26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
vót pénz benne, a helyiek beadták a hétvégi állami támogatásukat és hát csak ennyi tellett belőle. 
-
nekem is tököm tele vele! 
szar ügy, tényleg sok pénzt veszít a sláger tulajcsoportja, no meg bocskor is vagy évi 20-25 millával bejjebb van, így megértem, hogy miért fújják fel a lufit nagyra és miért kell politikai döntésként definiálni a nagyérdeműnek egy pályázati eredményhírdetést......de nekem csak szánalmas......és vicces próbálkozás. -
Na megyek F1-t nézni, egyébként ez az új 40 milliárd dolláros pálya, olyan steril és tiszta, hogy műteni lehetne rajta!
-
infracore #16551 Bocs hogy reagálok.
"milyen jó figyelem elterelésének."
Nem volt elég a oltástéma,kellett még valami.
Teljesen egyetértek. -
Még annyit, hogy most lesz valami szeretet koncert, mert mostanában, ha kocsival megyek valahová direkt hallgatom őket, szóval:
Kellemes hangú Kautzky Armand mondja a nagy hírt, majd erre jönnek sorban a "betelefnálók" bevágásai, amiből az egyiken a földön fekve röhögök.
20-30 év körüli női hang: NEM TUDOK A SLÁGER RÁDIÓ NÉLKÜL ÉLNI!
Érdekes, én tudok! Vagy mégsem?

-
Annyira tele van már a tököm ezzel a rádió balhéval, hogy mindenhol azt kell olvasni, hogy szegény magyarral most mi lesz, etc...
Pont ez volt a lényege, hogy szegény (idióta, hülye, agyvelő gyulladásos, tisztelet a kivételnek) magyar ezzel foglalkozzon, tényleg megérdemeljük a sorsunkat, ha a többség ilyen és ez miatt van felháborodva, sajnos az a kis réteg akinek még van esze, az meg csak egyet tehet, bután néz maga elé, hogy honfitársait tényleg ennyire jól megvezették az évtizedek alatt, ez "rédiótcsrabol", meg csak hab a tetejére, de milyen jó figyelem elterelésének.
Aki ennek a kis irománynak nem érti a lényegét, az is a többséget képviseli...sajnos!
Fuck! -
de ennyi.ettől persze lehet rá matyikázni.

-
Bár nekem címezted, de Tanárnak meg Úrnak is csak agyontanult és jólképzett állandó és kéretlenül is helyettesíteni próbáló "kollégám" (ZR) szereti, ha így szólítják, de azért csak úgy én is elmormolhatom a véleményem.
.....tömören:
1-"lossless" előéletéről ugyanannyit ad vissza, mint az összes spektrum és frekvencia elemző
2-az elnevezését részt nem tudom értelmezni,mit is szeretnél?
3-az átnevezés szintén értelmezhetetlen, ugyanis a wav formátumú veszteségmentes audiót oda vissza lehet alakítgatni flac vagy ape formátumokra anélkül, hogy az vesztene eredeti minőségéből, hisz matematikai tömörítésről van szó (pár bit, 1-2 ezredmásodperc a progik miatt elcsúszhat, de ez nem változtatja meg az eredetiséget), teljesen tökmindegy hogy flac ape vagy wav, amíg azt az átkonvertálgatások között valaki meg nem bütyköli,le nem rontja, ha meg lerontja, akkor a fülön halláson és hangrendszeren kívül az 1. pont lehet az iránydó (de mint már sokszor kitárgyaltam, nem hozhat holtbiztos eredményt, csak ha a referencia anyag birtokában vagy - lásd kiadók, hanghordozók és stúdiók közötti különbségek stb.)
-
vinylbakker #16546 Hali Tanár Úr!
Érdeklődnék hogy ezek a progik a lossless előző életéről illetve az elnevezéséről is szolgálnak e információval?(pl.átnevezés történt e vagy sem..illetve a wav korábban netán flac vagy ape volt illetve fordítva..stb) -
vinylbakker #16545 Fel a fejjel.Ennyi vadász amennyi errefelé szokott járni egyszercsak kielégíti a szükségleteidet(természetesen a keresett zenékre gondoltam) 

-
a program egyáltalán nem egyedüli, de kétségtelenül informatív. bár megjegyzem, pl. az említett SF is tudja a valósidejű "BAR" jelleggű FFT analizálást,meg még sok hasonlót mint ez, hogy több hullaegyszerű progit ne is említsek. a sok infó tényleg jól néz ki meg látványos, csak a 90%-a nem kell semmihez sem.
amit érdekesnek találok benne (a bemutatottak alapján), az a
Weighting filters dB(A), dB(B) and dB(C)
de ennyi.ettől persze lehet rá matyikázni.
-
Ja pl. arra a listára, melyet alant tettem közzé :D :D -
Morgen :) -
vinylbakker #16541 Nekem nagyon begyere, főleg a Real-Time dolgai...
Most az egyszer hiszek neked.Legalább érted is miről szól az egész?

-
vinylbakker #16540 Hello Everybody!
Látom bele vagytok bújva ebbe az analizálásba
Ezekre a dolgokra csak azoknak van szükségük akik nem eredeti korongokról szerzik be a gyüjteményüket.A többieknek egészen másra..
-
Trend Boy #16539 Ügyi gyerek vagy te, szerzel hozzá Crack-et is 

Nekem nagyon begyere, főleg a Real-Time dolgai...
-
Most gondolod, hogy ennyire hülye vagyok?! Nem volt ott a program, egyébként mindent onnan szoktam törölni. -
winfos alatt lehet uninstalálni..
start menü - vezérlőpult - programok telepítése és törlése..
onnan már értelemszerűen..
..egyéb oprendszerrel még nem próbáltam..
viszont jó hír sokaknak, hogy xp alatt hibátlan
-
Már kipróbáltam, ment is a kukába, de még uninstallja sincs, ráadásul most vagy az én gépemet nem szerette, vagy a windows 7-et, mert nem működött normálisan, semmit nem tudtam vele analizálni, de még csak bezárni sem. -
van egy 20 lövéses demo verziója is..íme:
akinek bejön, majd beszerzi a teljes verziót, de addigis kipróbálható:
[URL=http://www.4shared.com/file/145320054/93a2849c/anaprof.html]csak egy katt ide, és már "majdnem" használható is :)[/URL] -
Jah, Spectrum Analyzer pro -
És ennek mi a neve? -
A lényeg, hogy megtudtad hallgatni és ami a lényeg, hogy tetszett.
-
Sziasztok, Keresem a következő zenéket lossless, de min 320.
F.M.* Present Jean Jane - You Got Me Now (Remix) vagy az egész maxi
Divo - We Can't Go On
Kriss Tallow - Emotions Game
L.I.F.E. - It Happens All The Time (Extended Remix)
Strago - Dance Under The Moonlight
Monika Zanda - Give Up
Joy - Valerie (Beat Box Mix)
FM Present Jean Jane – You Got Me Now (Remix)
Onyx – Not To Be You
DJ Jose vs. G-Spott – Access
Orlando – Easy Lover (WAV)
De La Cruz feat. Taleesa – My Love Is A D.J. (2001)
Köszi -
Diszkókirálynő #16530 Sziasztok!
Egy kis segítség kellene!
Ebből a felvételből az első zene: Neoton-220 felett. Ezt a klipet kitudja valaki hámozni? Ha igen várom !!!!
Magyar Retro MTV -
Trend Boy #16529 Pár hely, infókkal...
S közben fel lettem, mit is tud a drága:
· Level Balistic DIN 45406
· Musical notes detector
· 1/3, 1/6, 1/12, 1/24 Octave frequency displaying
· dBFS and RMS Peak Level Meter
· Weighting filters dB(A), dB(B) and dB(C)
· 48000 hz audio stream
· wide screen compatible
· Correlation percentaged labels
· Correlation Meter (giving you information about the the mono compatibility of a stereo and a Surround signal) you also can make easily Phase Check with this tool...
· Displaying in 1/3 Octave and FFT (31,2048 Bands)
· Decay settings (Display speed) for the Spectrum in the Octave Mode, the FFT Mode and one for the VU-Meters
· Big Window (to have a full screen of the spectrum) see screen shot...
· Multi Mode Support. Switch between 4 Stereo Devices easily with the Keys (Ctrl & F1 - Ctrl & F4). So you can analyze the input for Alesis ADAT, 8 Track Recording and any Multi Channel recordings...
· Use it like a DirectX Plugin with Wave Clone
-
Trend Boy #16528 Sziasztok, szép estét...
Látom bele vagytok bújva ebbe az analizálásba. Ehhez azért nem ártanak profi progik... Nem rossz sem a SF vagy Cool analizátora, de egyik sem képes arra amire ez...
Elég nehéz képeket készíteni egy valósidejű progiról, úgyhogy így sikeredet...
-
hoppsz..most nézem: rca-line
természetesen az jack-rca akart lenni, csak megzavart a technics hátulján a felirat
(line in)
-
no akkor itt folytatnám..
a teszt megvolt, bár nem úgy, ahogy xerettem volna
míg "tekeregtem" oroson, a fiam kölcsönadta a fischer erőlködőt valami házibuliba a jamo-kkal egyetemben..
közöltem is vele, ha tönkrevágják, ugrott az ösztöndíjja idénre
szóval akkor maradt a "pótteszterem": technics erőlködő, brigmton ládák,
és az írott audio cd-nek az lg dvd recorder (újabban ez a playerem, mert leszámítva az mp4-et, mindent visz. az mp4-et meg a grundigom viszi..)
de térjünk vissza erre a vyck vyo zenére..
ha azt mondom, hogy az eddigi legjobb hangminőség, amit audio cd-ről hallottam, akkor xerintem mindent elmondtam
hogy miért fontos a megfelelő hangrendszer
naon egyszerű. ha fogod az rca-line kábelodat (lehetőleg hq-t, aminek 1000 pénznél kezdődik az olcsóbb kategória métere)
és bedugod egyik végét a hangkártyádba, a másikat pedig az erőlködődbe,
már ekkor is baxott jó hangminőséget kaphatsz, de ha ugyanezt a zenét átülteted hi-fi hangkörnyezetbe, rögtön hallható lesz a különbség
mindkettő szépen szól, de a "hagyományos" hi-fi rendszeren 1 fokkal akkor is jobb a hangzásvilág.
persze a mai házimozi rendszerek sem panaszkodhatnak a hangzás terén.
1000 szónak is 1 a vége: aki szeretné tapasztalni, hogy milyen is a hq hangminőség, az nyugodtan kérje el mflextől ezt a zenét: nem fog csalódni, az fix.
további kellemes zenehallgatást mindenkinek
-
pm... -
valóban szép 
nem bánnám, ha minden zeném ilyen képet mutatna
a mixmester kiléte titkos
-
-
Mondhatom azt magamról, hogy nekem tényleg valós és k. jó dinamikával ellátott VYCK VYO wav-vom van? Oltári nagyot szól, akit érdekel, szigorúan priviben keressen meg!

VYCK VYO - ELENA
-
Ez csak Italo-nál volt probléma, szóval egyedi! -
sorry, ezt is akartam:
és most, dologra fel..bye
-
..közben megsasoltam az acer-en is a playert (régebbi téma)
de it is jó helyen jelenik meg
volt, akinek nem középen volt
egyúttal átfutom az emileket is, ha már ideengedtek a saját gépemhez
-
..nem is tudom
hátra sajnos nem látok, de teszteld le magad :)
és az örök dilemma megint itt van: melegnek számít-é minden csóka,
aki szándékosan kattint egy ilyen képre

persze használható a régi klasszikus magyarázat is:
"..én ugyan bele nem kattintok, nem vaok én köcsög, de ha már beszélgetünk róla: hol kapni ilyen kockás nadrágot
"
csak az elmúlt 2 évben szaporodtak meg így az utazásaim..
és jobban, csak itthon, mert így könnyebb szállítani az anyagot
nem tudom meddig lesz ez így, mert hívtak vissza a régi helyemre is:
mh (magyar honvédség).
elég erős a kísértés, mert tudom, sokkal nyugodtabban aludnátok éjszaka,
ha egy ilyen ember vigyázná az álmotokat (és az országot) mint én
-
-
Köszönöm szépen! -
Dario G...Sunmachine - [1998, MP3 320 kbit/s - 159 MB]
01 Sunchyme (6:19)
02 Carnaval De Paris (5:09)
03 Sunmachine (7:19)