DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
7-et tud, majd újból csinálok egyet rendes fénynél <#nevetes1>

What about the forests?

Dióka
hát mondjuk ne 4Megásban,hanem vagy 10-ben fotózz! ja, annyit nem tud ez a géped, de 7-et azt igen, szóval akkor használd ki (feltöltés elõtt ne méretezd át).<#kacsint> és több fénynél, mert az általad használt márka kicsit zajos képeket csinál,ha kevés a fény.<#vigyor0>

Dióka
jól van Májkikám! kicsit pihenjél ebben a nagy melegben, aztán majd folytasd! de ne add fel!<#nyes><#nevetes1>

mflex
Wazze nem vagyok egy nagy fotós <#hehe>

What about the forests?

mflex
hamarosan nyomok egy listát róla <#wink>

What about the forests?

mflex
40GB-t már felmásoltam.. rosszul is lettem tõle <#zavart2> ez milyen pepecs meló, ha "nagytételben" nyomatom a vinyóra, pedig mac-en ez elég gyors..<#wilting>

What about the forests?

Zephyr Retiring
wazze flexi kolléga: a 20-as és a 21-es hsz-nél szar se látszik<#falbav>
így hogy válasszak közülük?<#nevetes1><#awink>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
...hát engem ugyan nem, mert én már vagy 15 éve ismerem tibikét<#hehe>

legalábbis egy régebbi hsz-e szerint..<#fejvakaras>
no persze ki tudja, az sg-n valaha regizettek vagy fele, lakhat akár a "szomszédunkban" is<#nevetes1>

Dióka
ha ezt TB is látta,és õ is tudja nagyon jól, hogy mit dobott fel,akkor még mindig nem értem, hogy mire volt jó? vagy csak szivatni akar valakiket vele?<#nemtudom><#nevetes1>

Dióka
ne fáraszd magad. szerintem most kezd el felmásolni vinyóra mindet és nemsoká átugrom érte! <#nevetes1><#nyes>

mflex
Nõi hülyeségek wazze :S Egyelõre amit hallottam attól égnek állt hajam, ha lett volna, mert tegnap tolattam le <#nevetes1><#wilting>

What about the forests?

zsoltford
csak nem retro bárt gyártatok?<#nevetes1>

mflex
Meg itt a következõ adag, most kénytelen vagyok rendezgetni, mert el lett találva, hogy a fenti padlásszobából, valami féle bárt kell csinálni, ami hangulatos meg ilyenek wazze<#falbav>

grr..

What about the forests?

mflex
Elõkapartam a 90-es maxi lemezeim egy részét, nagy pixelben csináltam, szerintem kivehetõ, ha valakinek kell innen losslessben valami akkor szóljon😊 Egyenlõre még mindíg rendezgetem... <#hehe>

What about the forests?

mflex
Szerintem megérdemli 😄D

http://rapidshare.com/files/237383200/isdvegyesvinyl.part1.rar
http://rapidshare.com/files/237384628/isdvegyesvinyl.part2.rar
http://rapidshare.com/files/237385915/isdvegyesvinyl.part3.rar
http://rapidshare.com/files/237387462/isdvegyesvinyl.part4.rar
http://rapidshare.com/files/237388075/isdvegyesvinyl.part5.rar

pass:isdmusic.com

What about the forests?

mflex
Napjainkban ezek a megoldások túl komplikáltak lennének, hogy külön meghajtó hangfalanként, meg a többi kütyü...

Sajnos szerintem is...

What about the forests?

mflex
Ma elkapott a hév és mac-en digiztem be pár lemezt, elég jó hangkártyía van benne és a Logic Pro programmal szinte minden sercegést el lehetett tüntetni, legfõképpen a Laid Back-re vagyok büszke, mert úgy pattogott mint a kurva picsa... Szerintem ez windows alatt nem tudtam volna megcsinálni egykönnyen...

Aztán lehet véleményezni, illetve megtartani ami kell, meg ha jól néztem mind 20khz felett van <#hehe>

Csak egy lemez került bele CD-rõl az YANO száma, ami mindíg k tetszett nekem a többi mind vinyl... hamarosan érkezik...

Track list:

What about the forests?

Zephyr Retiring
milyen kütyükéid cimbora?
akai gx 4000....stb....stb....<#nyes>

Zephyr Retiring
no akkor a relytély már meg is oldódott<#nevetes1>
szóval akkor nem titok többé...

..hogy könnyedén készíthetünk mp3-ból wavot....<#eplus2>

Zephyr Retiring
egy kis történelem...
egyszer régen, még a hi-fi korszak kezdetén valóban épültek olyan nehéz erõsítõk, hogy azzal akár embert ölni is lehetett, sõt gondolom még ma is gurulnak le a futószalagokról ilyesmi monstrumok, amik kétségtelenül jól is szólnak. valszeg ezt senki nem is vitatta. (ha kicsit utánnanézek a fotóalbumomban talán van is egy kettõ lefotózva) ámbár....

azóta eltelt egy kevéske idõ (hiába is bizonygatom ezt trendboy kollégának<#falbav>)és ma már számomra is hihetetlen, de léteznek csúcskategóriás kifejezetten dvd audio szabványhoz készített erõsítõk is, amiknek a súlya még az egynegyedét sem éri el a múlt "vasainak".
és hogy milyen minõségben erõsítik fel a hangokat? na olyan jó minõségben, aminek pl. az "õs" kettõs monoaurális erõsítõk a nyomába sem érnek.
kamaszkorom elsõ (két) erõsítõje a vermona volt és hozzá két darab regent monstrum...
hol vannak ma már a hangfalankénti erõsítések<#fejvakaras> ...
jól szólt, sõt mondhatni tökéletesen a maga szélessávú 3 ohmos! sugárzóival, de gyerekek õszintén: a mai 7.1-es és újabban 9.1-es hangzásvilágban kit érdekel ez mamár?
no persze trendboy kollégát leszámítva<#hehe>

mflex
Nyahh én nem fogok bizonygatni semmit, de ha már felmerült eme morbid elképzelés, akkor lehet ellenõrizni (számkód), hogy ezt a linket kaptam Pü-ben és alatta amit rögtön ki is tettem TB engedélyével:

itt

What about the forests?

Dióka
akkor ezek szerint tényleg ugyanaz a wav.
hogy egyes komolyabb cuccok mitõl súlyosabbak az átlagnál,mit raknak bele amitõl számodra VAS (tömeg) érzetet kelti?
annyi biztos, hogy nem az egy vagy több processzortól! 😊

pl ezektõl:
a merev, stabil (fém) váztól (háztól), a nagyteljesítményû toroid trafóktól (ez a fõ súly!), az óriási hûtõbordáktól, a forgó alkatrészek esetében (CD-DVD stb.) a nagytömegû fém "futómûtõl" (meghajtó egységtõl), mely vibrációmentes precízebb kiolvasás miatt kell stb. stb.
na ilyenek miatt lesz kurva nehéz egy jó hifi cucc, nem az elektronikától meg a processzortól....<#vigyor><#nevetes1>

Dióka
ha ez így van,akkor nem értem mi a bránerrõl regél TB,mert az a vicky vio akkor tényleg egy kotyvalék (és ezt 28 kg VAS nélkül is meg lehet állapítani), de legalábbis nem eredeti wav.....

de akár itt is...

de ha nem lelnél itt semmit, azért ezt érdemes értelmezni...

..na mentem, várnak a kis kûtyûkéim... <#wave><#wave><#wave><#wave>

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

De ha kicsit okosodni akarsz ugorj be ide, hiszen ez ma a csúcs...

Sajnálom, de tényleg! Ha ezen a masinán próbálkozol zenélgetni, és csoda módon HQ dumákat terelgetsz emitt, akkor részvétem, a profik között... Max zenészek használnak Laptopokat, és õk is csak vezérlésre... Sajna amirõl regélnék itt az maga egy Laptopba bele sem fér. Maga a Laptophoz gratulálok, mivel pc szinten a Laptopok között vannak kiemelkedõ funkciói. A képbõl ítélve, sejtem melyik gép ez.

Kérdésetekre meg egy egyszerû kérdés sorral válaszolnék, hátha magatok is rájöttök a megoldásra:
Egy házimozi térproceszorában, amiben elméletileg csak áramkörök, kijelzõk, gombok, és maga a kaszni van, mi rajta 24kg???
Egy totál felsõ kategoriás DVD lejátszóban, egy HQ-s DVD Audiora is képes lejátszó, miért éppen 28kg körüli???
Illetve, miért van az, hogy a világon mindenhol a PC, Mac-et, csak vezérlésre, használják, és külsõ adat rögzítõt, külsõ konvertereket használnak, iszonyú pénzekért???
Mi lehet az, ami minden profeszionális gépben (nem pc) ekkora helyet, és ekkora súlyt, illetve ekkora elkülönitést igényel???

mflex
miért tettem volna? mi elõny származott volna nekem abból?

a te linked lett elõször kirakva, miután 10-en lekapták, utána én töltöttem újra...

már gondolat is morbid, szóval az a te saját feltöltésed, minden buhera nélkül...

üdv

What about the forests?

Flexit trükkös emberkének ismerem, de alsó hangon sem feltételezem, hogy az általam feltöltött, és számára priviben elküldött wav-on okoskodott, illetve mást tett volna fel...
S mi az a HARDWARE??? Vas tesó, vas!!! De...

Fingom nincs ez mirõl szól, és sok közöm sincs ehez, másrészrõl, ezekkel a program "buherációk"-ban nem hiszek, de...

mflex
jah, lehet én kérdeztem rosszul, szóval annak a "szörnyládának" mik a méretei, mert a képbõl nem lehet kivenni...

<#integet2>

What about the forests?

mflex
Hi, jó a csörgõd<#nyes>

What about the forests?

Zephyr Retiring
eredetileg 1280x1024. legtöbbször lecsökkentem, de ez a lépés mostanában kimaradt...sorry.
ezentúl figyelmesebb leszek, bár elég nehéz lesz így a csörgõmmel a kezembe...<#vigyor5>

mflex
a méretek egyébként mekkorák? képbõl nem lehet kivenni?

What about the forests?

mflex

Cyber Space - Future on Mars

Audioenergy Music Productions
Catalog ID
AE 12005
Release Year
2009
320kbps

Tracks (14 tracks, total play time 1:13:19)
1. Electronic Dream of a Robot (Ambiente Version) 5:34
2. Dreams 4:28
3. We Fly into Another Galaxy 5:21
4. Give It to Me (Dance Version) 5:25
5. Music to My Ears 5:06
6. Feel the Music 5:43
7. Dogg Me Out 5:11
8. Feel the Rythm of Space 5:03
9. Flying Over the Planet 5:19
10. Take It Higher 5:18
11. Future on Mars (Dance Version) 5:03
12. We Dance Through the Night 5:21
13. The Last Battle (The End in Cyberspace) 5:32
14. Space Explora 4:55
Composed and Produced by Andreas Mohr
Notes Lyrics & Vocals by Zbigniew Danielewicz (Galaxy Hunter)

320kbps rs.com

What about the forests?

Zephyr Retiring
nálunk egyáltalán nem ismert. garyweli. 45-ös mély. a magas árát el sem árulom, mert néha az asszony is bekukkant ide<#nevetes1>

de ha én mondom, elhiheted hogy minden területen felveszi a versenyt vele(az árat leszámítva)<#nyes>
mikor "kész" állapotban beüzemeltem, a döbbenettõl a szavam is elállt, olyan szépen és dinamikusan szólt. eddig ilyen "erõt" csak a kétszer ekkora reflex falaknál és a jó öreg vermona cuccokkal tapasztaltam.
....tudhatnád illetékes létedre, hogy a dizájn elbújhat a picsába, ha a hangminõség olyan tökéletes, hogy abban egy mikronyi hibát sem találsz<#integet2>

Zephyr Retiring
ajánlom szíves figyelmedbe a multimédiás részt, hamár a múltkori írásomat nem futottad át alaposabban<#nevetes1>
valszeg ez még kicsit sok is<#eplus2>

Zephyr Retiring
hardware ember<#hehe> na akkor lássuk:

életnagyságban pedig ugyanez 😊 szerintem egy kis ideig még megteszi...

és akkor még semmit sem mutattam<#nevetes1>

...ennyit a hardware-rõl<#hehe>

Dióka
hát fingom sincs. ettõl a harmónikus és világegyetemleges strapabíró formavilágról nekem csak a "láda" jut eszembe,nem egy márka vagy a hifi....de nagyzenekari kihangosításra is alkalmas. 45-ös mély?
lehet szépen szól (mondjuk ez a lényeg), de ez sem a dizájnról marad emlékezetes.<#nevetes1>

ne zsibbaszd az agyam, ismerek jópár hifimárkát, de végülis meg még többet nem....<#vigyor>

Zephyr Retiring
itt pedig, a kemény igénybevételnek kitett nemrég felújított láda,
amit feladványként kaptál.
vigyázz kolléga, ne dönts elhamarkodottan, mert a látszat ellenére ebbõl sok ládát megszégyenítõen gyönyörû szép tisztaságú, és kellemes gyomorrengetõ basszusú hang száll ki egyszerre<#ravasz1>

Zephyr Retiring
akkor megkíméllek a paraméterektõl, amúgy sem mondhatnám el<#hehe> de ha kell a desszert, akkor kelljen az ebéd is kolléga<#nevetes1>
kénytelen vagyok egy képet küldeni a hangváltóról, merthogy (jelenleg) csak azon szerepel a márkajelzés<#eplus2>
..de hogy végképp ne maradj doboz nélkül, megmutatom helyette az egyik régebbi napokban felújított zajládámat a második képen...

...profiként, a márkát (erre) neked kell megmondanod, merthogy direkt nem ragasztottam vissza még eddig rá<#nyes>
ha pediglen ezen a teszten is átmész, (vagyis elárulod nekünk a hangfal márkáját) akkor "esetleg" megfontolom hogy megmutassam a hangváltóhoz tartozó ládákat is<#eljen>

akkor kezdetnek íme a nevezett hangváltó:

Dióka
a hangváltó nem érdekel, sem az unalmas mûszaki paraméterek, de azért a (márka)neve csak nem szupertitkos?! akkor majd nyomj képet, ha lefutott a titkos laborteszt futam.<#kacsint>

Zephyr Retiring
sajna nem tehetem cimbora, mert hivatalosan nincs is ilyen széria belõle sem magyarországon, sem angliában, de....
mivel ilyen szépen kérted, a hangváltóról majd délután nyomok egy képet... na az se semmi<#nevetes1>
bocs kolléga, de a hivatalos bemutatóig (mivel én tesztelem a ládákat) semmi infó nem szivároghat ki<#heureka>
...még a végén valamelyik konkurens gyártó ipari kémeket küldene rám<#eplus2>

Zephyr Retiring
na akkor beszélgessünk kolléga, ne tököljünk:
empéjháromból tutyikáztad ezt a wavot is, avagy nem<#ravasz1>
és légyszi segíts már ki, hogy mit is láthatunk ezen a képen:

kicsit segítek kolléga: van némi köze a wavodhoz<#nyes>
tudod, nem is foglalkoztam volna az egésszel, ha egy régebbi hsz-edbe nem öcsisajtozol le öcsisajt<#hehe>
mellesleg a három közül az elsõ képet minek tetted fel? annak meg mi a jó túró köze van a khz-es frequenciához<#nemtudom><#wilting>

Dióka
dobhatnál a frontokról egy képet.<#kacsint>

Dióka
milyen hardver TiBi? a CD szintet már 13 évvel ezelõtt is alapból támogatta minden pc,nem kell speckó hardver alá.
ugyanarról a szám ugyanazon wav-jérõl van szó, mint ami itt van belinkelve,mint a te képeiden? ellenõrizd már le légyszi (mondjuk letöltéssel), mert lehet, csak durva félreértés az egész.....

mflex
<#wow3>

What about the forests?

Tötikemester
Betáraznád újra 10 lövésre cimbora?<#fejvakaras> Lemaradtam róla.<#worship>

Ide nekem minden linket, és egy password sem árt néha!

Tötikemester
Tippelhetek? Mióta anyám a világraszart..<#mf1><#mf1><#mf1>

Tötikemester
SzeWavsztok! Én már öreg vagyok hozzá, de biztos, hogy mindketten ugyanarról a felvételrõl beszéltek?<#guluszem1> http://rapidshare.com/files/235979032/Vyck_Vyo_-_Angelina__Extended_Mix_.zip Errõl van szó? Csak mert akkor én is leszedem és letesztelhetem.<#nemtudom> Sajna addig míg nem tudom a választ, nem segítetek. Most mennem kell, visítanak a malacok.<#wave>

Akarsz róla Beszélni???

HARDWARE EBMER!!!