26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• IMYke2.0.0.0
    Teljesen egyetértek.
    Én hamarosan - megint elmaradt, de legalább hozzá tudok csapni egy plusz műszaki cikket - megveszem a 27-es monitort és egy blu-ray írót.
    Tököm tele van a DVD-vel.
    Tudom, no wrz, de például az Avatar 12 GB-os példánya után döntöttem egy író-olvasó mellett. Pedig a film nekem nem szívem csücske.
    Megveszem az írót, később egy külön monitorra köthető BD-t és ráállok a minőségi filmnézésre.
  • kaposi1
    Mike!

Én már régóta csak a BRRip felvételeket mentem el.
    Bizony amikor először kaptam ilyet én is kételkedtem hogy ugyan már.
    Aztán amikor elkezdtem nézni egy ilyen filmet be kellett ismernem hogy bizony bizony hiába a néz ki úgy mintha a DVD ennél többet érne de nem.
    A BRRip felvételek a maga 1,5 - 2-5 GB-os adatával bizony kenterbe verik a DVD 4,4 GB-os minőségét.

Szóval lassan megszoktam ezt az anomáliát és inkább így mentem a filmjeimet.
    A technikai hátterét sajna nem ismerem de amíg elvégzik helyettem nem is nagyon érdekel.
    Bár mondjuk lehet hogy idővel nekem is utánna kell néznem a házi"videók" archiválása miatt!
  • mflex #18553
    Na mindegy, ezt majd kipróbálom.
    Egyébként a lent említett film, tökéletes tűéles képminőség és természetesen dolby digital. Szóval nagyon fasza, mert bár igaz, van bőven HDD, amin elférnek, de minek legyen 17gb, ha lehet 1,7 is...

Kösz.
  • IMYke2.0.0.0
    http://www.x264.nl/ - jól emlékeztem.
    Az Exiled-Destiny Csapat előszeretettel használja a BD-forrás vs. x264-et.
  • mflex #18551
    Egyelőre nem nagyon értem...
  • IMYke2.0.0.0
    H264 (x264) csodákra képes.
    Anime coderek előszeretettel használják 1920*1080/30 FPS-hez is.

Ja, és még valami:
    A HD forrás képi anyaga eltörpül a szinte tömörítetlen hang mellett [ezt Te is tudod] és a coderek ez utóbbit szokták AAC/AC3/FLAC vagy egy CBR 192/320 kbit/s-be tömöríteni - rengeteg helyet megtakarítva.
    A képi anyag meg szinte alig van nyomorítva [2 pass - jobb minőség esetében 4 pass eljárással DivX 5+ esetében - H264-nék meg aztán a határ a csillagos ég].
  • mflex #18549
    Na jah :D

Figyi: Az előbb leszedtem a dictrict 9-et 720p Hd-ban, de nem is ez a lényeg, mert nekem is megvan blu-ray lemezen, ami feltűnt, hogy mindez csak 1,7GB!. Ez felcseszte az agyam és leszedtem, és valóban a minőség és a hang is HD minőség, a kérdés:

Mi a jó büdös franccal és, hogy lehet egy HD filmet ennyire lebutítani, hogy így megmaradjon a minőség?

Kép a fimből:

• Dióka
    na tessék, kellett nekem kattingatni...?!?
  • Dióka
    hát igen,ezek olyanok, mint az ikrek!

de én is nagyon bírom Luke-ot, szerintem is jó színész, csak sajnos alul van foglalkoztatva, pedig többtucatnyi hollywoody sztárt simán lenyomna a tehetségével....szoktam is örülni,mikor meglátom alkalmadtán, sajnos általában csak B kat-os filmekben. pedig egész sokban játszott már.

• mflex #18546
    Ezeket még "öregként" is össze lehet téveszteni, az ikertesó, Matt napjainkban...

• mflex #18545
    Egyiket sem ismerem :(
  • mflex #18544
    Ma esti "ki a faszagyerek"-ben is játszik...
    -----------------------------------------...
  • mflex #18543
    Én csesztem el, illetve a random belassulások miatt semmi nem működött, ekkor kattintgattam több gombra is, amit rá 5! percre törölt az sg, anyáztam is.

Egyébként, Rony és a Tekken film került előtérbe, szóval nem maradtál le semmiről. A Rony lemezt megvettem, a tekken egy b kategóriás szar, de Luke Goss egész jól játszott benne, persze a bunyó volt a főszerep.
  • Dióka
    hová tűntek 2-3 nap hsz-ei?

demo de-mi

• Dióka
    "kb.15 év után újra szerelmes vaok. meglepetésemre viszonozva is van."

biztos hogy feléd van viszonozva?! csak hogy nehogy félre értsd.... szép dolog a szerelem, míg tart, addig vakít, butít, boldogságban és rózsaszín ködben úszik-lebeg az ember, de sajnos többnyire semmi sem tart örökké, és ennek a végén is általában valakinek nagyon rossz lesz....na, de ne menjünk ennyire előre élvezd ki minden pillanatát, amíg csak lehet, neked lehet ez lesz az utolsó. (mármint a korodra való tekintettel)

Tényleg sok boldogságot kívánok, hisz a szerelem csodálatos dolog!
    (csak minél tovább tartson!)

Zephyr ódája a szerelmhez:

Napsugaram vagy nékem
    legyen bár Hold az égen,
    mert ha Te itt vagy vélem
    fény árad a sötétben.

• Zephyr Retiring
    szasztok skacok
    bocsesz mindenkitől, de most nem olvasok vissza. csak köszönni van időm.
    természetesen minden édesanyuka sokáig éljen, mert ho:
    édsanya csak 1 van
    rólam röviden ennyit:
    utazgatok, bulizgatok (holnap hajnal megint pest)
    jah, majd elfelejtettem:
    kb.15 év után újra szerelmes vaok. meglepetésemre viszonozva is van.
    az új párom alig múlt 24 (wazze ez már majdnem pedofília)
    éppen ezért (kivételesen) mindannyiótoknak azt kívánom:
    élvezzétek ugyanannyira az életet mint én..
    katt ide :) zeneileg gagyi ugyan, de a szövegre figyeljetek !!
    (napok óta ezt dúdolgatom..)

..ha véletlen olvassa ezt a volt asszony, én biza ezt küldöm neki
    és mivel ma is pörgök, hasonló jó érzést kívánok persze mindenki másnak is..
    szasztok skacok..

have nice a summer
    vagy ahogy örök barátom mondja:
  • kaposi1
    Szinte hallom a fülembe a számot!
    Elég sokat játszották anno!
  • mflex #18538
  • mflex #18537
    Kösz mindenkinek! :)
  • musichunter
    Isten éltese sokáig még erőben jó egészségben!
  • kaposi1
    Na tessék ,most hogy már nem kell egyből beleakadtam a 13 db albumba egyben.
    Igaz csak a 2 utolsót írják 320-nak a többi 192 & 256-os!
    Na meg azon a fos Uploading-en van!
  • kaposi1
    Isten éltesse sokáig!
  • mflex #18533
    Örültek is, ma volt édesanyám szülinapja, többek közt ezt is kapta hozzá. :)
  • kaposi1
    Biztos örülnek majd neki!
  • mflex #18531
    Áhh, csak szar minőségeket találtam, ezért elmentem és megvettem az utolsó három albumukat.
  • kaposi1
    Sikerült valami jó kis anyagot összegyűjteni?
  • mflex #18529
    A Dupla Kávé együttestől is hallottam a "flames of love" feldolgozást, az nem is volt rossz, komolyan.

Szédült lány, ez a címe.

Itt bele lehet hallgatni:

http://www.duplakave.hu/album07.php
  • Dióka
    a Fancy feldolgozástól engem is a hideg ráz és a röhögőgörcs kerülget felváltva, brrrrr, kár volt érte.
  • mflex #18527
    Lehet, hogy sokat vártam és ezért alakult így, amikor megjelentek a "piacon", akkor jók voltak, de ez a bonusz lemezen mind rajta van, az első lemez volt nálam a lényeg, az meg qrvára nem jött be.

A Fancy zene, meg egyenes hányinger!

Egyébként meg...
  • Dióka
    akkor igazából a negatív bevételről valóban Májki tehet!

Mondjuk én is nagyra értékelem Májki kritikáit és úgy általában bármiről a véleményét (nem sok ilyen ember van,akit ezirányban érdemben is becsülök), mindig kiváncsian és élvezettel olvason az írásait, ha épp tetszik, ha másként látom,akkor is, de na, meghallgattam én is ezt a lemezt, nem vártam előre semmit sem, így azon kívül, hogy van rajta 2-3 db két perc alatt fogmosás közben összedobott "alkotás" + 1-2 sufnicakkcakk (melyiken átlag dupla cd-én nincs?) szerintem összességében szinti-pop zeneként teljesen rendben van ez az album, sem több, de nem is kevesebb, nem világmegváltó, nem jövőbemutató, de azért hallgatható, hol többször, hol kevesebbszer, mint egy hasonló szintipopuláris műfajú zenebutik. Italo érzés egyáltalán nem kapott el egyik számuk közben sem, de nem is annak írodtak.
    Szoszo én legalább egy 7-es jegyet adtam volna nekik, főleg ha nem kellett volna csodálatos anyanyelvükön oegonblickvaerldellerallautbildningarstartahär végig borzongnom néhány számot.
    kb. 3 szám lesz,ami maradhat is.

Májki szerintem többet vártál ennél,mint ami, ezért húztad le annyira.A borítót nem kevertem bele az összképbe,mert csak hallgattam,nem nézegettem.
  • kaposi1
    Tud meg hogy miattad estek el az én általam nem megvásárolt lemez bevételétől!
    Mindig sokat adtam a lemezkritikáidra.
    De ezt a szerencsétlen lemezt úgy lehúztad anno, hogy elment a vásárlásától a kedvem!
    Most meg már minek!
  • mflex #18524
    Én, csak azt mondom, ha neked ennyire bejön, akkor érdemes a polcon tudni a lemezt, és nem lewarezolni, akkor talán még egy kis pénzt is kapnak azért a szarért, amit kiszenvedtek magukból.

• mflex #18523
    Sorry, ha túl nyers volt, de tudjátok, ami szívemen az rögtön a számon.
  • kaposi1
    "viszont nem értem a reagálásodat"
    Mire gondolsz?
    Én csak megírtam a véleményemet, senkit egy rossz szóval se kritizáltam!
    Hát ha ma már felhúztak az nem az én saram!
  • mflex #18521
    Na erre kíváncsi leszek wazze, mármint, hogy mennyire jön be Neked? :)
  • mflex #18520
    Az sem tetszett, viszont mostanában nincs időm írogatni sajnos :/
    A VT-ban, viszont még ennyi sincs sajnos, ötlettelen, semmitmondó, nekem ez a véleményem, viszont nem értem a reagálásodat, írtam egy szóval is, hogy Kaposi Laci húzz már innen ezzel a szarral, mert nekem nem tetszik?

Ha viszont tetszik egy lemez, akkor én megvenném a helyedben, mert tényleg jó füle volt a hangmérnöknek, inkább szenvedsz ilyen lassú geci szerverekkel, hú baszki ne húzz fel, ma már más megtette!
  • kaposi1
    ..."de előbb-után túl monotonná válik tőle a teljes összkép, ha nem hoz megújulást a hangzás. na pl. emiatt sem "gyűjtök" önálló albumokat,mert nem bírom sokáig "ugyanazt" a hangszerelés"....

Na ebben tökéletesen egyetértek.
    Ezért is van nagyon sok válogatott CD-m!
    Magam válogatta!
  • Dióka
    hát ez eléggé negatív kritika lett. én még nem hallottam a lemezt, csak a slice me nice-ot biztosan, de az hasonló élményt szült bennem is, mint ahogy fogalmaztál. ma majd meghallgatom a többit is. bár kritikát nem fogok írni róla, csak ami nem üti meg az ízlésemet,az biztos kuka lesz.

egyébként az eddigi munkásságuk alapján a szinte mindegyik számukban meglévő commodore hatás nálam sem nagy előny, mert 1-2-szer elmegy, de előbb-után túl monotonná válik tőle a teljes összkép, ha nem hoz megújulást a hangzás. na pl. emiatt sem "gyűjtök" önálló albumokat,mert nem bírom sokáig "ugyanazt" a hangszerelést.
  • kaposi1
    Mike én már akkor ott is olvastam a kritikádat a lemezről.
    Tudomásul vettem hogy neked nem jött be ez a lemez.
    Nekem más a véleményem róla!
    Az első amiben egyetértek hogy tényleg nagyon dinamikusan szól.
    Ahogy megszólalt az első szám a Confession egyből felkaptam a fejem hogy, hoho uraim itt dinamika van ám!
    Nekem tetszik az egész lemez bizony,de hát nem vagyunk egyformák.

"Végszóként annyit írnék még, hogy ezért a lemezért senki ne adjon ki pénzt, egyszerűen nem éri meg az árát,"

Megfogadtam a tanácsodat!

Viszont nem tudom hogy a Galaxy Hunter - Running High (2010)címü lemezéröl írtál-e kritikát?
    Nos számomra az a lemez az év csalódása!
    Holott többen az egekbe dicsérik!
    Nem is értem mit akartak ezzel a lemezzel.
    Némely szám olyan mintha egy rosszabb M.D. szám szólna.
    Nagyon nem tetszett.
  • kaposi1
    Oda minden nap benézek.
    Mert abban az oldalban ,ill. a minőségében sem csalódtam soha!
    Kár hogy ilyen lassú!
    De hát ajándék lónak.....