiányzik.
    Tovább nem ragoznám.
    Nincs olyan szám a lemezen amire azt mondanám hogy ezt kár volt rátenni.
    Nagyon nagyon erősen nyitott az SSR sorozat első része.
    Remélem hogy a további részek is ilyen tartalommal ,na és ilyen minőségben lesznek tálalva.
    Valóban minden barázda megéri az árát a lemeznek.
    Na és nem is kellett sokat várni az újabb beszerzenő lemezreami szintén tartalmaz újdonságokat.
    És végre a kedvencem Roby, régi ismertebb nevén Dyva egyik nagyon nagy zenéje is rajta lesz a lemezen az I Love You (But Do You Love Me?)
    Ez az album remélhetőleg már a felhők felett jár, és hamarosan nálam landol.