A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Dióka
    tudom, hogy tiszteletben tartod, nem is az a gond, hanem megint arra nem figylesz,amit a "részletekben" mondtam.
    ....HA SZEMÜVEG NÉLKÜL!EZEN VAN A HANGSÚLY!

NEM AZON, HOGY UFÓS SZEMÜVEGBEN ROHANGÁLVA AZ EGÉSZ CSALÁD TÉLEN-NYÁRON KIFRÖCCSENŐ VÍZFOLYAMOKAT LÁTHAT ÉREZHET VÍZIONÁLHAT....
    ebből az egészből így hiányzik nekem a komfortosság. arról nem is beszélve,amit Májki is említett, hogy a szem és az agy jóval hamarabb elfárad ebbe a "nézésbe", mert ezerrel dolgoztatja az agyat a virtuális kép, így a pihentető 3D tévézés még eléggé a jövő zenéje. FPS bajnokoknak gondolom nem probléma, de engem pl. 10-20 perc autós játék után is szédülés és hányinger kerülget, ellenben tévézni napokat is tudnék anélkül, hogy elfáradna a szemem vagy az agyam. 1-1 film erejéig persze sokan élveznék, de a tévézést ugye általában nem néhány órára tervezi senki sem.
    (egyelőre) megtehetném (szerencsére), hogy veszek 1-2 ilyen tévét, meg egy raklapnyi szemüveget, hogy mindenkinek jusson....de ha meg nem jut az egyik beeső havernak,akkor aki anélkül van, az meg nem lát semmi értelmeset, csak egy maszlagot a képből és jókat kuncog, hogy a sötét szobában mindenki napszemüvegben ül mereven a tévé előtt.....ezen már elfilozófálgattam eleget, nekem nem gyere be. ettől függetlenül mindenki azt és úgy nézi,ahogyan jólesik, ez evidens, én csak azt az oldalt említettem, ahol ez a dolog még több sebből elvérzik.
    persze közben már várjuk a 10 éve fejlesztgetett 3D hologrammos tévét is...