A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Dióka
    a logód nagyon fasza!gratula!
    a zenét leszedtem,mert valamire számítottam, de igazából ez sehogysem jön be.hallgattam oda meg vissza, meg mindenfelé, de ebből kellett volna csinálni egy max. 5 perces valamit és akkor lett volna valami, de így elég uncsi.
    az alap bassline még tök jó, de aztán semmi több nincs ebben a számban...a hosszú, 2 és félperces bevezető meg maga a halál.
    bár tudom, hogy te szereted háttérzenének ezt a stílust (egyébként én is, csak több dallammal), de ettől most nem sikerült izgalomba jönnöm.

a tömörítésről meg nem mondok semmit, csak annyit, ez tökmindegy miből mivel és mibe raktad, de úgy ahogy van, erre 192kbps bőven elég lett volna, mert vagy a forrás volt kaki, vagy ez a csuda nemtom milyen programot használsz átkódolásra, de nagyon szarul van beállítva.....
    úgyhogy a Minőség: utáni részt ne hangsúlyozzuk,mert még azt hiszi valaki, amit leírtál, az csak annyit tud....de ez messze nem igaz...

Imyke. ez most csak egy röpke gondolat volt részemről, nem lélekfurkászás, csak hosszú volt leírni. várjuk a következő meglepit, de ütős legyen ám!