A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
Bár nekem címezted, de Tanárnak meg Úrnak is csak agyontanult és jólképzett állandó és kéretlenül is helyettesíteni próbáló "kollégám" (ZR) szereti, ha így szólítják, de azért csak úgy én is elmormolhatom a véleményem.
.....tömören:
1-"lossless" előéletéről ugyanannyit ad vissza, mint az összes spektrum és frekvencia elemző
2-az elnevezését részt nem tudom értelmezni,mit is szeretnél?
3-az átnevezés szintén értelmezhetetlen, ugyanis a wav formátumú veszteségmentes audiót oda vissza lehet alakítgatni flac vagy ape formátumokra anélkül, hogy az vesztene eredeti minőségéből, hisz matematikai tömörítésről van szó (pár bit, 1-2 ezredmásodperc a progik miatt elcsúszhat, de ez nem változtatja meg az eredetiséget), teljesen tökmindegy hogy flac ape vagy wav, amíg azt az átkonvertálgatások között valaki meg nem bütyköli,le nem rontja, ha meg lerontja, akkor a fülön halláson és hangrendszeren kívül az 1. pont lehet az iránydó (de mint már sokszor kitárgyaltam, nem hozhat holtbiztos eredményt, csak ha a referencia anyag birtokában vagy - lásd kiadók, hanghordozók és stúdiók közötti különbségek stb.)