26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#18678 Ezt díjazom, főleg azoknak jó, akik nincsenek teljesen képben az előadókkal, 10 percben 77 italodisco zene (egyveleg), vinyl képekkel...
-
#18677 Bonyolult lények, annyi biztos :)) -
#18676 Láttam már ezt a videót, akkor is tátva volt a szám! :O -
#18675 valóban ne ragozzuk. a két digitális tunert (DVB-t) baszhatom, jó a semmire, csak vicc az egész, sajnos olyat nem lehet kapni,ami a magyarországi viszonyokban is érdemben használható,azaz pl. 1 digitális kábeltévé(!) tunerest + egy analóg tunerest! ennyit arról,hogy pl. mit ne ragozzunk.
egyébként a jó ér/érték/tudás valóban megállja helyét.hisz ezt tudja. -
imre07 #18674 Igen, valóban nem tud mindent. Maradjunk annyiban, hogy jó ár-érték arányt képvisel. Lehet kapni jóval drágább játékost, bocsi, multimédia lejátszót, ami vagy kezel, vagy beépíthető, vagy már eleve benne van BD lejátszó, esetleg író, torrentezik, youtubos videókat nézegethetsz vele. Plusz-két digitális tuner, dekóder, stb, de ne ragozzuk. -
imre07 #18673 Egy 2,5-es külső zsebben elfér, nem túl nagy.
A biztonság, tartósság az más kérdés. Lehet mindegyik vinyóról másolatot készíteni. -
#18672 na ez a duma elég foghíjas....hogyan is játszol le vele egy BD vagy DVD lemezt?! ja, hogy sehogy?!akkor azért nen felejtsünk már el sok mindent!legfőképp azt, hogy ez mit tud és mire való! nem kell felvértezni olyan képességekkel, mintha ez mindent tudna. mert nem tud! és ez nem játékos, ez a duma egy kínai gugli fordító hülyesége miatt ragadt meg, nem is lehet vele játszani,legfeljebb ide-oda dobálni.
egy csak ez multimédia lejátszó!
-
#18671 az életbiztosítást valóban nem egy hdd jelenti, de menteni mindig mindent kell, az optikai lemezeket is (de azokat nem sokan mentik,ez tuti), hisz azok is megsérülhetnek, piciben igaz, hogy talán jobb a lemezesdi, de fárasztóbb és nehézkesebb is, de gondold csak el, hogy mondjuk 2-3000 (vagy jóval több) gigabájtnyi adat (ami mondjuk sok-sok film) hány DVD vagy BD lemezen fér el?! BD 50-nél 70 darabtól, 25-nél 140-től, DVD-nél meg féltonnányin....és hány vinyón? akár egyen! ez nagyon nem mindegy semmilyen szempontból sem. és mi van, ha azonnal kell róla valami és mondjuk távolról vagy el akarod gyorsan juttatni valakinek, vagy leakarod GYORSAN másolni?! ugye, nem kérdés?! ....
nekem minden vinyónak van két másik mentett tesója 2 tőlem független helyen. hidd el, nagyban gondolkodva nem annyival drágább ez a szisztéma,mint amennyivel előnyösebb és biztonságosabb, gyorsabb és kényelmesebb.
de mint írtad, egy hétköznapi ember számára jó a lemez,ami nekik még mindig csak a DVD-ét jelenti és akkor vissza is kanyarodtam a téma közepére.
-
imre07 #18670 Szia!
Ittnézzél szét, ez a hálózatos, drágább változat, az olcsóbb nevében nem szrepel a live szó.Nem csak neten lehet venni, jobb számtech, boltokban is van, itt Szegeden láttam, Pécsett is van bizti. Más típusok is léteznek, itt olvasgathatsz utánuk:fórum. És elfelejtheted a BD írót, lemezt, mindent.
Kell egy jó netes kapcsolat, egy ilyen játékos, nagy kapacitású vinyó, meg egy jó megjelenítő. Én is most akarok hasnló eszközbe beruházni. Zene is ilyenen megy, az egy Duet. -
#18669 Egyet is tudok érteni, meg nem is.
* Egyet azért, mert én is vágyom a gyorsaságot, kényelmet.
* Nem, mert a HDD-k [főképp a valóban nagy méretűek] nem jelentenek "életbiztosítást" a hordozgatás, másolgatás és folyamatos használat mellett - főképp, ha ilyen-olyan [a hétköznapi ember számára] értékes, vagy szinte újra beszerezhetetlen dolgokat tárol.
Az a helyzet, hogy a bit-tárolás mindenképp kényes téma - legyen az mágneses [HDD], , vagy lyukasztásos [lemez] elvű...
-
#18668 egyébként nekem ez jön be piciben és könnyen hordozhatóban
LG XF2 500GB -
#18667 anno másfél éve 38 körül lehetett, mára már 24 körül hozzád vágnak egy ilyen WD-ét.
2 éve BD íróm is volt, aztán jól eladtam (fél év után ugyanannyiért,amennyiben volt)....mondtam,majd ha egy ezres lesz egy 50 gigás lemez,talán akkor.....de azóta még akkor se....vinyókon mindent, gyorsan elérhetően, szállthatóan, másolhatóan stb....és könnyen. a tököm akar lemezkupacok között vergődni.
az optikai tárolás nekem már a múlt. -
#18666 Meg sem merem kérdezni mennyibe fájt a cucc... :)
Én most BD-íróban gondolkodom. -
#18665 Hol és mennyibe került a WD?
-
#18664 hát nem épp a témába vágó volt a hszed, de legalább tudjuk,mid van.hogy min nézed,az lett volna a érdekesebb. valóban nem rosszak az ilyen kis kütyük (melyekből mára már szerencsére Dunát lehet rekeszteni), a mindent játszik mindig is erős marketing túlzás minden gyártó részéről, de úgy 95%-ban tényleg jól használható egy tévé mellett. bár az ilyen kis dobozok bután mutatnak egy hifi rendszerben, főleg külső hdd-vel, így én maradok a hifi dizájnú és beépített cserélhető 2 HDD melletti változatnál (4Terabájtnyi kapacitással), ami még fel is vesz.de hogy ne lenne egy pici akadás legalább egyszer (többnyire néhányszor is egy film alatt) full HD-nál, na olyat még nem láttam,WD-ben sem, és más típusban sem, pedig fél tucatot már kipróbáltam.
-
#18663 Légyszi töröld majd Májki a gebaszokat!
animator -
sultan71 #18660 Udv mindenkinek,
Latom par napja tema volt a tomoritett HD formatumok, 3D tevek es tarsaik.
Annyit fuznek hozza a temahoz, hogy en mar kb. masfel eve egy ilyen szerkezeten nezek szinte mindent. Bar amiota rakaptam az HD izere, azota amit csak lehet abban toltok le, es ez az oldal rendesen el van eresztve mindennel.
A kis media player ossze van kotve egy 750 GB external drive-val, igy van hely a 1080p filmek reszere. Eddig nem volt olyan formatum (nem kerestem extremeket) amiket ne jatszott volna le, nem szaggat 1080p-nel, jol kezeli a feliratfile-okat, meg a lossless is jol szol rajta, es rengeteg formatumot ismer. Van egy olyan valtozata is , ami internet kapcsolattal (tokeletesen) jatszik YouTube videokat (bar a kereses a tavvezerlovel eleg korulmenyes) es internetradiokat. Szerintem ez a legjobb megoldas, ha el akarunk szakadni a szamitogeptol, mindenkinek csak ajanlani tudom!
A 3D tevekhez inkabb nem szolok hozza, en is csak nephulyitesnek tartom - egyelore!
Bocs az off-ert, gondoltam valakit erdekelhet...
-
#18659 Egy idevágó vicc amelyet ma kaptam e-mail-en:
Egy férfi motorozott a kaliforniai tengerpart mentén, amikor
váratlanul egy felhő került a feje fölé, és egy mennydörgő hang szólalt
meg:
- Mivel te mindig hűséges voltál hozzám, teljesítem egy kívánságodat!
A motoros lehúzódott az úttest szélére, és így válaszolt:
- Építs nekem egy hidat Kalifornia és Hawaii közé, hogy bármikor
átgurulhassak a szigetre.
Az Úr így szólt:
- A kérésed igencsak anyagi dolgokra épül, gondold el, mekkora
létesítmény lenne. Az óceán aljára levinni a tartóoszlopokat, és az a
rengeteg beton, aszfalt és acél. Természetfeletti dolognak vélnék. Gondolkodj kicsit,
hátha eszedbe jut valami más, amivel az emberiség jövőjét tudnád
elősegíteni.
A motoros elég sokáig gondolkodott, végül így szólt:
- Uram! Azt kívánom, hogy minden férfi megérthesse az asszonyokat.
Tudni szeretném, hogy mire gondolnak, mit éreznek legbelül, amikor
csak némán néznek rám, vagy amikor sírnak, nevetnek, vagy amikor rosszat
mondok... És hogyan tudnám a nőket boldoggá, kiegyensúlyozottá
tenni.
Mire az Úr:
...
- Hány sávot akarsz a hídon? -
#18658 Szeva' Imike!
Vagyogatok néha, bár egyre gyakrabban teszem fel magamnak a kérdést: minek?
...ugyanis mindig akad valaki aki azt kifogásolja, hogy az ég kék (szürke) vagy a fű zöld.
Eh, nem értem én már ezt a világot - az "analog" korszak volt az én "otthonom". -
#18657 Le tudtad írni jól: "egyelőre"! -
látom, kis tanítványom: egy költő veszett el benned
..kár, hogy azóta sem találod
de azért, szép próbálkozás volt
igaz, a profik emígyen nyomják csak úgy csuklóból:
belsőmben zűrzavar,
ez az érzés felkavar..
csodálatos minden,
(pedig nem is hittem..)
hogy szeretek és viszontszeretnek,
ezt hívják igaz szerelemnek
egyelőre ennyi, most szokás xerint újra útra kelek..
s bár nem vaok itt de azért mégis "figyelek" -
#18655 Te is jó vagy, de ez örületes volt! -
#18654 Legközelebb Barbie babával utazom, a szarnak kell drága fényképezőgép!
-
#18653 Há' hun vótá eddig-e? :)
-
Jó estét... (fenéket - közelebb a reggel)
Üdv Tagok! -
#18651 Kíváncsi leszek rá. :)
Ha az én gépemen nem fut el, akkor elmehetnek a halál f...ra. -
#18650 Visszatérve ide, ilyen fos kártyával (ati 4670), nem is lehet normális grafikai effekteket készíteni...
-
#18649 Szívesen megtudnám, kinek volt az elborult ötlete Ricko számának "rickroll"-á alakítása :)
A Crysis 2 sztorija és konzolok miatt butítása eleve mosolyra fakasztó.
-
#18648 Állítom, anno szegény Rick Atsley-nek nem volt ekkora sikere ezzel a számmal, de amióta rá aggasztották ezt a "rickroll-t", többen ismerik, mint bármelyik mostani nagyobb slágert, ez a videó meg még jobban rátesz erre!
A Crysis mindig a brutális grafikájáról volt ismert, most már nem. Ha jön a második rész, szerintem röhögni fogok a game alatt.
-
ez kész... -
#18646 Hát B+!
Arra azért kíváncsi lennék, hogy jelen esetben a tv2-nél mennyire hülye emberek ülhetnek. 10 perc gugli is elég lenne, hogy a minimális hazugságot kiderítsék. Ebből látszik, hogy a sok agy mosottnak, milyen kreált hazugságokat nyomnak le a torkán az rtl-el egyetemben. Ritkán nézek tv-t, de ezt a két szart már évek óta nem. Szüntessék már meg, és inkább a duna tv-t karolják fel, akik igazságot sugároznak!!! :D -
#18645 Beszabehu:
-
#18644 ez kibszott nagy!
nagyon nagy a szöveg, lefordultam a fotelból,míg a végére értem, de a csávesznek nincs ki mind a 4 kereke, összekerékkel sem....bele van betegedve ebbe a Navarába, igazából azt akarja, hogy senki se vegye meg, csak ezzel a hírdetéssel álcázza az asszony felé, hogy ő biz el akarta adni. -
#18643 nagyon komoly! 6,5 milláért főleg dührohamot kaptam volna.... -
#18642 [URL=http://www.hasznaltauto.hu/kishaszonjarmu/nissan/nissan_navara-4043635]A "leírást" olvassátok...[/URL] -
#18641 Elég cifrán megmondtam a véleményemet neki, ne félj :) -
#18640 Én sokkal-sokkal hosszabb ideig, és cifrábban káromkodtam volna - a kihívott ürgének a fején végeztem volna töréspróbát.
A JQA-t az ilyeneknek!
-
#18639 Annyira ki vagyok akadva erre a tetves országra, és vele együtt a sajátos, "átvágjuk" az embereket, még akkor is, ha milliókat fizetnek ki faszságra, hogy legszívesebben ölni tudnék bassza meg!
Az építkezésre kihoztak olyan téglákat, amikre még a selejt szó is erősnek tűnik, rögtön le lett állítva az építkezés, mert a téglák még a saját súlyukat sem bírják el. A gyártól ki lett hívva valami hülye, akit szó szerint elküldtem a kurva anyjába, persze mivel ez időkiesés és nem tudnak dolgozni az ügyvéd haverral készül a kártérítés.
Időközben kiderült, hogy a gyár, nem tud hozatni másik téglát, mert kifogytak, amiből egyértelműen kiderült, hogy raktáron megmaradt selejtet próbálták rám sózni, potom 6,5 millióért, ami arra nem jó, hogy söralátét legyen, nemhogy egy 240 nm alapterületű házat biztonságosan megtartson. A videón látható tégla mennyiség, kb 80 százaléka selejt.
Nagyon pipa vagyok, és megint pereskedhetek a sok idióta miatt, remélem egyszer kihalnak ezek semmirekellő szarháziak! Elvileg jövőhéten már lesz tégla, de a napi több, mint 100-150 ezer forint káromat is bevasalom rajtuk!!!
Akihez tartozott az ügy, azt mondta, hogy több, mint 10 év garancia van rájuk, csak épp azt nem látta, hogy ebből homokvárat sem lehet építeni, ráadásul, ha beépítettem a téglákat, akkor a garancia megszűnik. Az a jó tégla, amelyet ha fél méter magasságból leejtünk és nem törik össze, a videón látható, hogy ez talán 30cm volt, ha végre fel tudtam úgy emelni, hogy közben nem törött.
Na ekkor mondtam a faszinak, hogy jobb, ha nem néz hülyének, tisztában vagyok a jogokkal, és minden olyannal is, ami a biztonságos építkezés feltétele stb, stb... Ekkor látta, hogy akit be akartak palizni, most nagyon csúnyán sült el feléjük. Megy a mentegetőzés, meg a seggnyalás most.
Nyomorékok...
-
#18638 Azt hiszem mára elmegyek aludni míg nem kérdek további nyilvánvaló dolgokat.
Jó motorozást.
Össze ne törd magad! -
#18637 Azt arra írtam, hogy mindenhol jól lehúzták a legion-t, nem a képre :)
Hát mert a film volt a lényeg