26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #17409
    Viszont, és köszi a vévet! :)
  • mflex #17408
    Nézd, nem akarlak én semmire sem buzdítani, de ha nekem tele van a zsebe lével, tudod mikor vinnék szervizbe és főleg várnék arra, hogy majd valamikor elkészül a fos laptopom, amit kitudja, hogyan eszkabálnak ott össze, ergo simán újítanék egyre.

De hát Te nem vagy hülye, hogy így gondolkozz milliomosként!
  • mflex #17407
    Szerintem a legjobb, ha valaki a saját fórumban, vagy a gumiban nyit neki egy topikot, mert ezeket nem moderálják, rögtön a témanyitó a házigizda és lehet bőven qrvaanyázni is.

• mflex #17406
    1db. acer laptop az asszonynál (wc-re sem megy nélküle)

Van akinek "ahhoz" elég egy kávé és/vagy egy cigi!

• Dióka
    a témakör megnevezés tetszik! az ötlet kevésbé,mert akkor be kéne járnom mégegy témát,ami plusz egy mentálisan és fizikailag is nagyon leterhelő klikkel járna. jelenleg nem vagyok csúcsformában, félek nem lenne erőm elolvasni a lossless így meg úgy című részeket,ami erős zavart okozna a kozmikus térben. az ezzel járó stresszt és egyéb gondokat levennén az emberiség válláról, sőt, ha nem személyesen nekem esne 1-1 hsz,akkor valszeg nem is reagálnék a semmire vagy rövidebbre fognám két lopott lossless linkelgetése közben az összefűző szöveget.
  • vinylbakker
    Hello Everybody & Happy New Year!
    Szuper ez a január 1,vagyis az év első napja amikor szinte mindenki ráér 8kivéve aki nem) így jómagam is.

Zephyr (Mester) & Dióka (Tanítvány)!
    Tetszenek nekem ezek a párbeszédek amik közöttetek zajlanak.Építő jelleggel lenne egy javaslatom hogy mflexnek se kelljen törölnie semmit,alakíthatnátok egy külön topikot ''TUTYIKA A MUTYIKA'' vagy valami hasonló néven,így legalább egyszerűbben nyomon is lehetne követni "mi is az a hq".Nem lennének zavaró tényezők a párbeszédek között..(keresném..lossless kell..stb)
    Ha tetszik az ötlet és lesz ilyen topik megígérem hogy minden hsz-t elfogok olvasni (inni fogom a szavaitokat)
    Köszönettel:VB
  • Dióka
    ...leszámítva, hogy nekem csak akkor nagy a képem, ha tényleg van mire (bár általában sincs ingerenciám feltünősködni,mint minduntalan neked),leszámítva, hogy én csak akkor pofázok bele valamibe, ha van hozzá gógyim, leszámítva, hogy én nem nagyzolok, csak tényekről beszélek,leszámítva, hogy te pont mindig mindent fordítva teszel,mint kéne, ezt leszámítva legyen igazad, leszámítva amiben sosem lesz.
    amit meg nem mondok ki,az nem biztos, hogy úgy van,ahogyan te gondolod!
  • picknick
    Akkor fiam fogd visszább a nagy fantáziádat!
  • Zephyr Retiring
    összehasonlításképpen -és mert még ezt a space verziót nem hallottam- lekaptam ezt is. elemezném is (hangminőségileg):
  • Zephyr Retiring
    nem bizonyítottál te semmit (leszámítva hogy legalább olyan lekezelő és nagyképű vagy néha mint én ebben legalább jó tanítvány voltál)
    miért nem mondod ki kereken: ez a zene neked sem szerepel a gyűjteményedben kiváló hangminőségben

és ha majd fizetni akarok érte, megrendelem vinylen wazze
  • Dióka
    én már évekkel ezelőtt (még felbukkanásod előtt) mindent bizonyítottam, mostanra már semmit sem kell!
    azóta már többnyire csak kényem-kedvem szerint járok el vagy ha megfizetnek....
  • Zephyr Retiring
    ..közbe lejött. jó hogy szóltál, mert majdnem földhöz vágtam a fülest
    pillanatig azt gondoltam: elromlott
    akkor kis tanítványkám: megértett az idő a bizonyításra:
    feladat: (továbbra is) shy rose - i cry for you (de ezennel valami special hqflex maszteringgel)
  • Dióka
    veszteségmentes ez, szedjed csak,ha már kérted és kaposi bá csak a kedvedért szenvedte fel.....szóval nem ez a gond,hanem a masztering, azaz annak teljes hiánya.....
  • Zephyr Retiring
    mexohatnád már végre, hogy válaszaimnak se hossza, se vége
    egyébként helyzetjelentek:
    (asztalikat most hagyjuk, hülyén mutatna a bőröndben)
    1db. acer laptop az asszonynál (wc-re sem megy nélküle)
    1db. hp laptop szervízben..
    akkó most
    esetleg buzdíthatnál valami jó kis üzletre
  • Zephyr Retiring
    nebasz..wazz
    én még csak most szedem: akkor ne is szedjem tovább
    mondjam inkább: köszi, de én losslesst kértem
  • Zephyr Retiring
    üdvözlünk köreinkben őszentsége
  • Dióka
    ez nagyon jujj.
    lehet, úgy kellett volna....
  • Zephyr Retiring
    hagyd a csudába..nekem így is jó lesz

exclusive feltöltésedért hálám jeléül itt egy pecsét:
    (nem osztogatok ám bárkinek ilyet)

• kaposi1
    Köszi!
    Elvittem!
  • hosszu72
    B.U.É.K!!

Marc Shreeve - Legion (Space Mix) wav
  • kaposi1
    Ennyi MB-ból már mp3-ba is feltölthettem volna az albumot!
    Shy Rose - I Cry For You ( Remix ) 9:15 93MB
  • picknick
    Multimilliomos... Én meg a RÓMAI PÁPA!
  • mflex #17387
    tudod milliomos vaok, nem hülye hogy ész nélkül vásárolgassak

Nagyon frappáns válasz, de megint nincs mögötte semmi! :D
    Én, ha utazom, akkor viszem magammal a notebook-kot, ami ugye az én gépem, ráadásul minden ott van rajta, én sem mennék el ez miatt gépet venni, sőt nem tudom melyik szavamból szűrted ezt le, hogy én erre buzdítottalak volna.
  • kaposi1
    A hozzászólásomért nem kár!

Shy Rose?
    "ezt még a maxi disco 8-ason sem találom"

Nem is ott kellene keresned waze!!!

• Zephyr Retiring
    ..mondjuk ez a hsz-ed is ott végzi, mert te sem raktad ki az offot wazze
    imike meg hagy örüljön: ez ma az ő nagy napja
    de ha már zenékről is szó van
    shy rose - i cry for you-jával losslessben levehetnél a lábamról
    ezt még a maxi disco 8-ason sem találom
  • kaposi1
    Jó napot mindenkinek!
    Az off topickba tévedtem?
    Úgy látom Mike lesz dolgod!
    Imi barátunk Flac-ján kívül ma minden kuka.
  • Zephyr Retiring
    természetesen áradozhattam volna a 22 hkz-es álomhatárról is, de minek batflexen kívül úgy sem hallja senki: akkor meg nem mindegy
    nem is beszélve arról, hogy leszámítva egy-két ilyen triviális esetet :) rengeteg erőlködő jó ha a 20 khz-et produkálja egyáltalán

..de most lécci ne zargass, mert csekkolnom kell ezt is:

azt hallottam egész jó zenéket nyom mostanság
    no meg aztán itt a világvégén a kedvenc allofmusic rádióm amúgy sem fogható
  • Zephyr Retiring
    kedves tőled, hogy az audio dvd-t az én hq hülyeségeimhez sorolod (mondjuk a 96/24 errefelé tényleg hülyeség)
    egyébként -ha eddig nem tűnt föl- nem otthon tanyázok egy ideje
    az hogy a tulaj itt hagyott egy ilyen brutál teljesítményű gépet,
    inkkább őt minősíti mintsem engem..
    bocs, ha nem szaladok azonnal a legközelebbi kereskedésbe egy p4-esért tudod milliomos vaok, nem hülye hogy ész nélkül vásárolgassak..netezésre ez is több, mint elég
    jah, nyissak hq totyikot
    "ezeknek? minek?"
  • picknick
    Ha nagyban csinálja, lehet, hogy ér valamit.
    Persze mindez az új évben meg is változhat, lehet, hogy mindenki jó útra tér... ()
  • mflex #17380
  • Dióka
    hát, érdekes szemlélet! a rapid ráadásul csak irdatlan letöltési szám mellé csorgat pár pontocskát, egyszerűbb egy éves díjat kifizetni,mint pontokra hajtani....
    köszi a választ!
  • imre07
    Sziasztok!
    Mindenkinek jó egészséget, békességet, sikereket, boldogságot és sok jó zenét kívánok a 2010-es évben!

Egy kedvenc dalom sokadik (nem rossz) feldolgozása:Gilla: Friday on my mind - flac
  • picknick
    Ja ezt a #17370-esre reagáltam, csak lemaradt...
  • picknick
    Rendes gyerek, mert mindig tud lossless adni, de csak a rapidpontok érdeklik szerintem, mert mindenhonnan összeszedi amit lehet és mindenhova feltolja a saját linkjeire töltve... innen is vitt már sokfelé. És persze sosem reagál a hsz-ekre, amik ezt firtatják, így mondják...

B. Ú. É. K. !
  • Dióka

na azért az nem teljesen úgy volt,ahogy erősen megkopott és kozmetikázott emlékeidben őrzöd! a sok fel-alá-fölé-mellé próbálkozás meg pont azért volt részedről, mert akkor kezdtél el ismerekedni a témakörrel!ezt kár is másként beállítani, hisz előtted én ezt már térben és időben nézve is több monológban és példával illusztrálva kielemztem, s ekkor jött az ötleted, hogy ebből te sem akarsz kiamaradni, megmutatod,milyen fasza csávó vagy....így születtek meg a szerencsétlenebbnél csak még viccesebb próbálkozásaid, mire tizenX égés és próba után eljutottál az emészthető és hallgatható verziójú felkonvertáláshoz. Erre mondtam, hogy ügyes, de csak mert tökéletes még az sem volt!

Zephyrbá, én így is SZERETLEK! Főleg,amikor valami nekem is tetsző netes rádióadót reklámozol csak úgy barátilag!

az audio cédének meg ugye nem 20 a teteje......dehát ezt egy olyan profi,mint te, még félálomban sem sarkasítaná így le, gondolom most is csak azért írtad, hogy a többiek mennyire figyelnek rád...

szerintem váltsunk témát és dobj be egy szőnyeg szélén álló mezitlábas papucsos képet HQ zenei aláéfestéssel, csak hogy tudjuk,
    "hol is kezdődik a HQ valójában"

• mflex #17374
    Gondolom, hogy erre majd Dióka is reflektál, nos azt még megvárjuk

Viszont, ha továbbra is folytatni akarod a HQ hülyeségeidet, akkor nyiss neki egy topikot, nem tudom, hogy mit nem értek, de lehet nem is akarom érteni, mindenesetre egy "haldokló" pc mögül egyelőre kár osztani az észt, hogy mi is a hq, mert az a gép örül, ha ki tud csomagolni egy rar-t. Persze multimilliomosként is biztos megvan rá a magyarázatod, hogy egy p2-es, 128 ram-mal bíró gép, miért is jó, jobb 2010-ben, de egyelőre hanyagoljuk.

Na léptem, további szép napot, és választ egy másik topikban, mert úgy is DEL lesz a vége!
  • Dióka
    az alaptéma nem is arról szólt, hogy ki mit érdekelt, hanem csak annyiról, hogy egy hozott dts 5.1 es válogatásra megjegyeztem, ez valószínű nem gyári kiadvány, hanem sufnituning!csak ennyi volt és nem több....
  • Zephyr Retiring
    hi cimbora..
    tisztelem benned, hogy megpróbálsz egy hq-nak beállított totyikot elvezetni. de sajnos semmit sem értesz.
    felmerült témaként régebben, hogy az mp3-at nem lehet visszaállítani losslessbe. ezekxerint volt akit érdekelt.
    páran feldobták, hogy lehetetlen. én megmutattam, hogy mégsem az.
    ennyi a történet. többször is elmondtam, hogy részemről a történet itt véget ért.
    a felalámellé próbálkozások azért voltak, hogy teszteljem van-é bárki is rajtam kívül aki itt tud valamennyit abból amit én. megtudtam.
    a híres karácsonyi "wavval" lezártam a témát. ti hozzátok folyton elő.
    a te akusztikai ízlésedről pedig annyit, hogy tetszik vagy nem, eljött az az idő, mikor a nagyobb nevek már az audio cd-jük mellett eredetiben, hangstúdióban keverve kiadják az 5.1-es audio dvd-jüket is.
    na ez lenne a hq. és nem a 20-20-ig behatárolt audio cd.
    kívánok egy fejlődésben gazdag új esztendőt kolléga, mert tudod:
    bár boldogok a tudatlanok, azért kell a tudás is
    ..és sosem állítottam hogy mindenki más hülye
    ..de most, hogy mondod..
  • Zephyr Retiring
    próbálom röviden. errefelé a tagok mintegy 90%-át rohadtul nem érdekli semmilyen sztereo-tól több csatornás lossless, ezt tapasztaltam.
    ha meg netán olyan kifejezések is előkerülnének, mint pl:
    shm-cd, xrcd2, hd-cd, vagy ne adj isten k2-es hd kódolás, mindenki fejvesztve menekül, mert egy fia érterlmes hsz-t sem tudnak hozzászólni a témához..
    mindezek fényében itt egy értelmes kérdés: akkor meg minek törjem magam
    és különben is: a zsenit és az őrültet csak egy hajszál választja el
  • Dióka
    ez a 16 helyett 32bit-es lebegőpontos grab (kétszer akkora wav fájl méret,mint az audio CD) kinek jutott az eszébe?!