A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #17996
    Ma délelőtt sikerült egy "ismerős" által kipróbálnom a hamarosan megjelenő Samsung i9000 galaxy mobilt. Szó szerint tátva maradt a szám, hiába próbálnék bármit is írni róla, mert ahhoz látni kellene a kijelzőjét, az új amoled technika szájtátós, ami olyan tűéles, hogy kiveri a szemed.

HD filmek simán 30fps-sel mennek gyönyőrű minőségben, minden audio file-t ismer, a fényképezője, pedig megér egy misét, telefonhoz képest simán egyenrangú fél a 40-50k közötti fényképezőkkel. A fülesen egy Gregorian számot hallgattam meg, elképesztő minőségben (wav) játszotta le.

Azt is ma tudtam meg, hogy az 1ghz-es processzor ami a telefont hajtja elképesztő sebességgel, samsung saját fejlesztése, amit az apple új 4-es gépébe raknak 800 mhz körülire butítva, én meg azt hittem apple fejlesztés, hát nem. Samsung proci, samsung telefonban optimalizálva, az érintő kijelzőt szinte mindig baxtaná az ember, semmi akadás, villám gyors minden.

Találtam róla egy videót is, de ez közel sem adja vissza, mint élőben a saját kezedben, de bemutatónak jó.