26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• gyurep
    Ejnye-bejnye..azok a fránya torrentezők...
  • Dióka
    mint előadó,abszolút így van,ahogy mondja....és nagyon finoman fogalmazott, abszolút igaza van, de ez van. persze finoman kikerülte a direkt kérdést, hogy ő mit töltött le, azért annyit bevallot, 'néhány' mp3-at igen...
    ezt a tendenciát csak tűzzel-vassal lehetne csökkenteni (lásd amerikai perek dollárezrekre,milliókra néhány mp3 letöltése és megosztása miatt stb.), de megakadályozni gyakorlatilag lehetetlen. ha nem lenne torrent,attól még ott van millió más lehetőség a warezoláshoz.tényleg csúnya dolog, de félig mindenképpen megértem a felhasználó lehetőségeit. azért valljuk be, warez szempontjából szinte tökmindegy, hogy torrenten, p2p-én, ftp-én, vagy bármilyen más letöltő-megosztó oldalon, vagy akár e-mailben vagy postai küldeményben van a 'fogás'.
  • Dióka
    tapicskolni szoktad a monitorod káváját?!
  • Dióka
    ez viszonylag egyszerű, emiatt én pl. ilyenre gondoltam.

• IMYke2.0.0.0
    Miki: Köszönöm szépen az iPhone 4 videót. Még időben le uis tőtikéztem.
    Igazán beszélhettél, kommentálhattad volna a telcsit. :)
    Amúgy, nem rossz darab - sok-sok pénzem lenne, és fel tudnék hagyni a minimalista hozzáállásommal, benézne egy ilyen a zsebembe, vagy "motoros szüttyőmbe".
    A koszolódása kritikán aluli - valami rettenet. Ezért utálom a Samsung monitorom zongoralakkozását is.
  • Ambient
    Ez már jobban bejönne, mi?

• mflex #19480
    Még jó, hogy ez engem nem érint, mert utálom a torrent megosztást, igaza is van (valahol)...
  • Dióka
    hát nem tudom, ha zenész lennék, akkor jobban kedvelném-e azt, hogy egy négyzetcentiméteren 15db 3 milliméteres gomb vagy ablak van elrakva és mondjuk még rá lehet húzni többmilliót...
    kigúvad a szemem!szerintem hamarabb tanulnék be egy holdraszálló expedciót szőröstül bőröstül,mint egy komolyabb hasonló program minden porcikáját megismerjek és kezelni is tudjam.
  • Ambient
    Franz Lambert - Begegnungen albumát keresném, tudom itt is vannak nagy guruk, hátha..
    Én sehol nem találok letölthető linket.
    Régi szép időket idéz ez az album számomra, kezdő kiscsikó billentyűsként sokat nyaggattam a Yamahát ezekre a zenékre..
  • Ambient
    "a legtöbbnek annyira agyonzsúfolt a felülete és olyan pici minden bütyök és kütyü rajta, hogy kedvemet szegte"

Valszeg azért mert ezeket a host sequencereket zenészeknek találták ki.
    Példának okádék a legjobb zeneszerkesztők egyike ez, igaz nem a legbonyolultabb de nem is a legegyszerűbb.
    Egy időben nyúztam eleget, remek program. Persze nem Cubase vagy Logic de megteszi.
    A mai trance vagy progressive zenék kb. 90%-a ezzel a kütyüvel készül.
    Ebben verhetetlen.

• mflex #19476
    jön már...
  • Dióka
    ráérsz vele.
  • Dióka
    azt hittem, a hasonló progikon már túl vagy....kisebb dunát lehet belőlük rekeszteni, néhányat én is kipróbáltam, de na, nincs időm teljesen kiismerni és a legtöbbnek annyira agyonzsúfolt a felülete és olyan pici minden bütyök és kütyü rajta, hogy kedvemet szegte, de tényleg jó, ha kéznél van egy ilyen pár millió sample és vsti-vel és még ért is hozzá az alkotó.
    egyébként a bemutató jó, csak kár, hogy rövid és nincs több effekt benne.
  • mflex #19472
    Köszi, hamarosan leszedem, de Bólyban vagyok egész nap.
  • mflex #19471
    nem rossz :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ha valakinek ismerős lenne a zenei alap, és más egyéb, az ne csodálkozzon: a Sonic Academy tutorialja alapján készült - "Make Tech Trance".

A tutorial videók bevezető filmje, a végeredmény:

• IMYke2.0.0.0
    Mikey, hoztam egy demo-anyagot a német zenével kapcsolatos okfejtésem bemutatójaként.
    A projekt nem előre elkészített elemekből készült [kivéve a "Snap...The Power" accappellát], és az "Ableton Live 8 programban realizálódott. Még csak tanulgatom, de úgy látom, az elmúlt közel 10 évnyi remixelgetéseim, próbálkozásaim szart se érnek - ezzel egyszerűen brutális dolgokat lehet művelni.
    Minden hangelemet vagy sample-kből, vagy ún. VSTi-kkel készítettem, saját kezűleg.

Meghallgatható MP3 (320 kbit/s, 1:57) a 4Shared-en: i2k010...SG.hu Trance Project

S a lényeg: a basszus szaggatás miatt hoztam be.
  • Dióka
    már fent van, bocs a késésért, csak hétfő reggel van...
  • mflex #19467
  • Szimistyle
    Nekem tetszik ;)
  • kaposi1
    Szia Mike!

Akkor itt kommentálnám, aztán ha úgy gondolod mehet a blogodba is.
    Mert oda még most sem tudok kommentet küldeni.

Nagy élvezettel olvastam elemzésed az SSR lemezről.
    Már csak annak tükrében is hogy minőségileg nagyon tudom miről beszélsz, mert engem is nagyon meglepett mennyire jól szól ez a lemez.

Kiemelnék egy két dolgot az előadók sorrendjében.
    Mivel rendelkezem Mirko Hirsch Fire maxi lemezével is, nekem hatalmas meglepetés volt hogy az SSR lemezre egy olyan verzió került, nevesítve a Long verzió, ami a maxi lemezen se szerepel.
    Ennek bizony nagyon örültem.
    A Galaxy Hunter utolsó nagylemeze számomra bizony csalódás volt.
    Így ezt a számot is csak úgy tudom említeni hogy jó zene, de semmi olyan nincs benne ami megfogna igazán.
    Aztán a harmdik előadó az ügyeletes kedvenc a Retronic Voice.
    Ami nálam most mindent visz az eddigi számaik alapján.
    Már alig várom hogy megrendelhessem végre a lemezüket.
    Minden ismert számuk idáig elvarázsolt, és telitalálatnak tartom.
    És Daniel hangjával egyszerűen nem bírok betelni.Személy szerint engem fantasztikusan megnyugtat.
    A lemezen szereplő két Tiziana Rivale nótából nekem az első a Take Me In Your Arms jobban bejön.
    Riccardo Campa száma már akkor megtetszett amikor még csak egy rossz minőségű party videó-n felbukkant.
    És akár csak a Retronic Voice Menace To Society-je egész máshogy fest így, hogy nem demóban, hanem teljes hosszában élvezhető.
    Na igen kicsit elfogult vagyok Elen Corával kapcsolatban.
    Amióta meghallottam az első olyan nótában ami már az Italo discoról szólt, "szerelmes "vagyok a hangjában.
    Személy szerint jobban örültem volna ha a Sorry, ami ugyan Siberia Heat nóta az ő vokal hangjával, vagy a Call me kerül a lemezre, de azért ez a Sleeping In Your Hands sem rossz szám tőle.
    Már csak azért sem, mert ezzel a verzióval nem találkoztam még mp3-ban sem.
    Mirko Hirsch - All The Night címü száma megint csak nagy nagy kedvenc nálam a lemezről.
    Már csak egy másik zenéje, egy újdonság, az Agent Of Love hiányzik.
    Tovább nem ragoznám.
    Nincs olyan szám a lemezen amire azt mondanám hogy ezt kár volt rátenni.
    Nagyon nagyon erősen nyitott az SSR sorozat első része.
    Remélem hogy a további részek is ilyen tartalommal ,na és ilyen minőségben lesznek tálalva.
    Valóban minden barázda megéri az árát a lemeznek.
    Na és nem is kellett sokat várni az újabb beszerzenő lemezreami szintén tartalmaz újdonságokat.
    És végre a kedvencem Roby, régi ismertebb nevén Dyva egyik nagyon nagy zenéje is rajta lesz a lemezen az I Love You (But Do You Love Me?)
    Ez az album remélhetőleg már a felhők felett jár, és hamarosan nálam landol.
  • mflex #19464
    A véleményem :)
  • mflex #19463
    Köszke! :)

• Dióka
    nasi

International Music System-Run Away (DMC)

HQFLAC (=from unique masterpieces DMC Collection)

kell: ALLOFMUSIC RADIO (nagybetűs!...bent maradt a cpslck)

ha nem jön azonnal, frissítgesd a link oldalát
  • Dióka
    angolban egyetértek, ez a dusz hász mi sántel balbla nekem sem jön be.

a "szaggatásos" bassline elem viszont sajnos trendinek mondható, rengeteg számban ez van,én mondjuk rühellem, de a dj-ék szeretik erőltetni.az elején lévő 15mp-es rész nekem nem is tetszik, de utána nagyon jó a basszus vonal, kár hogy nem azt fűszerezte egy kicsit, aztán lehetett volna benne pár mp rángatózás is, de valóban kár, hogy azt viszi jobban.
  • IMYke2.0.0.0
    Az eleje nagyon jó. Aztán 1,5 perctől elrontja.
    Reménykedtem, hogy ez a "szaggatásos" elem eltűnik, és megkapjuk a rendes hangzást, és valami szinti alapot is rá... de ez a minimál hangzás nem az én világom.
    A német énektől felállt minden szőröm.
    Pedig volt benne potenciál.
  • mflex #19459
    Na ez sincs meg jó minőségben:

[b]Bellamy Brothers - I Need More Of You (Almighty Radio Mix)
  • mflex #19458
    Mondjuk jobb lenne angolul :/
  • mflex #19457
    Imyke!

Erről mi a véleményed?

• mflex #19456
    Ott van a banner alatt 320-ban :)
  • Biatomi

így talán jobb
  • mflex #19454
    Egyébként, ami még szánalmas benne, hogy menet közben mondják, hogy ez itt meg ott milyen szar, aztán a hülye Voga kinyögi, hogy nem semmi szinti szólók vannak benne, onnantól meg már faxa lett az egész bocskornak? Semmi köze, de semmihez, de azt jól el tudja adni bassza meg!

áhhh
  • mflex #19453
    Egyetértek, hasonló gondolat fogalmazódott meg bennem is jah nem, így
  • Wescone
    Ez egész hallgathatóra sikeredett, nem értem mi a fenét röhögnek a hülyék rajta. A csaj: "New Kids On The Block"-ra nyomta - ja... érezni a hangjából, hogy szégyelli bevallani az idióták előtt, hogy bizony ő is ezen a stiluson nőtt fel. Istenem, mennyire gáz és megvetendő az ilyen gyenge jellem!
  • mflex #19451
    Most azokat írom össze, ahogy hallgatom, amik anno kedvenceim voltak, de csak kazettán vannak meg, a minőség csak is HQ lehet, ha úgy nincs meg, tárgytalan.

[b]I.M.S. - Runaway
  • mflex #19450
    Kellene:

[b]Maria Vidal - Body Rock
  • mflex #19449
    Megkeresem ezt a srácot, szerintem ő, ha nyaggatnánk jó feldolgozásokat tudna prezentálni! :)
  • mflex #19448
    Egyébként meg igazad van =/
  • IMYke2.0.0.0
    Az a műsorvezető bagázs csak nyeli a milliókat, osztja az idiótábbnál-idiótább poénokat, okosságokat.
    Mindig is utáltam őket. Tényleg, nem csak a mostani apropóból.
  • mflex #19445
    nem lenne ez olyan rossz

Bocskor buzi, azt sem tudja, mi az az italo disco, akkor meg mit pofázik a