A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #15202
    Azt tudni lehetett, hogy Marco Rochowski nagyon készül valamire, és ezt az esküvő meg a többi ceremónia után valószínűleg majd nagy erőkkel hozzá is lát, de ezt nem gondoltam volna, hogy ilyen "újítást" prezentál a mi legnagyobb örömünkre, legalábbis nekem mindenképpen az!!!

Szóval, Daniel Pettersson és Marco Rochowski úgy döntött, hogy Marco tudásával (spacesynth, dalírás, muzikális erőnlét és persze vagy 50 csoda szinti háttérrel) egy duót alakítanak, jelen esetben Retronic Voice (találó) néven, és főleg az italo és space mellett a Jean-Michel Jarre, Laserdance, Koto, Yazoo, Depeche Mode, The Twins, Michael Cretu, Pet Shop Boys vonalakat követik.

Két -sajnos- demo szám landolt tőlük a playerbe, és jelen esetben azt kell mondjam, hogy kurva nagy szám mind a kettő! Tényleg van benne minden ami kell, talán inkább a Twins-re hajazó stílusból fedeztem fel a legtöbbet, mindenesetre nagyon eltalálták, hogy az italospace-t más műfajjal keverék össze, egyedülálló és óriási, persze ehhez kellett a több énekesi díjjal rendelkező Svéd Daniel Pettersson is, akinek nagyon kellemes mély hangja van, és mint a Svédek általában, nagyon szépen énekel(nek) és beszél(nek) Angolul.

Hallgassátok meg a két majd 4 perces számokat és nyilatkozzatok, mert nálam egyelőre a top 10-be úgy bevágták magukat, hogy egy darabig onnan biztos nem kerülnek ki!
    Remélem minél előbb lossless-ben meglesznek.

Wow 10/10!!!

Attól, hogy más vonalak műfajait követik, ettől még óriási és egyedi újdonság számomra a stílus!

[b]Daniel és Marco! RETRONIC VOICE