A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
mindenek előtt üdvözlet a 2010-es space esztendőben 
most ezzel az utóbbi hsz-eddel annyira lejárattál mint mestert, hogy le kell vegyem a kezemet rólad, nincs mese
belátom, hogy semmit sem tanultál tőlem
2 lehetőséget tudok elképzelni:
vagy soha életedben (még fotón sem, nem hogy élőben) nem láttál profi hangstúdiót belülről, és tényleg csak abszolút véletlenül kitalált és átgondolatlan irracionális válaszokat adogatsz
avagy, csak játszod a hülyét
kezdjük a legfontosabbal: 2010-et írunk, az 5.1 már a múlté..
természetesen bármikor tudok ha otthon vaok (tehát most nem
) egy alap sztereo losslessből akár 7.1 dts-t is nyomatni, még azokkal a feltételekkel is, mint amit megadtál:
".. konkrétan irányított lekeverése a tér/idő skálán, azaz a valódi hangtér megalkotása... hogy mikor melyik hangszóró szólajon meg mekkora nyomással és milyen frekivel milyen átúszással és késleltetéssel .."
ezek annyira alapdolgok, hogy kár is volt említened
és hogy otthon is képes vaok ilyesmit készíteni, az azért van mert zephyr mester vaok. itt a pont..
de még mielőtt újra lejáratod magadat..
emlékeztetlek hogy hasonlót már eljátszottunk egyszer, mikor a faxa kis asszem 128-as karácsonyi fityfenédet toltad fel, mert nem hitted hogy zephyr bátyád vissza tudja keverni losslessbe..
(reagálásod: "ügyes vagy".)
pedig nem ügyes vaok, hanem nálam ez is alap. mint ahogy a tér-hang keverések és hangnyomások is..
a helyzet az, hogy annyira profin nyomom néha a tök hülyét, hogy már ti is elhiszitek hogy tényleg az vaok. pedig 1000-szer elmondtam már: semmi sem az, aminek látszik..
amíg ezt nem tanuljátok meg, sosem lesz belőletek jó tanítvány.
de én nem adom fel: láttam megcsillani az értelem parányi szikráját a szemeid legmélyén egy alkalommal, úgy hogy még nincs veszve minden..
talán egy nap majd neked sem kell másokat bizonyításra bírnod, mert tudni fogod, hogy lehetséges amit másoktól kérsz, csak tudni kell a titkát..
pontosan úgy, mint jómagam: a titok mester alias:
zephyr retiring by secret of the king
no de most inkább: heppi nyú jír wazze..