DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
What about the forests?
What about the forests?
így hogy válasszak közülük?<#nevetes1>#nevetes1><#awink>#awink>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
legalábbis egy régebbi hsz-e szerint..<#fejvakaras>#fejvakaras>
no persze ki tudja, az sg-n valaha regizettek vagy fele, lakhat akár a "szomszédunkban" is<#nevetes1>#nevetes1>
What about the forests?
grr..

What about the forests?

What about the forests?
http://rapidshare.com/files/237383200/isdvegyesvinyl.part1.rar
http://rapidshare.com/files/237384628/isdvegyesvinyl.part2.rar
http://rapidshare.com/files/237385915/isdvegyesvinyl.part3.rar
http://rapidshare.com/files/237387462/isdvegyesvinyl.part4.rar
http://rapidshare.com/files/237388075/isdvegyesvinyl.part5.rar
pass:isdmusic.com
What about the forests?
Sajnos szerintem is...
What about the forests?
Aztán lehet véleményezni, illetve megtartani ami kell, meg ha jól néztem mind 20khz felett van <#hehe>#hehe>
Csak egy lemez került bele CD-rõl az YANO száma, ami mindíg k tetszett nekem a többi mind vinyl... hamarosan érkezik...
Track list:

What about the forests?
akai gx 4000....stb....stb....<#nyes>#nyes>
szóval akkor nem titok többé...
..hogy könnyedén készíthetünk mp3-ból wavot....<#eplus2>#eplus2>
egyszer régen, még a hi-fi korszak kezdetén valóban épültek olyan nehéz erõsítõk, hogy azzal akár embert ölni is lehetett, sõt gondolom még ma is gurulnak le a futószalagokról ilyesmi monstrumok, amik kétségtelenül jól is szólnak. valszeg ezt senki nem is vitatta. (ha kicsit utánnanézek a fotóalbumomban talán van is egy kettõ lefotózva) ámbár....
azóta eltelt egy kevéske idõ (hiába is bizonygatom ezt trendboy kollégának<#falbav>#falbav>)és ma már számomra is hihetetlen, de léteznek csúcskategóriás kifejezetten dvd audio szabványhoz készített erõsítõk is, amiknek a súlya még az egynegyedét sem éri el a múlt "vasainak".
és hogy milyen minõségben erõsítik fel a hangokat? na olyan jó minõségben, aminek pl. az "õs" kettõs monoaurális erõsítõk a nyomába sem érnek.
kamaszkorom elsõ (két) erõsítõje a vermona volt és hozzá két darab regent monstrum...
hol vannak ma már a hangfalankénti erõsítések<#fejvakaras>#fejvakaras> ...
jól szólt, sõt mondhatni tökéletesen a maga szélessávú 3 ohmos! sugárzóival, de gyerekek õszintén: a mai 7.1-es és újabban 9.1-es hangzásvilágban kit érdekel ez mamár?
no persze trendboy kollégát leszámítva<#hehe>#hehe>
itt
What about the forests?
hogy egyes komolyabb cuccok mitõl súlyosabbak az átlagnál,mit raknak bele amitõl számodra VAS (tömeg) érzetet kelti?
annyi biztos, hogy nem az egy vagy több processzortól! 😊
pl ezektõl:
a merev, stabil (fém) váztól (háztól), a nagyteljesítményû toroid trafóktól (ez a fõ súly!), az óriási hûtõbordáktól, a forgó alkatrészek esetében (CD-DVD stb.) a nagytömegû fém "futómûtõl" (meghajtó egységtõl), mely vibrációmentes precízebb kiolvasás miatt kell stb. stb.
na ilyenek miatt lesz kurva nehéz egy jó hifi cucc, nem az elektronikától meg a processzortól....<#vigyor>#vigyor><#nevetes1>#nevetes1>
de ha nem lelnél itt semmit, azért ezt érdemes értelmezni...
..na mentem, várnak a kis kûtyûkéim... <#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
Kérdésetekre meg egy egyszerû kérdés sorral válaszolnék, hátha magatok is rájöttök a megoldásra:
Egy házimozi térproceszorában, amiben elméletileg csak áramkörök, kijelzõk, gombok, és maga a kaszni van, mi rajta 24kg???
Egy totál felsõ kategoriás DVD lejátszóban, egy HQ-s DVD Audiora is képes lejátszó, miért éppen 28kg körüli???
Illetve, miért van az, hogy a világon mindenhol a PC, Mac-et, csak vezérlésre, használják, és külsõ adat rögzítõt, külsõ konvertereket használnak, iszonyú pénzekért???
Mi lehet az, ami minden profeszionális gépben (nem pc) ekkora helyet, és ekkora súlyt, illetve ekkora elkülönitést igényel???
a te linked lett elõször kirakva, miután 10-en lekapták, utána én töltöttem újra...
már gondolat is morbid, szóval az a te saját feltöltésed, minden buhera nélkül...
üdv
What about the forests?
S mi az a HARDWARE??? Vas tesó, vas!!! De...
<#integet2>#integet2>
What about the forests?
ezentúl figyelmesebb leszek, bár elég nehéz lesz így a csörgõmmel a kezembe...<#vigyor5>#vigyor5>
Cyber Space - Future on Mars
Audioenergy Music Productions
Catalog ID
AE 12005
Release Year
2009
320kbps
Tracks (14 tracks, total play time 1:13:19)
1. Electronic Dream of a Robot (Ambiente Version) 5:34
2. Dreams 4:28
3. We Fly into Another Galaxy 5:21
4. Give It to Me (Dance Version) 5:25
5. Music to My Ears 5:06
6. Feel the Music 5:43
7. Dogg Me Out 5:11
8. Feel the Rythm of Space 5:03
9. Flying Over the Planet 5:19
10. Take It Higher 5:18
11. Future on Mars (Dance Version) 5:03
12. We Dance Through the Night 5:21
13. The Last Battle (The End in Cyberspace) 5:32
14. Space Explora 4:55
Composed and Produced by Andreas Mohr
Notes Lyrics & Vocals by Zbigniew Danielewicz (Galaxy Hunter)
320kbps rs.com
What about the forests?
de ha én mondom, elhiheted hogy minden területen felveszi a versenyt vele(az árat leszámítva)<#nyes>#nyes>
mikor "kész" állapotban beüzemeltem, a döbbenettõl a szavam is elállt, olyan szépen és dinamikusan szólt. eddig ilyen "erõt" csak a kétszer ekkora reflex falaknál és a jó öreg vermona cuccokkal tapasztaltam.
....tudhatnád illetékes létedre, hogy a dizájn elbújhat a picsába, ha a hangminõség olyan tökéletes, hogy abban egy mikronyi hibát sem találsz<#integet2>#integet2>
valszeg ez még kicsit sok is<#eplus2>#eplus2>
életnagyságban pedig ugyanez 😊 szerintem egy kis ideig még megteszi...
és akkor még semmit sem mutattam<#nevetes1>#nevetes1>
...ennyit a hardware-rõl<#hehe>#hehe>
lehet szépen szól (mondjuk ez a lényeg), de ez sem a dizájnról marad emlékezetes.<#nevetes1>#nevetes1>
ne zsibbaszd az agyam, ismerek jópár hifimárkát, de végülis meg még többet nem....<#vigyor>#vigyor>
amit feladványként kaptál.
vigyázz kolléga, ne dönts elhamarkodottan, mert a látszat ellenére ebbõl sok ládát megszégyenítõen gyönyörû szép tisztaságú, és kellemes gyomorrengetõ basszusú hang száll ki egyszerre<#ravasz1>#ravasz1>

kénytelen vagyok egy képet küldeni a hangváltóról, merthogy (jelenleg) csak azon szerepel a márkajelzés<#eplus2>#eplus2>
..de hogy végképp ne maradj doboz nélkül, megmutatom helyette az egyik régebbi napokban felújított zajládámat a második képen...
...profiként, a márkát (erre) neked kell megmondanod, merthogy direkt nem ragasztottam vissza még eddig rá<#nyes>#nyes>
ha pediglen ezen a teszten is átmész, (vagyis elárulod nekünk a hangfal márkáját) akkor "esetleg" megfontolom hogy megmutassam a hangváltóhoz tartozó ládákat is<#eljen>#eljen>
akkor kezdetnek íme a nevezett hangváltó:
mivel ilyen szépen kérted, a hangváltóról majd délután nyomok egy képet... na az se semmi<#nevetes1>#nevetes1>
bocs kolléga, de a hivatalos bemutatóig (mivel én tesztelem a ládákat) semmi infó nem szivároghat ki<#heureka>#heureka>
...még a végén valamelyik konkurens gyártó ipari kémeket küldene rám<#eplus2>#eplus2>
empéjháromból tutyikáztad ezt a wavot is, avagy nem<#ravasz1>#ravasz1>
és légyszi segíts már ki, hogy mit is láthatunk ezen a képen:
kicsit segítek kolléga: van némi köze a wavodhoz<#nyes>#nyes>
tudod, nem is foglalkoztam volna az egésszel, ha egy régebbi hsz-edbe nem öcsisajtozol le öcsisajt<#hehe>#hehe>
mellesleg a három közül az elsõ képet minek tetted fel? annak meg mi a jó túró köze van a khz-es frequenciához<#nemtudom>#nemtudom><#wilting>#wilting>
ugyanarról a szám ugyanazon wav-jérõl van szó, mint ami itt van belinkelve,mint a te képeiden? ellenõrizd már le légyszi (mondjuk letöltéssel), mert lehet, csak durva félreértés az egész.....
Ide nekem minden linket, és egy password sem árt néha!
HARDWARE EBMER!!!