DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a filmes fórumban ezt írtam róla:
Én csak ennyit írnék errõl, de ez mindenképpen magánvélemyény!!
TERMINATOR MEGVÁLTÁS...
Az elõbb értem haza a moziból, ezt a filmet ott akartam megnézni DTS, THX, HQ etc kurva anyja...
A jegyem a legjobb helyre szólt pont középen ültem, hátulról a 3-ik sorban, tehát minden adott volt, hogy elsüljek a filmtõl!<#hehe>#hehe>
Rövidre fogom: MEGVÁLTÁS volt kijönni a moziból!!!
Ez a film annyira szar, hogy ingyen sem nézném meg mégegyszer, nemhogy 1200-ért!!!
Mondom ezt úgy, hogy nagy terminator fan vagyok!
Semmilyen terminator hangulatom nem volt, a történet eszméletlen gagyi, (életre keltett halálra ítélt zombi robot vagy mi, ez mekkora baromság) a színészek nulla, bár az is igaz, hogy egy akciófilmben nem sok színészi megnyilvánulás kell, de akkor is.
Az akció jelenetek dobtak valamit a filmen, de egyébként ha Cameron 92-es T2 filmjéhez veszem az effektusokat, akkor 17 év alatt ez egyenlõ a 0-val!
A hangok hangosak voltak, persze én imádom hangos mozit, de minõségben szóljon, ez mitõl lenne THX DTS meg mitomén hány pont 1-es hangzás.
A térhatás viszont jó volt és néha tényleg volt benne pár jó hang, illetve érzékelni lehetett, hogy a T600-as gépfegyverébõl erõbõl csapódnak be a golyók és a súlya is kb lehet vagy 2-3 tonna
Szóval MCG elmehet a jó kurva anyjába, meg az is aki egy ilyen kultusz filmnek a rendezési jogát egy ilyen amatõr fasznak adta!
Ha osztályoznom kellene akkor így nézne ki:
akciójelenetek: 10/6
effektusok:10/3
hangok:10/2 (ez lehet a mozi hangszóróinak a hibája is)
hangulat:10/0
Összeségében: 10/3,5-öt adnék jó indulattal erre a baromságra, az a tetõpont volt, mikor schwarzi megjelent kb 22 éves fejjel, 2X akkorára kigyúrva, mint amikor mister olimpia volt , röhögött a mozi, mondjuk nem csodáltam, mert én is a fejemet fogtam a számítógépes grafika láttán...
Ez kemény kritika tudom, de jobbat nem érdemel... szart volt az egész na, leírhatnám a többit idióta részt is, de hátha valaki ennek ellenére be ül a moziba és reménykedik egy fasza terminátor hangulatú filmben, ami az elejétõl a végéig a vászonra szegezi a szemeit.
Ahol én többször megnézem egy film alatt, hogy mennyi az idõ, na az ott már el van cseszve!
cöhhh
What about the forests?
mint a terminatorban mondjuk 😄DD
Errõl jut eszembe, hogy a T4 mekkora egy fostalicska alkotás, arra már nincs szó.
Mcg-nek köze nincs az egészhez!<#levele>#levele>
hiába a DTS, THX meg "35 pont 7" hangzás, ha filmnek még egy pici terminator hangulata sincs... Egy jövõbeli b kategóriás mad max féle baromságnak elmegy, de egyébként lófax!
What about the forests?
nyaralás?! ne hülyéskedj már, nekem az lesz a nyaralás,amikor kimegyek a teraszomra és beszívom az utcában a szél által felkavart portengert.<#nyes>#nyes>
kicsit csömörherótom volt (tudod,mint neked is szokott néha) és egy darabig csak alacsony prioritással "futtattam magam".<#vigyor>#vigyor>
de visszatértem!<#falbav>#falbav><#nevetes1>#nevetes1><#hehe>#hehe>
nagyon szépen mutat, de nekem sajnos vagy hála az égnek (ez nézõpont és ízlés kérdése, de én az utóbbit preferálom) csak úgy majd egytucatnyi merevlemezem van, ami mondjuk elfér 0,005 köbméter helyen.<#nyes>#nyes><#nevetes1>#nevetes1>
ebbõl is látszódik, hogy engem a sallang nem érdekel, csak a zene....úgyis mondhatnám, hogy én kontár gyûjtõ vagyok.<#vigyor>#vigyor>
Bár azt gondolom, hogy ha feldobtál volna egy képet, melyen látszik sok-sok eredeti CD, akkor nagyokat ámulva a dolgon, én is megmutattam volna szerény gyûjteményemet "madártávlatból"...
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
ez dettó és így nekem is mennyi elveszett<#falbav>#falbav>
What about the forests?
tötikemester is odavan asszem egyiptomba, legalábbis oda indult el<#nevetes1>#nevetes1>
még eddig õ sem jelentkezett be csak telefonon, de ha jól hallottam, mind a kétszer tök részeg volt<#vomit>#vomit>
hát igen, csak én "húzom itt a gályát"..még 1 hétig...
utánna vakáció nekem is<#vigyor2>#vigyor2>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
rengeteg meg az ismerõsöknél landolt, oszt ott is maradt<#rinya>#rinya>
majd ha idõm engedi és nem felejtem el, egyszer dobok egy képet a "sima" vhs gyûjteményemrõl is....
na az még egy impozáns mûemlék<#eplus2>#eplus2>
rengetegen megfordultak nálam annó mindenféle ketyerével. egyszer még egy jvc svhs-sel is jött egy ha jól emléxem canadai srác<#fejvakaras>#fejvakaras>
igaz, ma már a digitális fényképezõ a menõ, de sokan (mint én is) ragaszkodnak a jó öreg nokiához<#nyes>#nyes>
azt a képet bárki készíthette aki megfordult nálam. sõt szntem kering még pár kép a neten mindenfelé. ha valamelyik ismerõs lesz, majd jelzem<#hehe>#hehe>
manapság már viszont nem szivárog ki semmi. vhelyen maradtam, de másik lakásban már, s az új lakásomat már kevesebben ismerik. már amelyikben lakom. gondolom említenem sem kell, nem csak ez az egy van, de a mostanit szeretem a legjobban...
szóval "láttam én már karón varjút"<#nevetes1>#nevetes1>: azaz a neten bármi megeshet. ráadásul, nem kell hozzá nagy tudomány: bármilyen képet le lehet szedni bármikor, bárhonnan. hogy kinek a fotóját láttad, az rejtély marad tán mindörökre<#papakacsint>#papakacsint><#integet2>#integet2>
mivel mind a kettõ 1411kbps, teljesen azonos minõségben...
mac=aiff win=wav ennyi a lényege!
miért nem konvertáltad át?
What about the forests?
aki gondolja akar minden lemezet tegye mas formatuba, sot a formatumokkal brillirozok akar lemezen belul is tehetik felolem akar milyen losless-be...en tovabbra is maradok amegszokott formatumnal...
leszedtem mike falco-jat kivancsisagbol.falco-tol is inkabb a hoszabb verziokat kedvelem...mivel a lejatszo progik vagy nem inditottak a trackeket vagy mas-mas parametereket irtak ki, igy a lomtarban landolt.
mellesleg, az elso kep bal folso sarka ..rvara ismeros, mintha mar belinkelte volna valaki jo regen a 80-as totyikba, de ha vaddiszno legyek, ha tudom ki volt.
az is lehet, hogy csak hasonlit arra a kepre...
Play it loud!!
de mintha mar irtad volna a honap elejen, hogy menstrualsz!?
vagy csak kamu volt? 😊
Play it loud!!
wazze mike, eszembe jutott, amikor anno mod letemre nem kaptam belepot abba a totyikba amit az en keresemre nyitottal...es csak kovalyogtam ott, hogy most mivan, miert nem enged be?
elfog a rohogogorcs ha ragondolok 😄
Play it loud!!
attol felek, ha mindenre reagalnek sohasem lenne vege mint az orosz-nemet konfliktusnak, amit egy cimbi szokott eloadni legalabb 5 sor utan. persze egy hangot sem tud oroszul sem nemetul.
ha jol ertelmeztem, nem vagy mar mai csirke(no offence 😊) de garantalom ilyet meg nem lattal, sirva kacagnal es konyorognel, hogy hagyja abba.
szoval tomoren:
a lenyege ugyanaz mint annak amit te is irtal korabban, mondjuk ugy, hogy zsoltford a wav-ot reszesiti elonyben a tobbi windowsos lossless formatummal szemben. hogy ennek mi is az oka, majd tole talan megtudjuk.
😊
Play it loud!!
azóta kicsivel több mûszerem, vinylem és cd-m akad...<#nyes>#nyes>
...és akkor még a dat szalagokat, meg a minidisceket nem is említettem<#hehe>#hehe>
kár, hogy azokról egy képet nem tudok készíteni<#fejvakaras>#fejvakaras>
tuti, hogy nem férne mind rá<#nevetes1>#nevetes1><#awink>#awink>
a múltkorában említettem diókának, ha visszatér a nyaralásból, majd véleményezi, ha akarja<#hehe>#hehe>
az a baj, képek terén kicsit trehány vagyok. volt olyan, ami az egyik divx filmgyûjtemény dvd közül került elõ..<#nevetes1>#nevetes1>
no akkor lessük (a teljesség igénye nélkül):
olyasmi, mint a "van felesleges 1 millám. odaadjam?"<#hehe>#hehe>
sirak kollégától természetesen elnézést kérek. sajna épp menstruálok<#awink>#awink>
Shirak Kollegát nem sértegetni<#ejnye1>#ejnye1><#worship>#worship>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
100%, hogy jó értelemben írta😄DD, vagyis tudja, hogy lossless
kmplayer-t használok kb 1 éve, az is sokat fejlõdött...
What about the forests?
én ezzel már az elsõ pillanatban tisztában voltam, ezért is használom sokmindenre...
egyszer fél füllel súgtam már a videoplayeres motyóhoz is, de biztos nem figyeltél: kmplayer.
az eddigi legtutibb freeware-s winfosos lejátszó, ha csekkolod, meglátod miért mondom...<#eljen>#eljen>
itt jegyezném meg, hogy ennek már az mp4-es infója is tökéletesített.
have a nice day cimbora<#wink>#wink>
most akkor megértetted (amit zsoltford nem), hogy az aiff, a wav, a flac, az ape...stb... mind egy és ugyanaz: lossless, vagy nem értetted meg<#fejvakaras>#fejvakaras>
nem igazán értem, mire is reagáltál, bár lehet nem figyeltél oda, mikor elmagyaráztam már, hogy nincs olyan: alapból wav<#felkialtas>#felkialtas>
minden felvételkor/rögzítéskor a virtuális memóriában tárolódik a rec és mentéskor döntöd el, milyen formátum legyen.
a neróm "alapból" mp4 (m4a)-be rögzít, mert legtöbbször ezt használom..
az aimp2-es cd grebberem "alapból" flac-be rögzít, mert nekem ez a szimpatikus tárolási formátum.
ha csak feleannyi losslessed lenne, mint nekem (vagy csak feleannyi eszed legalább<#hehe>#hehe>) akkor te is ezt használnád, mert:
1.minõségre teljesen megegyezik a sokak kedvencének titulált wavval,
2.terjedelemre viszont kisebb, így nagy (több terrányi) adatmennyiségnél jóval szembetûnõbb a különbség.
3.ha gondoljátok, azonnal átállítok minden progimat wav-os rögzítésûre, és minden mac-es ismerõsömnek is megtiltom mondjuk az aiff használatát. a többieknek pedig az ape-t<#eplus2>#eplus2>
4.és meghozom ama döntésemet is, hogy aki mától nem wavba rögzít, azt kitiltatom az internetrõl ip címestõl miegyebestõl<#nevetes1>#nevetes1>
de elõbb én azért reagálnék a hsz-edre, ha nem haragszol:
"az aiff más tészta"
kurvára nem más tészta öcsém:
ennél érthetõbben a tkm sem tudja nektek elmagyarázni kiscicáim. ha most sem értitek, akkor soha nem is fogjátok..<#eplus2>#eplus2>
azt akartam mondani, hogy sokan vannak akik hogyismondjamcsak, wavhozkotottek es a tobbi mas, windowsos vesztesegmentes formatummal szemben eloiteleteik vannak(flac, ape).
nem azt mondom, hogy nem jok, csak ... tuggya a fax...
foleg, hogy utobbi idoben, furcsa modon egyre tobb ritka, vagy kevesbe ritka zene kerul elo ilyen olyan lossless formatumban.
en szemely szerint ha berippelek egy zenet, azt mar nem konvertalgatom ebbe vagy abba, max 320-ba, hogy kiirjam az autoba.
az aiff mas teszta.<#vigyor>#vigyor>
Play it loud!!
What about the forests?
neki csak a wav az isten...winfoson ez a nyerõ"
pedig egyszeru: zsoltford(és még sokan mások) bedigizi a cuccot es maris kesz a legjobb formatum, a põre wav.
ha olyat látok, hogy megvan flac-ben, megvan ape-ben, nem tom miért, de rögtön ilyet látok<#kerdes>#kerdes><#vigyor>#vigyor>
Play it loud!!
De azért az eredetit is meghagytam ám.<#nevetes1>#nevetes1>
Neked sincs meg??
Hatalmas zene szerintem.
Andy Romano - Every time feel allright 7:40<#rinya>#rinya><#help>#help>
What about the forests?
Én is ezt tettem vele<#nevetes1>#nevetes1>
Djs project-tõl kicsit furcsa is lenne, ha nem igazi italo stílusban nyomnák...
A 2-ik Riccardo Campa szám Diókától van, csak átkonvertáltam mp3-ba, mivel ez lejátszó csak mp3 tud lejátszani, de 320 (valós) alatt nem kerül bele zene az biztos
What about the forests?
Nagyon örülök hogy nem Tock-tock zenét csináltak belõle.<#worship>#worship><#taps>#taps>
itt válaszolok a 80-as topikban, az aimp "témára", tudtam, hogy fel fogod hozni, nem is te lennél.<#hehe>#hehe>
mivel írtam, hogy szinte midegyik player fent van windows alatt, folyamatosan tesztelem a progikat.
nos az aimp-rõl 2 hónapja még igen csak xar véleménnyel voltam, de beismerem ez az orosz gyerek egy zseni és ha nem xarik bele, akkor akár mindent letaszíthat arról a bizonyos trónról és ez jó.
én szeretem a bonyolult programkat is, mert azért egy adobe flash cs4-el el lehet "játszani" és szeretem is, de az aimp, pont az egyszerû könnyen kezelhetõségével fog nyerni és a témái néha nagyon komolyak.
Ha az olyan "gyerekbetegségeket", mint pl a lenti példa, hogy néha 44,1 helyett mást ír, kijavítják, netán még egy mindentudó videoplayert is bele írnak, programoznak (lásd:jetaudio), akkor semmi kétség, ez lesz a legjobb player, illetve már most is faxán alakul!
mac-re is átírhatnák, bár az iTunes mércéje elég magasan van.
<#integet2>#integet2>
What about the forests?
A készítõje helyében én nem lennék büszke rá...
What about the forests?
ha te vagy én, vagy bárki, aki profibban akarna ilyesmivel foglalkozni, akkor inkább a cubase sx3 lenne a megfelelõbb erre a célra. asszem mac-en is fut. és akkor a többi profi progit ne is említsem<#vigyor2>#vigyor2>
de mivel amúgy is csak ákos cimborámnak akartam "segíteni" így a zeneszerzést meghagyom másoknak...
például trendboynak van némi tehetsége ilyen téren...
..vagy most a dj-skedés zenésznek számít egyáltalán?
az én szememben semmiképp, hisz bármikor csinálok én is "remixet" már létezõ zenékbõl, mégha nem is trendboy kolléga szintjén, de mindenképp a sarkában kullogva valahol<#eplus2>#eplus2>