26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
történt valami eget verő, míg távol voltam
leszámítva azt hogy diókát már megint nem látom errefelé
csak nem ő vált a nyaralásban
..volt már mindenki, vagy még van aki eztán megy
-
üdv itthon! :) -
üdv mindenkinek
megmondtam: találkozunk a nyár végén
bár hivatalosan még nyár van, de ki lehet lesni az ablakon
sultan 71: ha már amúgy is felajánlottad: a zyx sorozat kivételével a rapidra feltolhatnád lossiban őket szép sorjában
engem ugyanis érdekel az ilyesmi mindíg...
..nem lennék hálátlan..
tötikemester: ..más tollával ékeskedni
...
skaramanga:
csak így tovább cimbi (bár a magam részéről én nem torrentezem)
kaposi: üdv.
musichunter: irány az isdmusic.com
mflex: hi.
musachy: nem vagánykodni kell, hanem dobálni a linkeket ész nélkül tötikemesternek, hagy downloadoljon lefelé őkelme
mindenkinek kellemes hétvégét..
have a nice day kollégák..... -
Nekem is megvan flacban mind. Rapidon is fent vannak. -
Az ISD-én már tavaly óta fent volt (van) az összes flac-ben, nekem annyira nem jöttek be, vagyis csak 1-2 számot tartottam meg lemezenként, de volt amelyik rögtön landolt a kukába, egyébként 1-36-ig nekem megvan eredetiben, és némelyik kegyetlen szarul szól, ráadásul van olyan amelyik nemhogy nem lossless, de még mono is! -
hi all! -
musichunter #15465 Szerintem is alapmű!
nekemis megvan igaz csak 256-ban!
-
Pedig szerintem is alapmű.
Az egyik legjobban összerakott sorozat.
És mint az alattam levő hozzászólás is bizonyítja hozzá lehet férni losslessben is.És nem csak torrenten. -
I Love Disco Diamonds Collection Vol. 1 - 50
FLAC
320 k
-
Magam is nagy letöltőmester volnék, de én ilyen letöltő managereket sosem használok. Szeretek minden egyes linket egyesével belinkelgetni, még akkor is, ha több száz linkről van is szó. Le szoktam én is tölteni sokmindent, de általában nem egyszerre. Szeretek mindennapra linkekeket hagyni magamnak.
Ha már ezt is programok végzik el helyettünk, akkor hol marad a szórakozás?
-
Ha valóban annyira alapmű, mint állítod, hogyhogy nem látom szerte széjjel a világhálón mind az 50 részt losslessben? 

Egyébként az utolsó öttel már egy jó kis 320-ban is megelégednék!
-
sultan71 #15460 Az annyira alapmu, hogy nem is felteteleztem, valakinek esetleg ne lenne meg mind az 50.
Viszont ha mar igy szoba kerult, valakinek megvan a sorozat folytatasa lossless-ben? A cime: I Love Disco Dancefloor Gems, mar a Vol.6-nal tart es Kenny Masters - S.O.S. Fire In My Heart c. (altalam nagyon keresett) zeneje is rajta van az 5. reszen -
.....I Love Disco Diamonds Collection....
-
Sultan71!
Köszi ezt az albumot
-
sultan71 #15457 En a Musachy altal belinkelt Rapidshare Manager-re eskuszom.
Soha nem volt vele problemam, volt amikor tobb mint 100 linket raktam be letolteni. Problema nelkul lehuzza meg akkor is, ha kozben kilepsz belole. Visszalepeskor ott folytatja ahol abbahagyta. Feltolteni eddig max. 15 linket raktam be, azokkal sem volt gond. Ha egyszer megadod az accountot es a passwordot, minden belepeskor automatikusan azt hasznalja.
Nalam ez a verzio csillagos 5-os, az XP verzioval nem voltam megelegedve. -
sultan71 #15456 Nincs mit!
Van meg ilyen, ha valaik erdekel:
I ♥ Italodisco Nrg
I ♥ Disco Hi-Nrg Passion (ezen rajta van a Nick John - Planet Nine)
I ♥ Disco 1-3
I ♥ ZYX 1-9
I ♥ Disco 80's 1-4
I ♥ Disco Spain
I ♥ Disco Summer
I ♥ Disco Rarities
stb.
-
Rapidshare Manager telepítő Vistára -
R Uploader a hivatalos oldalról -
Nekem nem volt még problémám, a Rapid Uploader most frissült az 1.99956-ra. -
http://news.nic.com/cgi-bin/whois -
udv, valaki tud olyan progit, amellyel 200mb-okat tudnek feltolteni a rapidra egymas utan automatikusan?esetleg hasznalja is igy megbizhato...
azt gondolom egy tutyikazott rapid uploadert toltottem le es amikor ott beleptem a jelszavammal, ott tortenhetett a spy...tutyikazott volt a progi, nem tudok masra gondolni...illetve ralehet keresni valahogy az ip cimre?azert kivancsi lennek mely vilagtajrol leptek be... -
Én is köszi! -
hát erre értelmeset nem tudok írni, de szerintem is nagy szar az egész... -
na végre lekaptam mind a kettőt... köszi -
üdv, nekem be volt kapcsolva a lakat, kerestem egy progit amivel folyamatosan tudnék feltölteni, lett is a rapid uploader...beléptem próbáltam ,szar volt.ott sem engedett csak max 200mb-ot...hagytam a faszba legközelebb mikor beléptem nyitva volt a lakat nem értettem, gyorsan bekapcsoltam...aztán néztem több nap van amelyen ismeretlen ip-cím lép be...mindig ugyan az...csinátam új kodot stb...valószínüleg szart sem ér... -
Én is, kb féléve vettem "segítséggel" egy újat, amit nem olyan rég elvert a jég, írtam is erről, de faxán megcsinálták, szinte majdnem minden elemet cseréltek. -
BMW-rajongó vagyok, kiskorom óta :)
Az E36-ost szeretem
-
bmw 750i, az unokahúgom férjének volt, sokat vezettem anno azt az autót...220-ig se motorzaj, se szélzaj...
totál csend és biztonságérzet. -
Te jószagú...!
"Én mentem kint 250-nel," - BMW vagy Mercedes?
-
350 -
Én mentem kint 250-nel, de azt tudom, hogy a torkomban dobogott a szívem és amikor a letértem az egyik lehejtónál, kb 140-re fékeztem az autót, amibt én úgy érzékeltem, hogy már nagyon lassú, a lehajtó kanyarjában meg majdnem elszálltam, na ott bekapcsolt az ABS, ESP-től kezdve minden szar...
-
315? vagy 350?
-
Pedig megszünt, basszus! -
Emlékszem 1990-ben vettem kint, egy vadiúj Opel Kadett-et és éjjel jöttem haza Böbblingen-ből (stuttgart melletti falucska), mert nem akartam forgalomban jönni, tök jó volt az autópályán jönni akkor 180 körül, mondogattam is magamban, "fúúú bazzeggg de megy", szinte nyíl egyenes volt a pálya, amikor nagyon érzékeltem, hogy távolból reflektorral valami eszméletlenül jön, pedig nagyon messze volt, tehát a pálya olyan jó 10km-en át még egy kis kurva kanyart se tartalmazott...
Szóval jött, de nagyon, a tükröt is elfordítottam, mert vakított mint a picsa, szinte már a leálló sávban mentem, nehogy eltrafáljon ha odaér, először csak visító magas hangott hallottam, én 160-nal mentem, mert direkt néztem az órát, aztán berobbant mellém és már csak a mély dübörgö kipufogó hangját lehetett gyorsan távolodni hallani, viszont én alig bírtam megtartani a kocsit, mert a "szél" amit magával hozott, kegyetlenül megbillegette az opel-t. nem sokat láttam belőle, csak annyit, hogy piros lapos volt nagy szárnnyal a hátulján.
Kb 5 km- múlva megálltam egy pihenőnél tankolni, hát ott állt az akkor még a Ferrari csúcsgépének számító F40-es, ami szerintem még tuningot is kapott, eszméletlenül nézett ki, még szerintem ma is!
Szóval odamentem a kb 20!! éves sráchoz és csak annyit kérdeztem tőle, hogy nem akarom zavarni, rohadtul tetszik az autója meg minden, de árulja már el, hogy nem olyan régen mikor elment mellettem, akkor kb mennyivel ment?
"drájhundertfünfzig" volt a válasz
-
Nem is tudtam, hogy a "No Limit"-elv megszűnt a germánoknál. :(
Én nem vezetek, jogsim sincs, de amikor kinn voltam, egy 1978-as Chevrolet Corvette-ben, utasként megtapasztaltam a száguldás örömét. 220 körül majdnem szét robbantam az adrenalitól, 15 cm-nyire suhant alattam a beton, homlokom magasságában a szalagkorlát... húúúúú!
-
Én is keresztül jártam már a Németeket, de Dortmund-ban még nem jártam, csak mellette haladtam el, pl Frankfurt felé, ha éppen arra felé volt dolgom, sajnos már ott sem lehet tövig nyomni a gázt, megszűntek azok a autobahn-ok is, ahol nem volt korlátozás.
Ok, mert itthon sem lehet száguldozni, bár egy 500 ojrós laser előrejelző is van a kocsiban, de még sosem jelzett, most vagy nem müxik, vagy tényleg nem is volt mit jeleznie, de akkor kérdem én, miért a nagyteljesítményű autók?
Tök felesleges, hogy 250-nél az én autómban is bekapcsol a "nincs tovább hawer" elektronika gyárilagosan, holott az kurvára messze van a 130-tól.
-
Dortmund-Wittenbe* jártam 4 éven át minden nyáron gyerekeket nyaraltatni :)
[Katolikus Egyházzal.]
* A képről jutott eszembe. -
Na megjött a válasz, igaz, ehhez kicsit keményebben kellett írnom, de érdekes, hogy mindig akkor kezdenek el intézkedni, amikor kinyítom a pofám rendesen, mint pl ebben az országban, és annyit hozzáteszek, hogy pont az csináltam tegnap, amire kérnek ebben a válaszban, mármint, hogy az adatokat változtassam meg a settings-ben, ahhoz viszont KI KELL NYÍTNOM A SECLOC-ot!!!!
és ekkor el is lopták rögtön, na erre mit írnának?
Idióta banda!
lefordítva:
[i]Dear blablabla...
Nem szükséges ugyanazzal a problémával kétszer hozzánk fordulni, ugyanis mindig minden e-mailre válaszolunk. az eltulajdonított Rapidpontokat természetesen visszaadjuk, de mindenesetre azt javasoljuk, hogy változtassa meg a hozzáférési adatait közvetlenül az Ön Premium számlájában, a Beállításokban.
Üdvözlettel RapidShare AG -
Így talán könnyebb:
-
Németországban, a nagy semmi közepén, egy erdőben van a rapid szerverparkja: