A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Zephyr Retiring
    szomorúan hallom. sztorim rövid lesz és lényegretörő
    (természetesen ellenőrizheted is nyugodtan) mai cikkünk:
    mitől is lehet hq az mp4

bizonyára magad is próbáltad már: egy átlagos grabberrel lossless wavból 320-as empéjt gurítasz..majd fogod ezt a 320-ast, és visszagurítod wavba. gondolom mindenki tisztában van vele, hogy a cdda wavból máris hargittay féle mpeg wavot kapunk..

eddig xerintem újat nem mondtam..menjünk tovább:
    módszer ugyanaz: cdda wavból gurítsunk mp4-et (de a beállításokat állítsuk a legjobb minőségre) erre a célra már a 7.9-es nero is megfelel. a kész mp4-et ismét gurítsuk vissza "normál" wavba, tehát 16 bit 44,1 khz és kezdődhet a csoda
    hogy mitől maradt cdda a felvétel, abba most ne menjünk bele, ilyen dolgokat (ha érdekel) dióka is elmesélhet..

ez a módszer még akkor ragadt rám, mikor a losslessek tárolására még kevés helyem volt..egyébként tök véletlen vettem észre. egyszer mp4-ből írtam audio cd-t, és visszacsekkoltam

szóval maradjuk annyiban, hogy bár minden idióta 320-ban tárol, ha volna egyetlen csepp eszük is, átváltanának mp4-re
    de persze nincs, így feleslegesen is koptatom a billentyűket

remélem ma is tanultál újat..
    jah, bár tanítványom többször is elmondta már, azért én is jelzem: m4a bizonyos típusai is hasonló eredményt produkálnak
    mára ennyi, a "mi is a hq valójában"