26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
DOBD MÁR ÁT, MEGNÉZNÉM ÉN IS AZT A KÓDOLÁST. BOCS CAPS -
Látom nagyon tetszik neked a "tehénszaranálizálódetektor" :DDD
BD? Az még odébb lesz, szerintem csak szar kamerás verzió létezik belőle egyelőre... -
A wav spektruma ilyen, már ha érdekel? :D
-
IMAXba nem fogok eljutni, de MEGVAN MÁR FULLHD-BAN?! 
-
Szewa Dióbá!
A 12 TIME, az INCEPTION végén megszólaló zene, amikor minden világos lesz, és a döbbenet lesz úrrá az arcokon :) -
32=320 -
szewa Májki!
üdv újra itthon, még ha szar is, de azért én örülök, hogy egy földrésszel közelebb vagy!
mondjuk ez a "12 time" mi is??!
nem egy bonyolult a spektruma, ezért is lehet valós 32-ban látszólag egész közeli az eredetihez. -

-
-
Most nézem, hogy elég jó rip lett 320 stereo-ban, ez a 12 time, persze előtte wav-ba konvertáltam, utána mptrébe :)
-
Hello Laci!
-
Szia Mike! 
Üdv újra itthon a Matrix-ban!
Nem is tudom milyen smile-t tegyek hogy ne legyen félreértelmezhető! -
Csak most olvastam el a kommenteket, ha tiedet lehet annak nevezni, nem fűzök hozzá semmit, ez az egész egy oltári nagy:
-
Szervusz Elveszett Ember! :)
-
Üdv újra itthon!:)
Hajnalban értünk haza, egyelőre tök szar itt lenni, szívesen maradtam volna még, a párom már nem annyira.
Sosem gondoltam volna, hogy a sok élményem mellett, az egyik legnagyobb NOLAN filmje lesz. Megnéztem Kanadában és Amerikában is, de csak másodszorra lett minden világos, pedig elsőre is próbáltam figyelni a sok csavarra, mert tudom, hogy Nolan bácsi szereti átverni a nézőket, ott ahol csak tudja. :D
IMAX moziban néztem meg másodszor, bár a film nem 3D, de a baxott nagy vászon és a tényleges high-end hangok annyira földhöz vágtak, eszméletlen, hogy ZIMMER mekkora zenét és effekteket csinált a filmhez, meg is vettem az INCEPTION lemezt, ha valakinek kell, akkor feldobom, ezt tényleg csak minőségi hifin szabad hallgatni.
Visszatérve a filmre, nem hiszen, hogy sok ember van, aki elsőre mindent meg tud figyelni és főleg megérteni, de az álom hatalmas téma, aki csak ész nélkül ül be a moziba és akcióra vágyik az el se menjen, persze akcióból is rettenetesen sok van, és talán a leglátványosabban megcsinált, amit idáig láttam, mert Nolanbá nem használt CGI-t, hanem makkettet, ez látszik is, de a film csak akkor működik, ha megérted és rákattansz. Egyik csavar a másik után, és persze a végén az egyik a legnagyobb, amikor már azt hiszed, hogy végre megtaláltad az állad a padlón, akkor jön ismét Nolan "superman" és olyat baszarint az agytekervényeid közé, hogy pislogni sem mersz, nehogy bármiről lemaradj.
Ébredj fel ember, ez már nem álom csak film. :DDD
És persze a hozzáillő zene a végén, ami olyan minőségben és hangosan szólt, hogy az leírhatatlanan, csak nézel, mint aki először lát puncit :D, hogy HOPPÁ, baszd meg, nem hiszem el, ilyen nincs!
Nehogy valaki lewarezolja, hanem menjen moziba!!!
-
pont addig.
ameddig nem hoz valaki hasonlóan "fogyaszthatót", hallgathatót, tetszetőset stb...

-
vinylbakker #18377 "még egy profi hangmérnök mellett sem"
Azokra nincs is szükség.Ért ehhez ZR és a tanítványa iletve italograbber cimbora is és a világhálón még egy jó páran biztosan.
.
Ha nem hiszed tegyél próbát velük.

-
vinylbakker #18376 "addig egy kis nassolni való"
Meddig?
-
vinylbakker #18375 Hi ZR! 
Köszi a képet.Természetesen gyüjtöm még őket.Hamarosan elérem a 400gigát.Ilyenkor fog el az aggodalom hogy mi hiányzik még.
"Karnyújtásnyira"

-
Na nem mintha a tied fontos volna. A különbség az, hogy te fel sem ismered ezt a problémát. -
vinylbakker #18373 Hello Everybody!

-
"a "beszerzőmet" akkor sem adom fel"
Erdekes itt meg azt irtad,hogy beszereztek,elotte meg,hogy nem arulod el,hogy kitol van!
Amikor szurol a hurok,akkor eloalsz egy ilyen nevetseges baromsaggal,hogy studioban csinaltatok a 320.bol lossless-t.
Kar volt elolvasni megint ezt az egesz semmitmondo hazugsagot,ha meg igy is lenne,hogy mp3bol keszult a cdda,akkor sem dicsekedtem volna el vele a helyedben.
Az igazsag az,hogy ahogy szoktam olvasni az irasaidat,vagy mit,sosem gondolod at,hogy akik ezen a forumon vannak egyaltalan nem hulye emberek,bar lehet hogy a kornyezetetdben sok nalad alacsonyabb elmejut atverhetsz,de ennyi ido alatt mar megtanulhattad volna,hogy itt senkit nem tudsz atvagni,akar igy,akar masik nevvel.
Tedd mar magad takarekra! -
az alapkérdés annak megválaszolása lenne, hogy mi a veszetségmentes, milyen feltételeknek vagy paramétereknek kell megfelelni egy veszteségmentesnek hívott zenének?!
duck tales-el nem értek egyet. az "mp3-ból nyert lossless" nem is értelmezhető kategória, de alapjául bárminek szolgálhat, még egy későbbi remaszterelt lossless anyagnak is, főleg ha nem a neten keringő pocsék és sokaknak "megszokott" 320-asokról van szó, hanem egy valóban minőségi, a 320-as bitrátán elérhető legjobb hangminőségnek. azért ne felejtsünk el a nagyon sok feltételből pl. két dolgot:
1. az mp3 is sokat fejlődött az évek során, néhány éve már 320-as (vagy akár kisebb) bitrátán nagyon jó hallásküszöb közeli minőségben akár teljes hallható spektrum is tárolható (különbség persze továbbra is megmarad, csak a felfogási küszöbszint vékonyodik el)
2. igaz, hogy fejletteb a kódolása és továbbra is többnyire veszteséges, de egy Dolby Digitalban megszólaló anyag ettől sokkal kisebb bitrátákat használ, de a sima DTS sem pazarol sokkal nagyobb adatsűrűséget, ergo ha eltekintünk az mp3=gagyi beidegződéstől, akkor simán beigazolódik, hogy az emberek zöme fingnyi különbséget sem hallana egy jó mp3 és egy gyári-cd között, tehát amiket megvesz gyári cédén, berakja a nem túl drága kommersz cuccába és hallgatja agyonekvalizáltan, subbasszal meg loudness-el, pl. nekik nulla a különbségérzetük.
szóval én visszakanyarodnék a kezdő kérdéshez, mitől lesz veszteségmentes valami? de mielőtt gyorsan rávágná bárki is, hogy attól, hogy gyári cédén vagy bakeliten van, azért próbálja meg átgondolni (ha tudja), hogy mi történik a zenével azelőtt,mielőtt beviszik a mester anyagot a gyárba!!
-
-
Az MP3-ból nyert "lossless" már eleve a "Duck Tales" kategória. Szerintem.
Színes-szagos, de a veszteségmenteshez - még egy profi hangmérnök mellett sem - nem sok köze lesz a végeredménynek.
-
Elvont egy figura vagy hallod-e, elég ingázó logikával és észjárással, úgyis mondhatnám, hogy nőcis az agymeneted! 
Szóval, ha valami 320 volt és tételezzük fel, hogy abból is a legjobb, akkor én még el tudom képzelni, sőt alátámasztani is, hogy lehet egy teljesen új veszteségmentes anyagot gyártani (a hangsúly a teljesen újon van és nem az eredetin), de hogy bele nyúlka-piszka nélkül nem, az hótszentség, hisz a REMASZTERBEN pont az a lényeg és egyik legfontosabb jellemzője, hogy belenyúl az ember! Szóval itt egy pici óriási paradoxont érzek-látok!

eson ide vagy oda, mondjuk eson-ban is hallottam már elég gyenguszt. nem az eson-on van a hangsúly, csak emniatt nem lesz hi-end semmi sem. -
Ez már nekem is sok.
-
"320-ba kaptam, stúdióban remastereltük saját célra. nem tutyika, nem nyúlka-piszka. eredmény: full lossless, real 44.1 khz/16 bit."

-
naon helyes. ezt már szeretem 
suszter maradjon a kaptafánál.. -
reggelt gyerekek 
sorban akkor..
kis tanítványom: látod, látod..
italo4ever: nincs. vót de bevonták, elvették, eltiltottak
(most muszáj volt felemlegetned
) de ősszel mehetek újra nagymocira..reszkess világ
kocsira, kamionra eddig se vót, eztán se lesz
csak utas vaok, de nem szégyen az..pláne, ha én tankolok
bentley-m nincs, de most hogy mondod..
flexem: röviden, csak hogy tiszta víz kerüljön a pohárba:
320-ba kaptam, stúdióban remastereltük saját célra. nem tutyika, nem nyúlka-piszka. eredmény: full lossless, real 44.1 khz/16 bit.
ha érdekel, a módszer hasonló, és az eredmény ugyanaz mint az eson cd készítése..többet nem mondhatok..
ez már szigorúan bizalmas információ
mucsácsó: egyetértek: annyira tényleg nem fontos
..senki többet
..akkó..
-
addig egy kis nassolni való
MASTERBOY - MEGA-HIT-MIX
FLAC 20'57" 156MB
INTRO
ANYBODY
GENERATION OF LOVE
FEEL THE HEAT OF THE NIGHT
IS THIS THE LOVE
I GOT TO GIVE IT UP
DIFFERENT DREAMS
SHOW ME COLOURS
FEEL THE HEAT 2000
I LIKE TO LIKE IT
DANCE TO THE BEAT
PORQUE TE VAS
MISTER FEELING
LAND OF DREAMING
OUTRO
-
szewa Májki!
Remélem pihenés is lesz a sok kinti családi programból és üzletelésből, bár ha jól sejtem, azért megint szétnéztek vagy ezerfelé.
az eddigi élményeid felével is megelégednék, de egyelőre nekem csak a melóhely van és a terasz, ahová mindennap eljuthatok!
-
Megint duplán generálta az sg az üzimet, mint a hq-ban... ennyire azért nem fontos. -
"mindíg az a veszteségmentes formátum, ahogyan a tyúk azt először megtojta. gondolom ezzel mindent elmondtam"
Nem is lenne rossz magyarázat, de sejtésem szerint a szerző nem 320-as mp3-ban "tojta meg". Az egy más dolog, hogy nem publikálta még jobban - ezért nincs meg neked sem.
Muff! Én beszéltem.
-
Sziasztok!
Lassan azert hazaerunk majd :)
------------------------------
ZR:
Vegyel vissza a kocsogozesbol, mert nemcsak torles van, de vegleges kitiltas is, ha kerem ebbol a topikbol, legfeljebb mashol osztogathatod a faszsagaidat, de hogy tiszta legyen: Nicolas nem adja (adhatja) ki a kezei kozul a szamokat lossless minosegben, mert a Nemet gazdag fiu, Marcel de Van vette a szarnyai ala es ezzel egyutt a jogokat is, nagy valoszinuseggel egy hamarosan debutalo Italo4ever es MDV koprodukcios spacesynth lemezen, ami oda fog baxni rendesen, mixelgeti is a szamait MDV. Errol ennyit, a nem letezo lossless szamaidat meg dobd a kukaba.
------------------------------------------------
Betti:
Ha surgos a lemez, akkor beszelj a Lacival, en mar szoltam neki. :)
----------------------------------------------------------------
Diom:
Remelem veled es mindenkivel is minden ok otthon.
------------------------------------------------
Udv mindenkinek:
Majki -
neked meg jogsid sincs,hogy mindig az anyos ulesrol fotozol? 
varjal kitalalom az egeszet,angol autod van mondjuk egy bentley es onnan fenykepezel
-
nekem ugyan semmi bajom sem volt, tegnap sem....
ez a rém-rímhányó 4soros "oldalad" viszont sokkal normálisabb és emészthetőbb...
azért, ha nem túl árnyaltan cserélsz eszmét, én biztosan nem fogok haragudni. 
-
Hm...az tényleg rossz lehet. -
Hagy pihenjenek! Én amondó vagyok, hogy rá is fér.
Az a tárgyalás-sorozat még sem olyan kimerítő (talán), mint az ide-oda rohangászás Európában.
-
Pár napja beszéltem Mike párjával és állítólag hazajöttek volna már, csak Mike szeretne valamit üzletet nyélbe ütni a tulajdonképpeni főnökével, aki egyben az elhunyt barátja felesége, és egyelőre nem nagyon tudtak megegyezni. :-)