DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a legokosabb cím elnyeréséhez, még pár pohár vizet meg kell innod<#ticking>#ticking>
..de nem tõlem tudod: jó úton haladsz<#kuss>#kuss>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
<#wave>#wave>
Phil_Collins_Something_Happened_on_the_Way_to_Heaven.flac
Bónuszként pedig <#eljen>#eljen>
..vagy már mindent nekem kell csináljak<#kerdes>#kerdes><#eplus2>#eplus2>
isdmusic, (ezt különösen kedveli)
spacesynth,
ernesto,
allofmusic,
vagy az örök adu ász:
hq<#hehe>#hehe>
ha erre odafigyelsz, nem lesz gond<#eljen>#eljen><#nevetes1>#nevetes1>
vegyél példát rólam: összehordok itt 7-et (w7) - havat, meg csupa sületlenséget, de azért naon tetszik ez a loco loco - manana zene, amit most hallgatok az egyik kedvenc rádiómban<#nyes>#nyes>
hoppá.. ennek nem is mflex, hanem dióka örül<#hehe>#hehe>
sebaj, a szándék a fontos..
a b) pontról hamarosan kapsz is élménybeszámolót, bár még nem tudom melyik fórumon is, mert ez nem igazán zenei totyik téma<#fejvakaras>#fejvakaras>
Bár erre találtam ezt a cikket, igaz, hogy még fel sem raktad, de hátha hasznát veszed.
http://i4s.hu/2009/04/windows-7-eltavolitasa-masik-rendszer.html
virtuálnál drag&drop be lehet dobni a mási xp-be fájlokat, ez itt biztos nem mûxik. <#fejvakaras>#fejvakaras>
A virtuális hd-t egyszerûen letörlöm mint egy mappát, azzal nincs ilyen gond, igaz mint írtam nem is nagyon élvezhetõ, kisebb progik, vírusgyanús egyedek kipróbálására használom, nem szemeteli össze a host gépet.
Na tényleg szét offoltuk.
Bocs mflex
de így, hogy átfutottam az infót (<#eljen>#eljen>) már világos, mint a vakablak<#vigyor>#vigyor>
no persze, én voltam a szamár, hogy megkérdeztem, hogy mi is az, hiszen benne van már a nevében is<#nyes>#nyes>
hasonló elven mûxik, mint a virtuális meghajtó, csak a virtual pc több memcsit zabál fel<#nevetes1>#nevetes1>
nos: én maradok továbbra is az "éles rendszernél" mert mint már azt többször is elmondtam a két rendszer nem bántja egymást érdemben.
telepítés után kockázat minimális, de tapasztalat és élmény maximális<#integet2>#integet2>
de most nem naon is értem, hogy mi is érdekel:
a) az eddigi tapasztalataim az 1 winyó több partíció több oprendszer telepítésrõl,
b) vagy az új mostanában megszületendõ 1 winyó több partíció 1 xp and 1 w7 telepítés utáni állapotokról<#hehe>#hehe>
kicsit konkrétabban ha lehetne kolléga az érdeklõdési kört meghatározni<#vigyor5>#vigyor5>
mi is az a virtual pc<#fejvakaras>#fejvakaras>
virtuális meghajtó az o.k. van is kapásból 4<#hehe>#hehe>
Szólítottál kisgazdám, el is készítettem, Te magad ne fáradozz ilyennel <#nevetes1>#nevetes1><#papakacsint>#papakacsint>

de a laptopomon -asus gv50- szépen muzsikál <#smile>#smile>
What about the forests?
(odafigyelve kaposi kolléga ügyetlenségére<#szomoru2>#szomoru2>
egy winyóra, de külön partícióra is felmehet az xp mellé a w7.
mivel más oprendszerrel már csináltam ilyet (többször is) így nem lesz probléma..
no azért biztos, ami biztos alapon a d:\ fontosabb elemeit kimentettem dvd-re..<#nyes>#nyes>
hisz jól tudjuk, az ördög (akárcsak én) sosem alszik<#hehe>#hehe>
amúgy a totyik alapítóját (és mást is, akinél már üzemben van) megkérdezném, hogy mi az eddigi tapasztalat a w7-el<#nemtudom>#nemtudom>
a vista-ban naot csalódtam (pedig ajánlott oprendszer a laptopomhoz)
a w7-rõl csodákat zengnek egyesek<#finom>#finom>
no persze láttam én már karón varjút<#vigyor>#vigyor>
már kész is van<#nevetes1>#nevetes1> a szomszédasszony is meg van elégedve<#nyes>#nyes>
napközben (a szomszédasszony) így fest:
<#eplus2>#eplus2>"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
imo :) science fiction is science fact
ezt meg nem engedte ki a böngészõ???
hol az a ulta-brutal sound?
de lehetséges, de akkor hozzá kell tenned mondjuk fél millát és kómótósan neki állni szépen átépíteni az egész lófaxt <#nevetes1>#nevetes1>
What about the forests?
nagy bátran bedugtam a hálózatba (vállalva a kockázatot hogy lecsapja az automatát, mert elsõre ennyit néztem ki belõle<#vigyor>#vigyor>) és láss csodát egy piros led világított elöl oszt hali<#nyes>#nyes>
nemhogy magas hanghûség, de még hangja sincs<#hehe>#hehe>
na ja. végtére is pont emiatt hozta át a szomszédasszony<#nyes>#nyes>
közöltem vele: talán rá tudom még venni némi nyekergésre, de high fidelity sound-ra álmában se gondoljon<#eplus2>#eplus2>
a hálózati csati az tuti nem eredeti<#nevetes2>#nevetes2>
What about the forests?
direkt hagytam nagyra a felbontást, hogy a bal felsõ sarokban levõ feliratot jól lássátok.
(mikor megláttam szétröhögtem az agyam<#nyes>#nyes>)
What about the forests?
szinte mindenki más normális életet él...engem leszámítva<#nevetes1>#nevetes1>
a francba..akkor szervezhetem újra az egész életvitelemet<#hehe>#hehe>
..eddig szentül hittem, hogy rajtam kívül mindenki megõrült<#wow3>#wow3>
<#vigyor2>#vigyor2> <#eplus2>#eplus2>
kis kiigazítás: a "fárasztót" egy halandó és normális átlagember életmódja szempopntjából értettem!<#nevetes1>#nevetes1>
mivel te az eddigi hosszas diagnózisok alapján sem számítsz "normálisnak" (értsd: annyira különleges vagy!<#nyes>#nyes>), halandónak és teljes bizonyossággal átlagosnak sem, így ezen kimerítõ jelzõm használata természetesen zephyr the king of the masterking típusú ufonautákra nem vonatkozik.<#wave>#wave><#vigyor>#vigyor>
egyébként megértem a problémáidat,amik igazából nem is problémák, hanem maga a fantasztikus és irigylésreméltó életed!<#kacsint>#kacsint>
mindjárt hajnali egy. a fáradtságtól azonnal lebukfencezek a puffomról, ahová ma heveredtem..
hajnali 5-kor keltem, ma már két környezõ várost is megjártam, összepakoltam délután a nappalit, mert már a karnisról is a dvd lemezeim lógtak<#hehe>#hehe>
aztán pont 30 másodpercre nyúltam el a sarokülõnkön, mikor hoztak 1 számcsit, 1 hangfalat és 1 akai cd-s rádiót (ezt le is fotóztam holnap felteszem a gépre, összexarod magad olyan hq<#hehe>#hehe>)
én nem tudom, talán lassan csinálnom kéne egy cégtáblát "zephyr 1000 mester" logóval<#ravasz1>#ravasz1>. wazze egyszer megjavítottam a szomszéd asszony kávéfõzõjét úgy 5 éve, azóta ne tudd meg mi van itt..
hogy a faxba van nem tudom, de olyan nincs, hogy valamit ne bütykölgessek..és ha ez még nem lenne elég, jön a másik szomszédasszony, hogy a kislányának a tkm tudja milyen meséket írjak mán ki..
hát komolyan: pofám leszakad. mindíg is buktak rám a csajok, de ez már kissé túlzás<#nevetes1>#nevetes1>
az már tuti, hogy holnap szana-szét alszom az agyam...
vagyis ma<#hehe>#hehe> qrva álmos vaok, s ez a baszott rapidshare is csak 66%-nál jár...most épp másodjára..
kát másik szerver upload-om ma este már mexakadt
<#falbav>#falbav> most szakadt meg megint...ez nem igaz wazze...
különösen meglepett és így örültem (bár tényleg nem vártam el), hogy páran vakkantottatok is egy kis hivatkozásra. túlzó lenne mindre reagálni, de egészségére mindenkinek, én is örülök, ha örültök.<#nyes>#nyes>
ezt a helyedben mégegyszer átgondolnám<#vigyor>#vigyor>
Már megint megy hozzád az FBI, vagy már megszokott "vendégek"? <#nevetes2>#nevetes2>
What about the forests?
What about the forests?
Olvastam Cameron "újvilágmegváltóscifijérõl' amit Hollandiában szigorúan néhány szerencsés kritikus és újságírónak vetítettek egy concept 25 perces trailer-t, állítólag a film a marketing meg minden lófaxt beleszámolva eléri a kb 550 milliós!!! dolláros határt mire kész lesz a film, ami 14 éve készülget 😮O
Az egyik szerencsés ezt nyilatkozta röviden:
Kezdjük ott, hogy egyetlen negatív, vagy legalábbis kevésbé nyáladzó vélemény nem szivárgott ki az eseményrõl. Mindenki szerint elképesztõen látványos a film, a CGI, a 3D kifogástalanul mûködik. A ComingSoon szerzõje szerint: "Olyan élmény, hogy leesik az állad, és rájössz, a 3D-t eddig csak cirkuszi mutatványként használták!". A karakterekrõl a következõt írja: "Elállt a lélegzetem. Hozzátok hasonlóan én is úgy gondoltam, hogy láttam már mindezt a Gollamnál vagy Hulknál, de Cameronnak ismét sikerült. Ezek a lények annyira élethûek, hogy pillanatokon belül megfeledkezel róla, hogy egy hatalmas és nagyon kék CGI-karaktert látsz épp a vásznon. Még a szemek is meggyõzõek; Ezeknek a karaktereknek igazi személyiségük, sõt lelkük van. Hogy a pokolba lehet az, hogy egyszer sem éreztem azt, hogy filmet nézek, miközben szinte minden számítógépbõl származott, amit láttam. Néhány csalódást keltõ film után az Avatar lehet az elsõ film, ami helyesen használja a 3D-s technikát."
Kurva élet, hol van még december 18?
<#falbav>#falbav>
What about the forests?
jól kiképeztem õket, sosem buknak le<#vigyor2>#vigyor2>
képzeld, ha dióka megtudná, hogy a hqaudience.com-on is van beépített emberem<#whatever>#whatever><#csodalk>#csodalk>
hoppá<#falbav>#falbav>
remélem, ezt a hsz-t sosem fogja elolvasni, mert akkor napokig nem alszik majd, míg körmére néz a tagjainak<#hehe>#hehe>
no persze itt is, mint mindíg percig sem aggódom, mert a legjobb emberemet küldtem oda is<#nyes>#nyes>
mostanában sokat jár a pofám, mert megsúgták már azt is, hogy a dance4land.com-on is belsõ vizsgálat indul még ma egy másik beépített emberem ellen<#crazya>#crazya>
úgyhogy mostantól kicsit óvatosabb leszek..<#kuss>#kuss>
What about the forests?
..csak mert valaki azt súgta (nem az sg-rõl) hogy mostanában nem<#whatever>#whatever>