A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Dióka
    akkor igazából a negatív bevételről valóban Májki tehet!

Mondjuk én is nagyra értékelem Májki kritikáit és úgy általában bármiről a véleményét (nem sok ilyen ember van,akit ezirányban érdemben is becsülök), mindig kiváncsian és élvezettel olvason az írásait, ha épp tetszik, ha másként látom,akkor is, de na, meghallgattam én is ezt a lemezt, nem vártam előre semmit sem, így azon kívül, hogy van rajta 2-3 db két perc alatt fogmosás közben összedobott "alkotás" + 1-2 sufnicakkcakk (melyiken átlag dupla cd-én nincs?) szerintem összességében szinti-pop zeneként teljesen rendben van ez az album, sem több, de nem is kevesebb, nem világmegváltó, nem jövőbemutató, de azért hallgatható, hol többször, hol kevesebbszer, mint egy hasonló szintipopuláris műfajú zenebutik. Italo érzés egyáltalán nem kapott el egyik számuk közben sem, de nem is annak írodtak.
    Szoszo én legalább egy 7-es jegyet adtam volna nekik, főleg ha nem kellett volna csodálatos anyanyelvükön oegonblickvaerldellerallautbildningarstartahär végig borzongnom néhány számot.
    kb. 3 szám lesz,ami maradhat is.

Májki szerintem többet vártál ennél,mint ami, ezért húztad le annyira.A borítót nem kevertem bele az összképbe,mert csak hallgattam,nem nézegettem.