A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #18379
    Üdv újra itthon!:)

Hajnalban értünk haza, egyelőre tök szar itt lenni, szívesen maradtam volna még, a párom már nem annyira.

Sosem gondoltam volna, hogy a sok élményem mellett, az egyik legnagyobb NOLAN filmje lesz. Megnéztem Kanadában és Amerikában is, de csak másodszorra lett minden világos, pedig elsőre is próbáltam figyelni a sok csavarra, mert tudom, hogy Nolan bácsi szereti átverni a nézőket, ott ahol csak tudja. :D

IMAX moziban néztem meg másodszor, bár a film nem 3D, de a baxott nagy vászon és a tényleges high-end hangok annyira földhöz vágtak, eszméletlen, hogy ZIMMER mekkora zenét és effekteket csinált a filmhez, meg is vettem az INCEPTION lemezt, ha valakinek kell, akkor feldobom, ezt tényleg csak minőségi hifin szabad hallgatni.

Visszatérve a filmre, nem hiszen, hogy sok ember van, aki elsőre mindent meg tud figyelni és főleg megérteni, de az álom hatalmas téma, aki csak ész nélkül ül be a moziba és akcióra vágyik az el se menjen, persze akcióból is rettenetesen sok van, és talán a leglátványosabban megcsinált, amit idáig láttam, mert Nolanbá nem használt CGI-t, hanem makkettet, ez látszik is, de a film csak akkor működik, ha megérted és rákattansz. Egyik csavar a másik után, és persze a végén az egyik a legnagyobb, amikor már azt hiszed, hogy végre megtaláltad az állad a padlón, akkor jön ismét Nolan "superman" és olyat baszarint az agytekervényeid közé, hogy pislogni sem mersz, nehogy bármiről lemaradj.

Ébredj fel ember, ez már nem álom csak film. :DDD

És persze a hozzáillő zene a végén, ami olyan minőségben és hangosan szólt, hogy az leírhatatlanan, csak nézel, mint aki először lát puncit :D, hogy HOPPÁ, baszd meg, nem hiszem el, ilyen nincs!

Nehogy valaki lewarezolja, hanem menjen moziba!!!