DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
What about the forests?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szóval jött, de nagyon, a tükröt is elfordítottam, mert vakított mint a picsa, szinte már a leálló sávban mentem, nehogy eltrafáljon ha odaér, elõször csak visító magas hangott hallottam, én 160-nal mentem, mert direkt néztem az órát, aztán berobbant mellém és már csak a mély dübörgö kipufogó hangját lehetett gyorsan távolodni hallani, viszont én alig bírtam megtartani a kocsit, mert a "szél" amit magával hozott, kegyetlenül megbillegette az opel-t. nem sokat láttam belõle, csak annyit, hogy piros lapos volt nagy szárnnyal a hátulján.
Kb 5 km- múlva megálltam egy pihenõnél tankolni, hát ott állt az akkor még a Ferrari csúcsgépének számító F40-es, ami szerintem még tuningot is kapott, eszméletlenül nézett ki, még szerintem ma is!
Szóval odamentem a kb 20!! éves sráchoz és csak annyit kérdeztem tõle, hogy nem akarom zavarni, rohadtul tetszik az autója meg minden, de árulja már el, hogy nem olyan régen mikor elment mellettem, akkor kb mennyivel ment?
"drájhundertfünfzig" volt a válasz <#wilting>#wilting>
What about the forests?
Én nem vezetek, jogsim sincs, de amikor kinn voltam, egy 1978-as Chevrolet Corvette-ben, utasként megtapasztaltam a száguldás örömét. 220 körül majdnem szét robbantam az adrenalitól, 15 cm-nyire suhant alattam a beton, homlokom magasságában a szalagkorlát... húúúúú!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ok, mert itthon sem lehet száguldozni, bár egy 500 ojrós laser elõrejelzõ is van a kocsiban, de még sosem jelzett, most vagy nem müxik, vagy tényleg nem is volt mit jeleznie, de akkor kérdem én, miért a nagyteljesítményû autók?
Tök felesleges, hogy 250-nél az én autómban is bekapcsol a "nincs tovább hawer" elektronika gyárilagosan, holott az kurvára messze van a 130-tól.
What about the forests?
* A képrõl jutott eszembe.
Idióta banda!
lefordítva:
Dear blablabla...
Nem szükséges ugyanazzal a problémával kétszer hozzánk fordulni, ugyanis mindig minden e-mailre válaszolunk. az eltulajdonított Rapidpontokat természetesen visszaadjuk, de mindenesetre azt javasoljuk, hogy változtassa meg a hozzáférési adatait közvetlenül az Ön Premium számlájában, a Beállításokban.
Üdvözlettel RapidShare AG
What about the forests?
What about the forests?
egy ekkora cég és ilyen könnyen feltörhetõ, kezdem érteni, hogy hotfile-t miért emlegetik a rapid vetélytársaként.
What about the forests?
az alábbi képen látszik, hogy a 120-al kezdõdõ ip címrõl lopták el,vagyis legfelül, és azt sem értem, hogy 5000-bõl, hogy tudott, újat nyitni?
What about the forests?
Ugyanezt tedd meg a regivel is, hogy ez megegyszer ne tortenhessen meg.
En pont ezek miatt hasznalom szinte minden alkalommal a RapidShare Managert.
What about the forests?
8-at én nyomtam véletlenül.Egyszer szó volt a rapid számlálójáról hogy mit..mikor..és hogyan..mér.<#hehe>#hehe>
Szívesen!
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
Es az elozoeket...
http://rapidshare.com/files/268836274/VYO__Vyck_-_Only_Love_Can_Make_Me_Strong__extended_mix_.rar
jelszó:nincs
ez egy másik változat:
http://rapidshare.com/files/268830870/VYO__Vyck_-_Elena__Classic_Euro_mix_.flac
de ha wav kell,akkor csak holnap este tudom prezentálni.
En meg a Dolby Tru HD es tarsaitol megyek a falnak. <#merges2>#merges2>
Ha nem, akkor valaki valoszinuleg lenyulta a pontokat es nyitott egy uj account-ot. Ez konnyen megtortenik mostanaban. Nagyon jol tukrozik a Rapidshare oldalat es siman ki lehet adni az infot idegeneknek.
En nehany honapja vettem eszre, hogy be voltam lepve es amikor ranyomtam a letoltolinkre - ujra kerte a logint es a jelszot. Na ez volt a behuzas!!!
Ilyenkor nem szabad megadni, mert ugyis azt fogja kiirni, hogy a linket mar toroltek! Torolt linknel viszont nem ker jelszot...
Ezek miatt vezettek be a Security Lock-ot.
az e-bay aukción,kemény 5 euróért.futárszolgálattal küldte az illetõ,kemény 4 euróba került.most kapaszkodj meg:két nap alatt ideért a lakásomra.mintha csak a magyar posta hozta volna.<#vigyor5>#vigyor5>
Én sem tudok okosat ajánlani kíváncsi vagyok mit fognak írni!
Ijen problémám még nem volt...igaz 4 hónapja vagyok prémium számlás!
(RS-Hungary-ra írtál???)
Egyáltalán, hogy történhet ilyesmi, azt sem értem...
What about the forests?
ugyanis most járt le az 1 éves elõfizetés és volt 9500 pontom, gondoltam ez még ma eléri a 10000--et és akkor pontokkal hosszabbítok, szóval reggel még ennyi volt, most meg 5000-et elvettek a buzik.
What about the forests?
ez valami olyasmi lehet, mint az 5.1 vs DTS, csak stereoban?
ha jól értelmezem wazze...
What about the forests?
Cafe Del Mar - 2008 - Aria - The Best Of
FLAC
01. Secret tear 7:21.34
02. Lascia 3:48.59
03. Habanera 6:26.05
04. Willow 6:39.68
05. Horizon 4:23.55
06. Furioso 5:21.50
07. Ascension 5:08.71
08. Pavane 4:08.15
09. Arianna 5:16.46
10. Pamina Blue 6:06.35
11. Ave Maria 4:25.25
12. Metamorphosis 2 : Danae 4:09.58
13. Addio 5:50.10
14. Farewell 6:11.02
1. RÉSZ
2. RÉSZ
3. RÉSZ
4. RÉSZ
5. RÉSZ
6. RÉSZ
No Pass
Stan Getz...Getz Plays Jobim: The Girl From Ipanema
FLAC
1. Corcovado (Quiet Nights Of Quiet Stars)
2. Desafinado (Off Key)
3. Chega De Saudade (No More Blues)
4. The Girl From Ipanema
5. Morro Nao Tem Vez
6. Vivo Sohando
7. Samba De Uma Nota So
8. Eu E Voce
9. Desafinado
10. Once Again (Outre Vez)
11. Grande Amor
12. Só Danço Samba
13. Insensatez
14. Samba De Uma Nota So (One Note Samba)
1. RÉSZ
2. RÉSZ
3. RÉSZ
4. RÉSZ
No Pass