26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#19321 Belegondoltál már, hogy mit érezhetett a nő?
-
#19320 itt is ír róla a magyar telefonguru -
#19319 A tkm tudja... -
#19318 Passzolom :/ -
#19317 nem ertem,hogy nalam miert nem mukodik a valasz erre gomb
MUKODJ!!! -
#19316 sziasztok -
#19315 #19296
szerintem meg aludj meg xd -
#19314 Belátom, hogy fejlett kütyük - de nálam esélytelenek.
A méretük egyben a hátrányuk is.
-
#19313 Köszönöm szépen druszám a zenéket! -
#19312 Szerintem a SAMU i9000, vagy az Iphone4 is jobb szoftverben, az optikában ez biztos jobb, de ha sima tft kijelző lesz benne, akkor nem hinném, hogy jobb lenne. A SAMU AMOLED kijelzője szebb, mint az iphon4 retina kijelzője, pedig a samu felbontása 480x800, az iphone, ami jelenleg van most nekem, az meg 960x640, de a kettő egymás mellé helyezve, még is szebb a samsung, bár az iphon4 meg jóval optimalizáltabb, értem ezalatt, hogy bár a samsung is nagyon gyorsan végzi a műveleteket, de az iphone gyorsabb, gondolom sokat szarakodtak az OS optimalizálásával. Ettől függetlenül a samu simán ott van mellette, ha nem előtte.
Most olvasom, hogy a VODA is árulni fogja pár héten belül az iPhone4-et és állítólag vagy 50 ezerrel lesz olcsóbb, mint a nagy fos hulladék tmobile-nál. Remélem jól alákavarnak ezzel ezeknek a buziknak!!
:DDD -
#19311 Biatomi barátunk tévedett!
Azt pedig hogy hogyan védem ki hogy terjedjen a neten ,főleg az orosz oldalakon?
Nos a cucc amit küldök ez lesz!
Illetve izé ez már nem olyan nagy szám még wav-ban sem,de
Én ezt töltöm fel,és így már szerintem más egy kissé a dolog.
Space Sound Records Italo Euro Disco Megamix
01 - Mirko Hirsch - Fire (Long Version).wav
02 - Retronic Voice - The Awakening.wav
03 - Riccardo Campa - Delantero.wav
04 - Eddy Huntington - Warsaw In The Night.wav
05 - Marc Fruterro - Miracle Of Love.wav
06 - Vision Talk - Wave My Last Goodbye.wav
07 - Galaxy Hunter - Running High.wav
08 - Mirko Hirsch - All The Night.wav
09 - Riccardo Campa - Mistress Of My Heart.wav
10 - Tiziana Rivale - Don't Be Alone.wav
11 - Mirko Hirsch - All The Night.wav
12 - Tiziana Rivale - Take Me In Your Arms.wav
13 - Elen Cora - Sleeping In Your Hands.wav
14 - Retronic Voice - Menace To Society.wav
15 - Galaxy Hunter - Stay Late With Me Tonight.wav
52perc 23 másodpercben.
Ja és volt már rá példa hogy Mike is priviben adta a jelszót, ami érthető szerintem.
Én nem a jelszót, hanem a feltöltési linkemet adom priviben aki kéri.
Ezzel nem titeket akarlak köszönetre bírni, hanem csak azt akarom elkerülni hogy külföldi fórumosok vigyék ezt a ritkaságot csak úgy.
Mert ez már többször bebizonyosodott hogy így van sajna. -
#19310 a francba
most is én tévedtem -
#19309 egy érdekesség a témához..
amennyire tudom, jelenleg ez a csúcs.. ebben a kategóriában -
#19308 A felsorolásban csak 3 személy szerepelt. Azt nem írta, hogy "még Biatominak sem" -
ezexerint kaposi barátunk most is tévedett -
#19306 Kíváncsi vagyok! :) -
Biatomi #19305 nekem megvan -
#19304 Imyke! :)
Szerintem rosszul gondolkozol, biztos, hogy sok a marketing ezekben a kütyükben, de irtózatos a fejlődés, mivel ez a jövő. A belépő szintű fényképezőgépeknek, tulajdonképpen már lőttek, a 20-40 ezres árkategóriában. A másik, hogy lenti Sony kamerával már igényes filmeket lehet produkálni jelenleg. Ezek a telefonok, melyekben már lassan ott virít a 2GHZ proci és a gyors ram és videógyorsítók, már arra lesznek kitalálva, hogy ne egy átlag videót csinálj vele.
Előkapod és 1080p-ben csinálsz,pl egy buliról, vagy éppen valami emlékezetes dologról kiváló minőségben saját magadnak filmet, amit otthon aztán, ha akarod, akkor pc-én tovább szépítheted. bár gondolom, hamarosan egy telefon op rendszere is megoldja ezeket a dolgokat.
mint írtam, biztos, hogy ez a jövő, ezt a HTC oldalán is olvasni, hogy 4-10 éven belül, ezek a telefonok leváltják a pc-ket, (erősebb hardverek lesznek benne, mint egy komolyabb pc-ben) elég lesz ha csatlakoztatod egy külső monitorra, vagy éppen HD tv-re és már akár játszhatsz is, illetve bármi olyat megtudsz csinálni, amit ma egy PC tud.
A másik, amiért főleg erre fókuszálnak, mert (bár azt nem írták hogyan), de jelentősen visszaszoríthatják a warezt. Szerintem, az elkövetkezendő pár évben, nem fog úgy fejlődni a PC, mint ezek a telefonok.
A lenti Samsung telefon (igaz, 4,3 coll kijelző már elég durva) hardvere is már egy csoda. Kb 4-6 éve, még ilyen hardverű konfigok voltak a csúcsok, de ez egy telefon, sokkal kevesebb számítási és hiba lehetőséggel. -
#19303 figyelek
de azért azzal legyél tisztába, hogy ha megosztod,
onnantól már akárkinek meglehet -
#19302 Valakinek meg van HQ a két következő zene?
Ajello Feat. Fred Ventura - I'm Not Ready (Savino Remix)
Cay Hume - Call Me Up (Extended) -
#19301 a sztori igaz, sorry..
bár nem szó szerint idéztem, de a lényege a lényeg..
..a többi lényegtelen -
#19300 Na akkor figyeld ezt az oldalt ( is) mert pár óra mire felér 528 Mb az én netemmel. Olyat mutatok ami se neked, se Mike-nak, de még Alter barátunknak se lehet meg wav-ban de szerintem még mp3-ban sem.
Majd csak figyelj. -
#19299 valójában nincs is baj a mérettel (legalábbis panasz vagy reklamáció még nem érkezett rá) csak tudod..
olyan ez mint a pénz..
ha sok van, még többet akarsz
egyébként az írásbeli mazohista megnyilvánulásaimat nem kell ám komolyan venni
..az csak inkább amolyan ugratás..
kell néha az is.. -
#19298 Dehogy mondom. Meg hát :) -
#19297 Könyörgöm, mondd, hogy ezt csak kitaláltad!
Mert ha így volt, akkor elég nagy az arcod. :)(
-
#19296 mé..mikó nem
izé az nem mikó
kipihentem magam. reggel 7-től kb. 11-ig
majd este még pihizek egy kicsit a melóba
mert hogy engem még azért is fizetnek
röviden a sztori, hogy értsd:
zsebretett kézzel sétálgatok a cégnél, s egy festő csajszi megkérdi:
- te ennyire ráérsz? mindíg itt látlak..gondoltam megkérdem mi a munkád..
- kislány! te ne gondolkozzál, téged itt nem azért fizetnek
engem viszont az eszem miatt
én ugyanis napjában 20-szor zsebredugodt kézzel sétállgatok itt mindenfelé, csak a prémiumom több, mint a te egész fizetésed, és én még élvezem is amit csinálok, neked meg látom mindjárt agyvérzésed lesz a sok melótól de ha már megkérdezted: jelenleg éppen az utódomat tanítom be. 3 hónap a betanítási idő..
utána..
helyettem ő fog itt zsebretett kézzel sétálni.. -
#19295 Hát, ha az "Unknown Art" a csapat neve, akkor ez nekem sötét folt - sosem hallottam őket.
A szám viszont remek. Köszönöm AE!
-
Etelkozi Vata #19294 Uram!
Ez az! Isten vagy! 20 éve nem hallottam, pedig zseniális nóta!
Ezer hála és köszönet! -
#19293 Jobban jársz, ha vagy közvetlen "Rá" öntözgeted, vagy satuba fogod - utóbbi sokkal hatékonyabb lehet (nem próbáltam), de garantáltan fájdalmas is :)
-
#19292 Köszönöm - most jön le, megnézem, hátha tudok segíteni a monitor csipogók segítségével.
-
#19291 dehogy is..
dúdolgatás majd akkor lesz, ha végre találok egy zenét, ami neked nincs még meg empéjtrében sem
no akkó fogok én dűdolni -
..majd csak szombaton cimbi..
de akkó aztán
..mellesleg az öregem keltett pár perce..
kérdezte mizu, és miután megtudta a hétvégi proginkat elárulta,
hogy a csipkebogyóval vigyázni kell, mert megnő az ember füle tőle
ennek fényében, literszám fogom inni,
hátha nem csak a fülem nő meg tőle
..vagy úgy is fogalmazhatnék: nem fogom fülem-farkam behúzni -
#19289 Attól féltem dúdolás lesz... -
meg is lepődtem volna, ha nem ismered fel ezt a nótát is -
#19287 Ezért írtam, hogy nekem a pocket HD nem alternatíva. Ha HD-filemekt akarnék rögzíteni, akkori bizony igényes módon, ilyennel.
Ha hobby felvételeket, akkor pedig kisebb példányok is léteznek, marok kamerában.
A telefonok semmiképpen sem fényképezésre, és filmezésre valók.
Begyöpösödött vélemény, tudom, de már öreg vagyok hülyének, és nem is tudok ezen változtatni :)
-
#19286 #19284-re és #19280-ra "rövidesen" privi érkezik... -
#19285 Beugrott: Unknown Art - Easy To Please Me -
#19284 Hello cimbora!
Ha van ötleted, írd már le, kíváncsi vagyok kire gondolsz... -
#19283 Hali! Ugye jól gondolom, hogy anno ezt (egy elég egyedi hangú) férfi énekelte? -
#19282 Nekem nem kellene a "borítás"!