A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• Zephyr Retiring
    közben (míg megy a letöltésem) megkérdeznék valamit.
    valójában eddig sosem tűnt fel, bár lehet (sőt biztos) hogy
    nem egyedi esetről van szó, de ha már úgyis itt vaok egy hq fórumban

..mint már említettem, ma orosházán jártam. van egy rossz szokásom, már évek óta: próbálok olyan cd-kre, vinylekre bukkanni (több-kevesebb sikerrel), amik valamilyen szempontból kuriózumnak tekinthetőek.

ma is rábukkantam egyre. valamelyik nap feldobom a fotóját is. most nem xarakodnék vele..
    természetesen audio cd-ről van szó, bár valszeg nem sokan xeretik rajtam kívül..hiába no: ízlésem az van

szóval a john travolta greatest hits-ről lenne szó..
    azon lepődtem meg (bár lehet nem is kéne manapság), hogy a "digital audio" logo alatt a szokásos "dolby stereo" helyett, most egy "dolby surround" van..

most viccet félretéve: (mivel még nem érkeztem csekkolni semmilyen módon) ezt vajh tekinthetjük-é jobb minőségűnek, mint a "sima" stereo felvételeket

persze egyszer, ha kedvem is lesz hozzá, meg időm is, úgyis kiugrik a szög a zsákból

de míg ez meg nem történik, érdekelne, hogy van-e tapasztalat ezen a téren valakinek..

azért merült fel bennem ez a kérdés, mert ha jól sejtem begrab-belés után már mindenképpen "csak" stereo lesz a felvétel...