A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
Szia kaposi cimbi,
Sajnos el kell keseritselek Vanello ugyben.
Rakerdeztem egy space-vanello fan ismerosnel es allitja (Razvan mester mondta neki), hogy a Destination cosmos nem letezik hosszu verzioban.
Elterjedt a neten egy eredetileg 160-as 3:01-es verzio, de ezt a font emlitett ismeros vagta meg 1:37-nel. Meg mernem kockaztatni, hogy ha esetleg mas verzioval rendelkezel, azt sem Vanello keszitette.
Olvastam egy masik topikban vanello albumrol.
Nos, tavaly őszig Vanello album nem létezett, ezt maga Razvan irta nekem. Azért mondok tavaly őszt, mert azótan nem leveleztünk. Akkor épp egy román projekttel volt elfoglalva, 3 szőke lánykának írt zenét, illetve komponálta a dallamot (rallsa - how can i let you go). Akkoriban említette, hogy egyik nagy célja az anno NS2(ez volt a korábbi nick-je) néven futó Planet synth projekt fölújítása, vagy ha úgy tetszik remaster amit én személy szerint nagyon várok, de még ez sem született meg.
Ne dőlj be a neten keringő ilyen olyan Vanello albumoknak, szerintem mind kamu. Vagyis valaki összegyüjtötte egy csokorba és terjeszti.
Ha jól emléxem a Puppets-t vagy Rock the space-t küldte el nekem wav-ban, valami 98-99%-os formában, de már úgy is ütött. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy Vanello mester nem igazán dobálja a lossless anyagot (320-ban szokta küldeni a zenéket ismerősöknek, fanoknak véleményezésre).