A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
Imyke! :)
Szerintem rosszul gondolkozol, biztos, hogy sok a marketing ezekben a kütyükben, de irtózatos a fejlődés, mivel ez a jövő. A belépő szintű fényképezőgépeknek, tulajdonképpen már lőttek, a 20-40 ezres árkategóriában. A másik, hogy lenti Sony kamerával már igényes filmeket lehet produkálni jelenleg. Ezek a telefonok, melyekben már lassan ott virít a 2GHZ proci és a gyors ram és videógyorsítók, már arra lesznek kitalálva, hogy ne egy átlag videót csinálj vele.
Előkapod és 1080p-ben csinálsz,pl egy buliról, vagy éppen valami emlékezetes dologról kiváló minőségben saját magadnak filmet, amit otthon aztán, ha akarod, akkor pc-én tovább szépítheted. bár gondolom, hamarosan egy telefon op rendszere is megoldja ezeket a dolgokat.
mint írtam, biztos, hogy ez a jövő, ezt a HTC oldalán is olvasni, hogy 4-10 éven belül, ezek a telefonok leváltják a pc-ket, (erősebb hardverek lesznek benne, mint egy komolyabb pc-ben) elég lesz ha csatlakoztatod egy külső monitorra, vagy éppen HD tv-re és már akár játszhatsz is, illetve bármi olyat megtudsz csinálni, amit ma egy PC tud.
A másik, amiért főleg erre fókuszálnak, mert (bár azt nem írták hogyan), de jelentősen visszaszoríthatják a warezt. Szerintem, az elkövetkezendő pár évben, nem fog úgy fejlődni a PC, mint ezek a telefonok.
A lenti Samsung telefon (igaz, 4,3 coll kijelző már elég durva) hardvere is már egy csoda. Kb 4-6 éve, még ilyen hardverű konfigok voltak a csúcsok, de ez egy telefon, sokkal kevesebb számítási és hiba lehetőséggel.