26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Dióka
    DOBD MÁR ÁT, MEGNÉZNÉM ÉN IS AZT A KÓDOLÁST. BOCS CAPS
  • mflex #18392
    Látom nagyon tetszik neked a "tehénszaranálizálódetektor" :DDD

BD? Az még odébb lesz, szerintem csak szar kamerás verzió létezik belőle egyelőre...
  • mflex #18391
    A wav spektruma ilyen, már ha érdekel? :D

• Dióka
    IMAXba nem fogok eljutni, de MEGVAN MÁR FULLHD-BAN?!
  • mflex #18389
    Szewa Dióbá!

A 12 TIME, az INCEPTION végén megszólaló zene, amikor minden világos lesz, és a döbbenet lesz úrrá az arcokon :)
  • Dióka
    32=320
  • Dióka
    szewa Májki!

üdv újra itthon, még ha szar is, de azért én örülök, hogy egy földrésszel közelebb vagy!

mondjuk ez a "12 time" mi is??!

nem egy bonyolult a spektruma, ezért is lehet valós 32-ban látszólag egész közeli az eredetihez.
  • mflex #18386
  • Dióka
  • mflex #18384
    Most nézem, hogy elég jó rip lett 320 stereo-ban, ez a 12 time, persze előtte wav-ba konvertáltam, utána mptrébe :)

• mflex #18383
    Hello Laci!

• kaposi1
    Szia Mike!

Üdv újra itthon a Matrix-ban!
    Nem is tudom milyen smile-t tegyek hogy ne legyen félreértelmezhető!
  • mflex #18381
    Csak most olvastam el a kommenteket, ha tiedet lehet annak nevezni, nem fűzök hozzá semmit, ez az egész egy oltári nagy:

• IMYke2.0.0.0
    Szervusz Elveszett Ember! :)
  • mflex #18379
    Üdv újra itthon!:)

Hajnalban értünk haza, egyelőre tök szar itt lenni, szívesen maradtam volna még, a párom már nem annyira.

Sosem gondoltam volna, hogy a sok élményem mellett, az egyik legnagyobb NOLAN filmje lesz. Megnéztem Kanadában és Amerikában is, de csak másodszorra lett minden világos, pedig elsőre is próbáltam figyelni a sok csavarra, mert tudom, hogy Nolan bácsi szereti átverni a nézőket, ott ahol csak tudja. :D

IMAX moziban néztem meg másodszor, bár a film nem 3D, de a baxott nagy vászon és a tényleges high-end hangok annyira földhöz vágtak, eszméletlen, hogy ZIMMER mekkora zenét és effekteket csinált a filmhez, meg is vettem az INCEPTION lemezt, ha valakinek kell, akkor feldobom, ezt tényleg csak minőségi hifin szabad hallgatni.

Visszatérve a filmre, nem hiszen, hogy sok ember van, aki elsőre mindent meg tud figyelni és főleg megérteni, de az álom hatalmas téma, aki csak ész nélkül ül be a moziba és akcióra vágyik az el se menjen, persze akcióból is rettenetesen sok van, és talán a leglátványosabban megcsinált, amit idáig láttam, mert Nolanbá nem használt CGI-t, hanem makkettet, ez látszik is, de a film csak akkor működik, ha megérted és rákattansz. Egyik csavar a másik után, és persze a végén az egyik a legnagyobb, amikor már azt hiszed, hogy végre megtaláltad az állad a padlón, akkor jön ismét Nolan "superman" és olyat baszarint az agytekervényeid közé, hogy pislogni sem mersz, nehogy bármiről lemaradj.

Ébredj fel ember, ez már nem álom csak film. :DDD

És persze a hozzáillő zene a végén, ami olyan minőségben és hangosan szólt, hogy az leírhatatlanan, csak nézel, mint aki először lát puncit :D, hogy HOPPÁ, baszd meg, nem hiszem el, ilyen nincs!

Nehogy valaki lewarezolja, hanem menjen moziba!!!

• Dióka
    pont addig.
    ameddig nem hoz valaki hasonlóan "fogyaszthatót", hallgathatót, tetszetőset stb...
  • vinylbakker
    "még egy profi hangmérnök mellett sem"

Azokra nincs is szükség.Ért ehhez ZR és a tanítványa iletve italograbber cimbora is és a világhálón még egy jó páran biztosan..

Ha nem hiszed tegyél próbát velük.
  • vinylbakker
    "addig egy kis nassolni való"

Meddig?

• vinylbakker
    Hi ZR!

Köszi a képet.Természetesen gyüjtöm még őket.Hamarosan elérem a 400gigát.Ilyenkor fog el az aggodalom hogy mi hiányzik még.
    "Karnyújtásnyira"
  • Musachy
    Na nem mintha a tied fontos volna. A különbség az, hogy te fel sem ismered ezt a problémát.
  • vinylbakker
    Hello Everybody!
  • Italo4ever
    "a "beszerzőmet" akkor sem adom fel"

Erdekes itt meg azt irtad,hogy beszereztek,elotte meg,hogy nem arulod el,hogy kitol van!
    Amikor szurol a hurok,akkor eloalsz egy ilyen nevetseges baromsaggal,hogy studioban csinaltatok a 320.bol lossless-t.
    Kar volt elolvasni megint ezt az egesz semmitmondo hazugsagot,ha meg igy is lenne,hogy mp3bol keszult a cdda,akkor sem dicsekedtem volna el vele a helyedben.

Az igazsag az,hogy ahogy szoktam olvasni az irasaidat,vagy mit,sosem gondolod at,hogy akik ezen a forumon vannak egyaltalan nem hulye emberek,bar lehet hogy a kornyezetetdben sok nalad alacsonyabb elmejut atverhetsz,de ennyi ido alatt mar megtanulhattad volna,hogy itt senkit nem tudsz atvagni,akar igy,akar masik nevvel.

Tedd mar magad takarekra!
  • Dióka
    az alapkérdés annak megválaszolása lenne, hogy mi a veszetségmentes, milyen feltételeknek vagy paramétereknek kell megfelelni egy veszteségmentesnek hívott zenének?!

duck tales-el nem értek egyet. az "mp3-ból nyert lossless" nem is értelmezhető kategória, de alapjául bárminek szolgálhat, még egy későbbi remaszterelt lossless anyagnak is, főleg ha nem a neten keringő pocsék és sokaknak "megszokott" 320-asokról van szó, hanem egy valóban minőségi, a 320-as bitrátán elérhető legjobb hangminőségnek. azért ne felejtsünk el a nagyon sok feltételből pl. két dolgot:
    1. az mp3 is sokat fejlődött az évek során, néhány éve már 320-as (vagy akár kisebb) bitrátán nagyon jó hallásküszöb közeli minőségben akár teljes hallható spektrum is tárolható (különbség persze továbbra is megmarad, csak a felfogási küszöbszint vékonyodik el)
    2. igaz, hogy fejletteb a kódolása és továbbra is többnyire veszteséges, de egy Dolby Digitalban megszólaló anyag ettől sokkal kisebb bitrátákat használ, de a sima DTS sem pazarol sokkal nagyobb adatsűrűséget, ergo ha eltekintünk az mp3=gagyi beidegződéstől, akkor simán beigazolódik, hogy az emberek zöme fingnyi különbséget sem hallana egy jó mp3 és egy gyári-cd között, tehát amiket megvesz gyári cédén, berakja a nem túl drága kommersz cuccába és hallgatja agyonekvalizáltan, subbasszal meg loudness-el, pl. nekik nulla a különbségérzetük.
    szóval én visszakanyarodnék a kezdő kérdéshez, mitől lesz veszteségmentes valami? de mielőtt gyorsan rávágná bárki is, hogy attól, hogy gyári cédén vagy bakeliten van, azért próbálja meg átgondolni (ha tudja), hogy mi történik a zenével azelőtt,mielőtt beviszik a mester anyagot a gyárba!!

• kaposi1
  • IMYke2.0.0.0
    Az MP3-ból nyert "lossless" már eleve a "Duck Tales" kategória. Szerintem.
    Színes-szagos, de a veszteségmenteshez - még egy profi hangmérnök mellett sem - nem sok köze lesz a végeredménynek.
  • Dióka
    Elvont egy figura vagy hallod-e, elég ingázó logikával és észjárással, úgyis mondhatnám, hogy nőcis az agymeneted!

Szóval, ha valami 320 volt és tételezzük fel, hogy abból is a legjobb, akkor én még el tudom képzelni, sőt alátámasztani is, hogy lehet egy teljesen új veszteségmentes anyagot gyártani (a hangsúly a teljesen újon van és nem az eredetin), de hogy bele nyúlka-piszka nélkül nem, az hótszentség, hisz a REMASZTERBEN pont az a lényeg és egyik legfontosabb jellemzője, hogy belenyúl az ember! Szóval itt egy pici óriási paradoxont érzek-látok!
    eson ide vagy oda, mondjuk eson-ban is hallottam már elég gyenguszt. nem az eson-on van a hangsúly, csak emniatt nem lesz hi-end semmi sem.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez már nekem is sok.
  • kaposi1
    "320-ba kaptam, stúdióban remastereltük saját célra. nem tutyika, nem nyúlka-piszka. eredmény: full lossless, real 44.1 khz/16 bit."

• Zephyr Retiring
    naon helyes. ezt már szeretem
    suszter maradjon a kaptafánál..
  • Zephyr Retiring
    reggelt gyerekek
    sorban akkor..
    kis tanítványom: látod, látod..
    italo4ever: nincs. vót de bevonták, elvették, eltiltottak
    (most muszáj volt felemlegetned) de ősszel mehetek újra nagymocira..reszkess világ
    kocsira, kamionra eddig se vót, eztán se lesz
    csak utas vaok, de nem szégyen az..pláne, ha én tankolok
    bentley-m nincs, de most hogy mondod..
    flexem: röviden, csak hogy tiszta víz kerüljön a pohárba:
    320-ba kaptam, stúdióban remastereltük saját célra. nem tutyika, nem nyúlka-piszka. eredmény: full lossless, real 44.1 khz/16 bit.
    ha érdekel, a módszer hasonló, és az eredmény ugyanaz mint az eson cd készítése..többet nem mondhatok..
    ez már szigorúan bizalmas információ
    mucsácsó: egyetértek: annyira tényleg nem fontos

..senki többet..akkó..
  • Dióka
    addig egy kis nassolni való

MASTERBOY - MEGA-HIT-MIX

FLAC 20'57" 156MB

INTRO
    ANYBODY
    GENERATION OF LOVE
    FEEL THE HEAT OF THE NIGHT
    IS THIS THE LOVE
    I GOT TO GIVE IT UP
    DIFFERENT DREAMS
    SHOW ME COLOURS
    FEEL THE HEAT 2000
    I LIKE TO LIKE IT
    DANCE TO THE BEAT
    PORQUE TE VAS
    MISTER FEELING
    LAND OF DREAMING
    OUTRO

• Dióka
    szewa Májki!

Remélem pihenés is lesz a sok kinti családi programból és üzletelésből, bár ha jól sejtem, azért megint szétnéztek vagy ezerfelé.
    az eddigi élményeid felével is megelégednék, de egyelőre nekem csak a melóhely van és a terasz, ahová mindennap eljuthatok!

• Musachy
    Megint duplán generálta az sg az üzimet, mint a hq-ban... ennyire azért nem fontos.
  • Musachy
    "mindíg az a veszteségmentes formátum, ahogyan a tyúk azt először megtojta. gondolom ezzel mindent elmondtam"
    Nem is lenne rossz magyarázat, de sejtésem szerint a szerző nem 320-as mp3-ban "tojta meg". Az egy más dolog, hogy nem publikálta még jobban - ezért nincs meg neked sem.

Muff! Én beszéltem.
  • mflex #18359
    Sziasztok!

Lassan azert hazaerunk majd :)
    ------------------------------
    ZR:
    Vegyel vissza a kocsogozesbol, mert nemcsak torles van, de vegleges kitiltas is, ha kerem ebbol a topikbol, legfeljebb mashol osztogathatod a faszsagaidat, de hogy tiszta legyen: Nicolas nem adja (adhatja) ki a kezei kozul a szamokat lossless minosegben, mert a Nemet gazdag fiu, Marcel de Van vette a szarnyai ala es ezzel egyutt a jogokat is, nagy valoszinuseggel egy hamarosan debutalo Italo4ever es MDV koprodukcios spacesynth lemezen, ami oda fog baxni rendesen, mixelgeti is a szamait MDV. Errol ennyit, a nem letezo lossless szamaidat meg dobd a kukaba.
    ------------------------------------------------
    Betti:
    Ha surgos a lemez, akkor beszelj a Lacival, en mar szoltam neki. :)
    ----------------------------------------------------------------
    Diom:
    Remelem veled es mindenkivel is minden ok otthon.
    ------------------------------------------------

Udv mindenkinek:

Majki
  • Italo4ever
    neked meg jogsid sincs,hogy mindig az anyos ulesrol fotozol?
    varjal kitalalom az egeszet,angol autod van mondjuk egy bentley es onnan fenykepezel
  • Dióka
    nekem ugyan semmi bajom sem volt, tegnap sem.... ez a rém-rímhányó 4soros "oldalad" viszont sokkal normálisabb és emészthetőbb... azért, ha nem túl árnyaltan cserélsz eszmét, én biztosan nem fogok haragudni.

• Musachy
    Hm...az tényleg rossz lehet.
  • IMYke2.0.0.0
    Hagy pihenjenek! Én amondó vagyok, hogy rá is fér.
    Az a tárgyalás-sorozat még sem olyan kimerítő (talán), mint az ide-oda rohangászás Európában.
  • Brand
    Pár napja beszéltem Mike párjával és állítólag hazajöttek volna már, csak Mike szeretne valamit üzletet nyélbe ütni a tulajdonképpeni főnökével, aki egyben az elhunyt barátja felesége, és egyelőre nem nagyon tudtak megegyezni. :-)