26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
#17701 nem sokat vesztettél, egyszer járt nálam, és az mflex-el régebben kitárgyalt módszerrel (egybetrack) bedigiztem és valahol az archívumban van a modern talking vinylrippekkel egyetemben..(szintén egybetrackekkekel rögzítve: 1 album 2 track- side "a" and "b")
terveztem, hogy egyszer majd szétdarabolom és megtisztogatom a pattogásoktól őket, de..
majd talán egy másik életben lesz arra is időm -
igazából most azt sem tudom, nevessek vagy sírjak emiatt
és sajnos sokan mások is ezt a rossz példát követik.. -
#17699 ..hát igen..
néhanapján japánban is ügynökösködtem
de ez titkos infó, ne terjeszd -
#17698 Köszi! Kb jó egy éve leveleztem vele, akkor Marc Vera-val egyetemben azt mondták, hogy nincs elég ihlet, de hamarosan megújul a spacesynth.hu, mit megújul, átalakul teljesen és ott lehet majd olvasni érdekességeket! :) -
#17697 Nagyon jó az írás és akár folytathatnád is a másik sikeres történettel :) Mellesleg nem igazán hallatott magáról a srác a második Macrocosm album óta. Érthetetlen -
#17696 Igen, ez ok, de a Laserdance-es linkjeidet is megnéztem és abban lévő hivatkozás alapján találtam oda , s az alább vázolt eredményre jutottam. -
#17695 És honnan vetted, hogy a fos extra-n kellene keresni? :D
isdmusic.com
De ott vannak fent a bannerban a "gombok"... -
#17694 Meg akartam nézni az ISD-t, de azt írta az extra, hogy a szabályzat megsértése miatt blokkolták az oldalt... -
#17693 hát igen, ezzel biztos mindenki másképp van, kinek hogy mi illetve mennyire ismeri Paul Parker zenéit.
szerintem az 1,4,5,6,7,8 kifejezetten PP-es, akármelyikből lehetne egy dance remixet csinálni.
A 8-as nekem is kakukktojás, de végülis érdekes intuíció!
Összességében az is csoda, hogy megkreálódott ez az album, szerintem nem rombolja az imázsát, sőt ahhoz képest,amiket mostanság korongra hánynak mások, ez még zenének is nevezhető......persze ettől még nem tetszhet mindenkinek, de mondj már mostanából egy olyan albumot,amiben énekelnek is és minden szám best of rajta! -
#17692 Csak félve merem megkérdezni nincs meg valakinek veszteségmentesbe
Vanello - Destinacion Cosmos címü száma!
Nem lennék hálátlan érte! -
#17691 Nem tudom ti hogy vagytok vele de ez az új Paul Parker album a Don't Stop-on kívül egy nagy ..... -
#17690 pm... -
#17689 Igen, az első számnál én is füleltem, de aztán arra jutottam, hogy azok a bizonyos "zajok" bizonyára direkt vannak benne... Amúgy én a magam részéről el vagyok vele, persze nekem nincs is valami hájpör-csúcs rendszerem (közel sem). -
[i]Anders Lundqvist
Anders 1973 februárjában született Svédországban Harnösand-ban. Szüleivel és kishúgával szeretetben nőtt fel. A zene iránti érdeklődése nyolc éves korában kezdődött. Először egy kórusban énekelt majd megtanult fuvolázni is. Utána persze már a zongora volt az első számú kedvenc, de néhány év múlva elege lett abból, hogy mások mondták meg neki, mit és hogyan csináljon a zenében. A saját maga ura szeretett volna lenni, ezért elkezdett saját zenéket komponálni.
Fiatal éveiben Anders a barátaival elektronikus pályát választotta, ahol több szintetizátoron játszottak illetve próbálgatták azokat. Ezek a zenei próbálkozások nem végződtek komoly termelésekkel, de tapasztalatban sokat fejlődtek.1988-ban Anders meghallotta a Laserdance Future Generations című albumát. (mindenki ezen nőtt fel :-) a szerk) ,amitől szinte elájult és ez volt az a pillanat, amikor elhatározta, hogy megcsinálja a saját spacesynth zenéit. Hamarosan szert tett egy Amiga 500-ra, ami abban az időben kiválónak számított. 8 bit/ 4 zenei csatorna.
A következő kilenc évben Anders sok dalt komponált és sok számítógépet próbált ki. Az Amiga után jött a PC. Ekkor már elkezdte építeni a stúdióját sok szintetizátorral (köszönhetően a szüleinek akik nagyon megértőek voltak), de igazán csak arra használta, hogy mintákat gyártson és sorrendvezérlőkkel irányítsa a szintetizátorokat.
Anders Lundqvist old Studio
Sajnos nem úgy sikerültek a zenei elképzelései Anders-nek, ahogyan szerette volna, ezért a 90-es években úgy döntött, hogy komolyabb megközelítéssel elkezdi csinálni a zenéit, hogy lássa mennyire tudja eladni magát. 1988-ban vett még különböző felszereléseket. aztán teljes erővel neki látott a munkának. Felismerte, hogy az interneten keresztül jobban megismerhetik őt és az mp3.com-nál létesített weboldalával népszerűsíteni szerette volna magát, és talán elismerést kapni a munkájáért.
Kétségkívül az mp3.com-nál a Laserdance műfaj volt az ,amt előszeretettel követett, de mindig fontos volt neki, hogy folyamatosan fejlesszen.1999 végén Anders kapcsolatba lépett Humphrey Robertson -nal a Hypersound Productions producerével, aki felajánlotta neki, hogy új művészek debütálhatnak a hamarosan megjelenő spacesynth albumon a Synthesizer Dance válogatáson. Anders nagy erőkkel vetette bele magát a munkába. Anders-nek ez egy löket volt, hogy a vol1-es albumom siker koronázta a számait, ezért tovább komponált a vol2 és a vol3-as albumokra is.
Anders a Synthesizer Dance válogatás mellett ,azonban még újabb zenéket komponált, bár ezek nem végződtek semmilyen albumon való megjelenéssel. Anders jelenleg az Idustrial Soudswork vállalatnál dolgozik és speciálisan az ő engedélye szükségeltetik, hogy egy elkészült filmre engedélyezzen zenéket.
A Synthesizer Dance válogatás album után Anders sok év után valóra szerette volna váltani az álmát: csinálni egy saját albumot. Sok félbeszakított nehéz időszak után (több hónap) a CD végül elkészült. A szóló lemez után Anders egy új taggal ismerkedett össze,aki nem más, mint Marco Rochowski és belevágtak egy új synthdance projektbe, amit Macrocosm-nak neveztek el. Viszont az már egy másik sikeres történet. -
#17687 Marco és Anders, itt rendesen kitettek magukért, végül is Lundqvist fedezte fel Rochowski-t, nos azóta MR már a porig alázta a "mesterét" muzikalitásban, komponálásban etc...
A spacesynt.net-re akkoriban sokat írtunk, mert a First Mission lemez minősége egyszerűen szar, főleg az első szám, de Mark Vera szerint semmi gond vele. Nem is hallgatom a lemezt ez miatt. A kettes már "fogjuk rá" kategória, viszont ennél meg nem olyan jók a számok. A Morning in the dark, viszont egy isten zene!!! :) -
#17686 Vagy csk túl kevesen járnak erre mostanság... -
#17685 Kezdtem azt hinni már, hogy senkit sem érdekel... -
musichunter #17684 Jó estét kívánok !
Lassan kikevergődöm a megfázásból....
Pláne .hogy olvasom a fórumot mit látok!
Musachy Kolléga mit tesz itten közkincsé!
Köszönet az albumokért!
Most éppen Cyber Space-Love in Lady-it hallgatom már félig meg is gyógyultamAmennyiben még letudom ma tölteni a 2 albumot ..hát meg is gyógyulok!
További kelllemes estét kívánok mindenkinek! -
#17683 Másik Macrocosm:
Second Voyage (2005) APE3
[05:44] 01. Alien Invasion
[06:28] 02. Galactic Fighters
[06:47] 03. Maximum Power
[06:45] 04. Out Of The Ordinary
[05:08] 05. Asian Adventure
[07:20] 06. Morning In The Dark
[06:06] 07. Retro Generation
[06:03] 08. Energetic Ride
[06:22] 09. Japanese Revenge
[04:51] 10. Insomnian Satellite
[06:17] 11. Beyond The Macrocosm
Rapid:part1part2part3
Mega,zShare:part1part2part3 -
#17682 Egy kis space muzsika:
First Mission (2003) APE
[06:47] 01. Secret Universe
[06:43] 02. Magic Miles
[05:42] 03. Virtual Voltage
[07:35] 04. Silent Warriors
[06:42] 05. Cyper Space
[06:35] 06. Lightyears To Go
[06:44] 07. First Mission
[05:22] 08. Keeper Of Secrets
[06:13] 09. Fields Of Fire
[09:24] 10. Zero Gravity
[02:35] 11. Leaving The New World
Rapid:
part1 part2
part3
Mega,zShare:
part1
part2
part3 -
#17681 a logód nagyon fasza!gratula!
a zenét leszedtem,mert valamire számítottam, de igazából ez sehogysem jön be.hallgattam oda meg vissza, meg mindenfelé, de ebből kellett volna csinálni egy max. 5 perces valamit és akkor lett volna valami, de így elég uncsi.
az alap bassline még tök jó, de aztán semmi több nincs ebben a számban...a hosszú, 2 és félperces bevezető meg maga a halál.
bár tudom, hogy te szereted háttérzenének ezt a stílust (egyébként én is, csak több dallammal), de ettől most nem sikerült izgalomba jönnöm.
a tömörítésről meg nem mondok semmit, csak annyit, ez tökmindegy miből mivel és mibe raktad, de úgy ahogy van, erre 192kbps bőven elég lett volna, mert vagy a forrás volt kaki, vagy ez a csuda nemtom milyen programot használsz átkódolásra, de nagyon szarul van beállítva.....
úgyhogy a Minőség: utáni részt ne hangsúlyozzuk,mert még azt hiszi valaki, amit leírtál, az csak annyit tud....de ez messze nem igaz...
Imyke. ez most csak egy röpke gondolat volt részemről, nem lélekfurkászás, csak hosszú volt leírni. várjuk a következő meglepit, de ütős legyen ám!
-
#17680 Kérném a házigazda urat, hogy ezt a hsz-em és a tegnapi sehogysemsikerült hszeimet (17675-678ig) törölje legyenszíves!
-
#17679 MP3! Ellenőrzött WavPack-ből nyomorítottam:
Timedrained...Alexanderplatz
Pass: a fájlnév végén szereplő nickname
Minőség: Fraunhoffer II CBR HQ 320 kbit/s
Stílus: GOA Trance
Hossz: 13:03 (1 szám!)
-
#17674 Régen volt már, csak az autóba írtam ki vagy 50 lossless lemezt, de persze előtte ellenőriztem. -
#17671 Gyönyörű!! -
Papferi66 #17670 http://www.keptarolo.com/show-image.php?id=e5bf54a48ec5f5a4be9a2442389b00f3csöves -
Papferi66 #17669 Ha már csöves... -
#17668 ennyi idő után is rászaladtok a jégre... -
#17667 Na ez már sokkal sokkal jobb!!! -
#17666 Alakul, Gürcan feltámadása is... -
#17665 Azok a csövek! -
musichunter #17664 Jó reggelt kívánok !
Találtam 1 jó kis erősítőt!
-
#17663 -
#17662 Köszi srácok!
Tulajdonképpen tényleg egy fáradt pillanatomban dobtam össze, de nem akarok videókat gyártani, mert lehet, hogy erőltetett lenne, mindig úgy próbálom, hogy aktuálisan kapcsolódjon a mostani témákhoz, poénos legyen és lehetőleg az illető is ismerjen magára, szóval nem egyszerű "jóvidit" kreálni! :D
Aki meg a régebbieket nem látta, az kattintson a linkekre.
Aimp
Spacesynth
Majd az "élet" hozza a többit! -
musichunter #17661 még kérünk ijesmit még még még mindig csurog a könnyem a nevetéstől! -
#17660 Ez nagyon fáradt! -
Ambient #17659 Ez kész, akarunk még, akarunk még!!!!! -
#17658 Space műfajban a Hypnotix is jó, van 3 albumom, egy kis ízelítő, ha valaki nem ismerné:Hypnotix - Star Track 4,3,2,1 wav -
#17657 Novaspace - To Trance flac -
musichunter #17656 Köszönet a múziért estére leszedem én is!