26937

A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #17369
    Te nem vagy százas az már tuti!
    Őszintén, ki nem szarja le, hogy ki, milyen fos alapanyagból kever losslesst, vagy akár dts-t?
    Különben is, engem hidegen hagynak a dts baromságok egy audio zenében, főleg italot nem akarok hallani 5,6 vgy 7 hanszoróbol, csak eredeti minőségi lossless-t sztereóban.

A dts engem csak filmben érdekel, vagy koncertfilmben.
    Nem tudom, hogyan miért nem sikerült jól a szilvesztered, mert egyébként reggel 8-kor még tuti nem írtál volna ilyen irritálóan személyeskedő faszságot, de már most leszögezem, hogy semmi kedvem itt látni, ilyen képregény méretű, ki ha én nem agyament baromságokat újfent, vagyis pontosan az én vagyok az AUDIOMESTER, mindenki más hülye, elég volt anno a rakás "felalámelléátkonvertált" próbálkozásaidból is, mivel én nem szoktam inni, de tegnap (ma) megittam 4 pohár pezsgőt, meg kevertem ouzo-val is, ezért rendesen kész a fejem, az esetleges hibákért bocs.

BUÉK MINDENKINEK!
  • Dióka
    hát yó reggelt te szenthülyérejátszottdevalóigazvagynemtitkosügynökvérprofiamatőr igazvagynemittapirosholapirosban találd ki hogy mennyibe kerül a skizofréniám havi kezelése alias magam előtt is titkolom, hogy ki vagyok kivül és belül zephyr bá!

most nem mondod komolyan, hogy ezt a sok baromságot már az év első napján képes voltál bepötyögni, hogy el ne felejtsük,mennyire hiányoznál, ha már majdnem elfelejtenénk, hogy rég írtál túlerőltetett erősen depresszív kényszermegnyilvánulást?!

én egy dolgot hiszek rólad, amit már korábban te is megerősítettél, erős beütésed és kényszerképzeteid vannak mindenről és mindenbe, kéretlen, de mégis folyamatosan erőltetett bizonyítási és szereplési kényszereid vannak, és hogy ez a zsenialitásod avagy a síkhülyeséged igazolja, azt döntse el egy külön a kedvedért felálltott elmeszakértői orvosbizottság! ennek folyamatát kérlek te szervezd le, mert nekem nincs rá időm! az eredményeket majd áttanulmányozom!

az 5.1-et csak példaként emlegettem volna, ezt a célt szolgálta a "pl." előtag a számkombináció elején, de a többi részt már nem is taglalnám, mert jelen újévi állapotodban, de szerintem később is felesleges nekifutás lenne.

szóval wazze B.Ú.É.K.!

a dts keverés témához meg majd priviben átküldöm a kívánalmakat, de ha már annyira jól megy neked,amennyire rod, akkor a sok hülye szövegelésed helyett igazán keverhetnél egy italo albumot 7.1 dts-ben, valami eszméletlen akusztikával. előre is köszi.

• mflex #17367
  • Zephyr Retiring
    mindenek előtt üdvözlet a 2010-es space esztendőben
    most ezzel az utóbbi hsz-eddel annyira lejárattál mint mestert, hogy le kell vegyem a kezemet rólad, nincs mese
    belátom, hogy semmit sem tanultál tőlem
    2 lehetőséget tudok elképzelni:
    vagy soha életedben (még fotón sem, nem hogy élőben) nem láttál profi hangstúdiót belülről, és tényleg csak abszolút véletlenül kitalált és átgondolatlan irracionális válaszokat adogatsz
    avagy, csak játszod a hülyét
    kezdjük a legfontosabbal: 2010-et írunk, az 5.1 már a múlté..
    természetesen bármikor tudok ha otthon vaok (tehát most nem) egy alap sztereo losslessből akár 7.1 dts-t is nyomatni, még azokkal a feltételekkel is, mint amit megadtál:
    ".. konkrétan irányított lekeverése a tér/idő skálán, azaz a valódi hangtér megalkotása... hogy mikor melyik hangszóró szólajon meg mekkora nyomással és milyen frekivel milyen átúszással és késleltetéssel .."

ezek annyira alapdolgok, hogy kár is volt említened
    és hogy otthon is képes vaok ilyesmit készíteni, az azért van mert zephyr mester vaok. itt a pont..

de még mielőtt újra lejáratod magadat..
    emlékeztetlek hogy hasonlót már eljátszottunk egyszer, mikor a faxa kis asszem 128-as karácsonyi fityfenédet toltad fel, mert nem hitted hogy zephyr bátyád vissza tudja keverni losslessbe..
    (reagálásod: "ügyes vagy".)
    pedig nem ügyes vaok, hanem nálam ez is alap. mint ahogy a tér-hang keverések és hangnyomások is..
    a helyzet az, hogy annyira profin nyomom néha a tök hülyét, hogy már ti is elhiszitek hogy tényleg az vaok. pedig 1000-szer elmondtam már: semmi sem az, aminek látszik..
    amíg ezt nem tanuljátok meg, sosem lesz belőletek jó tanítvány.
    de én nem adom fel: láttam megcsillani az értelem parányi szikráját a szemeid legmélyén egy alkalommal, úgy hogy még nincs veszve minden..
    talán egy nap majd neked sem kell másokat bizonyításra bírnod, mert tudni fogod, hogy lehetséges amit másoktól kérsz, csak tudni kell a titkát..
    pontosan úgy, mint jómagam: a titok mester alias:

zephyr retiring by secret of the king

no de most inkább: heppi nyú jír wazze..
  • norberttibort
    na meg ez
  • norberttibort
    BOLDOG UJ EVET !!! Ken Laszlo - Hey Hey Guy
    Tracklisting:
    01. Hey Hey Guy (Vocal Version) (7:39)
    02. Hey Hey Guy (Dub Version) (7:12)
    03. Don't Cry (Vocal Version) (5:34)
    Notes :: WAV hello
  • Wescone
    Boldog Új Évet Tagok!
  • tgolyo
    Sziasztok!
    Boldog Új Esztendőt Mindenkinek!
  • kaposi1
    Előbb utóbb mindig térdelés a vége!
  • picknick
    Akkor részemről:
  • mflex #17359
  • kaposi1
    Kedves Fórumtársaim!

Elmúlt az ó év , most pihenőre térek.
    Hogy jövőre még több ,"új" zenével köszöntsem az évet.
    Meghálálni nektek hogyan is lehet?
    Mit az elmúlt évben bezsebeltem tőletek.
    Évzáróként mit is írhatnék még nektek?
    Legyen Boldog Új Évetek!
    És a zene legyen veletek!

Bocs ha más zenei fórumba is látjátok ezt!!!
    Silicon Dream project
    Happy Hour - Wie Geht's 57 MB

• vinylbakker
    Hello Everybody!
    Az elmúlt időszakban kevés időm volt fórumozni,de mindenkinek aki képeket töltött fel,most szeretném megköszönni a fáradozását.

Dióka!
    Ebből az 5.1-ből nem lehetne közel 3.1-et elengedni?
    Ebben az évben csak finoman jegyezném meg hogy a 2.0 és társai is elég gyéren mentek (elméleti és gyakorlati síkon is)

Üdv:VB
  • kaposi1
    Köszi szépen!
    Ezt én is leszedtem!
  • Dióka
    jaj, ne legyél már ennyire borulátó!már teljesen beleéltem magam az Úr Isten eljövendő kánaánjába! de most jut eszembe, mit csináljanak az ateisták?!

B.Ú.É.K.!

• mflex #17354
    Kösz szépen, szép vers, viszont kívánom, de had elemezzem egy kicsit soronként! :D

Pontosan oda
    Nagy valószínűséggel a többség nevet (vége megint egy szar évnek)
    Lásd 2-dik sor
    Aha, persze
    Reménykedni lehet
    Eleve halott álom
    Mostanában ilyen nem lesz
    Ilyen meg főképp nem
    Sokan már leszarják a fohászt is
    Talán megszán minket, és ide küld egy akkora aszteroidát, ami hazavág minket, és csak azok maradnak meg, akik nem szétbarmolják egymást és a világot, nagyon kevesen maradnánk...

BUÉK :D

• musichunter
    Jó reggelt mindenkinek!

Ismét egy esztendő hanyatlik a sírba,
    Nézhetünk utána nevetve vagy sírva.
    Sokan biz örömest búcsúznak el tőle,
    Azt várják, hogy különb lesz a követője.
    Itt állok magam is, azt óhajtom itten,
    Jobb időket érjünk, mint az elmúlt évben.
    A mezőkön áldást, a hazában békét,
    Az emberek szívében boldog egyetértést.
    Ezért fohászkodunk, ezért ver a szívünk,
    Adjon az Úr Isten Boldog Újesztendőt nékünk.

Nagyon Boldog Új Évet Kívánok.
  • Dióka
    igen, és ezzel most tulajdonképpen mit szerettél volna mondani? ...hogy zephyrbán kívül te is meg tudod csinálni,amit és ahogyan kérek?! ha nem igen a válasz,akkor végülis most miről beszélünk?! úgy gondolod, hogy az ajánlott sorozat zenéit valami profi hangstúdióban keverték újra extrém dts akusztikával és csináltak hozzá egy fapad borítót?! én tényleg szeretném, hogy neked legyen igazad, és tudjunk örülni meg élvezkedni a hangszórokon át ugráló italodiszkón, de az az érzésem, ez megint elmarad.
  • Codigoro
    szoftevrek = szoftverek

Ja! és az előbbit sem a vitatkozás kedvéért irtam..
  • Codigoro
    Vannak occso és elefánt lóvéba kerülő szoftevrek ma már, amik olyan 5.1-et csinálnak wavból, amilyet szeretnél.
    pl. Minnetonka Dolby DP569 AC-3 Encoder, vagy a SonicSound (PC alapon).
    Egy kiadónak bizton megéri invesztálni, vagy bérmunkában megcsináltatni a klasszikusokat, hogy a mai lejátszó technológiák tudására ráhúzzák a "sima master wav-ot" ..
    Egyébbként ISO -kép a 4 (igen négy nem öt)lemez - közel a billentyű

• Dióka
    most ne kezdjük azt a témát, hogy miyen ügyi dts konverter progival rendelkező titkárnőnek álcázott titkosügynök vagy vidékibb , mert sajnos viszont a dts-ben nem a formátum a lényeg, hanem a hangzás (pl. az 5.1 konkrétan irányított lekeverése a tér/idő skálán, azaz a valódi hangtér megalkotása), amivel viszont valszeg otthon nem rendelkezel, de ha nem hiszed,akkor adok egy zenét, megmondom , hogy mikor melyik hangszóró szólajon meg mekkora nyomással és milyen frekivel milyen átúszással és késleltetéssel és ha azt megcsinálod,akkor akár azt is elhiszem, hogy volt KGB-és 3/3-as vagy, aki épp az FBI-nak segít be egy új dél-amerikai UFO akta tényfeltáró nyomozásában.
  • mflex #17348
    ok leesett
  • mflex #17347
  • Zephyr Retiring
    ..boldog(abb) új esztendőt mucsácsók
  • Zephyr Retiring
    elég jó ügynöknek tartom magam ahoz, hogy ne jöttem volna már rá rég, hogy ki vagy, úgyhogy lassan ideje lenne felfedned, hogy mi a túrónak jöttél vissza álreggel

..vagy csak évvégi tréfa akart lenni, mert akkor akár röhöghetek is:

MUHAHA :)
  • Zephyr Retiring
    elvileg lehetne akár dts is
    de inkább, most ne kezdjünk bele a..
    "nemlehetsztereobóldtstcsinálnimerténaztmondtamba"

bármikor kolléga
  • Zephyr Retiring
    pedig qrva egyszerű:
    grab-eld be akármelyik maxi disco szériát wavba, csekkold le, osztán folytathatjuk innét
  • Dióka
    Tina Cousins-Forever (99)

Q=audioCD

jelszó: spacedream radio http://spacedream.dontexist.com:8200/listen.pls

• Dióka
    az 1,2,3,4 az nálam még csak legfeljebb 4!
  • Dióka
    teljesen tökmindegy, hogy a (z egyébként legalább 4 cédés sorozat) linket honnan szedted, ettől még ez egy házi barkács kiadvány( és mondjuk úgy legfeljebb is 4 csatornás sztereó lesz), és kábé annyira DTS a hangtere is. de persze ne nekem legyem igazam!
    már gondolkodtam én is egy SACD sorozaton...128-as mp3-ból.
  • Codigoro
    Most, hogy megpiszkáltad az egómat, megnéztem a szomszédban is..
    ITT.
    Ők már mind az 5 db-os boxot nyomják 2,2Gb-ban.
    Puding próbája...
  • Codigoro
    Ezt Nipponéktól hoztam, nem a szomszédból..
    Felénél tartok a leszedésben - jövőre megmondom, hogy honnan jött a hangmérnök
  • Dióka
    DTS?
    gondolom....

• mflex #17336
    Ez jó lesz nekem... :-)

• Codigoro
    Új év környékére:

Golden Dance Classics Vol. 01 DTS 5.1
    Mivel van benne KOTO is, no meg a minőség okán

01.Baltimora - Tarzan boy
    02.Bad Boys Blue - L.O.V.E. In My Car
    03.My Mine - Hypnotic Tango
    04.Koto - Visitors (The Alien Mix)
    05.C.C.Catch - Soul Survivor (Long Verision - Survivor Mix)
    06.Silent Circle - Touch in the night
    07.Raff - Self control
    08.Den Harrow - Charleston
    09.Max Him - Lady Fantasy
    10.Ken Laszlo - Hey, hey guy
    11.Fancy - Slice Me Nice
    12.P4F - Medley (P. Machinery - Relax)

És nem is cifráznám..

http://rapidshare.com/files/326347903/GD.Classics.part01.rar
    http://rapidshare.com/files/326343573/GD.Classics.part02.rar
    http://rapidshare.com/files/326345424/GD.Classics.part03.rar
    http://rapidshare.com/files/326344773/GD.Classics.part04.rar
    http://rapidshare.com/files/326347238/GD.Classics.part05.rar
    http://rapidshare.com/files/326347687/GD.Classics.part06.rar
    http://rapidshare.com/files/326343788/GD.Classics.part07.rar
    http://rapidshare.com/files/326343529/GD.Classics.part08.rar

no pass
  • Dióka
    olyanokat tudsz mindani, hogy sohasem hallottam róla, nem mintha nem lenne ilyen vagy egymillió!
    ez viszont nem rossz szám, de pontosan melyik verzióját keresed? én sajnos wavben csak egyet tudok prezentálni.

EZT

24kbps 11kHz mono csak belehallgatós minőség

• mflex #17333
    Tina Cousins - Forever, csak is wav-ban kellene.
  • mflex #17332
    Gondoltam...
  • mflex #17331
    nem vágom, a 320 kbps, miért is hq? vagy ez a vicc, jah
  • picknick