26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#18021 semmit egyelőre, van valami felkonvertáló faszság rajta, de nagyon tré a kép olyankor.
viszont a tv-nek, eszméletlen képe van, mintha egy tükör tiszta ablak mögül néznéd. -
#18020 Azért belehallgatnék! -
#18019 Mindegy, azért kiteszem, hát ha jó lesz tesztelgetni :)
AM SAMURAI - GAME 42
WAV
http://rapidshare.com/files/397431517/A.M._Samurai_feat_Anette_-_Game_42.rar
PASS: isdmusic.com -
#18018 De most komolyan mit tudsz rajta nézni 3D-ben???
Vannak már csatornák hozzá?
És az igaz hogy a 2D-s filmet valamilyen szinten felkonvertálja 3D-be vagy ez csak kacsa?
Az a bajom ezzel a technológiával hogy nincsenek igazán kiszolgáló csatornák hozzá !
És mire lesz itthon addigra meg már egy elavult tv tipus lesz azokhoz képest amik akkor lesznek amikor már teljes egészében ki lehet használni egy ilyen tv összes szolgáltatását.
Amikor én megvettem a Plazmát akkor is mondták hogy hülye vagyok fél millát kiadni egy tv-re mert jön majd olcsóbb jobb .
Ez igaz de amíg ezt valaki kivárta addigra én már két éve élveztem a nagyfelbontás előnyeit.
Azért a 3D esetében más a helyzet egyszerűen még nincs annyi minden nézhető rajta(3D-be természetesen)!
Legalább az Avatar lenne de még az se! -
#18017 Egyébként, kb jó 1 hónapja feltöltöttem a game 42-öt neked, de kurvára elfeledkeztem róla, mert elég sok mindent raktam fel a rapid könyvtárba akkor, de ez is csak azért jutott eszembe, mert láttam a topikodban, hogy már megvan, akkor törölhetem, vagy érdekel még ez a wav? -
#18016 Mondtam (írtam) én! :))) -
#18015 Jah, az vagyok én is, a szülinapomra leptem meg vele magam, mondanom sem kell, hogy nem piaci áron, attól olcsóbb volt, anno még írtam is ide, mert az ATI csúcskártyája képtelen volt akadás mentesen vinni a hd mozit, ami mára javulni látszik, igaz Imyke, elehet panaszkodtam ott? :DD -
#18014 Fúú ez nagyon állat zene lett! -
#18013 Én sem hallottam róla!
De igen nagy a csend ezzel kapcsolatban.
Ezt tudom hogy az angoloknál már jó pár meccset 3D-ben fognak adni.
Szerintem nagyon nagy hülyeség itthon egy ilyen tv-t venni még ,nem? -
#18012 Andreas Mohr, tudja, hogyan kell hangulatot csinálni, nagyon dallamos és dinamikus az új projekt!
Simán adom a 9 pontot rá!
-
#18011 Izé, más...
A VB-t, HD-ben nyomják, mert a port.hu-n nem írja???
-
#18010 A legszebb, amikor egy 1,5 milliárd forintos szerkentyű-tengerrel 4 méteres vásznat világít meg, aminek alul-felül fél méteres fekete sáv van...
Gratulálok.
-
#18009 "Az ilyen "státusz szimbólum" telefonok is ugyanúgy összetörnek, karcolódnak, ha véletlenül kiejted a kezedből, ha a kulcsok mellé teszed, vagy a gyereked építőkockának nézi..."
Ez valóban így van.
de
Én hihetetlenül kényes vagyok az ilyesmire.
Nekem se a régi Sharp-om se a mostani k800i-men nem látsz egy karcolást ütés nyomot se.
Engem addig érdekel egy cucc amíg az hibátlan addig mindent elkövetek hogy az így is maradjon.
Soha nem tennék kulcsot mobil mellé.
Sőt még a zsebembe se.
Azért van a tartó és egy ilyen készülékhez meg pláne.
Rettentő módon vigyázok a cuccaimra már már mániákusan.
De az hogy státusz szimbólum hogy villogjak vele az nem vásárlási szempont nálam.
Egyszerűen szeretem a minőséget és ennél a kategóriánál még meg tudom fizetni a legjobbat,Pl: házimozinál vagy más szórakoztató elektronikánál
már sajnos kénytelen vagyok kompromisszumokat kötni!
Elnézést a hosszú of-ért!!
Biztos láttátok már!!!
-
#18008 Nem vagyok otthon a telefonok között, ezért utánanéztem a Xperia-nak.
Gondolom, belül kicsit fortyogtál az affér miatt , de a gyerekek már csak ilyenek.
-
#18007 Az én xperiamat, a keresztlányom kacsának vagy hajónak nézte a kádban, másra nem is volt jó utána, mint nehezéknek! :/ -
#18006 Nem fogod tudni lerakni, az tuti!
Az android 2.1, mint a villám úgy szakít rajta, jah és a samus ismerős által kipróbált készüléken egy béta verzió OS volt, mint a videóban, a megjelenésig még csiszolgatják, pedig én így sem találkoztam hibával.
Mint írtam, az érintő kijelzőt szinte folyamatosan tudná csesztetni az ember, mert minden olyan sima és akadásmentes, bármilyen programra kattintasz, azonnal betöltődik.
Elképesztően alágyúrta az OS-t a samu, mert lehet egy telefonban erős proci, ha optimalizálatlan a rendszer, szart sem ér, de ez csillagos ötös.
A telefon maga meg szintén.
-
#18005 Ha lenne 150.000 Ft-nyi pluszom, akkor se venném meg.
Nem vagyok üzletember, nem autózom, és nem lógok állandóan a telefonon - ergo, huszadennyibe kerülő (öreg) telefonommal is bőven elvagyok.
S vagyunk így még egy pár milliárdan.
Az ilyen "státusz szimbólum" telefonok is ugyanúgy összetörnek, karcolódnak, ha véletlenül kiejted a kezedből, ha a kulcsok mellé teszed, vagy a gyereked építőkockának nézi...
-
#18004 Szerintem ahhoz képest amit tud és amilyen minőségben tudja nem olyan horribilis az ára!
Persze biztos van aki ezzel nem ért egyet.
Amint lehetőségem lesz rá megnézem élőben aztán kitudja... -
#18003 2 éves hűséggel tippelem 100 körülire. -
#18002 Jah, kb 150-re tippeltem volna én is, természetesen a gps alap ilyen kütyükben már, és mivel a kijelző 4'-os, gond nem lesz a láthatósággal. -
#18001 "Csak" 150 lepedő lenne? Azonnal rohanok venni egyet...! [irónia]
-
#18000 Hoppá meg is van!!!
Samsung
Tévedtél 70-et!! -
#17999 Azért elég brutális így videón keresztül is.
Mivel nekem életemben idáig kettő azaz kettő darab mobilom volt lehet hogy ilyen lenne a harmadik!
Sejtem hogy nem olcsó (sőt) de ha azt veszem hogy nincs szándékomban venni se új Zenelejátszót,se Videó kamerát, se fényképezőgépet, sőt még GPS-t sem( gondolom az is van benne)ezért így még ha jóval 100 ezer fölött van akkor is meggondolandó egy ilyen beszerzése! -
#17998 Hasra ütök: 220.000 (mert hát, mi, magyarok jól élünk*)
* = mflex kolléga után szabadon. :)
-
#17997 Kb mennyiért lesz kapható szerinted nálunk? -
#17996 Ma délelőtt sikerült egy "ismerős" által kipróbálnom a hamarosan megjelenő Samsung i9000 galaxy mobilt. Szó szerint tátva maradt a szám, hiába próbálnék bármit is írni róla, mert ahhoz látni kellene a kijelzőjét, az új amoled technika szájtátós, ami olyan tűéles, hogy kiveri a szemed.
HD filmek simán 30fps-sel mennek gyönyőrű minőségben, minden audio file-t ismer, a fényképezője, pedig megér egy misét, telefonhoz képest simán egyenrangú fél a 40-50k közötti fényképezőkkel. A fülesen egy Gregorian számot hallgattam meg, elképesztő minőségben (wav) játszotta le.
Azt is ma tudtam meg, hogy az 1ghz-es processzor ami a telefont hajtja elképesztő sebességgel, samsung saját fejlesztése, amit az apple új 4-es gépébe raknak 800 mhz körülire butítva, én meg azt hittem apple fejlesztés, hát nem. Samsung proci, samsung telefonban optimalizálva, az érintő kijelzőt szinte mindig baxtaná az ember, semmi akadás, villám gyors minden.
Találtam róla egy videót is, de ez közel sem adja vissza, mint élőben a saját kezedben, de bemutatónak jó.
-
#17995 Szoktak néha lenni viták, de hát hol nem? :) -
#17994 Anette, már több "helybélinek" is énekel, Monika Novak "kirúgva" a GH-ből, helyette van Anette. -
#17993 Egy jól működő kapcsolatba belefér a veszekedés... -
#17992 Nézd, ha olyat tenne, amiért úgy felnyomná agyam, hogy megérdemelné, minden szemrebbenés nélkül úgy vágnám pofán, hogy utána csak felmosni lehetne, nem érdekel engem, hogy nő, de hát szerencsére ilyenről szó sincs! :) -
#17991 Hihetetlen milyen jól össze van rakva ez a zene (és Anette is)!
És továbbra is rohadtul irigylem a lengyeleket!!!! -
#17990 Gondolom, sodrófával kapnál, ha kezet emelnél rá :)
-
#17989 Ez van! :) -
#17988 "Az én párom egy főnyeremény! Meg is ütöttem!" - poénnak jó :)))
-
#17987 -
#17986 Hy.
Eddig aludtam,bocs :) -
#17985 Hali!
Azt csak akkor kapom meg, ha Te is online leszel. -
#17984 Szia Mike!
Kértem egy kis segítséget skype-on.
Majd ha elolvasod lécci válaszolj,fontos lenne.
Üdv -
#17983 Tudom ez 90's de itt talán értékelik a lossless-t ha ez az egyáltalán..
Mr. John - U Gotta Move Me (Instrumental).wav
Mr. John - U Gotta Move Me (Extended Mix).wav -
#17982 Még jobb!