A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
megmondom őszintén, én azért hajlok sokmindenben a windows felé,mert bár vannak dolgok,amik pro és kontra is szimpatikusak lehetnek a linux vagy mac házatáján is winhez képest, de én kifejezetten szeretem, ha az oprendszer mélyebb rétegeit is megismerhetem vagy legalábbis kezelni tudom gond,probléma esetén és ne a rendszer szabjon korlátokat abban, hogy mit meddig és hogyan láthassak vagy érhessek el. ez mac-en elégé korlátotl, linuxon meg csak pár év késésben vagyok. szóval nekem nem csak az a fontos, hogy stabil legyen (jelentem van olyan winem,ami 5 éve megy hiba és egyetlenegy kékhalál nélkül nonstop!), hanem hogy engdedje, hogy minden apró vagy rendszerszintű részletet én szabhassak meg neki. úgy tapasztaltam, mind a macnél,mind egyes linuxoknál, hogy működik az, de ne legyek már mindenre kiváncsi, ne akarjak már mindent tudni, akár csak egy egyszerű fájlról is....ez winen a legegyszerűbb és "legfelhasználóbarátabb" lehetőség.
a különböző elemek hozzéférhetősége és elrendezése logikája is nekem már bewinesedett,ott nekem logikus minden (kivéve a vista,mint gyári hiba), ugyanez mac-en ugye minden másképp és máshol van és még másként is hívják,tehát át kell szokni rá agyilag is,ami csak wines élet és munkakörnyezetben nem túl barátságos felaadat. van egy két maces ismerős, de nekem valahogy a win már berágta magát a zsigereimbe és rohadtul idegesít, ha nem tudom azonnal előkototrni a macből, hogy hánykor volt be és kikapcsolva, hányan használták, mi történt az elmúlt napban, mennyi volt az üzemóra, mik és minek futottak vagy futnak épp a háttérben látatlanban, milyen rendszerkomponensek vannak épp betöltve és mi a fenének, milyen adatok mennek ki a net felé, mik jönnek be stb. stb...szóval ilyenekhez még keveset társalogtam egy mac-kel.