DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem így rémlik.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ne, inkáb ne mutass, hangulatom sem kedvem nincs hozzá, hogy megint ezzel legyen tele a topik!
What about the forests?
What about the forests?
Regiekbol irjam a kivansaglistamat?
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
rögzítettem már vele vinylrõl (élõben) de nem tapasztaltam vele lebutulást. már ha a 44.1 khz-et nem vesszük annak. ugyanis analóg bemenetrõl ettõl nagyobb frequencián sajnos nem képes rögzíteni..
már jeleztem a sony felé..
kiröhögtek<#eplus2>#eplus2>
válaszként megkérdeztem: a dat szalagra miért lehetséges mégis magasabb frekin rögzíteni<#nemtudom>#nemtudom>
azóta sem reagáltak érdemben.
valszeg érzékeny pontra tapintottam<#crazya>#crazya>
vagy csak sík hülyék hozzá<#hehe>#hehe>
Jol hangzik a dolog, van nemi hianyossagom az ujonnan megjelent italokbol.
Az I Love sorozat minosege az oroszok (es persze a spanyolok) erdeme, ok erdemelnek dicseretet, en csak tovabbitottam! :-)))
Most tomoritem az I Love Disco Spain-t, amint idom engedi lassan feltologatom oket. Na azon rajta van a Closed 7:19-ben, remelem jol fog szolni, mert amit en vettem at anno cd iroval bakelitrol, attol nem estem hanyatt.
de ezúton dícsérném meg a kíváló hangminõség miatt..<#eljen>#eljen>
kolléga..ha a többi is ilyen alapanyag, akkor jöhet még<#hehe>#hehe>
jah, és ha megjönnek azok az albumok is, amikre még várok, utánna elszámolhatunk azzal, hogy miket is tudnék neked én is valós losslessben prezentálni...<#integet2>#integet2>
ez természetesen csak egy 320-ra feljavítani próbált változat..
de hát ezzel te magad is tisztában vagy ugye<#kerdes>#kerdes><#vigyor5>#vigyor5>
remélem nem kell megmutatnom, hogy hogyan is kellene kinéznie egy "valós" 320-nak ugyi-bugyi<#hehe>#hehe>
(az újszülött jelen esetben én lennék)..
jah, én is....
What about the forests?
szntem épp aktuális így éjfél után:
" Miatyánk Microsoft, aki a merevlemezen vagy, szenteltessék meg a te Windowsod, jöjjön el a te frissítésed, legyen meg a javítókészleted, miképpen a Windowson, azonképpen az Officeban is. Mindennapi MSNünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg a mi kalózmásolatainkat, miképpen mi is megbocsátunk a Matávnak. És ne vígy minket az IBMhez, de szabadíts meg az OS/2-tõl, mert tiéd a Dos, a Windows, és az NT, Mindörökkön örökké,
Enter. " <#eplus2>#eplus2>
egyébként randid van, vagy már csak napjaid vannak hátra<#kerdes>#kerdes><#wilting>#wilting>
..mert ha semmi ilyesmi nincs kilátásban, akkor nyugi..
még valamire várok, utánna feltolom..
egyébként mflexnek jelezném, hogy privibe megkaptam már a 67-es eredeti wavot, de gondolom ezzel nem mondtam újat<#hehe>#hehe>
..vagy mégis<#nemtudom>#nemtudom><#nevetes1>#nevetes1>
poénkodunk kicsit<#kerdes>#kerdes><#nevetes1>#nevetes1>
What about the forests?
Azért köszi <#wink>#wink>
What about the forests?
Tényleg mi lett a Buckingham Palace-al?
What about the forests?
majd re
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
What about the forests?