DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Én mentem kint 250-nel, de azt tudom, hogy a torkomban dobogott a szívem és amikor a letértem az egyik lehejtónál, kb 140-re fékeztem az autót, amibt én úgy érzékeltem, hogy már nagyon lassú, a lehajtó kanyarjában meg majdnem elszálltam, na ott bekapcsolt az ABS, ESP-tõl kezdve minden szar...

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
315? vagy 350?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Pedig megszünt, basszus!

What about the forests?

mflex
Emlékszem 1990-ben vettem kint, egy vadiúj Opel Kadett-et és éjjel jöttem haza Böbblingen-bõl (stuttgart melletti falucska), mert nem akartam forgalomban jönni, tök jó volt az autópályán jönni akkor 180 körül, mondogattam is magamban, "fúúú bazzeggg de megy", szinte nyíl egyenes volt a pálya, amikor nagyon érzékeltem, hogy távolból reflektorral valami eszméletlenül jön, pedig nagyon messze volt, tehát a pálya olyan jó 10km-en át még egy kis kurva kanyart se tartalmazott...

Szóval jött, de nagyon, a tükröt is elfordítottam, mert vakított mint a picsa, szinte már a leálló sávban mentem, nehogy eltrafáljon ha odaér, elõször csak visító magas hangott hallottam, én 160-nal mentem, mert direkt néztem az órát, aztán berobbant mellém és már csak a mély dübörgö kipufogó hangját lehetett gyorsan távolodni hallani, viszont én alig bírtam megtartani a kocsit, mert a "szél" amit magával hozott, kegyetlenül megbillegette az opel-t. nem sokat láttam belõle, csak annyit, hogy piros lapos volt nagy szárnnyal a hátulján.

Kb 5 km- múlva megálltam egy pihenõnél tankolni, hát ott állt az akkor még a Ferrari csúcsgépének számító F40-es, ami szerintem még tuningot is kapott, eszméletlenül nézett ki, még szerintem ma is!

Szóval odamentem a kb 20!! éves sráchoz és csak annyit kérdeztem tõle, hogy nem akarom zavarni, rohadtul tetszik az autója meg minden, de árulja már el, hogy nem olyan régen mikor elment mellettem, akkor kb mennyivel ment?

"drájhundertfünfzig" volt a válasz <#wilting>

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Nem is tudtam, hogy a "No Limit"-elv megszûnt a germánoknál. 😞
Én nem vezetek, jogsim sincs, de amikor kinn voltam, egy 1978-as Chevrolet Corvette-ben, utasként megtapasztaltam a száguldás örömét. 220 körül majdnem szét robbantam az adrenalitól, 15 cm-nyire suhant alattam a beton, homlokom magasságában a szalagkorlát... húúúúú!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mflex
Én is keresztül jártam már a Németeket, de Dortmund-ban még nem jártam, csak mellette haladtam el, pl Frankfurt felé, ha éppen arra felé volt dolgom, sajnos már ott sem lehet tövig nyomni a gázt, megszûntek azok a autobahn-ok is, ahol nem volt korlátozás.

Ok, mert itthon sem lehet száguldozni, bár egy 500 ojrós laser elõrejelzõ is van a kocsiban, de még sosem jelzett, most vagy nem müxik, vagy tényleg nem is volt mit jeleznie, de akkor kérdem én, miért a nagyteljesítményû autók?

Tök felesleges, hogy 250-nél az én autómban is bekapcsol a "nincs tovább hawer" elektronika gyárilagosan, holott az kurvára messze van a 130-tól.

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Dortmund-Wittenbe* jártam 4 éven át minden nyáron gyerekeket nyaraltatni 😊

* A képrõl jutott eszembe.

mflex
Na megjött a válasz, igaz, ehhez kicsit keményebben kellett írnom, de érdekes, hogy mindig akkor kezdenek el intézkedni, amikor kinyítom a pofám rendesen, mint pl ebben az országban, és annyit hozzáteszek, hogy pont az csináltam tegnap, amire kérnek ebben a válaszban, mármint, hogy az adatokat változtassam meg a settings-ben, ahhoz viszont KI KELL NYÍTNOM A SECLOC-ot!!!! <#falbav> és ekkor el is lopták rögtön, na erre mit írnának?

Idióta banda!

lefordítva:

Dear blablabla...

Nem szükséges ugyanazzal a problémával kétszer hozzánk fordulni, ugyanis mindig minden e-mailre válaszolunk. az eltulajdonított Rapidpontokat természetesen visszaadjuk, de mindenesetre azt javasoljuk, hogy változtassa meg a hozzáférési adatait közvetlenül az Ön Premium számlájában, a Beállításokban.

Üdvözlettel RapidShare AG

What about the forests?

mflex
Így talán könnyebb:

What about the forests?

mflex
Németországban, a nagy semmi közepén, egy erdõben van a rapid szerverparkja:

What about the forests?

mflex
kurva anyjukat, meg a rapidnak is, csak annyira nyitottam ki a secloc-ot, még a settings-ben állítottam valamit.

egy ekkora cég és ilyen könnyen feltörhetõ, kezdem érteni, hogy hotfile-t miért emlegetik a rapid vetélytársaként.

What about the forests?

Dióka
szokott a rapid krediteket is osztogatni, gondolom hozzácsapódott a pontod és kész is.....de ügyes kis fasz(ok) ezzel a fülöp szigeteki valszeg még proxy szerveren is átvitt ip-vel.....

mflex
nem értem, hogy lenne hozzáférésem az újhoz, hiszen az egy másik elõfizetés lett, új jelszóval etc...

az alábbi képen látszik, hogy a 120-al kezdõdõ ip címrõl lopták el,vagyis legfelül, és azt sem értem, hogy 5000-bõl, hogy tudott, újat nyitni?

What about the forests?

mflex
<#worship><#worship> köszi!

What about the forests?

I Love Disco Energy Vol.2 (2CD - APE)

Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8
Part 9
Part 10
Part 11

Elvileg neked van hozzaferesed az ujhoz. Allitsd at a jelszot, az email cimet, tedd ra a seclock-ot, igy nem fogjak tudni hasznalni.
Ugyanezt tedd meg a regivel is, hogy ez megegyszer ne tortenhessen meg.
En pont ezek miatt hasznalom szinte minden alkalommal a RapidShare Managert.

mflex
ezt is köszi!

What about the forests?

mflex
köszi szépen!

What about the forests?

mflex
nem volt bekapcsolva basszus, de nem is válaszoltak még, legalább az új account-ot tiltanák le...<#falbav>

What about the forests?

keménymag???<#fejvakaras><#nevetes1><#wave>

Hello Everybody!
8-at én nyomtam véletlenül.Egyszer szó volt a rapid számlálójáról hogy mit..mikor..és hogyan..mér.<#hehe>

zsoltford
értem!biztos,lehet,talán...<#nevetes1><#nyes>

Dióka
aha,ja, jeeh, végülis tuti.<#vigyor>

zsoltford
asszed? <#nevetes1>

tgolyo
úgy látom,másoknak is bejön <#merges2>

Szívesen!

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

Dióka
ebben van valami. valszeg itt lesz a bibi. egyszer már az enyémet is megpróbálták lenyúlni, csak pechjükre seclock volt,az emilemet nem tudták elcsípni.<#hehe>

En meg ezt koszonom!
Es az elozoeket...

tgolyo

tgolyo
Köszi szépen!

Dióka
asszem a keménymag ezeket jól ismeri.<#kacsint>

A kepfeltoltes nem az en mufajom, nehany het alatt csak megtanulom.

tgolyo
Közben elindult felfelé egy másik nóta ugyanerrõl a maxi-ról.

tgolyo
Hali!
ez egy másik változat:
http://rapidshare.com/files/268830870/VYO__Vyck_-_Elena__Classic_Euro_mix_.flac
de ha wav kell,akkor csak holnap este tudom prezentálni.

"ez a "HD-zene" meg "HD-audio minõség" megfogalmazás valahogyan irritál engem."

En meg a Dolby Tru HD es tarsaitol megyek a falnak. <#merges2>

Aktivalva volt a Security Lock?
Ha nem, akkor valaki valoszinuleg lenyulta a pontokat es nyitott egy uj account-ot. Ez konnyen megtortenik mostanaban. Nagyon jol tukrozik a Rapidshare oldalat es siman ki lehet adni az infot idegeneknek.
En nehany honapja vettem eszre, hogy be voltam lepve es amikor ranyomtam a letoltolinkre - ujra kerte a logint es a jelszot. Na ez volt a behuzas!!!
Ilyenkor nem szabad megadni, mert ugyis azt fogja kiirni, hogy a linket mar toroltek! Torolt linknel viszont nem ker jelszot...
Ezek miatt vezettek be a Security Lock-ot.

mflex
<#eljen> jól jártál!

What about the forests?

zsoltford
üdv,két kiadó ha van aki nem ismerné:

iventi records

flashback records

tgolyo
Szia!
az e-bay aukción,kemény 5 euróért.futárszolgálattal küldte az illetõ,kemény 4 euróba került.most kapaszkodj meg:két nap alatt ideért a lakásomra.mintha csak a magyar posta hozta volna.<#vigyor5>

mflex
wav-ban kellene!

What about the forests?

mflex
oda is, meg Svájci "fõhadiszállásra" is...

What about the forests?

Szia Mflex!
Én sem tudok okosat ajánlani kíváncsi vagyok mit fognak írni!
Ijen problémám még nem volt...igaz 4 hónapja vagyok prémium számlás!

(RS-Hungary-ra írtál???)

mflex
szerintem eltulajdonítottak 5000 pontot belõle, mert nyílt egy másik számla is abból, meg 2 euróval kevesebb is van, már írtam a support-nak, kíváncsi vagyok mi lesz a válasz...

Egyáltalán, hogy történhet ilyesmi, azt sem értem...

What about the forests?

Dióka
passzolom, hogy miért, de ez a kép túl sok "személyes" infót közöl!<#guluszem1><#kacsint>

mflex
nem tudjátok mi van a rapiddal?
ugyanis most járt le az 1 éves elõfizetés és volt 9500 pontom, gondoltam ez még ma eléri a 10000--et és akkor pontokkal hosszabbítok, szóval reggel még ennyi volt, most meg 5000-et elvettek a buzik.

What about the forests?

mflex
ok, kösz 😊

megsasolom...

What about the forests?

mflex
hát, háromszor olvastam el, aztán 'leesett", hogy mirõl is van szó<#vigyor>

ez valami olyasmi lehet, mint az 5.1 vs DTS, csak stereoban?

ha jól értelmezem wazze...

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Bocs: password = zakodowanehaslo

IMYke2.0.0.0
A kedvencem! Hallgassátok meg ezt a feldolgozás lemezt!

Cafe Del Mar - 2008 - Aria - The Best Of
FLAC

01. Secret tear 7:21.34
02. Lascia 3:48.59
03. Habanera 6:26.05
04. Willow 6:39.68
05. Horizon 4:23.55
06. Furioso 5:21.50
07. Ascension 5:08.71
08. Pavane 4:08.15
09. Arianna 5:16.46
10. Pamina Blue 6:06.35
11. Ave Maria 4:25.25
12. Metamorphosis 2 : Danae 4:09.58
13. Addio 5:50.10
14. Farewell 6:11.02

1. RÉSZ
2. RÉSZ
3. RÉSZ
4. RÉSZ
5. RÉSZ
6. RÉSZ

No Pass

IMYke2.0.0.0
Emlékeztek? 😊

Stan Getz...Getz Plays Jobim: The Girl From Ipanema
FLAC

1. Corcovado (Quiet Nights Of Quiet Stars)
2. Desafinado (Off Key)
3. Chega De Saudade (No More Blues)
4. The Girl From Ipanema
5. Morro Nao Tem Vez
6. Vivo Sohando
7. Samba De Uma Nota So
8. Eu E Voce
9. Desafinado
10. Once Again (Outre Vez)
11. Grande Amor
12. Só Danço Samba
13. Insensatez
14. Samba De Uma Nota So (One Note Samba)

1. RÉSZ
2. RÉSZ
3. RÉSZ
4. RÉSZ

No Pass