A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #15438
    Emlékszem 1990-ben vettem kint, egy vadiúj Opel Kadett-et és éjjel jöttem haza Böbblingen-ből (stuttgart melletti falucska), mert nem akartam forgalomban jönni, tök jó volt az autópályán jönni akkor 180 körül, mondogattam is magamban, "fúúú bazzeggg de megy", szinte nyíl egyenes volt a pálya, amikor nagyon érzékeltem, hogy távolból reflektorral valami eszméletlenül jön, pedig nagyon messze volt, tehát a pálya olyan jó 10km-en át még egy kis kurva kanyart se tartalmazott...

Szóval jött, de nagyon, a tükröt is elfordítottam, mert vakított mint a picsa, szinte már a leálló sávban mentem, nehogy eltrafáljon ha odaér, először csak visító magas hangott hallottam, én 160-nal mentem, mert direkt néztem az órát, aztán berobbant mellém és már csak a mély dübörgö kipufogó hangját lehetett gyorsan távolodni hallani, viszont én alig bírtam megtartani a kocsit, mert a "szél" amit magával hozott, kegyetlenül megbillegette az opel-t. nem sokat láttam belőle, csak annyit, hogy piros lapos volt nagy szárnnyal a hátulján.

Kb 5 km- múlva megálltam egy pihenőnél tankolni, hát ott állt az akkor még a Ferrari csúcsgépének számító F40-es, ami szerintem még tuningot is kapott, eszméletlenül nézett ki, még szerintem ma is!

Szóval odamentem a kb 20!! éves sráchoz és csak annyit kérdeztem tőle, hogy nem akarom zavarni, rohadtul tetszik az autója meg minden, de árulja már el, hogy nem olyan régen mikor elment mellettem, akkor kb mennyivel ment?

"drájhundertfünfzig" volt a válasz