DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Viszont, és köszi a vévet! 😊

What about the forests?

mflex
Nézd, nem akarlak én semmire sem buzdítani, de ha nekem tele van a zsebe lével, tudod mikor vinnék szervizbe és fõleg várnék arra, hogy majd valamikor elkészül a fos laptopom, amit kitudja, hogyan eszkabálnak ott össze, ergo simán újítanék egyre.

De hát Te nem vagy hülye, hogy így gondolkozz milliomosként! <#vigyor>

What about the forests?

mflex
Szerintem a legjobb, ha valaki a saját fórumban, vagy a gumiban nyit neki egy topikot, mert ezeket nem moderálják, rögtön a témanyitó a házigizda és lehet bõven qrvaanyázni is.

<#idiota><#hehe><#integet2>

What about the forests?

mflex
1db. acer laptop az asszonynál (wc-re sem megy nélküle)

Van akinek "ahhoz" elég egy kávé és/vagy egy cigi!

<#nevetes1>

What about the forests?

Dióka
a témakör megnevezés tetszik! az ötlet kevésbé,mert akkor be kéne járnom mégegy témát,ami plusz egy mentálisan és fizikailag is nagyon leterhelõ klikkel járna. jelenleg nem vagyok csúcsformában, félek nem lenne erõm elolvasni a lossless így meg úgy címû részeket,ami erõs zavart okozna a kozmikus térben. az ezzel járó stresszt és egyéb gondokat levennén az emberiség válláról, sõt, ha nem személyesen nekem esne 1-1 hsz,akkor valszeg nem is reagálnék a semmire vagy rövidebbre fognám két lopott lossless linkelgetése közben az összefûzõ szöveget.<#nevetes1>

Hello Everybody & Happy New Year!
Szuper ez a január 1,vagyis az év elsõ napja amikor szinte mindenki ráér 8kivéve aki nem) így jómagam is.

Zephyr (Mester) & Dióka (Tanítvány)!
Tetszenek nekem ezek a párbeszédek amik közöttetek zajlanak.Építõ jelleggel lenne egy javaslatom hogy mflexnek se kelljen törölnie semmit,alakíthatnátok egy külön topikot ''TUTYIKA A MUTYIKA'' vagy valami hasonló néven,így legalább egyszerûbben nyomon is lehetne követni "mi is az a hq".Nem lennének zavaró tényezõk a párbeszédek között..(keresném..lossless kell..stb)<#hehe>
Ha tetszik az ötlet és lesz ilyen topik megígérem hogy minden hsz-t elfogok olvasni (inni fogom a szavaitokat)<#nevetes1>
Köszönettel:VB<#wave>

Dióka
...leszámítva, hogy nekem csak akkor nagy a képem, ha tényleg van mire (bár általában sincs ingerenciám feltünõsködni,mint minduntalan neked),leszámítva, hogy én csak akkor pofázok bele valamibe, ha van hozzá gógyim, leszámítva, hogy én nem nagyzolok, csak tényekrõl beszélek,leszámítva, hogy te pont mindig mindent fordítva teszel,mint kéne, ezt leszámítva legyen igazad, leszámítva amiben sosem lesz.<#nyes>
amit meg nem mondok ki,az nem biztos, hogy úgy van,ahogyan te gondolod!<#hehe>

Akkor fiam fogd visszább a nagy fantáziádat!<#ejnye1>

Vigyázat! Félreérthető vagyok...

Zephyr Retiring
összehasonlításképpen -és mert még ezt a space verziót nem hallottam- lekaptam ezt is. elemezném is (hangminõségileg):<#eljen><#kacsint>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
nem bizonyítottál te semmit (leszámítva hogy legalább olyan lekezelõ és nagyképû vagy néha mint én<#vigyor> ebben legalább jó tanítvány voltál<#nyes>)
miért nem mondod ki kereken: ez a zene neked sem szerepel a gyûjteményedben kiváló hangminõségben<#hehe>

és ha majd fizetni akarok érte, megrendelem vinylen wazze<#vigyor5>

Dióka
én már évekkel ezelõtt (még felbukkanásod elõtt) mindent bizonyítottam, mostanra már semmit sem kell!<#nyes>
azóta már többnyire csak kényem-kedvem szerint járok el vagy ha megfizetnek....<#nevetes1>

Zephyr Retiring
..közbe lejött. jó hogy szóltál, mert majdnem földhöz vágtam a fülest<#falbav>
pillanatig azt gondoltam: elromlott<#nevetes1>
akkor kis tanítványkám: megértett az idõ a bizonyításra:
feladat: (továbbra is) shy rose - i cry for you (de ezennel valami special hqflex maszteringgel<#ticking>)

Dióka
veszteségmentes ez, szedjed csak,ha már kérted és kaposi bá csak a kedvedért szenvedte fel.....szóval nem ez a gond,hanem a masztering, azaz annak teljes hiánya.....

Zephyr Retiring
mexohatnád már végre, hogy válaszaimnak se hossza, se vége<#vigyor>
egyébként helyzetjelentek:
(asztalikat most hagyjuk, hülyén mutatna a bõröndben<#nevetes1>)
1db. acer laptop az asszonynál (wc-re sem megy nélküle)
1db. hp laptop szervízben..
akkó most<#nemtudom>
esetleg buzdíthatnál valami jó kis üzletre<#nyes>

Zephyr Retiring
nebasz..wazz<#hehe>
én még csak most szedem: akkor ne is szedjem tovább<#ravasz1>
mondjam inkább: köszi, de én losslesst kértem<#papakacsint>

Zephyr Retiring
<#worship>üdvözlünk köreinkben õszentsége<#worship>

Dióka
ez nagyon jujj.
lehet, úgy kellett volna....<#kacsint>

Zephyr Retiring
hagyd a csudába..nekem így is jó lesz<#vigyor1>

exclusive feltöltésedért hálám jeléül itt egy pecsét:
(nem osztogatok ám bárkinek ilyet<#ravasz1>)

kaposi1
Köszi!
Elvittem!<#worship>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Ennyi MB-ból már mp3-ba is feltölthettem volna az albumot!<#nevetes1>
Shy Rose - I Cry For You ( Remix ) 9:15 93MB

Multimilliomos... <#nevetes1> Én meg a RÓMAI PÁPA!

mflex
tudod milliomos vaok, nem hülye hogy ész nélkül vásárolgassak

Nagyon frappáns válasz, de megint nincs mögötte semmi! 😄
Én, ha utazom, akkor viszem magammal a notebook-kot, ami ugye az én gépem, ráadásul minden ott van rajta, én sem mennék el ez miatt gépet venni, sõt nem tudom melyik szavamból szûrted ezt le, hogy én erre buzdítottalak volna.

What about the forests?

kaposi1
A hozzászólásomért nem kár!<#nevetes1>

Shy Rose?
"ezt még a maxi disco 8-ason sem találom"

Nem is ott kellene keresned waze!!!<#nyes>

Zephyr Retiring
..mondjuk ez a hsz-ed is ott végzi, mert te sem raktad ki az offot wazze<#hehe>
imike meg hagy örüljön: ez ma az õ nagy napja<#nevetes1>
de ha már zenékrõl is szó van<#vigyor>
shy rose - i cry for you-jával losslessben levehetnél a lábamról<#papakacsint>
ezt még a maxi disco 8-ason sem találom<#hehe>

kaposi1
Jó napot mindenkinek!
Az off topickba tévedtem?
Úgy látom Mike lesz dolgod!<#nevetes1>
Imi barátunk Flac-ján kívül ma minden kuka.<#hehe>

Zephyr Retiring
természetesen áradozhattam volna a 22 hkz-es álomhatárról is, de minek<#nevetes1> batflexen kívül úgy sem hallja senki: akkor meg nem mindegy<#kerdes><#awink>
nem is beszélve arról, hogy leszámítva egy-két ilyen triviális esetet 😊 rengeteg erõlködõ jó ha a 20 khz-et produkálja egyáltalán<#hehe>

..de most lécci ne zargass, mert csekkolnom kell ezt is:

azt hallottam egész jó zenéket nyom mostanság<#ticking>
no meg aztán itt a világvégén a kedvenc allofmusic rádióm amúgy sem fogható<#buck>

Zephyr Retiring
<#vigyor>kedves tõled, hogy az audio dvd-t az én hq hülyeségeimhez sorolod (mondjuk a 96/24 errefelé tényleg hülyeség<#nyes>)
egyébként -ha eddig nem tûnt föl- nem otthon tanyázok egy ideje<#nevetes1>
az hogy a tulaj itt hagyott egy ilyen brutál teljesítményû gépet,
inkkább õt minõsíti mintsem engem..
bocs, ha nem szaladok azonnal a legközelebbi kereskedésbe egy p4-esért<#hehe> tudod milliomos vaok, nem hülye hogy ész nélkül vásárolgassak..netezésre ez is több, mint elég<#ravasz1>
jah, nyissak hq totyikot<#nemtudom>
"ezeknek? minek?"<#eplus2>

Ha nagyban csinálja, lehet, hogy ér valamit.
Persze mindez az új évben meg is változhat, lehet, hogy mindenki jó útra tér... (<#ijedt>)

mflex
<#wow3>

What about the forests?

Dióka
hát, érdekes szemlélet!<#nevetes1> a rapid ráadásul csak irdatlan letöltési szám mellé csorgat pár pontocskát, egyszerûbb egy éves díjat kifizetni,mint pontokra hajtani....
köszi a választ!<#wave>

Sziasztok!
Mindenkinek jó egészséget, békességet, sikereket, boldogságot és sok jó zenét kívánok a 2010-es évben!

Egy kedvenc dalom sokadik (nem rossz) feldolgozása:Gilla: Friday on my mind - flac

Ja ezt a #17370-esre reagáltam, csak lemaradt...

Rendes gyerek, mert mindig tud lossless adni, de csak a rapidpontok érdeklik szerintem, mert mindenhonnan összeszedi amit lehet és mindenhova feltolja a saját linkjeire töltve... innen is vitt már sokfelé. És persze sosem reagál a hsz-ekre, amik ezt firtatják, így mondják... <#hehe>

B. Ú. É. K. !

Dióka
<#nyes>
na azért az nem teljesen úgy volt,ahogy erõsen megkopott és kozmetikázott emlékeidben õrzöd! a sok fel-alá-fölé-mellé próbálkozás meg pont azért volt részedrõl, mert akkor kezdtél el ismerekedni a témakörrel!<#hehe>ezt kár is másként beállítani, hisz elõtted én ezt már térben és idõben nézve is több monológban és példával illusztrálva kielemztem, s ekkor jött az ötleted, hogy ebbõl te sem akarsz kiamaradni, megmutatod,milyen fasza csávó vagy....így születtek meg a szerencsétlenebbnél csak még viccesebb próbálkozásaid, mire tizenX égés és próba után eljutottál az emészthetõ és hallgatható verziójú felkonvertáláshoz. Erre mondtam, hogy ügyes, de csak mert tökéletes még az sem volt!<#nyes>

Zephyrbá, én így is SZERETLEK! <#hehe>Fõleg,amikor valami nekem is tetszõ netes rádióadót reklámozol csak úgy barátilag!<#nyes><#wave>

az audio cédének meg ugye nem 20 a teteje......dehát ezt egy olyan profi,mint te, még félálomban sem sarkasítaná így le, gondolom most is csak azért írtad, hogy a többiek mennyire figyelnek rád...<#nevetes1>

szerintem váltsunk témát és dobj be egy szõnyeg szélén álló mezitlábas papucsos képet HQ zenei aláéfestéssel, csak hogy tudjuk,
"hol is kezdõdik a HQ valójában" <#nevetes1>

mflex
Gondolom, hogy erre majd Dióka is reflektál, nos azt még megvárjuk <#nyes>

Viszont, ha továbbra is folytatni akarod a HQ hülyeségeidet, akkor nyiss neki egy topikot, nem tudom, hogy mit nem értek, de lehet nem is akarom érteni, mindenesetre egy "haldokló" pc mögül egyelõre kár osztani az észt, hogy mi is a hq, mert az a gép örül, ha ki tud csomagolni egy rar-t. Persze multimilliomosként is biztos megvan rá a magyarázatod, hogy egy p2-es, 128 ram-mal bíró gép, miért is jó, jobb 2010-ben, de egyelõre hanyagoljuk.

Na léptem, további szép napot, és választ egy másik topikban, mert úgy is DEL lesz a vége!

What about the forests?

Dióka
az alaptéma nem is arról szólt, hogy ki mit érdekelt, hanem csak annyiról, hogy egy hozott dts 5.1 es válogatásra megjegyeztem, ez valószínû nem gyári kiadvány, hanem sufnituning!csak ennyi volt és nem több....

Zephyr Retiring
hi cimbora..
tisztelem benned, hogy megpróbálsz egy hq-nak beállított totyikot elvezetni. de sajnos semmit sem értesz.
felmerült témaként régebben, hogy az mp3-at nem lehet visszaállítani losslessbe. ezekxerint volt akit érdekelt.
páran feldobták, hogy lehetetlen. én megmutattam, hogy mégsem az.
ennyi a történet. többször is elmondtam, hogy részemrõl a történet itt véget ért.
a felalámellé próbálkozások azért voltak, hogy teszteljem van-é bárki is rajtam kívül aki itt tud valamennyit abból amit én. megtudtam.
a híres karácsonyi "wavval" lezártam a témát. ti hozzátok folyton elõ.
a te akusztikai ízlésedrõl pedig annyit, hogy tetszik vagy nem, eljött az az idõ, mikor a nagyobb nevek már az audio cd-jük mellett eredetiben, hangstúdióban keverve kiadják az 5.1-es audio dvd-jüket is.
na ez lenne a hq. és nem a 20-20-ig behatárolt audio cd.
kívánok egy fejlõdésben gazdag új esztendõt kolléga, mert tudod:
bár boldogok a tudatlanok, azért kell a tudás is<#integet2>
..és sosem állítottam hogy mindenki más hülye<#felkialtas>
..de most, hogy mondod..<#hehe>

Zephyr Retiring
próbálom röviden. errefelé a tagok mintegy 90%-át rohadtul nem érdekli semmilyen sztereo-tól több csatornás lossless, ezt tapasztaltam.
ha meg netán olyan kifejezések is elõkerülnének, mint pl:
shm-cd, xrcd2, hd-cd, vagy ne adj isten k2-es hd kódolás, mindenki fejvesztve menekül, mert egy fia érterlmes hsz-t sem tudnak hozzászólni a témához..
mindezek fényében itt egy értelmes kérdés: akkor meg minek törjem magam<#nemtudom>
és különben is: a zsenit és az õrültet csak egy hajszál választja el<#hehe>

Dióka
ez a 16 helyett 32bit-es lebegõpontos grab (kétszer akkora wav fájl méret,mint az audio CD) kinek jutott az eszébe?!<#nevetes1>

mflex
Te nem vagy százas az már tuti!
Õszintén, ki nem szarja le, hogy ki, milyen fos alapanyagból kever losslesst, vagy akár dts-t?
Különben is, engem hidegen hagynak a dts baromságok egy audio zenében, fõleg italot nem akarok hallani 5,6 vgy 7 hanszoróbol, csak eredeti minõségi lossless-t sztereóban.

A dts engem csak filmben érdekel, vagy koncertfilmben.
Nem tudom, hogyan miért nem sikerült jól a szilvesztered, mert egyébként reggel 8-kor még tuti nem írtál volna ilyen irritálóan személyeskedõ faszságot, de már most leszögezem, hogy semmi kedvem itt látni, ilyen képregény méretû, ki ha én nem agyament baromságokat újfent, vagyis pontosan az én vagyok az AUDIOMESTER, mindenki más hülye, elég volt anno a rakás "felalámelléátkonvertált" próbálkozásaidból is, mivel én nem szoktam inni, de tegnap (ma) megittam 4 pohár pezsgõt, meg kevertem ouzo-val is, ezért rendesen kész a fejem, az esetleges hibákért bocs.

BUÉK MINDENKINEK!

What about the forests?

Dióka
hát yó reggelt te szenthülyérejátszottdevalóigazvagynemtitkosügynökvérprofiamatõr igazvagynemittapirosholapirosban találd ki hogy mennyibe kerül a skizofréniám havi kezelése alias magam elõtt is titkolom, hogy ki vagyok kivül és belül zephyr bá!

most nem mondod komolyan, hogy ezt a sok baromságot már az év elsõ napján képes voltál bepötyögni, hogy el ne felejtsük,mennyire hiányoznál, ha már majdnem elfelejtenénk, hogy rég írtál túlerõltetett erõsen depresszív kényszermegnyilvánulást?!

én egy dolgot hiszek rólad, amit már korábban te is megerõsítettél, erõs beütésed és kényszerképzeteid vannak mindenrõl és mindenbe, kéretlen, de mégis folyamatosan erõltetett bizonyítási és szereplési kényszereid vannak, és hogy ez a zsenialitásod avagy a síkhülyeséged igazolja, azt döntse el egy külön a kedvedért felálltott elmeszakértõi orvosbizottság!<#hehe> ennek folyamatát kérlek te szervezd le, mert nekem nincs rá idõm!<#nyes> az eredményeket majd áttanulmányozom!

az 5.1-et csak példaként emlegettem volna, ezt a célt szolgálta a "pl." elõtag a számkombináció elején, de a többi részt már nem is taglalnám, mert jelen újévi állapotodban, de szerintem késõbb is felesleges nekifutás lenne.<#vigyor>

szóval wazze B.Ú.É.K.!

a dts keverés témához meg majd priviben átküldöm a kívánalmakat, de ha már annyira jól megy neked,amennyire rod, akkor a sok hülye szövegelésed helyett igazán keverhetnél egy italo albumot 7.1 dts-ben, valami eszméletlen akusztikával. elõre is köszi.

<#wave>

mflex
<#eljen><#eljen>

What about the forests?

Zephyr Retiring
mindenek elõtt üdvözlet a 2010-es space esztendõben<#integet2>
most ezzel az utóbbi hsz-eddel annyira lejárattál mint mestert, hogy le kell vegyem a kezemet rólad, nincs mese<#sir>
belátom, hogy semmit sem tanultál tõlem<#nevetes1>
2 lehetõséget tudok elképzelni:
vagy soha életedben (még fotón sem, nem hogy élõben) nem láttál profi hangstúdiót belülrõl, és tényleg csak abszolút véletlenül kitalált és átgondolatlan irracionális válaszokat adogatsz<#fejvakaras>
avagy, csak játszod a hülyét<#nyes>
kezdjük a legfontosabbal: 2010-et írunk, az 5.1 már a múlté..
természetesen bármikor tudok ha otthon vaok (tehát most nem<#vigyor>) egy alap sztereo losslessbõl akár 7.1 dts-t is nyomatni, még azokkal a feltételekkel is, mint amit megadtál:
".. konkrétan irányított lekeverése a tér/idõ skálán, azaz a valódi hangtér megalkotása... hogy mikor melyik hangszóró szólajon meg mekkora nyomással és milyen frekivel milyen átúszással és késleltetéssel .."

ezek annyira alapdolgok, hogy kár is volt említened<#papakacsint>
és hogy otthon is képes vaok ilyesmit készíteni, az azért van mert zephyr mester vaok. itt a pont..

de még mielõtt újra lejáratod magadat..
emlékeztetlek hogy hasonlót már eljátszottunk egyszer, mikor a faxa kis asszem 128-as karácsonyi fityfenédet toltad fel, mert nem hitted hogy zephyr bátyád vissza tudja keverni losslessbe..
(reagálásod: "ügyes vagy".)
pedig nem ügyes vaok, hanem nálam ez is alap. mint ahogy a tér-hang keverések és hangnyomások is..
a helyzet az, hogy annyira profin nyomom néha a tök hülyét, hogy már ti is elhiszitek hogy tényleg az vaok. pedig 1000-szer elmondtam már: semmi sem az, aminek látszik..
amíg ezt nem tanuljátok meg, sosem lesz belõletek jó tanítvány.
de én nem adom fel: láttam megcsillani az értelem parányi szikráját a szemeid legmélyén egy alkalommal, úgy hogy még nincs veszve minden..
talán egy nap majd neked sem kell másokat bizonyításra bírnod, mert tudni fogod, hogy lehetséges amit másoktól kérsz, csak tudni kell a titkát..
pontosan úgy, mint jómagam: a titok mester alias:

zephyr retiring by secret of the king<#eplus2>

no de most inkább: heppi nyú jír wazze..

na meg ez<#wow1><#rinya>
BOLDOG UJ EVET !!! Ken Laszlo - Hey Hey Guy
Tracklisting:
01. Hey Hey Guy (Vocal Version) (7:39)
02. Hey Hey Guy (Dub Version) (7:12)
03. Don't Cry (Vocal Version) (5:34)
Notes :: WAV hello<#mf1><#integet2><#nevetes2>
Wescone
Boldog Új Évet Tagok! <#wave>

In Lak\'ech Ala K\'in

tgolyo
Sziasztok!
Boldog Új Esztendõt Mindenkinek!

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

kaposi1
Elõbb utóbb mindig térdelés a vége!<#vigyor>

Akkor részemrõl: