DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fleetwood Mac...Rumours - <1984>1984>
FLAC - 240 MB
1. Second Hand News.flac
2. Dreams.flac
3. Never Going Back Again.flac
4. Don't Stop.flac
5. Go Your Own Way.flac
6. Songbird.flac
7. Chain.flac
8. You Make Loving Fun.flac
9. I Don't Want To Know.flac
10. Oh Daddy.flac
11. Gold Dust Woman.flac
1. RÉSZ
2. RÉSZ
No Password
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem a zene vagy szépen szól, vagy nem - HQ/HD/DTS: <#nemtudom>#nemtudom> - csak jó legyen.
Amúgy, nincs 1 milliós hangszettem sem, talán ezért nem érdekel.
Gondolom, ha lenne egy 100 milliós házam, 50 milliós autóm, és 2-3 milliós hangberendezésem, akkor kibaszottul érdekelne, hogy milyen minõségû zene szól a futballpályányi szobámban...
Igaz, akkor halomban állna a sok eredeti hanghordozó egy raktár méretû teremben 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha kipróbáljátok, ne sírjatok... Ne feledjétek, minden hangszettnél létezik jobb... <#nyes>#nyes>
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Imyke válasza nagyon aranyos volt egy alapvetõen minõségre menõ témában<#vigyor>#vigyor>, de tõtikéjé még mindig a napszúrás tünetei fedezhetõek fel, úgyhogy nem is erõltetném ki azt az "értelmes" választ!<#nevetes1>#nevetes1><#falbav>#falbav>
Ide nekem minden linket, és egy password sem árt néha!
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Ha wavban nem is, de HQ-ban mindenképp...
What about the forests?
What about the forests?
Gyakorlatilag a rövidítésben ott van mf1 és mf2, vagyis motherfucker, kinek mit jelent, az megint más kérdés <#nevetes1>#nevetes1>
What about the forests?
Míg nem volt ez a "HD"-mánia, addig HQ-zás folyt...
egyébként nálad ez a hangulatjel <#mf1>#mf1> milyen érzést probál tükrözni,mert nem ugrik be.
What about the forests?
Estere fent lesz a Rapidon. <#wave>#wave>
What about the forests?
Elõre is kösz!
What about the forests?
Megvan a Vol.1-2 (osszesen 4 cd). APE-ben van, jo lesz ugy, vagy konvertaljam at WAV-ba?
What about the forests?
En csak ugyesen nyomkodtam a gombokat es az egeret...
http://kepfeltoltes.org/kepfel.php
egyébként a "békást" nem lehet ide betenni, de nem tudom miért...
What about the forests?
Melyik kepfeltoltot hasznaljam, amit az SG enged?
Nem igazan szoktam kepeket nyomni, de ritkan szuksegem van ra.

Azt hiszem ezt a Nick John zenet regebben Mflex kereste wav-ban. En is regota nyomoztam utana, most vegre "eljutott" hozzam is, fogyasszatok egeszseggel!
Nick John - Lost In A Dream (7:34) WAV
Egyebkent az alabbi I Love ... valogatasrol szarmazik:

nincs meg véletlenül valakinek KEN LASZLO - DANCING TOGETHER wav-ban.
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
ez is eredeti.

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
What about the forests?