26937
A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK
-
imre07 #15189 Sziasztok!
Egy számot hoztam meghallgatásra, tesztelésre. A nemrég elhunyt Jako History című dupla album 1. cd-jéről az URL=http://sharebee.com/9940c4dc]első szám.[/URL]Az apropója az, hogy az én rendszremen, (amolyan Hi-Fi féleségen, nem számítógépen)ez a cd szól a legjobban. Maguk a cd-k arany színűek(eleje-hátulja), nyílván az alapanyag is egy kicsit más...
Valószínű a hangmérnökök is jól dolgoztak akkor még. Ez érdekes egyébként, mert vannak más lemezeim is(jó hangmérnökökkel dolgozó eggyüttesektől, mint Pink Floyd), de azok sem szólnak ennyire jól.
Valószíbűleg a rippelésnél volt egy kis romlás (Pio cd-meghajtó, ami nem az olvasási pontisságáról híres)de azért remélem valami átment a minőségből. -
Gondoltam készítek róla egy képet, mert ez már kb a túlzás kategória 
Egyik másikról azt se vágom, hogy mi, de profi kis program, csak kell hozzá találnom valami serialt, mert 2 hétig müxik csak a trial, de majd megoldom :)
-
na ugye!
hát kellett ez neked?!
-

-
Én is, csak néha nem vágom, mit miért ír, de lehet csak én vagyok túl iq lájtos agyaroggyant
-
"viszlát kb. a nyár végéig"
úgy hallottam 2 nap múlva erős lehülés kezdődik, és ez nem áll meg decemberig
-
Már azt hittem rég a vízben lógatod a tökeidet, erre még itt vagy? 
Jó utat
-
köszke a kedves szavakat
a felmentésre vonatkozó engedéllyel a söfőr zsebében :) kb 15 perc múlva megkezdjük utunkat..
ha közel 20 tonnás nyerges fehér kamcsit "krone" felirattal látnál (bár nem pécs irányában indulunk
) ne felejts integetni
ígérem visszaintünk majd
de neked is hoztam valamit: erről majd eszedbe jutok :)
-
Én bírom Zephyr kommentjeit...
-
-
közben megejtettem a fotót is, ahogy ígértem, de sajna helyette ezt töltöttem fel
:
ez lenne a mai meló
kipakolás, árúfeltöltés...
..úgysem terveztem semmi jobbat mára
tkm kivan már az egésszel..
időm zéró (sőt mmár mínusz is
)..úgyhogy a fotó egyenlőre a régi jó 3110c-n marad egy ideig (kollega épp dumcsizgat rajta jelenleg)
de azért nem lesz elfelejtve, ha visszajöttünk..
magyarázat:
szényen, nem szégyen (kamion fuvarral indulunk ma késő délután, ha a rakodás kész) így spórova meg egy zsáknyi pénzt az útiköltségen
(na jó: lebuktam. azt utsó átvételhez kell a főnök is, márpedig az én lennék
) ...utánna végre szabi...
nem bántásképpen, mert az asszonynál tényleg ott lesz az acer, de én a pihi alatt magasról lexarom az egész internetet (e-mail-ek, spyware-k
, körlevelek, fórumok, szerverek, blogok...egy időre számomra nem léteznek majd)
úgyhogy ma eljött az idő, hogy kövessem tötikemestert, aki idén már másodjára nyaral
, s azt mondjam:
-
Wicked Belzebub #15178 Giorgio Moroder - From Here To Eternity (wav)
Infó a lemezről. -
kissé fáradok (s baxott öreg is vaok mán
)
de egy kis kiegészítés az elmondottakhoz:
nem gyúrok én ma már semmit, legfeljebb a kispárnámat mindjárt
de mivel látom, ez a téma jobban érdekel titeket, mint maga a zene, ezért megígerem utolsó kívánság gyanánt megejtem azt a fotót még ezen a hétvégén
..végül is egyszer van csak gyereknap egy évben..
ez lesz az én búcsúajándékom egy időre, mert hétfőtől vár pár pálmafa árnyéka, kis homokföveny a talpam alatt, egy nyugágy, kókuszdiók,
egy médialejátszó fülcsikével, s az égszínkék tenger
muszáj lesz kicsit kipihennem ezt az időszakot, mert bár nem látszott rajtam, de ki sem látszottam a melóból..
elfáradtam.. ez van..
nem mondom, hogy a laptop nem lesz velünk, mert az asszony sehová sem utazik net nélkül
..de hogy a témánál maradjak: digizéshez valóban elég a p2-es, de azért nem árt memóriamodulokkal megpakolni előtte
no akkor have a nice night kollégák, és további szép hétvégét
-
na ez az én 4 magos procim
kitől szerezted meg a fotóját
-
mire is kellene reagálnom 
fejtsd ki bővebben kolléga... -
no ez már kezd hasonlítani egy vasra
de azért kicsit még alakulhatna
-
lófaxt
egyikőtök sem szólt, hogy ma szombat van...
üzlet délbe zár...
-
mondasz valamit 
Tegnap a Szinetár&Bereczki-n a koncert elött elszunyókáltam a székben!
Nem valók már nekem ezek az izgalmak.
amúgy meg...
Gondoltam hogy ez lesz az, csak én a két szó közé tettem egy pontot is.
-
ezt meg köszönöm, hirtelen a bőségzavara lepett el, ez a program még azt is grafikonok tömkelegében mutatja ki, ha fingok egyet...

-
értem én:) és persze nem is akarok senkire semmit sem rábeszélni, de azt is tudom, hogy te hamarabb "zsigereznéd" ki a mac system rejtelmeit, mint az gondolnád, pár hónap, max félév és mindent tudnál róla.
-
öregedsz barátom :)
allofmusic radio
-
Kaphatnék ehhez a " kurva jó" számhoz egy Pass-t? 
-
zephyr mester bácsi most épp gyúr a tesztre, meg bemelegíti a processzor magjait meg megveszi az új 10 megás 3x optikai zoomos mobilját.
nem szeretne lehangoló eredményeket produkálni ismét.
a tied meg közepes az erős gépek között, de erős a kommersz gépek között, de végülis tényleg tökmindegy, hisz minden csak alkalmazásfüggő,lehet,neked vagy sokaknak egy p2-es is megtenné,ahhoz,amire igazából használod a pécét. sőt biztos vagyok abban is, hogy az otthoni felhasználás körülményeiben az emberek 80%ának tök feleslegesen erős a gépe.....a maradék 18% meg játékos, HD-és meg tudaterősítésre használja a többletet, a 2% pedig komoly 3d-és és video meg grafikai alkalmazásokat futatt és mindenféle konvertálásáokat végez..
szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy digizéshez pl. egy jobb p2-es is bőven megteszi.
-
musichunter #15166 Igen 5-öt írtam de nekem nincs !
Közepes gép igen de nekem jó!!!!!
A netem viszont harmat gyenge...le se merem írni annyira csiga.
De legalább van...kérdés mikor lessz gyorsabb.
És a Zephyr kolléga még nem reagállt vagy valami elkerülte a figyelmem??? -
megmondom őszintén, én azért hajlok sokmindenben a windows felé,mert bár vannak dolgok,amik pro és kontra is szimpatikusak lehetnek a linux vagy mac házatáján is winhez képest, de én kifejezetten szeretem, ha az oprendszer mélyebb rétegeit is megismerhetem vagy legalábbis kezelni tudom gond,probléma esetén és ne a rendszer szabjon korlátokat abban, hogy mit meddig és hogyan láthassak vagy érhessek el. ez mac-en elégé korlátotl, linuxon meg csak pár év késésben vagyok. szóval nekem nem csak az a fontos, hogy stabil legyen (jelentem van olyan winem,ami 5 éve megy hiba és egyetlenegy kékhalál nélkül nonstop!), hanem hogy engdedje, hogy minden apró vagy rendszerszintű részletet én szabhassak meg neki. úgy tapasztaltam, mind a macnél,mind egyes linuxoknál, hogy működik az, de ne legyek már mindenre kiváncsi, ne akarjak már mindent tudni, akár csak egy egyszerű fájlról is....ez winen a legegyszerűbb és "legfelhasználóbarátabb" lehetőség.
a különböző elemek hozzéférhetősége és elrendezése logikája is nekem már bewinesedett,ott nekem logikus minden (kivéve a vista,mint gyári hiba), ugyanez mac-en ugye minden másképp és máshol van és még másként is hívják,tehát át kell szokni rá agyilag is,ami csak wines élet és munkakörnyezetben nem túl barátságos felaadat. van egy két maces ismerős, de nekem valahogy a win már berágta magát a zsigereimbe és rohadtul idegesít, ha nem tudom azonnal előkototrni a macből, hogy hánykor volt be és kikapcsolva, hányan használták, mi történt az elmúlt napban, mennyi volt az üzemóra, mik és minek futottak vagy futnak épp a háttérben látatlanban, milyen rendszerkomponensek vannak épp betöltve és mi a fenének, milyen adatok mennek ki a net felé, mik jönnek be stb. stb...szóval ilyenekhez még keveset társalogtam egy mac-kel. -
érdekes,nekem opra és xplor alatt is jó a link....no sebaj,akkor szedd le innen -
neked is
-
semmi nem jön be... 
-
Én azt mondom, hogy a hackintos-ok nem rosszak, de...
Egy frissítés, egy rossz kext, egy rossz törés és már is kuka az egész rendszer, főleg frissítést nem szabad leszedni, és a legjobb olyan alkatrészeket vásárolni, amivel az apple is piacra dobálja a kurva drága gépeit.
iAtkos 10.5.7 telepítőt nagyon dicsérik, az AMD és az ATI szopás.
A múltkor én is feldobtam az asus-ra, de már eleve f8-al kellett indítani, majd beírni, hogy cpus=1, mert különben már restartolt is, aztán nagy nehezen felment hatodikra, de 4 perc volt mire be bootolt, aztán nem volt netem, se kábel, se wifi, se kext (driver) hozzá.
Olyan lassú volt, hogy azt hittem megörülök, de az osx feltesz magának egy 200MB tkm tudja milyen rendszer lófaszt, amivel a win nem tud mit kezdeni, tehát se XP, se VISTA, se W7 telepítő nem tud letörölni, éppen ezért telepíteni sem lehet rá, mert nem engedi formázni.
Na erre előkapartam a jó kis win98-as telepítőt, igaz, hogy csak 10GB-t látott az alapból 500GB vinyóból, de nem is ez volt a lényeg... letörölte a picsába
, persze ekkor már idegbajos voltam.
Szóval WIN98 törlésre nagyon fasza!!!

Na azóta nem érdekel a hackintos, mert egy kész szopás, a macpro telepítése kb 3-4 perc (7GB) és persze szakít minden rajta.
Viszont a szomszéd gépén kissebb nagyobb szarságokkal, de müxik, bár igaz lassú, de akkor is felment egy "mezei" pc-re.
-
pl ez nem rossz análizé -
Most nekem sincs kedvem semmihez, ezért:
'GÉSSÉGETEKRE!
-
a peak pro nem tudja.....annyira sokat tud, hogy ez már úgy látszik nem fért bele. 
-
ha feldobod hozzám az x86-os verziót, megsasolom,mert egyébként nem tudom. 
-
Akkor én nem vagánykodnék az ősrégi halálgyengusz vasammal. Még jó, hogy a fórum megy rajta! 

-
ahhoz képest, hogy az mondtad, az 5ös jó lesz,mégis csak a 4.5-össel lett tesztelve!
valóban, ahogy magad is említetted, van egy jó középszerű, kicsit húzott P4 3,4 gigás géped.
akkor most már minden rendben van?!
persze az előbb csak kicsit gonoszkodtam, jó ez, ezt a fórumot böngészni,még sok is
, sokmindenre meg tök feleslegesen erős, még több mindenhez meg rohadt kevés, de hát mindig ez van,és ez is lesz.....
-
-
Egyébként az a gondom még, hogy nem találok osx-re egy olyan programot, ami khz-et mutat, mint pl a cool edit pro, bár a peak pro az tényleg profi program, (afféle soundforge) de anilizátort én nem találtam benne (idáig)... -
musichunter #15152 gépem1
report
Na itt az én gépem!
-
Az asztali PC-t főleg a párom használja, de én is szoktam néha , fél éve raktam össze neki.
Ami benne van:
Gigabyte EP45-DS3LR
8GB 1066 RAM
Gigabyte 9800GT OC 1024MB
3X 1TB Hitachi HDD
Audigy 4 PRO
Intel i7 940
600W táp
Volt vízhűtésem régen, de amikor mac-em lett akkor az egész konfigot eladtam vele együtt, ez szerintem egy jó kis gép és gyors is. Nekem kimondottam hányingerem van a színes ventilátoroktól, de felülre csak ilyen volt akkor meg piros, szerintem nem az a lényeg, hogy milyen szépen világít, hanem, hogy mi van benne.
-
ok, köszi:)
hát nem, de ez furcsa..