DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
What about the forests?
volna egy javaslatom, s egy észrevételem:
neked azt javasolnám, gondold át mégegyszer ezt a hq emblémát, amit erre adtál<#hehe>#hehe>
az észrevételem ennek kapcsán, pedig a következõ:
megkérném dióka tanítványomat, hogy ecsetelje pár szóban, hogy mit is látunk<#wilting>#wilting>
bár jómagam (vérprofi lévén) már elsõ hallásra kiszúrtam, hogy valami gond adódott, miközben hallgattam eme példátlan hifi minõséget<#nyes>#nyes>
egy pillanat alatt felpattantam a fotelomból, s a csipogóimra tapadt a fülem: mintha rosszul szólnának, pedig egy perce, az elõzõ nótánál még semmi gond sem volt velük<#felkialtas>#felkialtas>
ne tudjátok meg, a szívroham kerülgetett, hogy hozathatok már megint egy párat angliából légipostán helyettük<#falbav>#falbav>
de aztán leesett a poén, mikor megláttam, hogy kinek is kell megköszönnünk eme kiváló minõséget<#nevetes1>#nevetes1>
ha elõbb észreveszem, meg sem lepõdök, hisz tõled ilyen frankó anyagot nemigen látok...
várom a reagálásotokat cimbik.
szívesen megosztanám veletek a tegnapi varázslatos éjszaka élményét, de gyanítom, ennek az asszony nem túlzottan örülne<#nevetes1>#nevetes1>
remélem, a webkamerát is kikapcsoltam az este, nem szeretném a szõrös seggem viszontlátni a youtube-on<#wilting>#wilting><#hehe>#hehe>
annyit azonban elárulhatok, hogy
ágygimnasztikában mi vagyunk a császárok...
nem használunk gumit és síkosítót...
hogy fekve csinálni, mindíg jobb, mint állva<#nevetes1>#nevetes1>
hogy nem az a legjobb védekezési módszer, ha bezárjuk az ajtót...
hogy mindíg a "torna" elején kell kicserélni a kamerában az aksit, s nem a mûsor felénél<#papakacsint>#papakacsint>
és hogy a gyertyatartónak ne a szomszédot használjuk! sokkal izgibb, ha mindjárt a fél utcát behívjuk, süteménnyel és teával kínáljuk. de csak miután a beléptidíjat kifizették.<#nyes>#nyes>
s mindíg adjunk nekik tálcát...
ma is miután felkeltem, megint takaríthattam utánnuk<#merges2>#merges2>
..hát legtöbbször ilyen unalmasan tellik egy-egy este nálunk<#wink>#wink>
gondolom a másfél óra "rávezetés2 az volt, hogy folyamatosan nyomatta a hangfalból a visitors-vistors-t, az asszony addig bírta, aztán azt mondta, na jól van apám, csak még ma legyünk túl rajta......<#nevetes1>#nevetes1>
a tegnap esti hancúrt is leírhatnád így, tulajdonképpen mi történt az a 1,5 óra alatt, amiért sikerült rávenni az eksönre?<#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2>
What about the forests?
csilingelést hallok álmomban...vagy mégse..már ébren vagyok, asszem.
félálomban az ablakhoz tipegek kisgatyában, s közben azt sem tudom még, hol vagyok. elhúzom a függönyt, s a vidáman csilingelõ triciklis fagyis kölöknek azt kiáltom ki: "öcsém, oddébb tolhatnád a szekeret, mert aludnék.." -hangom tovaszáll, s meg sem áll kínáig. csak a fagyis csákó fülébe nem jut el, úgy látszik, mert újra csenget, s visítani kezdi: "faaagyíííí..". döbbenten állok, s tippelek, hogy ez vagy tök süket, vagy én álmodom, s ez meg sem történik...
"öcsém!"-próbálkozom újra. "hallasz? aludnék. lehetne halkabban?"
kérdésemre újabb "faaagyíííí" visítás a válasz.
no nekem sem kellett több, mégegyszer utoljára kikiabáltam az ablakon: "ha nem takarodsz innen azonnal, kocsistól borítalak az árokba fiam!" -ezt már gondolom meghallotta, mert az ablakom irányába fordult, elmosolyodott majd ott folytatta, ahol abbahagyta: "faaaaagyííííí!!!".
ekkor úgy, ahogy épp vagyok, kisgatyában, kócosan és kómásan megindultam kifelé. kiértem az utcára, s mikor a srác meglátott, talán láthatta rajtam, hogy komolyak a szándékaim. nekifeszült a pedálnak, megmarkolta a kormányt, s mint overdose ma délután "szélsebesen" nekieredt. búcsúzóul utánnakiáltotam: "na mi van öcsém, már fagyit se kapok?" persze válaszra sem méltatott, csak a válla mögül visszatekintet rám, és tovasuhant. megvakartam a fejem, visszakullogtam a szobámba, rápillantottam a monitorra, s láttam írtatok pár kommentet.
gondoltam válaszolok, de elõtte ezt leírom. uff<#felkialtas>#felkialtas>
dióka: gondolhattad volna, hogy olyan szöveget kerítek neked, amibe legalább egy hiba akad. te kis butus. hát nem ismersz még?<#hehe>#hehe>
mflex: a tegnap esti hsz-ed után én is kedvet kaptam a hancúrhoz, hát felkeltettem az asszonyt, de vagy másfél órába tellt, mire rá tudtam venni<#nevetes1>#nevetes1> újjabb másfél óra maga az akció<#nyes>#nyes> (megy ez még nekem így 40 felé is..) ezért voltam reggel kénytelen kölcsönvenni egy kolléga cikkjét a témáról, aki helyettem már megcsinálta. a lényeg benne volt, a hibás részt meg dióka kedvéért hagytam benne. (imádom, ha kijavít, olyan kis cuki ilyenkor<#szeret>#szeret>) újabb dolog meg nem ugrott be a témáról...sorry...
tötike: gondolkozzál már, ki a jó franc küldene neked emilt? esetleg olyan, aki hülyébb nálad, de olyat én nem ismerek...
és hogy mi az iq? na az az, ami neked nincs!<#eplus2>#eplus2>
trendboy: érvényes rapid prémiumkódot ne küldjek, cimbora?<#hehe>#hehe>
egyenlõre ennyi. most visszamentem csicsikálni.hali<#integet2>#integet2>
lossless 1411k 595mb
1 In The Shadows Of The Night (1:26)
2 Blue Planet (3:12)
3 Prince Of Darkness (3:30)
4 Moochild (3:50)
5 Again & Again - You Believe In Love (Video Version) (3:30)
6 Live My Life (5:00)
7 Human Lover (3:09)
8 Saramoti (Siegfried And Roy - Master Of The Impossible) (3:18)
9 Fly Away (3:59)
10 I Can Give You Love (4:00)
11 Vanity Fair (3:00)
12 Out Of My Mission (3:06)
13 Reach Out For The Stars (4:25)
14 Magic (3:32)
15 The Big Dust (4:08)
16 Again & Again (4:17)
17 In The Shadows Of The Night (Reprise) (1:28)
http://rapidshare.com/files/236249081/zikastar.part1.rar
http://rapidshare.com/files/236250198/zikastar.part2.rar
http://rapidshare.com/files/236251723/zikastar.part3.rar
http://rapidshare.com/files/236252966/zikastar.part4.rar
http://rapidshare.com/files/236253598/zikastar.part5.rar
pass:isdmusic.com
What about the forests?
Ide nekem minden linket, és egy password sem árt néha!
lossless 1411k
http://rapidshare.com/files/236239341/yearofthedragon.part1.rar
http://rapidshare.com/files/236240466/yearofthedragon.part2.rar
http://rapidshare.com/files/236241774/yearofthedragon.part3.rar
http://rapidshare.com/files/236243133/yearofthedragon.part4.rar
http://rapidshare.com/files/236244044/yearofthedragon.part5.rar
http://rapidshare.com/files/236245011/yearofthedragon.part6.rar
pass:isdmusic.com
What about the forests?
What about the forests?
What about the forests?
mint a tegnapi vyck vyo pl
aki leszedte, jó lenne ha újra nyomna egy feltöltést...
What about the forests?
De vajjon miért......<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
2. próba?<#wilting>#wilting>
pl.
"hagyományos cd ezen adatai 5–20 kHz és 96 dB"
ez így biztos faszság, hisz 5-20 kapásból 5-22 kHz és így a dinamika is felkúszik 100db-ra (legalább)
na errõl ennyit <#nevetes1>#nevetes1>
hát baszki félrenyeltem a kv-m <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
What about the forests?
...utánna húzok aludni, mert leragad a szemem<#sniffles>#sniffles>
nektek jó reggelt, nekem jó éjszakát<#nevetes1>#nevetes1>
ezek szerint, a "mi is a hq valójában" ideje, hogy folytatódjon...
menjünk kicsit vissza az idõbe...2003 decemberét írjuk...
...a super audio cd egy újonnan kifejlesztett eljárásnak köszönhetõen kb. 2,8 MHz-es (2822,4 kHz) mintavételezéssel dolgozik, viszont mintánként csak 1 bitet rögzít. ennek a technikának direct stream digital (dsd) a neve. A módszer forradalmi volta abban rejlik, hogy míg a pcm eljáráshoz a felvételkor és a lejátszáskor is szûrõkre van szükség, addig a dsd közvetlenül rögzíti az analóg/digitál konverter jeleit.
elvileg ettõl szól nagyot az sacd. a dsd-nek köszönhetõen a frekvenciamenet 0-100 kHz-ig terjed és a hallható frekvenciatartományban 120 dB-es a dinamikája. a hagyományos cd ezen adatai 5–20 kHz és 96 dB. további elõnye az sacd-nek, hogy lehetõséget nyújt több, akár 6 különálló csatorna önálló megszólaltatásához, amire egyébként a dvd audio is képes.
mindezekhez persze nagyobb lemezkapacitásra van szükség. a dvd lemezekhez hasonlóan 4,7 Gbyte-os kapacitással rendelkezik egy átlagos lemez, amely egyébként külsõ méretre teljesen megegyezik a hagyományos cdlemezzel. a dvd-vel szemben viszont létezik olyan sacd, amely meghallgatható sima cd-lejátszóban (természetesen ennek megfelelõ minõségben). ez a „hybrid” sacd, amely kétrétegû és az egyik rétegét a jó öreg cd játszók is leolvassák.
mindezen pozitívumok mellett van egy valszeg csak a zenészek és lemezkiadók számára elõnyös tulajdonságuk is, az adatvédelem.
pc-kben nem olvasható, de ha mégis sikerülne átmásolnunk, meghallgatni – a többszintû biztonsági kódolásnak köszönhetõen – semmiképpen nem tudnánk. ezen biztonsági arzenál egyik fontos eleme a láthatatlan „vízjel”, amelyet csak speciális készülékkel lehet rávinni a lemezre és amely szükséges a lejátszáshoz (pit signal processing physical disc mark).
nekünk átlagembereknek nem feltétlenül jó, ha egymás mellett és ellen próbálnak új szabványokkal elõrukkolni a nagy cégek, mert így lelassul termékeik elterjedése. végtére is mindegy, hogy dvd audio vagy super audio cd, ha a jobb gyõz azon mi is csak nyerhetünk...
...na egyenlõre ennyi, dióka majd fordít emberi nyelvre, ha valaki igényli..<#awink>#awink><#integet2>#integet2>
Dabodabolina
10 lövés...
Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)
viccet félre, talán félre értelmezted, nekem nem ennyi LP-ém van, csak gyors válogatások közepette ennyit hoztam le a padlásnak nevezett szobából, ahol nincs por.
Nekem anno volt régen kb 250 db körül+ szegény Joe itt hagyott kb még vagy 7-800-at, hogy én neki nem állok ezeket digizni az is biztos.
Falcot jövõ héten Zephyr kollégának aztán ennyi, meg néha néha egy számot...
What about the forests?
<#finom>#finom>, így ismétlõdik tovább...Lehet, hogy kazin megvan valahol, de az így tizennéhány év után, nem biztos, hogy jól szól. Ma reggel hallottam a rádióba, onnan ugrott be.<#wave>#wave>
Az meg milyen szabvány lenne?<#confused>#confused>
Tudod, kíváncsi természet vagyok.<#mf1>#mf1>
most nõuralom van, az ágyban helyen állítólag<#vigyor5>#vigyor5>
What about the forests?
aztán azt a jó kis falco-t nekem be is digizhetnéd egyszer...<#nyes>#nyes>
csipáztam a kis krapekot annó<#whatever>#whatever>
most túl fáradt vagyok hozzá<#wink>#wink>
..most jut eszembe<#wilting>#wilting> jómúltkor a "sötétség hangjai" nem került hozzád tõle<#guluszem1>#guluszem1> tudtommal az is maxi...<#nevetes1>#nevetes1>

What about the forests?
..hogy hány fancy maxi akad közöttük<#ravasz1>#ravasz1><#awink>#awink>
...ha lesz rá öt percem holnap, vagy holnapután utánnanézek...
legalább egy maxit azért kerítünk neked valahonnan<#nevetes1>#nevetes1>
nem tudnék nyugodtan aludni, ha ebben nem segítek neked<#hehe>#hehe>
az albumokra hajtottam elsõsorban mindíg...<#wilting>#wilting>most bár bánom.
What about the forests?
én is ugyanezt a német '95-ös koch international kiadást kaptam meg, de azért másnak majd kiteheted, talán nem sokan ismerik...
de legalább az ízlésedet kitaláltam<#eljen>#eljen><#papakacsint>#papakacsint>
What about the forests?
Bocs a xar képminõségért, ellentétben a lemez azért igen jó nyomású faxa dinamikával.

What about the forests?
Ahogy indult a zene én Pataki Attila hangját vártam, szóval igazi 80-as évekbeli EDDA-s kezdés, persze mikor a srác elkezdett énekelni, akkor már változott a helyzet egy kicsit...
Hát nem tudom, a minõség fasza, de a top 25-be biztosan nem fogja kategorizálni az iTunes szerintem, de ettõl még neked vagy bárki másnak lehet király szám!
Thanks<#wink>#wink>
What about the forests?