DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zephyr Retiring
<#eljen><#eljen><#eljen>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

mflex
20khz közelében illenne lennie egy lossless anyagnak...<#wilting>

What about the forests?

Zephyr Retiring
üdv kolléga<#integet2> nemrég kicsit ráértem, s lekaptam trendboy cimboránk eme remek feltöltését<#nevetes1>
volna egy javaslatom, s egy észrevételem:
neked azt javasolnám, gondold át mégegyszer ezt a hq emblémát, amit erre adtál<#hehe>
az észrevételem ennek kapcsán, pedig a következõ:

megkérném dióka tanítványomat, hogy ecsetelje pár szóban, hogy mit is látunk<#wilting>
bár jómagam (vérprofi lévén) már elsõ hallásra kiszúrtam, hogy valami gond adódott, miközben hallgattam eme példátlan hifi minõséget<#nyes>
egy pillanat alatt felpattantam a fotelomból, s a csipogóimra tapadt a fülem: mintha rosszul szólnának, pedig egy perce, az elõzõ nótánál még semmi gond sem volt velük<#felkialtas>
ne tudjátok meg, a szívroham kerülgetett, hogy hozathatok már megint egy párat angliából légipostán helyettük<#falbav>
de aztán leesett a poén, mikor megláttam, hogy kinek is kell megköszönnünk eme kiváló minõséget<#nevetes1>
ha elõbb észreveszem, meg sem lepõdök, hisz tõled ilyen frankó anyagot nemigen látok...
várom a reagálásotokat cimbik.

Zephyr Retiring
jó reggelt nekem<#nyes>
szívesen megosztanám veletek a tegnapi varázslatos éjszaka élményét, de gyanítom, ennek az asszony nem túlzottan örülne<#nevetes1>
remélem, a webkamerát is kikapcsoltam az este, nem szeretném a szõrös seggem viszontlátni a youtube-on<#wilting><#hehe>
annyit azonban elárulhatok, hogy
ágygimnasztikában mi vagyunk a császárok...
nem használunk gumit és síkosítót...
hogy fekve csinálni, mindíg jobb, mint állva<#nevetes1>
hogy nem az a legjobb védekezési módszer, ha bezárjuk az ajtót...
hogy mindíg a "torna" elején kell kicserélni a kamerában az aksit, s nem a mûsor felénél<#papakacsint>
és hogy a gyertyatartónak ne a szomszédot használjuk! sokkal izgibb, ha mindjárt a fél utcát behívjuk, süteménnyel és teával kínáljuk. de csak miután a beléptidíjat kifizették.<#nyes>
s mindíg adjunk nekik tálcát...
ma is miután felkeltem, megint takaríthattam utánnuk<#merges2>

..hát legtöbbször ilyen unalmasan tellik egy-egy este nálunk<#wink>

Dióka
ez a hsz szumma jólesett!<#nevetes1>
gondolom a másfél óra "rávezetés2 az volt, hogy folyamatosan nyomatta a hangfalból a visitors-vistors-t, az asszony addig bírta, aztán azt mondta, na jól van apám, csak még ma legyünk túl rajta......<#nevetes1>

mflex

a tegnap esti hancúrt is leírhatnád így, tulajdonképpen mi történt az a 1,5 óra alatt, amiért sikerült rávenni az eksönre?<#nyes><#eplus2>

What about the forests?

Zephyr Retiring
uff<#felkialtas>hogy milyen hülyék egyesek, ezt elmondom...
csilingelést hallok álmomban...vagy mégse..már ébren vagyok, asszem.
félálomban az ablakhoz tipegek kisgatyában, s közben azt sem tudom még, hol vagyok. elhúzom a függönyt, s a vidáman csilingelõ triciklis fagyis kölöknek azt kiáltom ki: "öcsém, oddébb tolhatnád a szekeret, mert aludnék.." -hangom tovaszáll, s meg sem áll kínáig. csak a fagyis csákó fülébe nem jut el, úgy látszik, mert újra csenget, s visítani kezdi: "faaagyíííí..". döbbenten állok, s tippelek, hogy ez vagy tök süket, vagy én álmodom, s ez meg sem történik...
"öcsém!"-próbálkozom újra. "hallasz? aludnék. lehetne halkabban?"
kérdésemre újabb "faaagyíííí" visítás a válasz.
no nekem sem kellett több, mégegyszer utoljára kikiabáltam az ablakon: "ha nem takarodsz innen azonnal, kocsistól borítalak az árokba fiam!" -ezt már gondolom meghallotta, mert az ablakom irányába fordult, elmosolyodott majd ott folytatta, ahol abbahagyta: "faaaaagyííííí!!!".
ekkor úgy, ahogy épp vagyok, kisgatyában, kócosan és kómásan megindultam kifelé. kiértem az utcára, s mikor a srác meglátott, talán láthatta rajtam, hogy komolyak a szándékaim. nekifeszült a pedálnak, megmarkolta a kormányt, s mint overdose ma délután "szélsebesen" nekieredt. búcsúzóul utánnakiáltotam: "na mi van öcsém, már fagyit se kapok?" persze válaszra sem méltatott, csak a válla mögül visszatekintet rám, és tovasuhant. megvakartam a fejem, visszakullogtam a szobámba, rápillantottam a monitorra, s láttam írtatok pár kommentet.
gondoltam válaszolok, de elõtte ezt leírom. uff<#felkialtas>

dióka: gondolhattad volna, hogy olyan szöveget kerítek neked, amibe legalább egy hiba akad. te kis butus. hát nem ismersz még?<#hehe>
mflex: a tegnap esti hsz-ed után én is kedvet kaptam a hancúrhoz, hát felkeltettem az asszonyt, de vagy másfél órába tellt, mire rá tudtam venni<#nevetes1> újjabb másfél óra maga az akció<#nyes> (megy ez még nekem így 40 felé is..) ezért voltam reggel kénytelen kölcsönvenni egy kolléga cikkjét a témáról, aki helyettem már megcsinálta. a lényeg benne volt, a hibás részt meg dióka kedvéért hagytam benne. (imádom, ha kijavít, olyan kis cuki ilyenkor<#szeret>) újabb dolog meg nem ugrott be a témáról...sorry...
tötike: gondolkozzál már, ki a jó franc küldene neked emilt? esetleg olyan, aki hülyébb nálad, de olyat én nem ismerek...
és hogy mi az iq? na az az, ami neked nincs!<#eplus2>
trendboy: érvényes rapid prémiumkódot ne küldjek, cimbora?<#hehe>

egyenlõre ennyi. most visszamentem csicsikálni.hali<#integet2>

mflex
Mióta lettél paraszt? <#eplus2><#nevetes1>

What about the forests?

mflex
Ez lemaradt:

What about the forests?

mflex

lossless 1411k 595mb

1 In The Shadows Of The Night (1:26)
2 Blue Planet (3:12)
3 Prince Of Darkness (3:30)
4 Moochild (3:50)
5 Again & Again - You Believe In Love (Video Version) (3:30)
6 Live My Life (5:00)
7 Human Lover (3:09)
8 Saramoti (Siegfried And Roy - Master Of The Impossible) (3:18)
9 Fly Away (3:59)
10 I Can Give You Love (4:00)
11 Vanity Fair (3:00)
12 Out Of My Mission (3:06)
13 Reach Out For The Stars (4:25)
14 Magic (3:32)
15 The Big Dust (4:08)
16 Again & Again (4:17)
17 In The Shadows Of The Night (Reprise) (1:28)

http://rapidshare.com/files/236249081/zikastar.part1.rar
http://rapidshare.com/files/236250198/zikastar.part2.rar
http://rapidshare.com/files/236251723/zikastar.part3.rar
http://rapidshare.com/files/236252966/zikastar.part4.rar
http://rapidshare.com/files/236253598/zikastar.part5.rar

pass:isdmusic.com

What about the forests?

Tötikemester
Na arra én is kíváncsi lennek! Most alszik, azt tudom. A Modern Talkingot meg majd valamikor délután leszedem. Most visítanak a malacok, megyek etetni./Ha már paraszt lettem. De emilt még mindíg nem kaptam.<#mf1><#mf1><#mf1>

Ide nekem minden linket, és egy password sem árt néha!

Tötikemester
Ha arra várok, akkor nekem sosem lesz meg!<#falbav>

mflex

lossless 1411k

http://rapidshare.com/files/236239341/yearofthedragon.part1.rar
http://rapidshare.com/files/236240466/yearofthedragon.part2.rar
http://rapidshare.com/files/236241774/yearofthedragon.part3.rar
http://rapidshare.com/files/236243133/yearofthedragon.part4.rar
http://rapidshare.com/files/236244044/yearofthedragon.part5.rar
http://rapidshare.com/files/236245011/yearofthedragon.part6.rar

pass:isdmusic.com

What about the forests?

mflex
akkor Zephyr kolléga cikk írás helyett mit csinált az éjjel?<#hehe><#nevetes1>

What about the forests?

mflex
egyébként mindjárt fel ér az MT album losslessben..750 MB kb..<#hehe> kicsomizva

What about the forests?

mflex
mert már 10-en leszedték...

mint a tegnapi vyck vyo pl

aki leszedte, jó lenne ha újra nyomna egy feltöltést...

What about the forests?

Tötikemester
SzeWa Dióka. A témáról én is találtam egy cikket. Egy kukkot sem értek belõle, de nagyon hasonlít Zephyr kolléga cikkjéhez:

De vajjon miért......<#mf1><#mf1><#mf1>

Tötikemester
Bocs, cimbi, de ez nem mûxik sajna.<#falbav>
2. próba?<#wilting>

Dióka
bakker, most nem mondod komolyan, hogy képes voltál kimásolni egy már publikált szöveget te kis maki! keresni és utánajárna én is nagyon tudok ám....<#nyes> viszont látszik, hogy nem olvastad végig,amit bemásoltál,mert akkor szemet szúrt volna legalább egy dolog, de lehet, több is...amit a szerzõ sem tudom, hunnét vett....
pl.
"hagyományos cd ezen adatai 5–20 kHz és 96 dB"

ez így biztos faszság, hisz 5-20 kapásból 5-22 kHz és így a dinamika is felkúszik 100db-ra (legalább)
na errõl ennyit <#nevetes1>

mflex
"ezek szerint, a "mi is a hq valójában" ideje, hogy folytatódjon..."

hát baszki félrenyeltem a kv-m <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

What about the forests?

Zephyr Retiring
na akkor, hoztam neked megint egy képet, s publikálom az egész éjjel írt cikkemet<#hehe>
...utánna húzok aludni, mert leragad a szemem<#sniffles>
nektek jó reggelt, nekem jó éjszakát<#nevetes1>

ezek szerint, a "mi is a hq valójában" ideje, hogy folytatódjon...

menjünk kicsit vissza az idõbe...2003 decemberét írjuk...

...a super audio cd egy újonnan kifejlesztett eljárásnak köszönhetõen kb. 2,8 MHz-es (2822,4 kHz) mintavételezéssel dolgozik, viszont mintánként csak 1 bitet rögzít. ennek a technikának direct stream digital (dsd) a neve. A módszer forradalmi volta abban rejlik, hogy míg a pcm eljáráshoz a felvételkor és a lejátszáskor is szûrõkre van szükség, addig a dsd közvetlenül rögzíti az analóg/digitál konverter jeleit.
elvileg ettõl szól nagyot az sacd. a dsd-nek köszönhetõen a frekvenciamenet 0-100 kHz-ig terjed és a hallható frekvenciatartományban 120 dB-es a dinamikája. a hagyományos cd ezen adatai 5–20 kHz és 96 dB. további elõnye az sacd-nek, hogy lehetõséget nyújt több, akár 6 különálló csatorna önálló megszólaltatásához, amire egyébként a dvd audio is képes.
mindezekhez persze nagyobb lemezkapacitásra van szükség. a dvd lemezekhez hasonlóan 4,7 Gbyte-os kapacitással rendelkezik egy átlagos lemez, amely egyébként külsõ méretre teljesen megegyezik a hagyományos cdlemezzel. a dvd-vel szemben viszont létezik olyan sacd, amely meghallgatható sima cd-lejátszóban (természetesen ennek megfelelõ minõségben). ez a „hybrid” sacd, amely kétrétegû és az egyik rétegét a jó öreg cd játszók is leolvassák.
mindezen pozitívumok mellett van egy valszeg csak a zenészek és lemezkiadók számára elõnyös tulajdonságuk is, az adatvédelem.
pc-kben nem olvasható, de ha mégis sikerülne átmásolnunk, meghallgatni – a többszintû biztonsági kódolásnak köszönhetõen – semmiképpen nem tudnánk. ezen biztonsági arzenál egyik fontos eleme a láthatatlan „vízjel”, amelyet csak speciális készülékkel lehet rávinni a lemezre és amely szükséges a lejátszáshoz (pit signal processing physical disc mark).
nekünk átlagembereknek nem feltétlenül jó, ha egymás mellett és ellen próbálnak új szabványokkal elõrukkolni a nagy cégek, mert így lelassul termékeik elterjedése. végtére is mindegy, hogy dvd audio vagy super audio cd, ha a jobb gyõz azon mi is csak nyerhetünk...

...na egyenlõre ennyi, dióka majd fordít emberi nyelvre, ha valaki igényli..<#awink><#integet2>

Azt hittem alap zenéken túl vagy, fõleg ilyeneken, hiszen ha ezt annak idején nem játszottam le 1000000x, akkor 1x-se...

Dabodabolina
10 lövés...

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

mflex
egyelõre csak kicsit még <#nevetes1>

What about the forests?

mflex
ok, kiváncsi vagyok...<#wink>

What about the forests?

mflex
ahhoz idõ kellene és a digizést ésszel kell csinálni, és nekem mind a kettõböl kevés van<#hehe><#zavart1><#idiota>

viccet félre, talán félre értelmezted, nekem nem ennyi LP-ém van, csak gyors válogatások közepette ennyit hoztam le a padlásnak nevezett szobából, ahol nincs por.

Nekem anno volt régen kb 250 db körül+ szegény Joe itt hagyott kb még vagy 7-800-at, hogy én neki nem állok ezeket digizni az is biztos.

Falcot jövõ héten Zephyr kollégának aztán ennyi, meg néha néha egy számot...

What about the forests?

Dióka
húbakker, felpörgött ám a téma....<#nyes>

Albumokra gondoltam, egyszer majd felvésem mik vannak...

mflex
Ti aztán elvagytok wazz...<#hehe><#nevetes1>

What about the forests?

mflex
hali.

24 maxi vagy az a teljesekkel együtt?

így is úgy is jobb...

What about the forests?

mflex
reggelt..

What about the forests?

Tötikemester
SzeWa Trend boy, jó hogy látlak. Véletlen a Mr. Doubelena nincs meg neked jó minõségben? Sajna az elõadót nem tudom, valami rapzene volt a 90-es évekbõl. Sokat dance-eltünk rá a dizsibe annó..Lehet, hogy a címe sem jó, de így kezdõdik: "miszter dáboliná, miszter báb dáboliná..."
<#finom>, így ismétlõdik tovább...Lehet, hogy kazin megvan valahol, de az így tizennéhány év után, nem biztos, hogy jól szól. Ma reggel hallottam a rádióba, onnan ugrott be.<#wave>

Tötikemester
SzeWav uncsitesó!<#falbav> Nem is kaptam emilt! És a HQ-val sem vagyok még egy szinten..<#fejvakaras>, nemhogy az IQ-val.
Az meg milyen szabvány lenne?<#confused>

24 albummal jó vagyok??? Vagy kapirgáljak még??? <#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

Tötikemester
SzeWa Zsoltford! A "tököm-pöcsöm" remaster engem is érdekelne.<#vigyor2>
Tudod, kíváncsi természet vagyok.<#mf1>

zsoltford
hát vedd fel õket és jól tedd el, régi idõk darabjai és ha lefújod róla a port...még mindig biztosan lefölöz néhány kiadványt...legyen tököm-pöcsöm remastered is az...

mflex
holnap okosabb leszek a többi maxit illetõen,a FALCO-t ha lesz idõm természeteseb bedigizem
most nõuralom van, az ágyban helyen állítólag<#vigyor5>

What about the forests?

Zephyr Retiring
kösz cimbi, így már nyugodt lesz az álmom<#nevetes1>
aztán azt a jó kis falco-t nekem be is digizhetnéd egyszer...<#nyes>
csipáztam a kis krapekot annó<#whatever>

Zephyr Retiring
arra azért vigyázok<#nevetes1>..de a számolást 10 körül feladtam...
most túl fáradt vagyok hozzá<#wink>
..most jut eszembe<#wilting> jómúltkor a "sötétség hangjai" nem került hozzád tõle<#guluszem1> tudtommal az is maxi...<#nevetes1>

mflex
Közben nem hagyott nyugodni a dolog, lehoztam a padlásról egy marék vinyl-t és lám mit találtam köztük, 2 fancy maxit, na holnap lesz a napja, hogy átböngészem, nem nagyon emlékeztem rá, hogy van ilyenem<#falbav>, igaz nem CD, de talán jobb is... A párom már így is hülyén nézett, hogy mi a francot keresek <#hehe>

What about the forests?

mflex
Azért össze ne csináld magad <#hehe>, annyit nem ér az egész...

What about the forests?

Zephyr Retiring
sorry, rosszul fogalmaztam. pontosabban:
..hogy hány fancy maxi akad közöttük<#ravasz1><#awink>

Zephyr Retiring
akad egynéhány maxim sokféle elõadótól, de ha összeszarom magam, akkor sem tudnám megmondani, hogy fancy akad-é köztük<#wilting>
...ha lesz rá öt percem holnap, vagy holnapután utánnanézek...
legalább egy maxit azért kerítünk neked valahonnan<#nevetes1>
nem tudnék nyugodtan aludni, ha ebben nem segítek neked<#hehe>

mflex
Fancy összes albuma megvan... maxiból annál kevesebb, egy sincs meg<#nevetes1>

az albumokra hajtottam elsõsorban mindíg...<#wilting>most bár bánom.

What about the forests?

Zephyr Retiring
..mármint ilyenen:

Zephyr Retiring
van olyan albuma, vagy maxija ami neked nincs meg<#kerdes><#nevetes1>

mflex
Hát Fancy mester mindekinek csak "alapmû" lehet <#nyes>

What about the forests?

Zephyr Retiring
sejtettem, hogy megvan<#nevetes1>
én is ugyanezt a német '95-ös koch international kiadást kaptam meg, de azért másnak majd kiteheted, talán nem sokan ismerik...
de legalább az ízlésedet kitaláltam<#eljen><#papakacsint>

mflex
a track list vigyori bexarás jóóóó <#nevetes1><#nevetes1>

What about the forests?

mflex
Németországban vettem meg, mikor megjelent... ha valakinek kellene akkor feltolom holnap...
Bocs a xar képminõségért, ellentétben a lemez azért igen jó nyomású faxa dinamikával.

What about the forests?

mflex
öszinte leszek<#hehe>

Ahogy indult a zene én Pataki Attila hangját vártam, szóval igazi 80-as évekbeli EDDA-s kezdés, persze mikor a srác elkezdett énekelni, akkor már változott a helyzet egy kicsit...

Hát nem tudom, a minõség fasza, de a top 25-be biztosan nem fogja kategorizálni az iTunes szerintem, de ettõl még neked vagy bárki másnak lehet király szám!

Thanks<#wink>

What about the forests?