A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
Annyira ki vagyok akadva erre a tetves országra, és vele együtt a sajátos, "átvágjuk" az embereket, még akkor is, ha milliókat fizetnek ki faszságra, hogy legszívesebben ölni tudnék bassza meg!
Az építkezésre kihoztak olyan téglákat, amikre még a selejt szó is erősnek tűnik, rögtön le lett állítva az építkezés, mert a téglák még a saját súlyukat sem bírják el. A gyártól ki lett hívva valami hülye, akit szó szerint elküldtem a kurva anyjába, persze mivel ez időkiesés és nem tudnak dolgozni az ügyvéd haverral készül a kártérítés.
Időközben kiderült, hogy a gyár, nem tud hozatni másik téglát, mert kifogytak, amiből egyértelműen kiderült, hogy raktáron megmaradt selejtet próbálták rám sózni, potom 6,5 millióért, ami arra nem jó, hogy söralátét legyen, nemhogy egy 240 nm alapterületű házat biztonságosan megtartson. A videón látható tégla mennyiség, kb 80 százaléka selejt.
Nagyon pipa vagyok, és megint pereskedhetek a sok idióta miatt, remélem egyszer kihalnak ezek semmirekellő szarháziak! Elvileg jövőhéten már lesz tégla, de a napi több, mint 100-150 ezer forint káromat is bevasalom rajtuk!!!
Akihez tartozott az ügy, azt mondta, hogy több, mint 10 év garancia van rájuk, csak épp azt nem látta, hogy ebből homokvárat sem lehet építeni, ráadásul, ha beépítettem a téglákat, akkor a garancia megszűnik. Az a jó tégla, amelyet ha fél méter magasságból leejtünk és nem törik össze, a videón látható, hogy ez talán 30cm volt, ha végre fel tudtam úgy emelni, hogy közben nem törött.
Na ekkor mondtam a faszinak, hogy jobb, ha nem néz hülyének, tisztában vagyok a jogokkal, és minden olyannal is, ami a biztonságos építkezés feltétele stb, stb... Ekkor látta, hogy akit be akartak palizni, most nagyon csúnyán sült el feléjük. Megy a mentegetőzés, meg a seggnyalás most.
Nyomorékok...