A MILLENIUM KÖRNYÉKÉTŐL KEZDVE DALLAMOS, RITMUSOS VAGY SLÁGERES ZENEI AJÁNLATOK

• mflex #15161
    Én azt mondom, hogy a hackintos-ok nem rosszak, de...
    Egy frissítés, egy rossz kext, egy rossz törés és már is kuka az egész rendszer, főleg frissítést nem szabad leszedni, és a legjobb olyan alkatrészeket vásárolni, amivel az apple is piacra dobálja a kurva drága gépeit.

iAtkos 10.5.7 telepítőt nagyon dicsérik, az AMD és az ATI szopás.
    A múltkor én is feldobtam az asus-ra, de már eleve f8-al kellett indítani, majd beírni, hogy cpus=1, mert különben már restartolt is, aztán nagy nehezen felment hatodikra, de 4 perc volt mire be bootolt, aztán nem volt netem, se kábel, se wifi, se kext (driver) hozzá.

Olyan lassú volt, hogy azt hittem megörülök, de az osx feltesz magának egy 200MB tkm tudja milyen rendszer lófaszt, amivel a win nem tud mit kezdeni, tehát se XP, se VISTA, se W7 telepítő nem tud letörölni, éppen ezért telepíteni sem lehet rá, mert nem engedi formázni.

Na erre előkapartam a jó kis win98-as telepítőt, igaz, hogy csak 10GB-t látott az alapból 500GB vinyóból, de nem is ez volt a lényeg... letörölte a picsába , persze ekkor már idegbajos voltam.

Szóval WIN98 törlésre nagyon fasza!!!

Na azóta nem érdekel a hackintos, mert egy kész szopás, a macpro telepítése kb 3-4 perc (7GB) és persze szakít minden rajta.

Viszont a szomszéd gépén kissebb nagyobb szarságokkal, de müxik, bár igaz lassú, de akkor is felment egy "mezei" pc-re.