A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
ez valós 256 volt, nem fejtegettem én semmit sem, de elnézést kérek hogy egy eredeti 1947-es felvétel nem úgy szól egy átlagos mp3-ban,ahogyan egy mostani cédé megszólalhat. mint mondtam ügyes vagy, viszont ezek eddig viszonylag jó alapanyagok voltak, hisz mindegyikben volt legalább 16-18khz-ig szufla.....mi a minimum ,amiből megy még? pl. 22khz-es mintavételű max 11kilóherces magasságú mp3-ból is megy??! 
hogy miben fejlődhetnél még? miért pont tőlem kérded? a feleséged talán jobban meg tudná mondani. de ha már rákérdeztél, én csak annyit tudok biztosan, hogy önmérsékletből mindenképpen fejlődnöd kéne, de tényleg csak azért, nehogy nekünk itt a végén még elájuljál önmagadtól és határtalan tehetségedtől!
a freki sikamika alakul, bár majd akkor lesz tökéletes, ha az alábbi képen pl a spektrum egyenletes lesz és nem marad nyoma az eredetileg 16kilóig húzódó, a képen annak feléig jól kivehető sávban látszódó eredeti hangtartománynak, hisz így lebux vazze, hogy a többi csak oda lett rajzolgatva!
te szupeprzseni!
ezt leszámítva most szeretnéd,ha eddigi alkotásodért nyilvánosan megdícsérnélek?!
majd talán a következőért....