A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #16267
    A kondi, amíg nem szereljük be, nem is tudjuk meg mekkora hatással van a hangminőségre, egyszerűen elképesztő, hogy kondi nélkül a subwoofer, vagyis jobban mondva az erősítő nem kap annyi áramot, hogy a mély erőteljesen és élethűen magas hifi minőségben szólaljon meg, mert egyébként a "csúcsokon" csak brummog az egész, de hát ez te is tudod. :)

Akinek én szereltem be a kocsijába, mindig azt javasoltam, hogy ne a fejegység kapcsolja be a rendszert, hanem egy külön kapcsolóval, amit általában az ülés alá, vagy mellé volt szépen elrejtve, mert magamból kiindulva, egyrészt nem akartam mindig hangosan hallgatni, a másik meg, hogy egy hasonló rendszer többlet fogyasztást eredményez, attól független, hogy nincs bömböltetve.

Az én kocsimba úgy van beépítve, hogy fent a szélvédő előtt van két csipogó, az ajtóban közepe táján a közép, és egész lent a mély. A többi már ismert módon hátul, viszont a kalaptartóba is van 1 pár MACAUDIO OLYMPIC GOLD, de ezek nem működnek, ha a rendszer áram alatt van, vagyis ezek simán csak a fejegység erősítőjével szólnak, meg egyébként is elcseszné az egész akusztikát, ha a kalaptartó- egyébként kiváló hangminőséggel rendelkező- hangszórók a nagy mély mellett üzemelnének.