26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
mivel már úgyis rég volt space ERNESTO,emiatt bekukkantottam a projektbe és látom, hogy haladgat, a fény már látszódik az alagút végén. nem pont ennek apropójaként, de hogy legyen már mire klikkelni itt egy kis játékos szösszenet, ami egy szendvics mellett is megszülethetett akár, nem ez lesz a jellemző,az biztos, de ha ugyanannak a témarészletnek pár mp-es variációit berakjuk egymás mögé...lehet vele játszani....na sok ilyet kell csinálni és akkor eljön az idő,amikor a rajongók rakhatják össze kedvenc csapatuk zenéjét 
Ernesto...be playing diversely egyperces
-
Én is ajánlanék egy filmet annak aki még nem látta.
Az utolsó ház balra / The Last House On The Left 2009
Nekem nagyon tetszett.
Végre egy apa aki tökös,és tudja mi a dolga.
-
Lehet tudatlan vagyok de mi az a T2? 
Csak nem a Terminator 2?
Gondolom ha az, akkor Blueray-ben keresitek?
Amúgy Taken-röl csak annyit hogy én Március eleje óta a bűvöletében vagyok.
Nálam az év filmje vitathatatlanul.
Fene tudja hányszor néztem már meg.
És egy jó hír. DVD megjelenés Augusztus 18.
Ajánlásodra megnéztem a a Knowing-ot Blueray-ben.
Hát ha a film annyira nem is tetszett de a kép az beszarás milyen jó volt.A legbrutálabb szerintem a Metrós jelenet volt.
Na ott aztán rendesen lehetett látni hogy valójában mi is történne egy ilyen katasztrófánál az emberekkel.
De mondom abszolút favorit idén a Taken.
Hacsak Decemberben egy bizonyos "2012" meg nem győz az ellenkezőjéről.
Nehezen tudnám elképzelni.
-
mostanában nem kerestem,de jelentem még nem futottunk össze. -
Azonnal jelzem, ha meglesz, bár szerintem mindenki dobna egy hátast a meglepetéstől, én magam akár kettőt is
-
hát azzal mit kezdjünk, legközelebb akkor szólj, ha full wav van a tulajdonodban

-
egyébként jó minőségű T2 sikerült már találnod?
mert nekem még nem:( -
ami nálam mostanában 10/10, az a TAKEN című mozi, bár ez off, de akkor is, beszarás izgalmas film és LIAM hatalmasat játszik benne, Luc Besson és P. Morrel meg Amerikai filmeket megszégyenítő hatásokkal veszik le az embert a lábáról, régen volt olyan film, ami ennyire a hatása alatt tartott!!!
-
én úriember vagyok
és emiatt egy 7-est mindenképpen megítélnék, ha jó lesz a hangzás mindegyik számban, felőlem lehet akár 8-as is!
a videók miatt.
-
Demót, azért eltettem amíg jobb idők jönnek
-
De ha meghallgattad az a rar-t akkor te is hallhatod hogy az is csak demo.
Ugyan úgy le van halkítva a vége mint a playerba. -
a demo változatot, vagy a full-t?
A ruszkik minden fost kiraknak, ez nem újdonság!
-
Akkor aki igényt tart rá, az pü-ben jelezze, mert jelszóval védett!!!
[B]CLIFF WEDGE-BACK TO THE 80'S
wav 200mb linkek
http://rapidshare.com/files/264366602/ARC077_CLIFF_WEDGE_-_Back_To_The_80_s__Dj_Edition_XTD_Promo_.part1.rar
http://rapidshare.com/files/264370850/ARC077_CLIFF_WEDGE_-_Back_To_The_80_s__Dj_Edition_XTD_Promo_.part2.rar
http://rapidshare.com/files/264371831/ARC077_CLIFF_WEDGE_-_Back_To_The_80_s__Dj_Edition_XTD_Promo_.part3.rar -
Meghallgattam a két számot, jó kis zene. Vagy inkább nagy zene. 
Elvileg 192-ben már fent van, egy orosz fórumról szedtem le, ne kérdezzétek honnan, de nekem mflex gyanús

-
na jah :)
Egyébként szerintem ha osztályozni kellene, én egy erős 6-ost adnék rá, mert azért vannak benne újítások, sajnos wav-ban még én sem hallottam, de hamarosan remélem landol a lemeze, ezért írtam, hogy egyelőre csak 320 amiben nekem is megvan.
-
ha már említetted a szomszédban szamurájt, a végre várt első album nekem picit csalódás. rajta van néhány 1-3 évvel ezelőtti tényleg jó zenéje, de nincs rajta 1-2 újabb,de ütős száma, helyette 1-2 pötyipötyi....de hogy pl. a startofhappi eredeti verzióját miért kellett elcseszni az album kedvéért,azt nem fogom fel. bár wavben még nem hallottam az egész cédét, de mintha néhány számból hiányozna az élet, nekem úgy tűnik, a maszter során túl gépies lett néhány zene hangzása. remélem a cédé hangzás ezt az érzésem csak megcáfolni fogja, vagy.....
-
vissza is ment pü -
Persze hogy nincs harag! 
Leírtad a véleményed ahogy te gondolod,érzed.
Sajnos mostanában mindenki ezzel szórakozik,vagyis a felkonvertálással.

Azért azt tudnod kell hogy ez nem az a bizonyos nagylemez amit én keresek Ezt egy lengyel oldalon találtam valami válogatás féle.
Attól függetlenül amiket leírtál a véleményedben, nekem továbbra is tetszik.
Én nem tudom ilyen szakmai szemmel értékelni a zenéket mint te.
Persze nincs is annyi minőségi albumom mint neked.
Tehát te jobban is tudsz valamit valamihez viszonyítani.
Nem sokára megy egy privi!
-
Sajnos nincs benne olyan, ami megfogott volna, és a minőség is nagyon rá tesz erre, hogy felkonvertálták!
-
Siberian Heat...
Nos a véleményem, és ezt előre leszögezem, hogy NEM NEKED SZÓL!!!
Alapvetően lehet, hogy ezek jó számok lennének, de...
-hallatszik a rettenetesen amatőr hangszerelés
-hallatszik, hogy ez olyan hirtelen lett "összedobva"
-valamiért az összes száma "bohlen"-es stílusra hajaz, de közel nem éri el azt a szintet
-Szinte mindegyik számnál, mintha ugyanazt a számot hallgatnám, nincs benne ami különbözövé tenné
-több orosz műfaj is felismerhető benne, na ez nekem egyáltalán nem tetszik
-Elen Cora meg egyedül nem tud ezen változtatni, sőt úgy hallani, mintha ő sem lenne a helyzet magaslatán
-egyszerűen nem tudták jól "összerakni" az egészet, ettől unalmas és számomra hallgathatatlan és sajnos move the trash:(
És ami még lehangoló lehet, ezek a zenék talán nagy jó indulattal, ha a 128kbps-t elérték, de szerintem 96!!!-nál egyik sem jobb minőségű, nemhogy 320, az összes felkonvertál fos sajnos!
Remélem nincs harag!
-
Minél többet hallgatom a lejátszóban az első számot annál jobban tetszik. 
-
ok, szedem már... -
Köszi szépen amint időm lesz meg fogom hallgatni. 
Te pedig ezt szedd le, és légy szíves véleményezd majd.
Siberian
-
[b] Marco Rochowski
- Game Of Love 6:11
- Cosmic Renaissance (Space Mix) 5:11
320kbps
RS.COM/NO PASS -
Nagyon, de nagyon nem vagyok járatos a spacesynth zenében. 
Pedig Laserdance,Koto csak hogy a számomra legismertebbeket mondjam nagyon is tetszenek.
Gondolom ez egy külön világ amivel szintén sok száz gigányi vinyót lehetne megtölteni.
Szóval sajnos azt kell hogy mondjam még Marco Rochowski-röl se halottam.
Pedig biztos nagyon jó zenék fűződnek a nevéhez.
Mondjuk ezt a Game of love-t bemutathatnád hogy legalább képben legyek valamilyen szinten.
És itt van egy Siberian Heat a lemezröl ami nekem a nagy kedvencem.
Sorry
-
Jah és persze örülök, hogy neked is tetszik a duó, MARCO-ról még annyit, hogy az új spacesynth palánták közül, ő már a többiek között, nagy és profi öregnek számít, egyébként Lengyel származású, de Németországban született zseni! -
Marco Rochowski-ról nem hallottál még idáig?
Daniel-t még megérteném, mert őt én sem nagyon ismertem, de marco?

És ha azt írom, hogy MACROCOSM, van két lemeze is, és többek között a spacesynth.net főcim zenéjét is ő alkotta.
A GAME OF LOVE volt az a zene, amikor először lefordultam a székről, bár a Finn ENERGON csapat énekeseivel készítette, de akkor is az ő száma az egész.
Siberian Heat, hát sajnos nem tudok hozzászólni, de utána olvasok :) -
Hali!
Úgy látom már mindenki nyaral,vagy csak punnyad valahol, hogy nem értékeli ezt a kétségtelenül zseniális zenét.
Nagyon tetszik mindkettő demó.
Nagyon el van találva a zene és az énekhang is mellé.
Kellemes a fülnek hallgatni.
Szinte átfolyik a zene a szobán.
Na ezt a zenét tényleg minőségben lesz érdemes hallgatni.
Megmondom őszintén én még külön külön se hallottam a két uriemberről.
De nagyon várós lesz a lemezük az biztos.
Minden esetre ügyesen megoldották hogy ne lehessen lelopni a számokat az oldalukról.
Nem kell itt hókusz-pókusz lebutítani a bitrátát meg ilyesmi.
Egyszerűen lehalkították a számok végét hogy a nyálcsorgatás után nehogy valaki arra vetemedjen hogy Downloadhelper ,vagy valami más okossággal lehúzza aztán majd mind 320-as felvétel terjedjen a neten.
De teljes mértékben megértem őket.
Egy szó mint száz hatalmas grat. a fiuknak ezért a csúcs zenéért.
Erről jut eszembe pont külföldön voltál amikor a 80-as évek fórumán kitárgyaltuk a Siberian Heat első lemezét amiben Elen Cora az énekhang.
Neked mi a véleményed erröl a lemezröl?
Úgy tudom hogy a Call me neked is tetszeik Elentöl.
Nekem nagyon bejön az a lemez is.
Sajnos egyben még mindíg nem láttam sehol se.
-
Azt tudni lehetett, hogy Marco Rochowski nagyon készül valamire, és ezt az esküvő meg a többi ceremónia után valószínűleg majd nagy erőkkel hozzá is lát, de ezt nem gondoltam volna, hogy ilyen "újítást" prezentál a mi legnagyobb örömünkre, legalábbis nekem mindenképpen az!!!
Szóval, Daniel Pettersson és Marco Rochowski úgy döntött, hogy Marco tudásával (spacesynth, dalírás, muzikális erőnlét és persze vagy 50 csoda szinti háttérrel) egy duót alakítanak, jelen esetben Retronic Voice (találó) néven, és főleg az italo és space mellett a Jean-Michel Jarre, Laserdance, Koto, Yazoo, Depeche Mode, The Twins, Michael Cretu, Pet Shop Boys vonalakat követik.
Két -sajnos- demo szám landolt tőlük a playerbe, és jelen esetben azt kell mondjam, hogy kurva nagy szám mind a kettő! Tényleg van benne minden ami kell, talán inkább a Twins-re hajazó stílusból fedeztem fel a legtöbbet, mindenesetre nagyon eltalálták, hogy az italospace-t más műfajjal keverék össze, egyedülálló és óriási, persze ehhez kellett a több énekesi díjjal rendelkező Svéd Daniel Pettersson is, akinek nagyon kellemes mély hangja van, és mint a Svédek általában, nagyon szépen énekel(nek) és beszél(nek) Angolul.
Hallgassátok meg a két majd 4 perces számokat és nyilatkozzatok, mert nálam egyelőre a top 10-be úgy bevágták magukat, hogy egy darabig onnan biztos nem kerülnek ki!
Remélem minél előbb lossless-ben meglesznek.
Wow 10/10!!!
Attól, hogy más vonalak műfajait követik, ettől még óriási és egyedi újdonság számomra a stílus!
[b]Daniel és Marco! RETRONIC VOICE
-
számlista ésatöbbi -
"The_Mash_Up_Mix_Old_Skool_2008" - ebben kik vannak?
-
mintha hoztam volna valami újat...fogadjátok kilincselésre az elmúlt fogalmam sincs mennyi időszak néhány -még működőképes- rapid linkjét szemezgetésre
köszönet isdmusic.com és hqaudience.com oldalaknak is
rapid downloads links
nagyjából valamiféle struktúra szerint próbáltam rangsorolni, úgy ahogy sikerült.....
-
nem is azért írtam, csak elsőre nagyon jól hangzott, de aztán a többi lemez mellett, valóban kicsit sok a magas, és brummog kicsit a mély, de ettől függetlenül jól szól! -
imre07 #15196
Helyesen úgy kellett volna írnod: jó öreg...
Tudod, azért mindenki annyi, mennyinek érzi magát.
Meg ha ezeket a régi zenéket hallgatom, fiatalodom vagy (nem is tudom pontisan)
20-30 évet! Akkor még kerekítetten egy kicsit!
Lehet, hogy bekerülnék a top 10-be?
Már ami a legtöbbet megért fórumtagok nem éppen hízelgő versenyét illeti.
-
"Nem értek hozzá, nem hangmérnök vagyaok.."
Viszont jó fej vagy. Ez számomra már többször kiderült.
-
imre07 #15194 Én em tettem hozzá, nem szerkesztettem, semmit sem csináltam vele.
Nekem pont az tetszik benne, hogy van benne elég sok magas, meg mély is.
Lehet, hogy sziszeg a magas, brummog a mély...Ahol pedig nincsenek is a cd-n? Mindegy. Szubjektív véleményt írtam,minden spektrum, dinamika, stb. analizálás nélkül. Nem értek hozzá, nem hangmérnök vagyaok... -
Annyit tennék hozzá, hogy most többször is meghallgattam, de talán egy kicsit mindenből sok van, talán túl gyorsan reagáltam, szóval kicsit sok a magas (sziszeg, de lehet az én fülem érzékeny) meg a mély, de ettől függetlenül jól szól, vagy csak másik lemezhez viszonyítva érzem (hallom) most kicsit furcsának...
Majd a többiek is elmondják a véleményüket... -
Akkor már én is nyomok egy tesztelni valót:
-------------------------------------------
[b]Michael Jackson-Dangerous
7:00
-wav 1411kbps
-mp4 455kbps
-mp3 320kbps
------------------------------------------
pass:isdmusic.com
-
Nagyon jól szól, ez tényleg HQ.
A nagy rendszeremen öröm volt hallgatni!
Egyébként nekem is van valami ilyesmi Jacko lemezem valahol.
-
imre07 #15190 A jó link:ittBocsi.