DJ EDM DANCE HOUSE VOCAL TRANCE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.magnokazetta.hu
Legalább ha itt rendes net lenne feltolhatnék egy-két wavot, de innen nem tudok :-(
Majd ha egyszer talán személyesen találkozunk megiszunk egy jégert és kész!(persze egy üvegre gondoltam<#hehe>#hehe>)
www.magnokazetta.hu
TOM HOOKER - Atlantis 5:50 // wav // 1987 // vinyl
www.magnokazetta.hu
Laura Branigan - The Lucky One (Jack Withe Mix Lp.ripp.).rar wav 5:14
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
De azért akinek útjába kerül egy két literes kofola az húzza le nyugodtan egy hajtásra. Lehet hogy neki ízleni fog!<#hehe>#hehe>
Csak az a xar hogy mit mondjak a szomszédnak?
1. qrva jó meg minden. Erre vesz magának is és azt fogja esetleg gonsolni hogy direkt akartam kibaxni vele.<#boxer>#boxer>
2. xar volt. Erre mit csinál:<#hehe>#hehe>. És persze az egész utca tudni fogja és persze az egész utca meg utána pár nap múlva az egész rohadt falu rajtam fog <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>-ni.
www.magnokazetta.hu
Kofolás, jó reggelt......<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
www.magnokazetta.hu
What about the forests?
Épp a Rasputint bömböltetem /LP/ itt Joe-nál, hát ezt hallonotok kellene...
áááá....leírhatatlan
Inkább bedigizem ezen a rendszeren és felküldöm...
What about the forests?
Wazze itt vok Joe-nál, de én az qrva lemezt nem találom😞 /neoton/
What about the forests?
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Összes eddig zenei anyagom az enyészeté lett. Ha tudsz, segíts pótolni a 16 ezres tartalmat ;)
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Talán egyszer!
Járok erre sûrûen, csak, ugye, egyrészt nem nagyon férek hozzá a zenéitekhez, másrészt meg ott maradtam a régi topicon . Elkérhettem volna a passokat, de megmondom az õszintét, én a csak szintetizátoros zenéket nem nagyon kedvelem. Szeretem, ha egy zenének van vmiféle hangszerelés-szerûsége, s lehetõleg minél több hangszere. Meg, amit leginkább szeretek, mint hangszert, az az emberi hang, az a jó kis Human Vox ! Fölpakolásztam vkinek a másik topicon egy Ramazotti válogatást, annak a fickónak vmi félelmetes jó hangja van. Úgyhogy én inkább a 80-as évek énekesebb zenéit gyûjtögetem köszönet érte Nektek is ! De, ha van pld. Gandalf muzsikátok, azt rakhatnátok fel, mert õt én is szeretem, sztem a legjobb osztrák muzsikus és zseniális spacasynth
zenét játszik. Nekem, sajna, csak vinylem van tõle, jó pár darab .
Ez a világ egyik legnagyobb muzsikája !!!
Köszi
<#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
Én meg Joe kocsiját, már egy jó ideje :-))))
What about the forests?
Nap mint nap ezzel köszönt be wazze. A szégyentelen állandóan beintett, még szerencse, hogy néha töltött is zenét <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
De köszöni szépen a többi nyolc is meg van <#eplus2>#eplus2>