A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Dióka

na azért az nem teljesen úgy volt,ahogy erősen megkopott és kozmetikázott emlékeidben őrzöd! a sok fel-alá-fölé-mellé próbálkozás meg pont azért volt részedről, mert akkor kezdtél el ismerekedni a témakörrel!ezt kár is másként beállítani, hisz előtted én ezt már térben és időben nézve is több monológban és példával illusztrálva kielemztem, s ekkor jött az ötleted, hogy ebből te sem akarsz kiamaradni, megmutatod,milyen fasza csávó vagy....így születtek meg a szerencsétlenebbnél csak még viccesebb próbálkozásaid, mire tizenX égés és próba után eljutottál az emészthető és hallgatható verziójú felkonvertáláshoz. Erre mondtam, hogy ügyes, de csak mert tökéletes még az sem volt!

Zephyrbá, én így is SZERETLEK! Főleg,amikor valami nekem is tetsző netes rádióadót reklámozol csak úgy barátilag!

az audio cédének meg ugye nem 20 a teteje......dehát ezt egy olyan profi,mint te, még félálomban sem sarkasítaná így le, gondolom most is csak azért írtad, hogy a többiek mennyire figyelnek rád...

szerintem váltsunk témát és dobj be egy szőnyeg szélén álló mezitlábas papucsos képet HQ zenei aláéfestéssel, csak hogy tudjuk,
    "hol is kezdődik a HQ valójában"