A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Dióka
    hát yó reggelt te szenthülyérejátszottdevalóigazvagynemtitkosügynökvérprofiamatőr igazvagynemittapirosholapirosban találd ki hogy mennyibe kerül a skizofréniám havi kezelése alias magam előtt is titkolom, hogy ki vagyok kivül és belül zephyr bá!

most nem mondod komolyan, hogy ezt a sok baromságot már az év első napján képes voltál bepötyögni, hogy el ne felejtsük,mennyire hiányoznál, ha már majdnem elfelejtenénk, hogy rég írtál túlerőltetett erősen depresszív kényszermegnyilvánulást?!

én egy dolgot hiszek rólad, amit már korábban te is megerősítettél, erős beütésed és kényszerképzeteid vannak mindenről és mindenbe, kéretlen, de mégis folyamatosan erőltetett bizonyítási és szereplési kényszereid vannak, és hogy ez a zsenialitásod avagy a síkhülyeséged igazolja, azt döntse el egy külön a kedvedért felálltott elmeszakértői orvosbizottság! ennek folyamatát kérlek te szervezd le, mert nekem nincs rá időm! az eredményeket majd áttanulmányozom!

az 5.1-et csak példaként emlegettem volna, ezt a célt szolgálta a "pl." előtag a számkombináció elején, de a többi részt már nem is taglalnám, mert jelen újévi állapotodban, de szerintem később is felesleges nekifutás lenne.

szóval wazze B.Ú.É.K.!

a dts keverés témához meg majd priviben átküldöm a kívánalmakat, de ha már annyira jól megy neked,amennyire rod, akkor a sok hülye szövegelésed helyett igazán keverhetnél egy italo albumot 7.1 dts-ben, valami eszméletlen akusztikával. előre is köszi.